Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Apple Watch
-
Mobilarena
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dorten
tag
válasz
-)Verso(-
üzenetére
Tenyleg kbaszott jo annak aki mostanaban locsolt par szaz ezret egy Huawei telefonra, de vegulis tenyleg mindenki nyugodjon le mert A Huawei azt mondta hogy minden rendben lesz, es olyan meg sosem volt hogy valaki nem tartotta magat a szavahoz.
magicbox mindent jol osszefoglalt
-
magicbox
senior tag
válasz
-)Verso(-
üzenetére
Nem leszek "öngyi", csak realista...
Különben meg S10+-al könnyen ugatsz (stílusodra reagálva) a Huawei fórumon. Hadd ne mosolyogjak (junk), hogy bukunk közel 300e forintot egy politikai döntés miatt.Olvasni meg tanulj meg, szerinted a biztonsági frissítések és a főverzió nem érdekel minket?
-
safizoo
tag
Van egy olyan érzésem, hogy nem.fogok mate 30 pro-t venni....
-
-
Skynet258
veterán
Én most kaptam pár perce egy sajtóanyagot a Huawei-től, de sok minden nincs benne csak nyugtatják a felhasználókat.
Mod: A Telenortól meg kaptam egy belsős emailt (ott dolgozom) miszerint a cég kikérte a gyártó hivatalos állásfoglalását az ügyben, most erre várnak - szóval őket is érdekli a téma.
-
magicbox
senior tag
válasz
SzlobiG
üzenetére
Ja biztos... Csak már a chipgyártók is kiszálltak a Huawei mögül, biztos a túl hypolás miatt
Szerintem egyáltalán nem fogod fel, hogy itt nem a Google szórakozik, hanem konkrétan az USA kormánya elnöki rendelet formájában nemzeti vészhelyzetet rendelt el.De leírom magyarul, egy k....a biztonsági frissítést nem fogsz kapni ezután, és fő verzió frissítés sem lesz. És reménykedhetünk, hogy legalább az eddigi Google alkalmazások még frissülnek majd. Maradnak az XDA-s gányolások (talán), meg nézegethetjük az eladhatatlan telefonunkat.
Mondjuk ilyen alapon semmilyen kínai telefont nem szabad venni a jövőben, mert bármikor megtörténhet másik céggel ugyanez.... (lásd ZTE történet).
-
Túl van ez hypolva, sztem nem lesz ebből semmi, csak a riogatás megy.

-
vasi89
őstag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Mondjuk a telekom legalább foglalkozik ezzel. A telenor gondolom magasról sz.rik az egészre. Habár még így is a telenor nyújtja számomra a legjobb feltételeket de, ha bármi gond következik Ők lazán elhajtanak, hogy reklamáljuk a Huaweinél, amíg a telekom ezt maga rendezné le.
-
Jack Oneill
veterán
Felhivtam a Telekomot. Ma ul ossze egy rendkivuli team ezt megbeszelni. A jelenlegi essoron kovetkezo keszulekekre vonatkozolag es az esetleges minosegi cserere vonatkozolag. De egyelore semmi konkretum nincs. Ezek csak hirek cikkek. Nincs hivatalos kozlemeny a ket fel reszerol. Megallapodasok is lehetnek meg.
-
-
jano_77
nagyúr
-
Becksman
őstag
Igaz én mate 20 litet használok, de a Google nem feltétlen veszít mindenkit el. Pl valaki átáll más márkára. És akkor megmarad androidon.
Én is kb 1.5 hónapja vettem a telót, de most nagyon aggasztó.. -
magicbox
senior tag
Bármi is történjen, ezzel a hírrel illetve minden továbbival, ami majd megjelenik gyakorlatilag lenullázták a telefonunk értékét. Eladhatatlan lesz, illetve ember nem lesz aki ilyen hírek után új Huawei-t vesz. Horror

-
WiZARD
veterán
Volt valami szamonkerheto ígéret a frissitesekre?
-
vasi89
őstag
őszintén szólva számomra egyedül a onpelus maradt. Az ios jónak jó de az X előtti modellek már megjelenéskor elavultak voltak elég sok szempontból. Illetve az h 300ért még csak az XR-t kapod meg az elég tré. Ettől azért bármelyik gyártó ad jobb alternatívát. Tény h én linkeltem be a cikket de Én is úgy gondolom, hogy ezeket a dolgokat fenntartásokkal kell kezelni. Annyira ível felfelé a Huawei, hogy nem fogják ennyiben hagyni.
@: Egyértelműen ez a célja a nem túl eszes elnöküknek.. Viszont már az Apple-t is próbálja szívatni azzal, hogy vigye haza a gyártást. Mivel elég profitorientált így Ők is jól tudják, hogy ha hazaviszik a gyártást az elég nagy bukó lesz. Így is az egekben az iphoneok ára...
szerk.: most látom az újonnan linkelt cikket.
-
Colani
tag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
👌👌👌
-
Jack Oneill
veterán
Azert meg ne temessuk.
[link] -
Colani
tag
Szerintem sokak fognak atallni a szutykos szar cég (Apple) eszközeire biztonsági okokból mert mi van ha az USA kikezdi majd a többi kínai vallatot is így el lehetetleninetenek mindenkit.. Az Apple nek meg ez most pont kapora jön mert egy semmit nem fejlődő cég a hanyatlasbol újra talpra tud majd állni... 😪😪😪Ki van találva minden évekre előre....
-
kevinbest
csendes tag
válasz
MiniXD55
üzenetére
Azert arra nagyon kivancsi leszek h a szolgaltatonal visszafogjak e venni mert szerintem ez csak az utan fog lehetove vallni h a huawei kiad egy nyilatlozatot az ugyfelek kartalanitasarol, ugyanis a telekom nem hinnem h ekkora osszegeket ki akar majd fizetni az elofizetoinek mert ameddig a huawei nem vasarolja vissza toluk is a telokat nekik annyira ez nem lesz biznisz
-
kevinbest
csendes tag
Oke nyilvan olyan telot akarok jo sottal amit lehet arra haszbalni amit akarok viszont olyan sotot gyorstoltest dizajnt ui-t featureoket egyszerre csak a huawei nyujt szamomra ha ezek egyszerre nem allnak rendelkezesemre akk biztos nem maradok droidon mert magat az iost imadom az iphoneomat imadtam csak tobb akksi ido kellett powerbank meg mindenfele hulyeseg nelkul
-
MiniXD55
tag
Én várok még pár napot, és ha nem változik semmit a helyzet akkor viszem vissza a telekomhoz,és kicseréltetem egy másik telefonra.
-
jano_77
nagyúr
válasz
kevinbest
üzenetére
Nagggyon remélem, hogy ez a hír egy április 1-i tréfa csak kicsit megkésve, mert éppen tegnap rendeltem meg a Mate 20 Pro-t. Nagyon bosszantana, ha az első 15 napban rögtön küldhetném vissza és állhatnék el a szerződéstől - online rendelés esetén ugye ennyi áll rendelkezésemre)
Annyira megtetszett már csak boltban kipróbálva, meg amiket olvastam róla, hogy fájna a szívem, ha nem jönne össze a dolog.
Lehet akkor vissza kellene vonnom a régi - OP5 - telóm eladási hirdetését!?

-
kevinbest
csendes tag
Én speciel a huawei miatt vettem mate 20 prot nem az android miatt. Akksi ido volt a legfontosabb szempont es ezt az igényemet csak a huaweibszolgálja ki olyan szinten h valtsak iosrol droidra ha most kioffoljak a huaweiek hasznalhatosagat akk bassza meg az egesz android 😂😂😂
Akk csakazert is iphonera megyek vissza ujra es ink szenvedek az akksi idovel -
lacus83
senior tag
"A helyzet az, hogy a felhasználók 99%-ának igazából mindegy, hogy Huawei, Samsung, LG vagy Xiaomi. Nem teljesen, de óriási különbség nincs. A lényeg a Google ökoszisztéma. A Huawei felhasználók nem a Huawei-hez lojálisak, hanem az Androidhoz."
A helyezet az hogy ez így pont nem igaz. Én nem a droid miatt vettem Huaweiit, mint hogy aki Samsungot vett az sem a drodid miatt.
Itt minden a piacról szól és a bevételről. Ha a Googlenak se számítana minden fillér akkor nem kötne szerződést mindenkivel akivel lehet. -
válasz
farkas-lány
üzenetére
A Google nem vádaskodik jelen esetben.
-
farkas-lány
csendes tag
válasz
lacus83
üzenetére
Engem nem zavar a frissítés hiánya, amíg működik normálisan a telefonom.
Amúgy tényleg vicces, hogy a google vádaskodik, miközben kb csak gondolok valamire és megjelenik a hirdetése mindenhol

De a google gondolom azt csinálja, amit mondanak neki. Kérdés, hogy majd mennyire éri ez meg nekik...És felháborító, hogy mondvacsinált okok miatt kvázi rákényszerítenek, hogy másmilyen mobilt használjak. Nekem nem kell se Samsung, se LG, se Xiaomi.... iPhone meg főleg nem.

-
válasz
lacus83
üzenetére
"Ha most hirtelen minden Huaweii felhasználó elkezdene lelépni a Google Chromeból, gmailből amit ugye nem csak mobilon használsz, az mekkora veszteség is?"
A helyzet az, hogy a felhasználók 99%-ának igazából mindegy, hogy Huawei, Samsung, LG vagy Xiaomi. Nem teljesen, de óriási különbség nincs. A lényeg a Google ökoszisztéma. A Huawei felhasználók nem a Huawei-hez lojálisak, hanem az Androidhoz.
Ahogy ha a Dell meg a Lenovo holnaptól csak Linuxos gépeket árulna, akkor mindenki HP-t venne, mert a hardver kommoditizálva van, a szoftver meg nem.
A Huawei okostelefonos részlege egy nulla a Google nélkül, ez van. A Google meg nem nulla a Huawei nélkül.
-
lacus83
senior tag
válasz
farkas-lány
üzenetére
Jah olyan frissítést amiről kB azt se tudod mire miért és hogyan és milyen céllal teszed fel.
Amúgy ha már kémkedés a Googlenak mi köze hozzá hogy mikor és hol járok a telefonommal?
Vagy mikor milyen tartalmakat nyitok meg a böngészőjében? Ha most hirtelen minden Huaweii felhasználó elkezdene lelépni a Google Chromeból, gmailből amit ugye nem csak mobilon használsz, az mekkora veszteség is? -
lacus83
senior tag
Meglevő készülékeket nem érint, a következő modelleket elméletileg igen.De ha mégis érinti a meglévőket is, akkor az érdekelne hogy aki pl előfizetésre vett készüléket az kiléphet? Milliós létszámú Kártalanítási perek indulnak szolgálatók és a Huaweii ellen? Esetleg a Google ellen?
Ez akkora ipari botrány lesz, amit pl minden verseny hivatal el fog ítélni. De mehetünk tovább pl valószínűleg olyan szerződésük van a Google al aminek a megszegése brutális összegű kötbért jelent. Azért ez nem ilyen egyszerű. A másik hogy ez már ebben az esetben nem csak a Huaweiről fog szólni hanem Kína és USA közötti ipari háborúról. Azért az USA elég sok mindent kap Kínától.A Google is b@szh#tja ha milliós tételben veszíti az ügyfeleket. Amúgy felfüggesztett a dolog, nem 100 százalék hogy ez nem változik. Amúgy a Huaweii se hülye, biztos van a tarsolyában egy két ötlet hogyan rendezze ezt le.
Ez olyan mintha azt mondaná a MOL hogy a Magyarországi kutjain nem tankolhatnak Ford típusú autók.
Ez szerintem csak Izmozás mivel a Huaweii ellen konkrétan még mindig nincs semmiféle bizonyíték.
Ez lassan olyan lesz mint a hidegháború. De ők tudják, megy is a levél a fogyasztó védelem felé hogy engem a Telekom megtévesztett, átvert mikor Huaweii Mate 20at vettem.
De írok gyors a Googlenak is. Hogy kB azonnal fizessen vissza mindent amit a céghez kapcsolódó cégeknek fizettem már 
-
-
Ha a Q még jön is, biztonsági frissítésekkel is lehet gond.
Szép dolog ez a nagy tisztesség menet, de ezzel most a felhasználókat is jól tökön lőtte a Google. Pont ők érvelnek a kémkedés ellen, akik mindenkiről tudnak mindent..Gondolom azért pár millió felhasználót a Google se szeretne veszteni. Nézne egyet, ha aztán mindenki almát venne..
-
kevinbest
csendes tag
Beszarok most csereltem le az Xs-t a Mate 20 prora erre ez... 😂😂
-
Pityu99
tag
Dejó, lesz egy fél éve még 300 ezerbe kerülő tégla a kezemben, ami gyakorlatilag 0 Ft-ot fog érni.
Kitörölhetjük a seggünket Google szolgáltatások nélkül az új oprendszerrel. Kinek kell egy olyan rendszer, amiben nincs Google térkép, Waze, Gmail, YouTube app és gyakorlatilag minden ami a play áruházban elérhető?
-
farkas-lány
csendes tag
De ez még mindig csak vádaskodás vagy vannak bizonyítékok is?
A Huawei beperelte az amerikaiakat pont emiatt. Akkor most mi van?
Google -s alkalmazások nélkül semmit sem fognak érni a készülékek.
(nekem is jött ma egy frissítés. .238 / telekomos és telenoros kártyával használom)
-
vasi89
őstag
Hát én nem tudom mit hoz magával de szerintem a Q-t nem érinti még de a mate 30 már Google play nélkül fog jönni. Saját oprendszer jól hangzik de mire abból lesz valami.. Pont ma néztem h mennyire beesett a mate 20pro ára is de ezek után ha kitor a hiszti akkor nagyjából semmit nem fognak érni a szinte új telefonok.
-
adamsauvage
aktív tag
válasz
spartan44
üzenetére
van egy sejtesem hogy miert keszultek fel....
b@szhatjak az op rendszeruket, hasznalhatatlan lesz ugyanis senkivel nem fog tudni megallpodni a huawei, kb 1 honapja meg szerzodesben is vallaltak volna a nemeteknek hogy nem kemkednek, ne vicceljunk mar hogy ezt szerzodesbe kell foglalni, nagyon csufos vege lesz ennek es vegso soron a huawei tulajok szivjak meg meg persze a vallalat a bevetel kiesessel -
vasi89
őstag
Hát ebből lesznek komoly gondok.
-
cssaszi
tag
Nekem is most frissült 238-ra.Független telekom simmel. Csak biztonsági javítás. Nekem április 1-et ír.
-
Cry0
őstag
Szintén most jött a frissités, telekom.
-
pauldzs
csendes tag
válasz
Tailorzsolt
üzenetére
9.0.0.238 most szedte le telekom.
-
NY_A
őstag
Sziasztok.
Van ugyebár az alapból meglévő mobiladat számláló amin be lehet állítani a havi keretet, és a kezdeti dátumot. Arra van opció, hogy egy adott alkalmazást ne számoljon? Esetemben a tv go ingyenes a magenta miatt, azt nem kellene számolnia. Én nem találtam ilyen lehetőséget.
-
-
Szabcsizz
őstag
válasz
Tailorzsolt
üzenetére
Alzás vétel, ugyanitt jár az enyém is.
-
Tailorzsolt
tag
Sziasztok! Más is még márciusi biztonsági szintnél jár? (Telekom) 9.0.0.210
9.1-ről van valami újabb hír, hallottatok valami új infót?
-
jano_77
nagyúr
Többször olvastam hogy a Phone Clone app-al költöztettétek át a régi telefon tartalmát az újra. Esetleg kérhetek egy kis segítséget, hogy mi is ez pontosan, mit lehet költöztetni és hogy működik pontosan?

OP5-ről váltok majd a Mate 20 Pro-ra és a névjegyek ugyan gmail-en van, tehát azzal nem lesz gond, fotókat, videókat nyilván lementem a PC-re. Marad egyéb más amiért érdemes lehet egyáltalán az applikációt leszedni?

-
magicbox
senior tag
Aki spotify-t használ, annak működik a kijelző elforgatás a playing now részen? Tehát ahol csak a borító és dal beletekerés és egyéb vezérlő gombok vannak? Minden más program részen elfordul a kijelző, csak ott nem. Kocsiban rohadt idegesítő :((
-
Tomika86
senior tag
Sziasztok!
A lépés számláló tuti jól működik? -
jano_77
nagyúr
Egy gyakorlati kérdésem lenne a telefonnal kapcsolatban:
Használja-e valaki Samsung Gear S3 okos órával? Működik tökéletesen vagy van probléma?
Köszönöm szépen -
Végre megjött a nillkin szilikon tok, végre lehet használni a telefont.
Komolyan nem is értem, miért kell ennyire csúszós házat csinálni egyszerűen használhatatlan folyamatosan csúszik ki a kézből.Ti mekkora felbontásba fotóztok? Van értelme a 40mpixelnek? Egyenlőre nem vagyok elájulva a képektől amiket lő, így S8 után.
Az AI jó valamire a fotózás terén, vagy kapcsoljam ki? -
bob001
csendes tag
Csak MA!!! Huawei témák féláron vannak!
-
Szpisti
addikt
Nem biztos, de lehet, hogy megvan a Youtube-os, filmes halkulás oka: a Dolby Atmos-t fixen "Zene"-re állítottam "Inteligens"-ről, és így mintha nem csinálná ezt. Gondolom kell neki pár másodperc, hogy intelligensen beállítsa a hangzást.
-
jano_77
nagyúr
No hossza cívódás után most megrendeltem a készüléket a Turbado-tól. Kedden kapom kézhez. Már nagyon várom.

-
En is olvastam azokat az irasokat ahol 30% es 80% toltottsegi celokat irnak helyesnek. Nalam a gyakorlat mast mutat, nem ment tonkre meg egy akku sem amit hasznaltam.
3 evig szoktam hasznalni egy telefont. Altalaban 5-10%-ig lemeritem, majd 100%-ra toltom es havonta legalabb 2x elofordul, hogy lemerul teljesen. Soha nem volt meg problemam az akkuval, nem csokkent szamottevoen a kapacitasa a harmadik ev vegere.
Nekem igy kenyelmes hasznalni. Az sem zavarna, ha uj akkut kene vennem, mert harom ev utan mar nem osszeg egy akku csere sem, de nem volt meg ra pelda nalam. -
jololo89
tag
Sziasztok!
Tapasztalatok olyat, hogy rezgő módba néha megzizzen a telefon, mintha értesítés jönne, de közben nincs semmi értesítés?
-
jano_77
nagyúr
tudja vki, hogy miként tudnám működésre bírni a Huawei Blog oldalt? mert folyamatosan azon sipákol, hogy Adblockert érzékeli, még akkor is, mikor már letiltottam az összes olyan oldalon, ami kapcsolódik a blog-hoz!?

Így nem tudom használni az oldalt, nem tudok róla informálódni.
-
Szpisti
addikt
Nincs mit!
Kérdés azokhoz, akik ilyen UV-ra kötős ragasztós üvegfóliát tettek fel:
Ha teszem azt le akarom szedni majdan a fóliát, akkor a ragasztó is lejön mindenféle gond nélkül? Tehát nem diffundál bele sehova, nem okoz maradandó károsodást?Másik kérdés:
Meg lehet oldani a gyári email app-al a spam-szűrést? -

-
Motosz01
tag
Én azt vettem észre, hogy mikor kevés a töltöttség, és felajánlja az energiatakarékos módot, akkor ha elfogadom, majd később feltöltöm a telót, akkor ezt a módot nem kapcsolja ki automatikusan. Vagy csak nekem nem kapcsolta ki.
Onnan jöttem rá, hogy másnap nem kaptam értesítéseket, és leveleket sem. A szinkronizáció kikapcsolva volt, ezt írta a teló... Szóval ha valaki nem kap értesítéseket, akkor érdemes megnézni az akkumulátor beállításain belül, hogy az energiatakarékos mód nincs-e véletlenül bekapcsolva.
Mondjuk nem értem, miért nem kapcsolódik át alapból ez a beállítás, ha érzékeli hogy a teló töltöttsége már bőven 20% felett van. Nekem ezt annó LG-nél autóban tudta a rendszer. Lehet később javítják ezt a hiányosságot.
-
ako001
aktív tag
Hali!
A szöveg tördelést vagy hogy hívják azt hol lehet beállítani?
Nem találom sehol, bár tuti én vagyok a béna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mobilinternet
- Autós topik
- Samsung kuponkunyeráló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- PS4 Pro 1TB + DualShock 4 Controller Játékkonzol
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Különben meg S10+-al könnyen ugatsz (stílusodra reagálva) a Huawei fórumon. Hadd ne mosolyogjak (junk), hogy bukunk közel 300e forintot egy politikai döntés miatt.
Szerintem egyáltalán nem fogod fel, hogy itt nem a Google szórakozik, hanem konkrétan az USA kormánya elnöki rendelet formájában nemzeti vészhelyzetet rendelt el.

De írok gyors a Googlenak is. Hogy kB azonnal fizessen vissza mindent amit a céghez kapcsolódó cégeknek fizettem már