- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dutrás
őstag
válasz
smallcurrant #13900 üzenetére
Én megtartottam a Mate 9 töltőjét azzal töltöm. Ez bátran ajánlom sokkal kevésbé melegíti a telefont. Alliról rendelhető. Sima töltőt meg kapsz bármelyik mobilos boltban.
-
fehér_ember
addikt
válasz
Én az elejétől egy ilyen Sony UCH 20-assal töltöm (~2 óra).
Amúgy tegnap frissítettem csak a gagyi ikonos 10-esre. Ha nem tudsz előre lépni akkor lépj vissza; és utána már menni fog az lőre is. Az utóbbi jópár év erről szól az élet sok területén: a notórius, mániákus, értelmetlen, tök felesleges állandó változtatásokról. Döbbenet. -
Jack Oneill
veterán
válasz
Én is simán töltöm a sima Mate 20 telomat. Eredeti Huawei töltöt vettem, amire figyelj, hogy 2A legyen. Az nem gyorstoltes.
-
hun_gery
aktív tag
válasz
smallcurrant #13677 üzenetére
Speedshop, UV-s 1000Ft, teljesen jó, széleknél se jön fel. (szintén szilikontokban)
-
nebancsa
senior tag
válasz
smallcurrant #13678 üzenetére
Többet is bír 1 hétnél, a semminél biztos jobb.
Szerintem védelem szempontjából többet bír az üveg mint a fólia, viszont sokat ront az ujjlenyomat olvasásban, és a kijelző oldalán erősebben kell megnyomni hogy érzékelje az érintést. Nekem ez van fent elejétől fogva: [link] -
Sir Riccio
addikt
válasz
smallcurrant #13675 üzenetére
Én ilyet rendeltem, nyolcadikán és ma meg is érkezett (meg is lepődtem). Most tettem fel, kicsit még bubis, de állítólag ki fog majd simulni (remélem).
-
Redchucky
aktív tag
válasz
smallcurrant #13677 üzenetére
Ez az első fóliám ezen a telón, úgyhogy sajnos nem.
-
Redchucky
aktív tag
válasz
smallcurrant #13675 üzenetére
A mediamarktos clearplex nekem bevált. Mondjuk nem olcsó.
-
Ádám16
addikt
válasz
smallcurrant #11848 üzenetére
Rohadt jó ez a széria.
-
vasi89
őstag
válasz
smallcurrant #11848 üzenetére
havi 20 ezres csomag mellé is 250 ezres áron. Hát nem tudom ki lesz ennyire elvetemült, hogy akár 1db is elkeljen ebből ilyen áron
-
torrente777
tag
válasz
smallcurrant #11834 üzenetére
-
lacus83
senior tag
válasz
smallcurrant #11344 üzenetére
Boe nem fog züldülni.LGre meg már szerintem annyi az esélyed mint nekem primadonna képesitést szerezni
A lekerekitéseknél előfordul fény törés a panel technológia miatt,de az nem zöldölés.
Valószinüleg a Mate 30 széria non google dolgai miatt ennek a készüléknek nagyobb dicsfény jut majd,de ha nem is kb pont mindegy.
Egy jó készülék,nálam zéró hibával a megjelenés óta.
Év vége környékén jön az Emui 10 is új droiddal.
Szóval no para,tényleg felesleges aggódnod.
Hivatalos garanciád legyen"Pont azért kérdeztem, mert ez már nem az elsők közötti teló"
#nopara
#hanemazelsőakkormegpláne#nopara -
Vizinyenyec
aktív tag
válasz
smallcurrant #11344 üzenetére
Az első 5000 hsz kb erről szólt
De igazából nem tök mind1? Ha zöldül mindegy mikor garban cserélik ha meg nem akkor meg megint.
Ne ezen parázz, inkább élvezd milyen jó telefonod van -
sixpak
nagyúr
válasz
smallcurrant #11249 üzenetére
Nyomd erősebben...de azért nézd meg, hogy nem a mikrofont akarod-e kibökni.
-
Ateszpapa
addikt
válasz
smallcurrant #11243 üzenetére
Lesz rá 14 napod.
Addig vissza lehet küldeni ha lenne valami baja. -
Redchucky
aktív tag
válasz
smallcurrant #11243 üzenetére
Soha nem használtam külső programot. Hicare appon belül van intelligens diagnosztika, szerintem nincs szükség masra.
-
Redchucky
aktív tag
válasz
smallcurrant #11241 üzenetére
Csak vicceltem. Van diagnosztikai program alapból a telefonon, legalábbis a honoromon van.
-
Redchucky
aktív tag
válasz
smallcurrant #11239 üzenetére
Telefonálj vele :)
Én is megrendeltem, a notebookról. Ennél lejjebb szerintem nem fog menni az ára hivatalos garival.
-
Kovaratis
senior tag
válasz
smallcurrant #11178 üzenetére
Sehol nem rakattam fel, fél éves, fél éve van üresen a kijelző. Karc nuku, pedig munkás telefon.
-
Kovaratis
senior tag
válasz
smallcurrant #11171 üzenetére
Ha pécsi vagy hazaviszlek!
-
eddieke666
aktív tag
válasz
smallcurrant #11171 üzenetére
Visszarakod a dobozában egy pár órára.Én is így hoztam haza,mire hazaértem pár óra múlva tökéletes volt.
-
Vizinyenyec
aktív tag
válasz
smallcurrant #11166 üzenetére
A veszprémi MM-ben rakták fel az okospultba. 6000 ft. Ott vágja méretre a telefonhoz a szaki. Kézben kivittem majd a kocsiba a kardánboxban utazott velem haza. Otthon feltettem töltőre mire feltöltött majdnem mindenhol jó volt rajta csak pár folt maradt de mostanra nyoma sincs semminek tökéletesen illeszkedik nyom nélkül
-
válasz
smallcurrant #11165 üzenetére
Nekem is csak egy visszaigazoló jött... majd rá 1 hétre a készülék. Türelem.
-
Vizinyenyec
aktív tag
válasz
smallcurrant #11151 üzenetére
Én pont ma rakattam fel. Ujjlenyomat olvasó ugyanúgy működik mint elötte. Nem gyűjti az ujjlenyomatokat szerencsére. Kb 2-3 óra mire teljesen megköt rajta.
-
South Velen
addikt
válasz
smallcurrant #11156 üzenetére
A rendeléskor ki volt írva, mikor jön meg a teló.
Általában 3 munkanap.
-
smallcurrant
tag
válasz
smallcurrant #11151 üzenetére
Bocs, ez lemaradt.
Egy új telefonnál, hogyan kell biztosra menni, hogy működőképes-e, nincs-e vele valamilyen baj. Nem szeretnék úgy rárakatni fóliát, de nem is várnék túl sokat a védelemmel.
-
vasi89
őstag
válasz
smallcurrant #11148 üzenetére
nekem sima aliexpresses szilikon tok van kb fél éve, tökéletes. Fóliából meg szintén onnan szoktam hydrogel-t rendelni. Ezek mondjuk kb 1 hónapot bírnak ki mert csúnyán karcolódnak és kopnak de nagyjából 3-4 dollárért kapsz 5öt.
-
válasz
smallcurrant #11122 üzenetére
Szívesen, csak el ne feledjem.
Egy-két hét beletelik még.
-
válasz
smallcurrant #11106 üzenetére
A fiamnak MI 9T Pro-t rendeltem jó áron, nemsoká megjön. Majd referálok, ha érdekel, de nagyon erős telefonnak tűnik, több igen jó fícsörrel, én erősen elgondolkodnék, ha megtehetném, hogy olyat válasszak. Az arcfelismerése gagyi, meg kamerában esetleg gyengébb, de az pont nem izgat... Nehéz kérdés, ízlés dolga szerintem csak.
-
fehér_ember
addikt
válasz
Nagyjából tudtam mire számíthatok a hardware-től és igazából azt is kaptam. Ami számomra gáz, hogy ezen is egy kis tűhegynyi vacak az értesítő led, és az ujlenyomatolvasóval is folyamatosan küzdök (de nekem valami különleges ujjaim lehetnek, mert az előző sony telómmal is komoly gondom volt ilyen téren) pedig semmi üvegfólia nincs a telón csak egy ilyen "hátvéd és csúszásgátlót" használok.
Igazából összesen csak ennyi, abból is az ujlenyomatos rész minden bizonnyal viszonylag egyedi kín. -
Vizinyenyec
aktív tag
válasz
smallcurrant #11112 üzenetére
Én G4-ről jöttem. Úgy vettem meg a megjelenés után 2 évvel hogy tudtam hogy bootloopos lehet bármikor de tudtam hogy ha be következne garanciába cserélik. De így is megérte nekem mert a kamera baromi jó volt. Most vettem a Mate 20 pro-t. Olvastam hogy zöldülhet de nem érdekelt mert tudtam hogy ha be következik garba cserélik. De nagyon megérte. Nagyon jó telefon. Imádom
-
Dave69
tag
válasz
smallcurrant #11108 üzenetére
és mitől gondolod hogy nem az igazi az oldal?
én csupáncsak azért vennék onnan mert tudom személyesen hogy több mint tiz éve megy a boltjuk ... csak mondom nem akarok szenvedni ha LG paneles.. de amúgy biztos hogy ezt szeretném választani
-
Dave69
tag
válasz
Én is most szeretnék venni mate20 prot a Planet GSM-ből 150K-ért 1 év gari plusz 1 év szoftver gari bontatlan minden csak félek hogy LG-paneles... aztán be zöldül
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megpakolta a Huawei a szupertelefonját, mint a málháslovat, ám a phablet nem roppan meg a négy kamera, a 3D arcfeloldás, a 4200 mAh-s telep, a vezetékmentes visszatöltés vagy az ívelt OLED panel súlya alatt.
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okos Otthon / Smart Home
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen monitort vegyek?
- Mozilla Firefox
- sziku69: Szólánc.
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest