-
Mobilarena
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamsauvage
aktív tag
Milyen konkurencia?
Azt senki nem gondolhatja komolyan, hogy hasznalhato os-t fognak kidobni aug vegen (kinaban, mert a vilag tobbi resze nem letezik a szamukra csak eladas tekinteteben utana szevasz)
2009 ota fejlesztik az androidot nem kis koponyak van hianyossaga boven de abszolut hasznalhato, elvileg 2012 ota fejlesztik a sajat os-t (az mar egy mas kerdes hogy minek kezdtek el ha vegig az androidra epitettek mondjuk lehet tudtak hogy egyszer jon egy trump fele fazon es azt mondja hogy akkor lehet menni)
az elso 2 de inkabb 3 evben meg kinaban egy romhalmaz lesz a huawei sajat oprendszere
aztan majd alakul valamilyen iranyban ha megegyeznek akkor szerintem hagyjak a fenebe nem jaratjak le magukag mint a samsung a nevetseges tizennel -
adamsauvage
aktív tag
válasz
KKrisz751 #8796 üzenetére
Peldaul, Samsung DeX kb 70% a hasznalhatosaga,
EMUI Desktop egyszer rakotott tevere wireless esegnezt chromebam hogynaz asszony milyen konyhat tervezett az ikeaban, arra tokeletes volt.
Nem tudom milyen munkad van vagy milyen munkat szeretnel elintezni azonnal telefonrol, de siman kezel tablazot ergo dokumentumokat, minden apro f@szsagra van program mar szoval azzal sem lehet gond, emailek pipa, telefon pipa a tobbit nem tudom hogy mit szeretnel rajta dolgozni -
adamsauvage
aktív tag
válasz
lakatosakos9 #8781 üzenetére
force restart?
15 masodpercig a bekapcs gomb -
adamsauvage
aktív tag
a felhasznalo nem hibas es nem is hibaztatok senkit, de ami elromolhat az el is romlik, aki kinai telefont vesz ugy hogy tudja hogy szar van a palacsintaban az ne csodalkozzon, nekem is huawei van meg sem vagyok egetrengetoen kiakadva, ez van, nem en dontok a fejuko felett dontenek, aki meg lepeseket akar az ne puffogjon hanem kezdjen el perelni
-
adamsauvage
aktív tag
válasz
Jack Oneill #8623 üzenetére
ne szemelyeskedjunk, en nem degradaltalak, en sem tudtam senki sem tudta,
-
adamsauvage
aktív tag
válasz
Jack Oneill #8621 üzenetére
pisztolyt tartott valaki a fejedhez hogy vegyel androidot?
-
adamsauvage
aktív tag
válasz
EstherD #8619 üzenetére
kocsog amcsik?
mar ne is haragudj de szive joga eldonteni mindenkinek hogy kinek adja el a termeket vagy a szolgaltatasat, te sem uzeletelnel olyannal akiben nem bizol...
es ahol (nemetorszag) szerzodesben kell megerositeni hogy haaat en nem kemkedek akkor ott komoly problemak vannak, mate 20 pro tulaj vagyok, es szopas ez a helyzet de sajnos aki a tuzzel jatszik az megegeti magat a kinai jogallamot meg hagyjuk ahol pontozzak az eletedet meg a barataidat stb -
adamsauvage
aktív tag
miert irjatok bukasnak azt amikor eladtok egy telefont? amortizacios koltseg,
android-kihozod a boltbol eri kb 60-65%at
apple-kihozod a boltbol eri kb 80-85% at
nem buksz egyiken sem, ennyit er es pont.
hasznaltmobil ez az erteke. Az almanpedig azert tartja ennyire az erteket mert van 6 fajta amibol valaszthatsz es annyi, android pedig 600 nyilvan nyomjak egymas ala az arakat, versenypiacnak hivjak nem bukasnak, aki nem akar bukni soha semmin az vegyen aranyrudat es varja hogy bezuhanjon a gazdasag amikor elkezdik aranyba menekiteni a penzuket az emberek utana adja el. -
adamsauvage
aktív tag
válasz
spartan44 #8447 üzenetére
van egy sejtesem hogy miert keszultek fel....
b@szhatjak az op rendszeruket, hasznalhatatlan lesz ugyanis senkivel nem fog tudni megallpodni a huawei, kb 1 honapja meg szerzodesben is vallaltak volna a nemeteknek hogy nem kemkednek, ne vicceljunk mar hogy ezt szerzodesbe kell foglalni, nagyon csufos vege lesz ennek es vegso soron a huawei tulajok szivjak meg meg persze a vallalat a bevetel kiesessel -
adamsauvage
aktív tag
válasz
xedamen #8372 üzenetére
nekem iphone lesz, a nagyobb kivitel raadasul, imadom ezt a telefont de ezek az apro mizeriak, rezges peldaul vagy hogy honapokat kell varni a 9.1re mikozben kinaban mar hasznaljak, szinten a q beta, pont amiknek flottul kene mennie azok nem mennek es android teren mas lehetoseg nagyon nincs mert minden gyartonak meg van hatranya meg telepiteni valami a macbook pro-n levo hisuite-l hat isten ovjon titeket attol
-
adamsauvage
aktív tag
rezges erosseget nem tudok allitani valahol? szinte alig erzem ha az ora nem csorompolne akkor nem vennem eszre
-
adamsauvage
aktív tag
xda-n megjott az elso android q beta, kivancsi vagyok hogy europai verziora jo-e es felrakja e valaki
-
adamsauvage
aktív tag
válasz
Jack Oneill #8289 üzenetére
nekem sajnos érezhetően visszaesik a hangerő, nem tudom hogy ez feature vagy bug ma már nem lehet eldönteni
-
adamsauvage
aktív tag
Csak nalam fordul elo vagy mas is tapasztalta hogy dark modeban van a telefon es mikor irni szeretnek valamit akkor ugye feljon a billentyuzet es sargasan villan egyet, kontraszt bug lehet a dark mode miatt?
-
adamsauvage
aktív tag
válasz
Jack Oneill #8263 üzenetére
lassan mar csak a datum hianyzik, a hir az aprilis eleje ota naponta feljon ettol a coming soontol mar megorulok
-
adamsauvage
aktív tag
kiveseztuk a temat ugyerzem
-
adamsauvage
aktív tag
1. ios 13 meg nincs (valoszinuleg csak elirtad)
2. hibajavitasokat barmihez ki lehet adni, magahoz az androidhoz is adnak ki amire az EMUI epul.
3. nem adnak ki heti 3 frissitest ioshez sem, kezdetben ket hetente adnak ki kesobb pedig hetente es kiemelnem, a beta teszt alatt van ez a beosztas, fo verziokat evente frissitenek tavaly szept. ios 12 iden ios 13,
viszont legalabb latod hogy dolgoznak nem pedig az van hogy Kinaban mar elerheto a stabil 9.1 hat te meg ideszulettel akkor majd sorra kerulsz valamikor, neked szolgaltatos a telefonod akkor varjal majd sorra kerulsz valamikor es igy meg ezernyi kis szar feltetel miatt az atlagfelhasznalo ugynerzi hogy kiadjak a telefont kapsz ra 1-2 frissitest utana szarnak ra es lehet azzal jonni hogy bezzeg az applenek csak 1 keszulekre kell optimalizalni a sw-t, senki nem mondta sem a huaweinek sem a samsungnak hogy tegye tele minden szarral az oprendszert, en szemelyszerint egy huawei hardveres de ios szoftveres telefonnal orulnel a legjobban, kamera verhetetlen szoftver osszessegeben jo de van rajta mit csiszolni, csak sajnos soha nem lesz nyilt forraskodu az ios -
adamsauvage
aktív tag
válasz
xedamen #8220 üzenetére
tovabbra is az apple (lehet fikazni de ebben elen jarnak) megoldasat tartom kovetendo peldanak azaz a profilos megoldast, akar public betarol van szo akar developer betarol csak felnyomod a profilt es mar kapod is, regiotol es szolgaltatol fuggetlenul, anno az x-emen ugy vartam a hetfo esti 7 orat mint a messiast, most mar csak a macbook pro miatt varom
-
adamsauvage
aktív tag
regisztralhat szolgaltatos es magyarorszag a tamogatott orszagok kozott van, de legalabb 1 play store-ban publikalt alkalmazasodnak kell lenni es fejlesztoi google fiokkal kell rendelkezni es akkor lehet csatlakozni a Q beta programhoz.
En is vartam, hogy mikor olvasgattam a hireket ejfel kornyeken aztan mese habbal hogy Join our beta program 😂😂😂
xda-n ugyis fent lesz majd az elso aztan ra lehet majd mokolni valahogy
majus 11. az elso es minden kedden es csutortokon jelenik meg uj beta. -
adamsauvage
aktív tag
válasz
N.YCityBoy #8100 üzenetére
kinek mi ugye
-
adamsauvage
aktív tag
hol lehet ellenorizni hogy melyik kijelzo van benne?
-
adamsauvage
aktív tag
válasz
tarbela777 #8007 üzenetére
az meg nem, elvileg 26.an fog jonni bar az mad roamingon fog lejonni
olvastam xda-n 248 vegut is azert kerdeztem
ugyanitt kerdes hogy manualis frissitest csinalt e valaki? -
adamsauvage
aktív tag
kinek mi a legujabb szoftver?
-
adamsauvage
aktív tag
ha jol emlekszem valaki mondta itt a foliat, hogy jol raraktak neki a szeleken is, el tudna mondani az illeto hogy hol? mennyi? es milyen folia?
koszi -
adamsauvage
aktív tag
az miert lehet hogy a telegram ertesiteseket csak akkor kapom meg ha megnyitom az alkalmazast? (asszony tiszta idegbeteg hogy nem valaszolok 😂😂)
-
adamsauvage
aktív tag
nalatok is lehalt a play store?
-
adamsauvage
aktív tag
vekony es kemeny atlatszo tokot hol tudok venni a mate 20 prora? mm-t nezegettem nincs, bestbyte nincs.
ja meg valami minosegibb 22es szijat az orahoz -
adamsauvage
aktív tag
válasz
ateszapa748 #7885 üzenetére
meg nem valtottam csak gondolkodom rajta
-
adamsauvage
aktív tag
válasz
Jack Oneill #7876 üzenetére
tesomnak vettem ajandekba egy p30 prot es maga a telefon nem tetszik viszont a rendszere igen, ezzel parosul az hogy a mate 20 pro meg kinezetre is tetszik, hardver nagyjabol ugyanolyan mint az s10+ban, uzemidot azt hallottam hogy sokkal jobb mint barmi mas
es nekem tetszik a notch is foleg iphone x es xs utan -
adamsauvage
aktív tag
Galaxy S10+rol jonnek at, megeri?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest