- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
spartan44
tag
Egy apró javítás: úgy tudom, hogy nincs kisebb akkumulátor a P30 Pro-ban. Pontosan ugyanannyi van benne, mint a Mate 20 Pro-ban is. (4200 mAh)
Sőt, a kisebb felbontás miatt elképzelhető, hogy a P30 Pro egy leheletnyivel tovább is bírja, mint a Mate 20 Pro, de ez szerintem minimális különbség.
-
ak76
senior tag
válasz
Potenza #7788 üzenetére
Mindkét telefon csúcsvas, a P30Po szerintem gyengébb, mert:
Nem hagyományos hangszórókkal üzemel.
Nincs értesítési LED
Nincs face ID, vagy nem olyan jó, mint a M20Pro-ban
Minimálisan, de kisebb az akksija.
Nagyobb mint a M20Pro, pedig már az is elég nagy batár.
Drágább.
Kisebb a kijelző felbontása, nyilván elég az, de ha az M20Pro olcsóbban jobbat nyújt, akkor miért ne?
Szerintem a M20Pro kameraelrendezése szebb, de ez szubjektív.
Kb ennyi. -
kakuk.tamas
addikt
válasz
N.YCityBoy #7790 üzenetére
A gyorsabb töltés nem igaz. Csont ugyanaz a két teló ilyen szempontból (akksi+40W-os SC).
-
válasz
Potenza #7791 üzenetére
Akkor feltenném a kérdést kicsit fordítva:
Neked ezek nem olyan fontosak, és nem észrevehető különbségek, de ha már ugyan annyiba kerül szinte, nem jobb, ha van?Kamera nekem sem a legfontosabb szempont, de ha már van, nem baj, ha jó is. A kinézete meg elsőre képeken nekem nem jött annyira át, de szerintem baromi jól néz ki, így utólag. Ebben egyet értünk.
AOD frissítés gondolom erre is megérkezik majd egyszer, de LED a P30-ra nem fog. Szubjektív, de szerintem a könnycsepp noccs hülyébben is néz ki, mint a sima(egyiket sem szeretem, mielőtt..), de a faceID legalább indokolja. És baromi jó tud lenni. Na ehhez a P30 2D bohóckodása szintén nem ér fel.
Én sem vagyok felbontás hajhász, évekig elvoltam ebben a méretben a fHD+-al, de a Mate kijelzője brutális szvsz. Biztos van jobb, de a P30-at tutira leveri. A vas meg bőven elég hozzá, és nem hiszem, hogy szignifikánsan jobban merítené az akksit, de ha ez a probléma, vissza lehet venni. Viszont ha már ennyit kiadsz a telefonért, legalább ezen sincs spórolva.
Amit a P30 Pro mellett fel lehet hozni, az az 5x zoom, de, mint írtad annyira nem számít a kamera, így kontra szerintem a Mate 20 pro nyert.
Sztereo hangszóró nem truváj, de mégis sokat hozzá tud adni egy videóhoz, vagy egy játékhoz. Nekem bejön. Plusz beszélgetéskor is ódzkodnék a P30 megoldásától. Anno a Xiaomi Mi Mix 1-et is emiatt hagytam ki.
Nemrég vettem én is csak, de egyáltalán nem bánom, hogy nem vártam meg a P30-at, mert most is ezt venném inkább
-
-
Potenza
csendes tag
válasz
N.YCityBoy #7790 üzenetére
Sokat agyaltam ezeken.
Arra is gondoltam ekkora kijelzőnél a felbontás különbsége nem észrevehető.
Az értesítő led számomra is necces de állítólag jört olyan frissítés AOD ra ami már a 3. Féltől érkező dolgokat is jelzi.
A hangszóró gondolod észrevehető hogy mono vagy sztereó?
Kamera... én elvagyok ennel szerényebb tudással is bár szinte mindenhol erről szól minden.
Viszont a hátlapi elrendezése nekem jobban tetszik Mate en.👍 -
válasz
Potenza #7788 üzenetére
Nekem???
Akkor most válaszolok😀
Jobb kijelző, Face ID, sztereó hangszóró, értesítési led, kamera ugyan az szinte, gyorsabb töltés.... hirtelen ennyi a Mate20Pro javára👍Amúgy most néztem nekem nem tettél fel semmilyen kérdést, viszont én másnak OFF-ban ugyan ezeket leírtam viszont mint most itt😀
-
Potenza
csendes tag
válasz
N.YCityBoy #7787 üzenetére
Igen ezt már hallotam tőled👍
Tegnap fel is tettem a kérdést P30 Pro topicba neked de nem indokoltad meg ezen véleményed. -
-
Potenza
csendes tag
Hiába olvasgatok teszteket összehasonlításokat sehol nem láttam olyan olvasmányt vagy posztot ahol ár értek megközelítésben is meg mernék ítélni a P30 Pro VS MATE 20 PRO. Csak a kamera hypolása megy mindenhol.
-
-
emmm
őstag
válasz
Bambusznád #7781 üzenetére
Köszi, megrendeltem akkor az extreme digital-nál.
-
emmm
őstag
válasz
N.YCityBoy #7779 üzenetére
Eldönteni nekem kell, de nem ismerem e téren a mobilos boltokat. Melyiknek rendes a gari intézése, stb. Emiatt kérek segítséget.
Nem hiszem, hogy az ittenieknek akkora probléma lenne ajánlani pár boltot, hol érdemes venni, és még jó árban is van.
-
-
IamTheDog
tag
Azt amúgy tudja valaki, hogy a Google Photo Scanner-e miért nem kompatibilis a telefonnal?
-
IamTheDog
tag
Sziasztok, használ valaki Simple-t innen mobilfizetéshez? Nekem azt csinálja, hogy miután feloldottam, és a terminálhoz érintettem, újra kéri a feloldókódot, emiatt aztán akár el is utasítja a vásárlást. Eddig ilyet egyik telefonomon sem csinált, csak most a Mate 20 Pro-n, és fogalmam sincs hogy lehetne megszerelni, pedig áttúrtam mindent a beállításokban.
-
SlayR
senior tag
Note majd esetleg idén, ha végre alkotnak valami érdemlegest talán...
-
Szpisti
addikt
Használjátok a Prohardver! oldalán a fórumot. Az még régi.[link]
-
emmm
őstag
Sziasztok!
Venni szeretnék egy Mate 20 Pro-t, de amit első blikkre találtam neten, árban is elég nagy külöbségek vannak. Esetleg tudnátok ajánlani valami megbízható boltot (szervíz szempontból is), ami árban is elfogadható? Illetve, mi okozza ezt a kb 200-280 K közötti nagy áreltérést?
-
magicbox
senior tag
Ezt az új mobilarénás dizájnt még szoknom kell
-
-
Nekem Note 9 van, de időről időre elmegyek megnyomkondni a Mate 20 pro-t, mert birizgálja a fantáziám. Ami azt illeti, amíg csak képeken, videókon nézem, nagyon tetszik, de élőben már nem annyira. Egyrészt keskenyebb a készülék - inkább úgy mondom, hogy arányaiban keskenyebb a kijelző és emiatt úgy érzem, nem úgy fér el rajta egy-egy tartalom, mint a Note 9-en, másrészt fogásra, kezelésre nekem jobban kézreáll a Note. Plusz ott a toll, ami bár nem kell sokszor, de amikor meg kell, nagyon nagy hasznát veszem. Pl. kijelöléeknél nem szenvedek kézzel, az mindig szörnyű, de tollal pikkpakk megvan és ez csak egy példa a sok közül.
Aztán ott az AOD, amit állandóan használok, ez van a Huawei-en is, csak épp sokkal korlátozottabb lehetőségekkel, mint a Samsungon.
Ami az M20pro felé billentené a mérleget, az valószínúleg az,hogy az idle fogyasztása kicsit jobb, mint a Note esetében, de ez a telepített programoktól és beállításoktól függően változhat ugye.
-
ati888
senior tag
Sziasztok!
Nem tudok választani a Mate 20 pro és a Note 9 között. Tudom, hogy ti az előbbit ajánlanátok itt, de miben jobb a Mate konkrétan?
Ati
-
ak76
senior tag
válasz
N.YCityBoy #7761 üzenetére
Nem rossz az, az árához képest jó cucc, de a mate 20 pro más kategória.
-
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Jack Oneill #7759 üzenetére
Köszönöm!
-
Jack Oneill
veterán
válasz
MikeWazowski #7755 üzenetére
Bongesszel az AppGaleryban. Szerintem ott lesz.
-
NY_A
őstag
válasz
kosztrub #7754 üzenetére
Én linkeltem ebay-es hydrogelt valamikor, keress rá. Én azt a fajtát használom már szinte a kezdetek óta, és nekem nagyon bevállt. Tényleg fillérekből megvan. Nekem esett már azóta pofára melóban a murvára. Fólia cserés lett mert összebaszták a kis kődarabok de a kijelző sértetlen.
Havernak is rendeltem S8-ra. Más eladótól mert ahol én vettem ott nem volt. Hát az egy rakás sz*r volt. Anyaga is rosszabbnak tűnt, meg felrakni is körülményes volt. A tokja is nyomta le kellett szedni. Enyém tök lapos nem bántja a tok.
-
MikeWazowski
veterán
Üdv, letoroltem a gyári számológépet. Hogy tudom visszarakni?
-
q2w3
senior tag
-
safizoo
tag
Volt egy Baseus hajlított üvegem 2x2 napig. Nem ajánlom. Az érintés érzékenysége romlik vele és bemegy alá a por. Hydrogel meg vissza, bát félek az esés esetén nem védi meg.
-
ak76
senior tag
Beléptem én is a Mate 20 Pro klubba, Mi8-ról jövök, remélem beválik a kicsike...
-
kosztrub
csendes tag
válasz
Astrolagoon #7740 üzenetére
Az említett Spigen tok nem!
-
-
AtiSnatch
aktív tag
Minden kommentet olvasok, a tied felett valahogy elsiklottam. Én is sorrend miatt kérdeztem, mert eddig szintén utolsó körös voltam.
Valószínűleg ezt nem fogjuk megfejteni sose nem -
rzf
csendes tag
Sziasztok. Akkor mi van ha egy telenoros csak adat SIM az istennek sem akar mobilnetet adni 2 kártyás Mate 20 Pro-ban, míg ugyanazokkal a beállításokkal, ugyanazon a helyen egy Mate 10 Pro- ban megy szépen. Sim1 Sim2 csere sem segít, várakozás sem, újraindítás sem, repülő mód sem. 3G/2G-re korlátozás sem. Térereje van, ügyfélszolgálat hívható vele
-
kosztrub
csendes tag
Sziasztok!
Na úgy néz ki, hogy megvan a megfelelő üvegfólia a Mate 20 Pro-ra.
Lito UV Liquid. Itt rendelhető 1990 forintért:
https://berkotel.hu/spd/34062/Lito-UV-Liquid-Huawei-Mate-20-Pro-tempered-glass-kRendeljetek többet, mert nekem is harmadjára sikerült tökéletesen. Az ujjlenyomat olvasó újra betanítás nélkül működik, mindenhol érzékel, szóval úgy néz ki tökéletes.
-
Tamás34
senior tag
Még újra indítás után sincs nálam lakat
-
válasz
dani971207 #7722 üzenetére
Gyárilag sehol.
Elvileg a
SDCard\Android\Data\com.ea.games.r3_row\files\.depot\eds
mappában vannak a fájlok.
Nekem alapból nem volt itt semmi. Leszedtam Play áruházból a RR Grapics nevű appot, abban lehet 4 szinten állítani. Itt ha maxra próbálod tenni, hibát dob, másodszorra rányomva már azt írja "OK", de a játék induláskor kilép. RR Grapics-ban utána High-ra teszed, úgy megy és úgy néz ki a graf, mint piszkálás nélkül.A program használata után a fenti mappában(rejtett) már ott lesznek a fájlok. MAX beállításra állítottam RR Graphics-ban, de nem indítottam el a RR3-at, hanem kimásoltam a fenti mappából minden fájlt, majd úgy másoltam vissza, hogy az Xtra fájlt neveztem át Low/Mid/Mid2/High névre is. Így sem ment.
-
Most próbálgatom, de nem megy. Csak High beállításokkal fut, XtraHigh konfiggal kilép. Próbáltam "átverős" módszerrel és az összes profil alá az XtraHigh profilt másolgattam átnevezve, de akkor is kilép..
Fejlesztőkön múlik szvsz, hogy ne csak Snapdragonon menjen maximumon. Vagy azon, ki ad több pénzt nekik érte, hogy menjen..
De ha valaki tud valami módszert, ne tartsa magába.
-
zoll96
csendes tag
Van megoldás rá, hogy a Real racing 3 maximum grafikai beállításon fusson?
-
válasz
dani971207 #7715 üzenetére
Igazán nincs mit
-
Nincs mit
Mikor előhozod az előzőleg használt alkalmazások listáját, akkor ha egy-egy alkalmazás előnézeti képét megfogod és lefele húzod picit, akkor lokkolja, vagy ugyan ezzel a módszerrel feloldja. Az így zárolt alkalmazásokat a kuka ikon nem törli, csak az összes többit.
-
z67
őstag
Valaki járt már úgy, hogy rányom a kis négyzet jelre, hogy előhozza az előzőleg használt alkalmazásokat, majd a kuka ikonra nyomva nem zárodik be minden? Régebben minden bezárt ilyenkor, most viszont 2-3 alkalmazás nem csukódik be. Mi lehet ennek az oka?
Köszönöm!
-
zoll96
csendes tag
Real racing 3-nál recések az élek. Ötlet?
-
Whynot?
aktív tag
válasz
Szpisti #7697 üzenetére
Például lapozható dokk nincs a gyáriban, az nekem fontos. Nem beszélve a huawei hisearch vagy miről. 3-szor húztam le azt a ratyi színű keresőt véletlenül, már ment is fel a nova. De ezen kívül van még egy csomó apró állítási lehetőség, ami nélkül tényleg megvan az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megpakolta a Huawei a szupertelefonját, mint a málháslovat, ám a phablet nem roppan meg a négy kamera, a 3D arcfeloldás, a 4200 mAh-s telep, a vezetékmentes visszatöltés vagy az ívelt OLED panel súlya alatt.
- Autós topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Windows 11
- Gumi és felni topik
- Mesterséges intelligencia topik
- OLED monitor topic
- Diablo IV
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest