Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Tovább csúszik az Apple okosotthon hardvere
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Stabil pályára állt az Android 16
- Redmi Note 11 Pro 5G - a bajnokesélyes nem készült fel
- Beats Powerbeats Pro 2 - az Apple termék, ami jobb Androiddal
-
Mobilarena
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
snowww
tag
válasz
Jack Oneill #18119 üzenetére
Elmeletileg azt mondjak ra lehet varazsolni a google alkalmazasokat....nem tudom mi igaz belole....
-
Thronks.90
tag
válasz
Jack Oneill #18051 üzenetére
Kíváncsi leszek, megkapja- e ez a készülék is. Szerintem lassan örülni kell, ha a biztonsági frissítéseket kapjuk még egyáltalán.
-
gorlin
őstag
válasz
Jack Oneill #17944 üzenetére
Köszönöm!
-
Zodiacus
tag
válasz
Jack Oneill #17916 üzenetére
De lehetett. Viszont a menüből eltűnt ezen lehetőség beállítása.
-
antal750
aktív tag
válasz
Jack Oneill #17884 üzenetére
Heló
A hívásrögzítő az megmaradt, működik? -
McSico
senior tag
válasz
Jack Oneill #17875 üzenetére
A GMS megmaradt?
-
jencsikdani
tag
válasz
Jack Oneill #17877 üzenetére
Igen Emui 12 vel eltünt a bekapcsolásnál is hogy Powered By Android. attól még úgyan úgy Android az alapja. elvileg Android 11 alapú már az emui 12 de kitudja,
-
jencsikdani
tag
válasz
Jack Oneill #17875 üzenetére
Mate 20 pro-ra nekem még semmi. elvileg kell neki pár hét mire hozzászokik az új rendszerhez. P40 lite-on sokak panaszkodtak hogy gyorsan merül és melegszik az első pár hétbe.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Jack Oneill #17874 üzenetére
Tetszik. Uj ertesitesi sav, uj animaciok. Uj tema, betutipus. Akksira kivancsi leszek.
-
bajtokarpi
őstag
válasz
Jack Oneill #17823 üzenetére
Köszönöm
-
Vizinyenyec
aktív tag
válasz
Jack Oneill #17668 üzenetére
Na ez egy remek hír
-
N_A_S
veterán
válasz
Jack Oneill #17623 üzenetére
De sajnos az Edge is laggol újabban (Chrome alapú)
-
RR-13
őstag
válasz
Jack Oneill #17565 üzenetére
Gondoltam rá, hogy akku cserénél kérek rá 10-est, de mivel szerintem 11-est raknák már rá minimum, ezért inkább nem kérek semmit, ha egyáltalán megyek akku cserére január 24-ig, amíg a telefon garis.
A Dload-os módszerrel is feltehetném gondolom a 10-es RAM-ot, ha meglenne, de mivel nagyon jól működik kb. 2 éve a 9.1, ezért nem erőltettem, és erőltetem egyik megoldást sem.
A 9.1-eshez képest, mit rontottak el a 10-esben, vagy mit vettek ki, vagy változtattak meg, ha van számottevő változás? (a kamera változást tudom)
És a 10-eshez képest mit rontottak még el a 11-esben, ha van tapasztalatod?
De az előző hasonlítás jobban érdekel. Köszi -
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
Jack Oneill #17498 üzenetére
Szia! Természetesen nincs bekapcsolva :-(
-
pajorgergo
aktív tag
válasz
Jack Oneill #17479 üzenetére
Az a baj pénteken megyek fel Budapestre ("vidékről") aztán azért gondoltam, hogy akkor egy aksi cserét bejátszok 7490ért mert itt Szombathelyen 17'000 lenne és a héten Görögországi nyaralás alatt nem bírta az egész napos fotó, videó, gps stb.
-
pajorgergo
aktív tag
válasz
Jack Oneill #17474 üzenetére
Érdemes előtte nap felhívni őket, hogy van-e készleten vagy nagy eséllyel lesz?
-
nebancsa
senior tag
válasz
Jack Oneill #17416 üzenetére
Valszeg az új appjuknak ezt a nevet adták mielőtt még ez a kém buborék felfújódott volna...
A képernyő mentés nálunk úgy működik, a a fájlnév utal hogy hol lett készitve. Ersténél meg ez az internetes domainneve az alkalmazásuknak
Pegasus mailnak most milyen szívás 😂 -
dualcore
őstag
válasz
Jack Oneill #17416 üzenetére
Basszus, nekem is ez van, és csakis a netbankos képernyő mentésnek ilyen a neve.
-
Szpisti
addikt
válasz
Jack Oneill #17320 üzenetére
A "Karbantartási mód"-ba rakásnál a tulajnak kell megadni egy kódot, és csak azzal lehet kivenni abból. Így véletlen sem kerül semmi adat rossz kezekbe... Elvileg.
Lehet, hogy ha egy hivatalos Huawei szervízbe viszem, ahol azonnal nekiállnak, akkor más a helyzet, de a futáros megoldásnál ez volt. -
Szpisti
addikt
válasz
Jack Oneill #17318 üzenetére
Szervíz módba raktam mindkét leadott telót és mindkettőt legyalulva kaptuk vissza. Pedig csak akksicserék voltak. TMX.
-
Jacques
csendes tag
válasz
Jack Oneill #17305 üzenetére
Igen, nekem a 11.0.0.138 kimaradt...
-
viewed
tag
válasz
Jack Oneill #17305 üzenetére
Nekem is most jött ez a frissítés meg, de az EMUI11 a 11.0.0.138-al jött.
-
anonymus89
addikt
válasz
Jack Oneill #17275 üzenetére
-
dualcore
őstag
válasz
Jack Oneill #17273 üzenetére
Nekem sem jön semmi. De nekem a George sem jön be mint applikáció, de én már nem küzdök velük. Voltam a bankban, jeleztem a hibákat az appban, eleinte adtak tanácsokat mit tegyek, persze semmi nem működött. Így már nem érdekel a dolog. Menézem minden tranzakció után az egyenleget, meg a zárolásokat, mert ott sem mutatja napokig kinek utaltam, csak az összeget.
-
Fantomas80
tag
válasz
Jack Oneill #17271 üzenetére
Nekem Otp -s kártyám van. Szintén nem mindig jön meg az értesítés. Az alkalmazásba belépve adok engedélyt a kártyás tranzakcióknak.
-
anonymus89
addikt
válasz
Jack Oneill #17268 üzenetére
Nekem 9.1-en és 10.0.1-en is előfordult az általad említett problméa OTP direkttel, szóval nem sok esély látok rá, hogy megoldódik FR-rel.
-
nebancsa
senior tag
válasz
Jack Oneill #17265 üzenetére
Én az OTP-vel vagyok így valamikor kapok értesítést valamikor nem. Be szoktam lépni az app.-ba ha nem kapok, és jóváhagyom a tranzakciót.
-
Jacques
csendes tag
válasz
Jack Oneill #17262 üzenetére
Szia! Én is Erste-s vagyok, szoktam is neten vásárolni. Nálam nem fut állandóan a George app, fizetés előtt el szoktam indítani és akkor megjön az értesítés. Jártam már úgy, hogy elfelejtettem elindítani, akkor nem kaptam értesítést. Egy a lényeg nem kell futnia mindig...
-
mjani1172
addikt
válasz
Jack Oneill #17091 üzenetére
Köszönöm. Nagy nehezen megoldottam,szerettem volna ha semmi nem marad.
-
mukurisho
tag
válasz
Jack Oneill #17099 üzenetére
áhhh, így már értem!
-
Sumptuous
senior tag
válasz
Ha a beállítások-> visszaállítás-> telefon visszaállítása menüböl "rakjátok újra" a telefont, akkor simán lehet utána dobozba rakni, és elküldeni az új tulajnak, nem fog semilyen kódot, google fiókot kérni, hiszen feloldott telefonról indítottátok ti(!) a visszaállítást.
Ha viszont a recovery (azaz hangerő + bekapcsoló gomb)-al "rakjátok újra", akkor a telefon nem feloldott állapotában történik a visszaállítás, tehát akár egy ellopot telefont is így próbálna a rabló visszaállítani. Ezt akadályozza meg az frp lock. (Visszaállítás után kéri a google fiókot, vagy az előző jelszót. )
Persze az frp csak akkor aktív, ha be vagytok lépve a google fiókkal/zárolva van a telefon. Szóval ha abból kiléptek/törlitek a zárt és úgy csináljátok a recovery-s reset-et, akkor sem kér majd kódot.
-
Szpisti
addikt
válasz
Mikor eladtam a Mate 9-esem, az új tulajnak a sim kártyáját betéve kérte az eredeti google fiókkal való belépést. Pedig volt gyári visszaállítás. Valami védelem be volt kapcsolva valahol, de passz, hogy azt hol lehet kikapcsolni, de valszeg elég a fiók törlése.
-
válasz
Jack Oneill #17070 üzenetére
Szuper. Akkor bepróbálkozom.
-
spileraaa
senior tag
válasz
Jack Oneill #17064 üzenetére
nálam így volt a mate 10 pronal
mióta mate 20 pro váltottam itt szerencsére minden értesítést megkapok2 hét mate 20 pro használat után kijelenthetem hogy a mate 10 pro sokkal jobb aksi időben pedig abban 3 éves aksi volt ebben pedig teljesen új van
az ujjlenyomat olvasó is nagyon hiányzik ebben nagyon de nagyon pontatlan ok van arc felismerés az gyors de a kovid miatt szabadban az is csődöt mond a maszk miatt -
anonymus89
addikt
válasz
Jack Oneill #17041 üzenetére
Ugyan az mint a p30 pro nal tapasztaltak kicsit kesze-kusza lett minden.
Az akku idő nem valtozott, aki aktív Bluetooth kapcsolattal használja sajnos nem túl fényes. -
pajorgergo
aktív tag
válasz
Jack Oneill #16957 üzenetére
szó szerint nagyon...semmi értelme.
Így aztán főleg nem tudja meg az ember, mennyi a valós képernyő idő -
Vizinyenyec
aktív tag
válasz
Jack Oneill #16787 üzenetére
Köszi a tippet! Ma melóba minden csajnak én frissítgetem a telefonját akit érint
-
nebancsa
senior tag
válasz
Jack Oneill #16787 üzenetére
Nekem a kedvenc email kliensem, K-9 mail omlott össze ma reggel, pedig nem lett frissítve a telefonom. Viszont biztos köze van a WebView-hez mert akkor omlik össze, amikor html-es levelet akar betölteni.
viszont a leírás nem oldja meg a problémát -
dualcore
őstag
válasz
Jack Oneill #16762 üzenetére
És Spartan44
Nekem pl a feloldása a telefonnak látványosan lett lassabb. Vagy pl egy link megnyitása, pl ha messengeren egy yt link jön lassabban töltődik be. Vagy egy applikació, pl Aliexpress, vagy netbank.
Maga a készülék az jó, jó a kamera sebesség is.
Azok az appok főleg, amihez net szükséges, és a készülék feloldása.
A net mindegy hogy full térerő 4G, vagy otthoni 1000-es net wifin, eddig gyorsabb volt nekem.
Például ha az Aliexpress kivalasztok egy termék családot, akkor kB 6-7mp mire betölti a képeket. Eddig ezek pikk-pakk mentek. -
szita.erno
aktív tag
válasz
Jack Oneill #16747 üzenetére
Sajnos nálam a gyári nem müködik.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Jack Oneill #16734 üzenetére
Megoldottam!!!
Alkalmazasokban kikerestem a szoftverfrissites gyari appot es minden adatat toroltem. Utana mar nem csinalta. -
snowww
tag
válasz
Jack Oneill #16735 üzenetére
Nalam is detto. Ugyan ez a jelenseg
-
lkristóf
senior tag
válasz
Nekem nem hozza fel többször, 1x telepítettem és többször nem jelenik meg. És megszűnt az a bug is amikor ilyen fura érintésnek vette néha a dolgokat mikor ilyen csíkot húz a képernyőn, pedig ki volt kapcsolva az a funkció. Így elsőre nem látok negatívumot, klassz, hogy a lebegő alkalmazásokat már lehet méretezni és minimalizálni mint egy messenger chat fej.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Itt egy video a jelensegrol. Kozben a sima Mate 20 topikban jeleztek, hogy masnal is van ez a hiba.
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
Jack Oneill #16719 üzenetére
Lesz helyette harmony os, lehet az már android 12 klón 😆
-
Soltee1
tag
válasz
Jack Oneill #16572 üzenetére
Nekem minden gyári beállításon és rendben megjön minden értesítés. Teljesen automatán kezel a rendszer mindent.
Gmail is kifogástalan. Régebben is olvastam, ha megjön is sokat késik.
Többször teszteltem. Ahogy mailt küldök rá bármilyen fiókból azonnal értesít. Pár m.percen belül mindig. -
Fifi
őstag
válasz
Jack Oneill #16574 üzenetére
Én igyekszem az általam legtöbbet használt appokból a telefon gyártójától független, play áruházban elérhető appokat használni, mely minden androidon telepíthető, így telefonváltás estén nem kell új alkalmazásokat megszoknom, megtanulnom.
Átköltözésnél, ha a beépített eszköz nem viszi át a dolgaim csak exportálom és importálom a beállításokat. -
Fifi
őstag
válasz
Jack Oneill #16572 üzenetére
-
::Trunks::
senior tag
válasz
Jack Oneill #16548 üzenetére
Köszönöm
-
::Trunks::
senior tag
válasz
Jack Oneill #16537 üzenetére
Erről hol lehet olvasni hivatalosan? Mármint a karbantartasrol?
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
Jack Oneill #16539 üzenetére
Lehet benne valami mert én pénteken vittem 😃
-
nebancsa
senior tag
válasz
Jack Oneill #16537 üzenetére
Jó tudni!
Nekem októberben jár le a gari, akkor szeptemberbe eljuttatom a szervizbe karbantartásra...
-
antal750
aktív tag
válasz
Jack Oneill #16534 üzenetére
És így kell kérni hogy kérni szeretnék egy ingyen karbantartást? Vagy mi a szöveg.? 😀
-
Ádám16
addikt
válasz
Jack Oneill #16487 üzenetére
Hát, mókolással oké lehet a dolog. Egy ideig.
Én nem akarok játszani ezzel, arról nem beszélve, hogy ha egy idő után pl. bebukna a Harmony OS projektje a Huawei-nek, lesz egy (kis túlzással) papírnehezékem (lsd.: Windows Phone készülékeim).Jó ez a Droid nekem bőven.
-
pepetech
őstag
válasz
Jack Oneill #16481 üzenetére
Nem bántó szándékkal írtam. De az írásod elejét cáfoltam meg. Mégpedig "Par hete kozoltek a hirekben, hogy leallnak a frissitesekkel" Ez nem igaz. fontosabb biztosnági javításokat ugyan úgy fog kapni (ha van valami komolyabb hiba) de maga a havi biztonsági frissítéssel álltak le. Az emui részbe nem kötöttem bele
-
pepetech
őstag
válasz
Jack Oneill #16475 üzenetére
Akkor annak a cikknek ess neki még egyszer. Azt írták, hogy a biztonsági frissítések fognak megállni/belassulni. Az emui 11 ugyan úgy meg fog érkezni.
Illetve androidos berkekben mindig 2 fő verziót frissitenek utána leállnak. Ilyen ez a pop szakma.
-
mjani1172
addikt
válasz
Jack Oneill #16395 üzenetére
Ez tulajdonképpen egy semmitmondó hülyeség.
A cikk címe hogy nem kap frissítést, hosszan leírja, elmagyarázza, hogy nem kap frissítést, majd odaírja, hogy talán valamit mégis.Ezt helyettesítheted, bármivel, pl: aranytömbbel. Nem találsz az utcán, biztos nem talász , de lehet hogy mégis.
Bármi megtörténhet, vagy az ellenkezője. -
etnies
senior tag
válasz
Jack Oneill #16348 üzenetére
Nem találom interneten, pontosan hol található?
-
pajorgergo
aktív tag
válasz
Jack Oneill #16346 üzenetére
Összegben kb mennyiért cserélik garancian kívül?
Garanciális még a telefon de nem tudom igazolni számlával, aztán mondom ha megyek fel akkor egy cserét megér nekem, ha meg is lehet várni. -
etnies
senior tag
válasz
Jack Oneill #16346 üzenetére
Planet GSM a neve?
-
Szpisti
addikt
válasz
Jack Oneill #16029 üzenetére
Én nem hiszem. Hiszen azon sem lesz GMS. Pont ez a problémám az új modelekkel... Egyenlőre kivárok, hátha javulni fog a helyzet a HMS-el...
-
dualcore
őstag
válasz
Jack Oneill #15981 üzenetére
Lehet érzi Trump hogy ez az USA gazdaságának is fáj.
-
dualcore
őstag
válasz
Jack Oneill #15827 üzenetére
Meg aztán az USA a legnagyobb kemkedo a világon, és fáj neki a konkurencia.
-
Krinyo
senior tag
válasz
Jack Oneill #15827 üzenetére
A sárgák csúnyán átléptek a konkurencián és ez fáj nekik. Fejleszteni kéne, nem ilyen eszközökhöz nyúlni.
-
Krinyo
senior tag
válasz
Jack Oneill #15805 üzenetére
Ebből is látszik, hogy semmi köze ennek az egésznek a biztonsághoz, vagy hasonló megfontolásokhoz, egyszerűen üzleti érdekből megy ez az egész. Kapja be Trump, remélem a repülése után megoldódnak a gondok.
-
hitvanyalak
senior tag
válasz
Jack Oneill #15740 üzenetére
Köszönöm szépen
-
RR-13
őstag
válasz
Jack Oneill #15679 üzenetére
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Jack Oneill #15679 üzenetére
Jó, azt mondjuk értem, hogy mire megkapjuk, már android 11 jön, de a lényeg látható.
-
Szpisti
addikt
válasz
Jack Oneill #15639 üzenetére
Nem is annyira a rendszer lesz az érdekes, (bár kétség kívűl nagyon fontos) de egy teló használhatóságát az dönti el, hogy mennyi és milyen appok lesznek hozzá, mert GMS + Google Play nélkül egyenlőre elég sok alkalmazás nem megy az ezektől mentes telókon.
-
antal750
aktív tag
válasz
Jack Oneill #15639 üzenetére
Ebben egyetértünk
-
antal750
aktív tag
válasz
Jack Oneill #15637 üzenetére
Ezt írtam én is. Csak a Google szolgáltatásokkal lesz probléma valószínűleg
-
antal750
aktív tag
válasz
Jack Oneill #15635 üzenetére
https://napidroid.hu/bemutattak-az-emui-11-et/
Ez a cikk alapján gondoltam, de azt írja hogy később a korábbi modellek is megkapják. Csak azzal annyi lesz a gond, hogy Google szolgáltatás mentes lesz valószínűleg -
antal750
aktív tag
válasz
Jack Oneill #15632 üzenetére
Igen de az Emui 11 futtató telefonok között nem volt a mienk megemlítve. Legalább is a héten olvastam egy cikket de a mate 20 pro nem volt benne.
-
Ateszpapa
addikt
válasz
Jack Oneill #15632 üzenetére
Nekem jó a droid, de majd lehet kipróbálom.
-
dualcore
őstag
válasz
Jack Oneill #15595 üzenetére
Igen neked szántam, csak a mobil nem töltötte be a válasz lehetőséget.
Köszi. -
lkristóf
senior tag
válasz
Jack Oneill #15592 üzenetére
Szép képek, és jó kis Esztergom.
-
dualcore
őstag
válasz
Jack Oneill #15531 üzenetére
Akkor majd lesz valami, addig kihuzom a mate 20 pro val.
-
RR-13
őstag
válasz
Jack Oneill #15528 üzenetére
Na azért ez már jó hír egyelőre.
-
Krinyo
senior tag
válasz
Jack Oneill #15528 üzenetére
-
dutrás
őstag
válasz
Jack Oneill #15309 üzenetére
Olyan nagyon én sr féltem a Huawei-t. Nagyon bennük van a csakazért is.
-
RR-13
őstag
válasz
Jack Oneill #15301 üzenetére
Nálam mindig 10 óra 07 perc van október 22-e óta
-
Fifi
őstag
válasz
Jack Oneill #15268 üzenetére
Készülj fel rá, hogy többezer feature beállítási lehetőség vár rád! Széné lehet konfigurálni
Én még évekkel ezelőtt (amikor Kostya Vasilyev még nem adta el a MobiSystems-nek) egyszer rászántam szinte egy napot. Beállítottam , azóta teszi a dolgát. Telefoncserekor csak exportálom és importálom a beállításait, így nem kell mindig egy adott márka levelezőkliensét megszokni, megismerni. Már azt sem tudom, mi-mire jó csak használom.
-
RR-13
őstag
válasz
Jack Oneill #15266 üzenetére
Igen ahogy írtam ezt használom, mert egyből megjön az értesítés, ha jön email. Persze a manuális beállításokat használom.
Nagyon jó App., nagyon sok minden tud, jobban testre szabható mint a gmail.
A pro verzió meg még jobban."PREMIUM FEATURES:
Get the most out of Aqua Mail by purchasing the Pro version and unlock:
• Push mail for Exchange servers (corporate email) and Office 365.
• Add multiple accounts.
• Use identities.
• Remove the Aqua Mail promo signature in outgoing messages.
• Remove ads. " -
RR-13
őstag
válasz
Jack Oneill #15260 üzenetére
Ezzel én nem tudtam együtt élni, mert nem tudom mindig nézegetni a telefont kinyitva, hogy jött-e email, és volt, hogy 20 perce megjött az email, és nem jelzett a telefon, mikor sürgős lett volna...
-
RR-13
őstag
válasz
Jack Oneill #15257 üzenetére
Jól írtad, mert a gmail nekem sem "hallgat" a manuális beállításokra.
Éppen ezért tettem fel az AquaMailt.
Esetleg mostanában próbáltad ismét a gmailt, vagy Te azóta is azt használod, és semmi változás?
Mert elég sok új verziót kiadtak, hogy végre figyelembe vegye a manuális beállítást. -
Szpisti
addikt
válasz
Jack Oneill #15248 üzenetére
Nálam már a kezdetek óta megy ez a "manuális app kezelés", már a Mate 9-nél is beéllítottam ezt. Ha valami meríti, utánanézek és kinyomom itt. Ha valamit állandóan lelő a háttérből, pl Messenger, Viber, stb, akkor beállítom, hogy ne tegye. Ennyi.
RR-13: akkor biztosan szerencsés vagyok, hogy nálam minden rendben van.
-
Krinyo
senior tag
válasz
Jack Oneill #15237 üzenetére
Ez már a 8-as óta így van, akkor lett szinkronba hozva a kettő. Egyébként tényleg halott a topic, mert "sajnos" ez egy tökéletes telefon jóformán semmi hibával.
Akinek hívásrögzítés kell, az marad 9.1-en, és kimarad a biztonsági frissítésekből meg a fejlesztésekből. Ennyi.
-
RR-13
őstag
válasz
Jack Oneill #15235 üzenetére
Én sem azt mondtam, hogy egyenlő, hanem azt mondtam, hogy ahol EMUI 10 van, ott alapból Android 10 is van a telefonon, mert arra épült az EMUI 10-es.
Amennyiben nem így van valaki írja már meg, hogy hol van EMUI 10 alatt Android 9
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Jack Oneill #15189 üzenetére
Rosszul irtam. Szoval olyan felbontast nem tud, mint a nagy testver.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Jack Oneill #15179 üzenetére
42mA egy nap alatt. Pont 1%.
Ettol függetlenül vagy másfélszer olyan gyorsan merül mint egy hete 10essel.
Hogy kell 9re visszarakni? Ha már vissza állítok, akkor hagy szóljon.. -
Szpisti
addikt
válasz
Jack Oneill #15176 üzenetére
A facebook nekem már nagyon régóta úgy meg, hogy kézin minden off, értesítesek off és a háttéradatok is off. Így csak akkor fut, ha elindítom. Nem is meríti feleslegesen...
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Jack Oneill #15174 üzenetére
Annyi megjegyzes meg, hogy most par napja igy manualis kezelessel megy, talan jobb lett, hogy kordaban tartja az appokat. Most osszehasonlitottam kicsit jobban, valamit azert hasznal ez. Ti hogyan hasznaljatok?
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Jack Oneill #15096 üzenetére
Igen, próbáltam.. Melyik a leghangosabb beállítás?
-
McSico
senior tag
válasz
Jack Oneill #14781 üzenetére
Igen, ez így van. De a fentebbi esetben, hogy elhagyta, vagy ellopták a teleofonját a fórumtársnak, ott sajnos nincs mentett wifi hálózat. Így nem tud mire csatlakozni. A SIM pinkódját meg ugye nem tudja az akinél van a készülék. Ez azért dupla szivacs, mert így ha be is kapcsolják a telóját, a készülékkeresőben nem fogja látni hol van a készülék mivel nem lesz online hogy elküldje az adatokat.
Így most én is elgondolkoztam rajta, hogy ki kéne kapcsolni a sim pin kódot, az ilyen eshetőségek miatt.
-
mjani1172
addikt
válasz
Jack Oneill #14525 üzenetére
Használd a Samsungot.
-
Szpisti
addikt
válasz
Jack Oneill #14523 üzenetére
Telefonon semmilyen bővítményt nem lehet hozzáadni. Viszont a Windowsban az chromium Edge böngésző a teljes Chrome bővítmény-áruházat használhatja.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Jack Oneill #14510 üzenetére
Aki Edge böngészőt használ, tudja erre a választ?
-
Fredy02
tag
válasz
Jack Oneill #14329 üzenetére
És lehet a kicseszés még nem ért véget: [link]
-
Skynet258
veterán
válasz
Jack Oneill #14327 üzenetére
Most egy P40 Pro van nálam, hát nagyon jó de a Google csomag hiánya miatt nem vállalnám be napi szinten...
-
nebancsa
senior tag
válasz
Jack Oneill #14324 üzenetére
Értem, akkor lehet trükközni. Viszont ha frissül az app, gondolom a telon nem tud így frissülni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megpakolta a Huawei a szupertelefonját, mint a málháslovat, ám a phablet nem roppan meg a négy kamera, a 3D arcfeloldás, a 4200 mAh-s telep, a vezetékmentes visszatöltés vagy az ívelt OLED panel súlya alatt.
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honda topik
- Hobby elektronika
- Politika
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciávl
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iPhone 13 Pro 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes! Akkumulátor kapacitás: 87%
- ÚJ Bontatlan! Független iPhone 15 Black 128GB! 1 Év Apple garancia!
- Samsung Galaxy S22+ mobiltelefon eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest