Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fehér_ember

    addikt

    válasz Litván Zongora #10667 üzenetére

    Nekem meg nagyon minimálisat javított csak. Meg merem kockáztatni a kijelentést, hogy sok fülessel fejessel szinte meg sem lehetne különböztetni vele vagy nélküle. A hangerőn persze hozott egy keveset. Cserébe viszont sokszor az első ~2 másodpercben még a készülék szól, hiába van bedugva a dac, utána vált csak át. A legjobb hogy pl. mx player-nél ezt számváltások közben is eljátsza. Persze lehet hogy ez nem a dac hibája, de akkor is bosszantó. (Sőt olyan is van, ez utóbb említett alkalmazásnál, hogy hiába indítok el benne pl. egy video klipet, az előtte használt poweramp lejátszó indul inkább el és játszik egy zeneszámot :Y).
    Amúgy ennél a hidizs dac -nál nem lehet állítani semmi minőséget, hiába is írják. Még vindows-nál sem: nem is enged semmi firmware-t beírni az eeprom-jába, mert a win 10 alapból felismeri és működik a microsoft-os driverrel. Szóval telepítés egyből leáll mert nem találja az ismeretlen eszközt (hisz olyan már nincs is).
    Ráadást telón se az uapp se a hibymusic nem hajlandó megszólaltatni.

    Szóval erősen gondolkodok hogy vagy hagyom a fenébe vagy nézek inkább mást, ehelyett. Habár simán lehet hogy az ilyen "olcsók" közt nem fogok olyat találni ami a teló beépítettjét egyértelműen lenyomja.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák