Hirdetés
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jack Oneill
veterán
válasz
WOLF1stein #17038 üzenetére
Es a kijelzoidot sem latjuk normalisan 😄
-
Szpisti
addikt
válasz
WOLF1stein #17014 üzenetére
-
Szpisti
addikt
válasz
WOLF1stein #17012 üzenetére
-
Szpisti
addikt
válasz
WOLF1stein #16910 üzenetére
Én egy ingyenes akcióban vettem meg azt az appot anno...
-
Krinyo
senior tag
válasz
WOLF1stein #16911 üzenetére
Mindig is húzta, azért nem használtam sosem.
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
WOLF1stein #16880 üzenetére
80k az már
-
antal750
aktív tag
válasz
WOLF1stein #16847 üzenetére
Az miért nem jó, lehúzod a felső sávot 2kattintás és néma
-
válasz
WOLF1stein #16867 üzenetére
Most vettem észre a változást - ha van példa az agyatlan, kényszeres módosításra, hát akkor ez az. Erre egyszerűen nem létezhet értelmes magyarázat.
-
Skynet258
veterán
válasz
Most, hogy mondod nálam is ilyen, elég nagy baromság. Eddig levetted rezgőre, még egy gombnyomásra néma lett. Most meg nincs még egy gombnyomásra semmi...
zmtTom: 3D-s arcfelismerés van benne, nem lehet képpel átverni és tök sötétben is jól működik. Jó cucc.
-
pajorgergo
aktív tag
válasz
WOLF1stein #16856 üzenetére
link
Mediánál a médiát állítod csengőhangnál az értesítéseket. -
toroki
csendes tag
válasz
WOLF1stein #16851 üzenetére
A hangbeállításban állítsd az alapértelmezett hangerő szabályozó gombot médiára.
-
válasz
WOLF1stein #16851 üzenetére
Nekem nincs rezgő. Csak hangos és némítás.
Valami beállítás lehet gondolom.. -
válasz
Nekem most is így működik. Egyszer megnyomod a hangerő gombot utána ott van a helyén a nemitas.
-
Krinyo
senior tag
válasz
WOLF1stein #16616 üzenetére
A minap akcióban 4000-ért csinálták, a Támogatás app szerint 7997 Ft hivatalosan az akkucsere. :)
-
Krinyo
senior tag
válasz
WOLF1stein #16610 üzenetére
Hasonlót sem kapsz. Sőt, sajnos semmi hasonlót sem kapsz, jóval drágábban sem. Nálam ez a telefon addig fog maradni, amíg akkut cserélnek benne 8 rugóért, remélem újabb 2 év múlva is lesz még rá lehetőség. Semmi okom lecserélni és nem is tudnám mire.
-
madgie
titán
válasz
WOLF1stein #16610 üzenetére
Nyolcvanvalamennyiért mit árulnak újonnan, ami 1440p amoled, három kamera van benne, 40W gyorstöltést tud, meg normális az építési minősége?
-
Krinyo
senior tag
válasz
WOLF1stein #16608 üzenetére
Nem azt mondta, hogy nem cserélik, hanem hogy gariban nem cserélik. Egy kijelzőcsere 8x-be fáj, ha jól csal az emlékezetem, de a Támogatás appban ott vannak az árak.
-
WOLF1stein
tag
válasz
WOLF1stein #16607 üzenetére
Az is érdekes.
A márkaszerviz sem hajt el, ha gariidő alatt motorhibás lesz az autóm, csak azért, mert be van horpadva a csomagtartó. Tudom, hisztizek, és el is engedem a dolgot hamarosan, de értitek, remélem, hogy mi a bajom ezzel a koncepcióval. -
AngelH
aktív tag
válasz
WOLF1stein #16604 üzenetére
Ahogyan írták, sajnos ez nem garis sehol sem. Volt egy Nokia telefonom, a sarkánál volt picit leejtve, nem cserélték a mikrofonját gariban emiatt...
-
Sumptuous
senior tag
válasz
WOLF1stein #16604 üzenetére
De ha összetörés előtt is zöld volt, akkor miért nem vitted?
-
válasz
WOLF1stein #16602 üzenetére
"Ha egy garanciális készülék összetörik, vagy beázik, az garancia megvonással jár. Az után már csak fizetős keretek között javítható."
Ezt a szervizük honlapjáról másoltam ki. De szerintem ez teljesen logikus. Törés után automatikusan megvonják a garanciát a teljes készülékre vonatkozóan (nem csak ahol fizikai sérülés látható). -
válasz
WOLF1stein #16600 üzenetére
Nem, mert sérült készülék nem garanciális. Nekem ezt nézték először, amikor bevittem 2 hete.
-
válasz
WOLF1stein #16598 üzenetére
Ebben az esetben nincs olyan gyártó, aki ne tagadná meg.
-
nbukta77
addikt
válasz
WOLF1stein #6298 üzenetére
Es ezt hol hogy? Ios-rol jottem.
-
Kis Tigris
tag
válasz
WOLF1stein #6162 üzenetére
De, este módban készültek
De mivel állványon volt, érzékelte a telefon s így nem a kézből éjszakai módos 4mp volt, hanem 15-20 között. amiannyit tesz, hogy nem 4-5-6 képet lő magának, hanem lehet hogy 10-15-20-at, s azokból gyúrja az utolsó végsőt össze. Lehet, ezért is maradtak szellemek, mert több képen is ott lettek, s az árnyak felerősítették egymást
Más: kézből, rekeszérték módban (0.95Fé): elég szépen szimulálja a DSLR objektívek mosását, szinte hiba nélkül (alul a spoileren tévesztett kicsit)
-
gergotakacs
tag
válasz
WOLF1stein #5584 üzenetére
Nekem a Nova prime kiakadt többször, kénytelen voltam megválni tőle évek után. Most Avie launcher van, ezzel egyszer sem dobott ki, nem akadt, nem fagyott.
-
gergotakacs
tag
válasz
WOLF1stein #5579 üzenetére
Azon van nekem is. Mégis csinálja.
Mit használnak meg mások? Oneplus 6 gestures-t? Arról csak fizetős appot találtam. Aki használja, működik gond nélkül? Mert ha igen megveszem. -
Kis Tigris
tag
válasz
WOLF1stein #5496 üzenetére
Tisztában vagyok a korlátaival
Én meg arra írtam, hogy pl FB-on fotós oldal üzemeltetőjeként nap mint nap szembesülök vele, hogy sok embernek kezében az eszköz (itt akár telót is írhatnék, de sajna fényképezőgéppel ugyanez a helyzet), de annyira nincsenek tisztában az alapvető fotózási dolgokkal, hogy ha csak picit is utána olvasnának pl mi az a fókuszpont vagy komponálás, sokkal de sokkal jobb fotókat készítenének
Persze meg lehet elégedni az automata által kínált dolgokkal is (pl ennél az eszköznél az is remekül teszi a dolgát), de ha már puska van a kezünkben, ne bunkóként használjuk már
Más: tegnap tesztelgettem pár lövés erejéig este, meg ma délelőtt. Simán auto módban, változtatás nélkül is telefonhoz képest elképesztő képeket lő
-
válasz
WOLF1stein #5496 üzenetére
Értem, hát úgy biztos nem...
-
Kis Tigris
tag
válasz
WOLF1stein #5489 üzenetére
Csodát nem is várok tőle
Habár telefonhoz képest már az is az, amit ez a kis szerkezet művel
Nekem igazából arra jó, hogy mikor nincs nálam a nagy gép (s az esetek 80%-ában nincs nálam), de látok valami olyat ami megfog, előkapjamErre szerintem tökéletes, a vele készült fotókat elnézegetve
Na meg hátha a DSLR gépekenszerzett tapasztalatokat tudom kamatoztatni rajta
-
safizoo
tag
válasz
WOLF1stein #5436 üzenetére
Peched van. Boe az enyém is.
-
válasz
WOLF1stein #5435 üzenetére
Igen, megjelenik. Most majd kiderül, reggel eltűnik-e.
-
válasz
WOLF1stein #5422 üzenetére
9.0.0.153
-
válasz
WOLF1stein #5417 üzenetére
Nem, egy értesítési ikon.
Megnéztem, időzített szemvédelem volt bekapcsolva, tehát inaktív volt, de az ikon ott volt mégis. Kikapcsoltam, eltűnt. Ez így nem jó, akkor kéne ott lennie, ha aktív, nem? -
válasz
WOLF1stein #5407 üzenetére
Eszerint nálam állandóra van kapcsolva szemvédelem...?
-
p2pp
őstag
válasz
WOLF1stein #5410 üzenetére
Tényleg jó lett! Kíváncsi leszek az Oppo periszkóp kamerájára az MWC-n milyen lesz majd?
-
válasz
WOLF1stein #5410 üzenetére
Nagyon durva fotókat lehet csinálni, és ne felejtsük el ez még mindig csak egy telefon👍
A cica pedig cuki😀 -
Pjotr
senior tag
válasz
WOLF1stein #5407 üzenetére
nekem is van. De csak 22.00-7.00 között figyel a "cég".
-
szlaci888
aktív tag
válasz
WOLF1stein #5308 üzenetére
Nekem LG60UH7707 TV-vel vezeték nélküli módban tökéletesen működik!
-
Pjotr
senior tag
válasz
WOLF1stein #5308 üzenetére
Philips 49pus7503-as tévén sem megy sajna.
-
hadan
tag
válasz
WOLF1stein #5258 üzenetére
Igen, ez a megoldás. Én a pirosat akartam megtartani. Sajnos az emberi bőr is tartalmaz valamennyi piros színt, ezért nehéz volt eltávolítani. De rájöttem egy trükkre. Ha pirosat akarod megtartani akkor először ugye kijelölöd a célterületet, majd ha van több olyan terület amit nem akarsz megtartani akkor azokat eltávolítod (befested fekete-fehérre), majd elmented a képet. A képen amit az előbb szerkesztettél megint alkalmazod a locsolót így csak az a terület lesz már csak színes.
-
válasz
WOLF1stein #5232 üzenetére
Ezt írtam én is...
-
T0rnad0
addikt
válasz
WOLF1stein #5196 üzenetére
Szerintem csak azt írja, hogy alacsony akkunál FHD+ ról HD+ ra veszi, segítve ezzel az energiatakarékosságot. Normál akkunál meg úgy állítja, ahogy éppen a tartalom megkívánja ( ez egy plusz energiatakarékos opció)
-
válasz
WOLF1stein #5183 üzenetére
A megjelenített tartalomtól függ leginkább az automatikusan, illetve intelligens módban használt felbontás.
Ha valami (megfelelő fénykép, videó...stb.) igényli a magasabb felbontást, akkor felkapcsol, ha pedig nincs rá szükség (mert például csak a menüben nézelődsz), akkor le. -
T0rnad0
addikt
válasz
WOLF1stein #5183 üzenetére
Egy szóval nem írja, hogy alacsony akkuszintnél működik, a fogyasztás csökkentése miatt veszi le a felbontást.
-
dani971207
kezdő
válasz
WOLF1stein #5128 üzenetére
Így van maradt az IMEI.
-
Yeet
lelkes újonc
válasz
WOLF1stein #5081 üzenetére
Szuper, köszi!
-
Sumptuous
senior tag
válasz
WOLF1stein #5064 üzenetére
Nem jó helyre posztoltam.. Meg volt nyitva mind a két lap a chrome ban.. (a Mate 20Pro és a P20Pro topic..) Csak annyit néztem, hogy 20 és Pro..
Aztán már írtam is...
Törölhető, ha valakit zavar.
)
-
dani971207
kezdő
válasz
WOLF1stein #5038 üzenetére
Sajnos még nem érkezett vissza postán adtam fel. Huawei ügyfélszolgálattal intéztem a tmx intézi nekik a javításokat.
-
válasz
WOLF1stein #5039 üzenetére
Ezzel vitatkoznék. Alapból miért van kikapcsolva a Mi mester?
Mert nélküle 80% pocsék képet készít. Bekapcsolva csak 40%.
Ha nem sürgősen kellet volna telefon és jobban utána olvasok a kamerának akkor tuti nem ezt vettem volna. -
spartan44
tag
válasz
WOLF1stein #5039 üzenetére
Hát ez hatalmas.
Köszönöm, nem tudtam, hogy ez az "indok".
A Huawei-nél is vannak szerény arcok, ahogy látom. XD -
dani971207
kezdő
válasz
WOLF1stein #4939 üzenetére
Nekem a kijelzőt cserélték szintén zöldülés miatt.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
WOLF1stein #4958 üzenetére
Az valami beragadás lehet. Próbáltad a restartot?
-
Fradipuma
tag
válasz
WOLF1stein #4850 üzenetére
Telekomra gondolok, mert most elég jó akció van rá órával együtt, viszont csak értesítést lehet kérni, ha újra lesz raktáron.
-
Aryon87
félisten
válasz
WOLF1stein #4828 üzenetére
Asszem van 2 raw, megnezem mit alkotott.
-
válasz
WOLF1stein #4760 üzenetére
-
válasz
WOLF1stein #4735 üzenetére
A Telenor(os ügyintéző - több is), már a Mate 10 Pro kapcsán is kamuzott ilyet anno, amikor csak náluk volt adott készülékkel gond 4G hálózaton, más szolgáltatóknál nem (teljesen azonos feltételek mellett sem).
Amikor sorra kapták a panaszokat és a visszavitt készülékeket, valamint a szervizek is kimondták, hogy nem a készülékkel van gond, hanem asott szolgáltatóval, akkor is csak nagyon lassan és nehezen változott meg néhány Telenoros ügyintéző hozzáállása... (Általánosítani nem illik persze, meg az ok sem ismert, hogy saját kútfőből mondták, vagy sem.) -
válasz
WOLF1stein #4702 üzenetére
Messzire kerüld el öket
-
julius75
aktív tag
válasz
Egy budapesti, 2. emeleti lakás a címük, angol székhellyel. Tipikusan áfa csalós recept, biztos hogy nullás áfatartalmú "számlát" kapnál. Ha kapnál egyáltalán valamit.....garancia persze nincs, csak ígéret. Felejtsd el az ilyet.
-
válasz
Hm... Én nem vásárolnék olyan helyen, ahol nincs utánvétes szolgáltatás, de lehet, hogy csak paranoid vagyok.
És itt a garancia is kérdés, az ilyen árkedvezménnyel árult cuccoknál ez általában homályba vész.
-
válasz
WOLF1stein #4676 üzenetére
Én sem nagyon látok semmi kivetnivalót az LG-n!
De amúgyis ezeknek a videóknak a 90%-a fake! -
Tamás34
senior tag
válasz
WOLF1stein #4596 üzenetére
Meg próbálom, bár azért annyira nem értek hozzá, de most éppen a Router menüben turkálok és próbálom a jelszavakat meg változtatni
Krinyo az gondolom a hálozat neve? Ugyanaz! 2.4 meg az 5-nek is
-
vasi89
őstag
válasz
WOLF1stein #4548 üzenetére
annyit nem takar, navigációnál egyáltalán nem zavar.
-
gtiarni
csendes tag
válasz
WOLF1stein #4270 üzenetére
Ott megàlltam a dologgal, hogy bekapcsolom az elforgatást, fordítok rajta egyet ès eltűnik
-
WOLF1stein
tag
válasz
WOLF1stein #4267 üzenetére
Ez szerint a kisegítő lehetőségeket kell letiltogatni.
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
WOLF1stein #4238 üzenetére
Anno az ilyeneket a P7 topikból az admin kitette.
Jó lenne itt is egy admin aki rendezi a az ilyenek sorsát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megpakolta a Huawei a szupertelefonját, mint a málháslovat, ám a phablet nem roppan meg a négy kamera, a 3D arcfeloldás, a 4200 mAh-s telep, a vezetékmentes visszatöltés vagy az ívelt OLED panel súlya alatt.
- Külpolitika
- Kalacskepu: ASRock 775i65G R2.0 iGPU rekordok
- E-book olvasók
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Iqos cigaretta
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- iPhone 12 Mini 64GB Vodafone/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4224
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest