- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
fehér_ember
addikt
válasz
fehér_ember #17083 üzenetére
.
-
fehér_ember
addikt
válasz
Tegnap láttam hogy megint van új verziós a gyári gogle üzenetküldőből. Felttem, ismét működik
-
Szpisti
addikt
válasz
Első dolgom volt, a "csevegési funkciókat" kikapcsolni benne. Így csak normál sms-eket küld, nem internet alapú üzeneteket. (Arra ott van a többi app)
Ezt azért csináltam, mert anno jártam úgy, hogy akinek küldtem üzeneteket, az nem volt wifi közelben és mobilnetje sem volt, így nem kapta meg őket, de nekem nem tűnt fel, az illető meg hiába várta... -
dualcore
őstag
válasz
fehér_ember #13921 üzenetére
Eddig a csúcs nekem 3 év, de általában 2 éves korában cserélem.
-
dualcore
őstag
válasz
fehér_ember #13916 üzenetére
Természetesen én sem mondom meg hogy ki milyet használjon. Egyeztünk meg abban, ha 2 éves korig meg lesz a telefonunk, én gyorstöltővel, te normállal töltöd, és lerjuk a tapasztalatainkat, abból is tanulunk.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
fehér_ember #13916 üzenetére
Nem nézlek idiótának, mondom, tesztlaboros körökben mozgok. Majd a grafén akksik lesznek olyanok, amik aztán ezerrel tölthetőek lesznek és nem kell semmitől tartani.
-
törölt tag
válasz
fehér_ember #13911 üzenetére
Ja oké
-
törölt tag
válasz
fehér_ember #13908 üzenetére
Az áthúzott mondanivalód nem tudom hogy jön ide de ok
-
Vizinyenyec
aktív tag
válasz
fehér_ember #11889 üzenetére
Én mind a 2 hüvelykujjam és mind a 2 mutatóujjam felvettem. A hüvelyk szokott néha hülyéskedni de a mutatóujjam mindig működik. Próbáld meg csak azt felvenni az kisebb, hátha jobban felismeri minden alkalommal
-
törölt tag
válasz
fehér_ember #11889 üzenetére
Ez ugyan egyéni, de én átgondolnám a helyedben, hogy szükséges e lezárva tartani a telód? Sok érved lehet persze mellette, és nem is vitatkoznék ezzel. De én napi szinten használom meló közben, óránként többször kellene nyitnom a képernyőzárat, és őszintén, engem mindegyik módszer idegesített, így szimplán csak nem használom.
Ezzel mondjuk bukok ilyesmitket, mint pl NFC fizetés ... stb, de az sem kell, mert az összes kártyám alkalmas erre.
El meg mit lopnának? Én előbb töröm gallyra a telóim, mintsem h elhaygnám vagy ellopják. De a kényes appok amúgy is még jelszóvédettek, tehát pl a mobilbankom megint nem tudnák használni. Plusz ugye le is tilthatom másik készülékről, vagy PC-ről. -
Andrew10
aktív tag
válasz
fehér_ember #11882 üzenetére
Nekem nem engedi, hogy két ujjlenyomat legyen egy azonos ujjrol. Azt írja ki, hogy ez már rögzítve van.
-
magicbox
senior tag
válasz
fehér_ember #11884 üzenetére
Egy működött jól a régebbi Mate-eken, a hátlapi, hagyományos. Soha nem fogom megérteni, hogy ami hibátlan, 100%-os azt minek kell szétcseszni? Ez sima divat feature, mert értelme nulla. De valamivel ell kell adni az új telefonokat. Lassan azt látom, hogy érdemi fejlesztés kb 0, hülyeség viszont ezerrel. És csodálkoznak, ha nem cserél az ember telefont...
-
magicbox
senior tag
válasz
fehér_ember #11882 üzenetére
Nálam ugyanez a gond van/volt/lesz. Ugyanezt eljátszottam mint te. Szvsz soha nem lesz jó, én konkrétan gyűlölöm, az egy egyik legidegesítőbb "feature", de arcfelismerés is tud szívatni, ha nem elég tiszta az előlap. Ami persze sose tiszta, mert oda teszed a füledet
Szóval ezek nálam egy kategóriában vannak a hajlított kijelzővel.
Mondjuk felőlem a Mate30Pro is kipusztulhat, a lefolyó kijelzővel, és már a hangerőhöz is ütögetni kell. Grat. Ráadásul tokot se lehet rátenni. Mekkora fejlődés
-
fehér_ember
addikt
válasz
fehér_ember #11881 üzenetére
Biztos csak azért szivattak huawei-iék, mert így akarnak rávenni hogy add meg több ujjlenyomatodat is
De ezek szerint ideiglenesen átcseszted őket, nembaj majd a következő frissítéssel orvosolják. -
Pityu99
tag
válasz
fehér_ember #11557 üzenetére
Vagy egyszerűbben:
Beállítások, felül keresőmezőbe beírni, hogy "navi" és rögtön az első opció a Háromgombos navigáció lesz :) :)
-
h4h01
senior tag
válasz
fehér_ember #11117 üzenetére
Hát nem vagyunk egyformák, az biztos
!! Neked lehet egy ilyen kéne a mobilra..
-
h4h01
senior tag
válasz
fehér_ember #11115 üzenetére
Én egy-két app hitelesítését leszámítva nem használom az ujjlenyomatolvasót..Nagyon megszerettem az arcfeloldást..Az értesítő led nekem kifejezetten tetszik! Apró, viszont erős fénye van..Nekem a régebbi samsungokon attól a nagy, bumszli ledtől volt hányingerem..
-
scream
veterán
válasz
fehér_ember #11099 üzenetére
Amit lefkosia linkelt, az a gyári megoldás.
Mivel nincsen jelenleg legális útja annak, hogy hangot rögzíthess ebben a régióban, így kénytelen leszel ezt a megoldást használni vagy nem használni.
-
lefkosia
őstag
válasz
fehér_ember #11099 üzenetére
Ja,bocs.. csupan segiteni szerettem volna
-
scream
veterán
válasz
fehér_ember #11095 üzenetére
Gyárilag, ha jól tudom nincsen ebben a régióban engedélyezve a recorder, külön apk-ként kell telepíteni és akkor a gyári Recorder appon kiegészül a hívások alatt rögzített anyagokkal is, plusz a tárcsázóban is megjelenik a felvétel opció, illetve telefon beállítások között is.
-
lefkosia
őstag
válasz
fehér_ember #11095 üzenetére
-
Krinyo
senior tag
válasz
fehér_ember #11092 üzenetére
A gyári hívásrögzítő a legjobb, ingyen van és tökéletes hangminőséget ad.
-
Kovaratis
senior tag
válasz
fehér_ember #11087 üzenetére
Vagy progi indul és tolja előre magát a háttérben, és az zavarja hátra a hívást, vagy a közelségérzékelőd szarakszik, és a füleddel irányítasz.
Egyszerűen háttérben van a hívás. Lehúzod a sávot és visszaveszed. Kihangosítva próbálj beszélni, és figyeld meg hogy hogyan történik. Külső felvevő progi nincs telepítve pl? -
Sumptuous
senior tag
válasz
fehér_ember #11061 üzenetére
-
Kovaratis
senior tag
válasz
fehér_ember #11061 üzenetére
-
válasz
fehér_ember #10888 üzenetére
Nem tudom, mi lehet a gond nálad, nekem nem produkált semmi hasonlót a cucc - de látom, számodra ez már történelem.
-
Krinyo
senior tag
válasz
fehér_ember #10888 üzenetére
Én egy aptx-et tudó SHIVR Bluetooth fülessel tökéletesen elégedett vagyok, nincs szenvedés, a minőség pedig elég nekem...
-
fehér_ember
addikt
válasz
fehér_ember #10883 üzenetére
Nem hiszem el
, mostmeg elindulás után eltelik vagy 10 másodperc és elkezd szaggatottá válni a zeneszám. Időközben semmi nem történt ez meg mégis elcsesződött. Na én ehhez a telóhoz ezt a hidizs dac kábelt többet nem fogom használni. Ennyit összeszenvedni vele meg ennyi időt elcseszni. No meg ide is írogattam miatta, fölösleges hozzászólásokat generálva; brrr.; hogy a fene vinné el.
Befejeztem, használom inkább a telefon belső dacját meg a fekete telefonvédő-ben megbújó éjkék készülékhez csodálatosan passzoló színűgyári fehér type-c --> jack kábelt, fekete vezetékű füleshez, fejeshez.
-
válasz
fehér_ember #10867 üzenetére
Pff...:-( Nehezet kérdezel.
Én Poweramp-ot használok, és azzal végeztem összevetéseket a vele-nélküle vonalon, egyszerűen csak működött. Hetek óta nem használtam, majd ránézek újra, de sokat nem értek hozzá... -
fehér_ember
addikt
válasz
fehér_ember #10867 üzenetére
Természetesen csak elírás
:
p20 prohelyett "mate 20 pro" akart az lenni. -
válasz
fehér_ember #10801 üzenetére
Ha már külső DAC, miért ne lehetne BT is (az USB mellett)? Nézd meg a Radsone / Earstudio ES-100-at: [link].
Dual AK DAC, mic/headset control, LDAC és aptx HD kodek, balanced output... -
válasz
fehér_ember #10800 üzenetére
A firmware-es hibára van megoldás, át kell írni a file tulajdonságaiban három paramétert (leírásban ott van, hogy kell).
Én zene módra tettem, és nincs olyan hiba amit írtál, lehet hogy számít. -
fehér_ember
addikt
válasz
fehér_ember #10800 üzenetére
Folyt:
Amin még gondolkozok: A sabre-s [covia zeal edge] vagy esetleg a most ~50 euróra leértékelt akm-es [oehlbach usb dac] , bár ehhez sem volna könnyű lejátszó progit találni telóra.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megpakolta a Huawei a szupertelefonját, mint a málháslovat, ám a phablet nem roppan meg a négy kamera, a 3D arcfeloldás, a 4200 mAh-s telep, a vezetékmentes visszatöltés vagy az ívelt OLED panel súlya alatt.
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest