- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parallaxis
addikt
válasz
csokito100 #6497 üzenetére
Kifoghatsz szar üvegvédelmet, de rossz esetben leszeded és eldobod, majd raksz rá másikat.
Ha az ilyen átverős folyadék után lesz egy szép karcod, vagy egy véletlen esés miatt pókhálós háttered, akkor már kicsit drágább lesz a lecke. -
Parallaxis
addikt
válasz
N.YCityBoy #6496 üzenetére
A kulccsal még szép, hogy nem karcolta meg
Próbáld meg egy sima papírlappal, alatta pár homokszemmel -
csokito100
aktív tag
válasz
N.YCityBoy #6496 üzenetére
Szia!
Szegeden pl hol tudom ezt feltetetni és mennyibe kerül? Egyébként kár győzködni az embereket. Én kipróbáltam egy minőségi üveg fóliát és egy kalap szar volt. Pedig 5D-s volt állitólag. Nem tapadt normálisan a széleken és nem érzékelte normálisan az érintést a kijelző. Ezt kipróbálnám. Köszi előre is. Üdv -
válasz
TheBikerider #6495 üzenetére
Lehet, hogy az nekem mégis mindhárom telefonomon amire rátetettem bevált, és szerintem ez a lényeg👍
Senkinek sem állnak pisztollyal a fejénél, hogy ezt használja🤣
Amúgy ahhoz képest, hogy bolhacirkusz jó pár millióan használják ezt a megoldást világszerte!
Biztos azok meg akkor a bohócok😏
Egyébként miután felteszik tesztelni is lehet, ami azt jelenti, hogy nekem pl kulccsal elkezdte karistolni kopogtatni a telefont nem kicsit esett neki hanem nagyon, megállt bennem az ütő de semmi karc nem lett!
Ja és 1 év garanciát vállalnak minden egyes lekezelt telefonra amiről természetesen papírt is adnak! -
válasz
N.YCityBoy #6474 üzenetére
Megnéztem az oldalt.
Ezt a baromságot,Te jó ég.
Ez olyan,mint a bolha cirkusz. -
Pongi1975
tag
válasz
Jack Oneill #6490 üzenetére
Te rendszer alkalmazásról beszélsz, míg én egy keretrendszerről. Hogy egy hasonlattal éljek, a windows alkalamazások között ie található olyan, ami nem működik a Net keretrendszer nélkül. Szerintem ennyi a megoldás.
-
Sumptuous
senior tag
válasz
Szpisti #6479 üzenetére
Vagy fototrend.hu :)
Kicsit zöld, kicsit csúnyácska,de a miénkde minden funkció elérhető... -
Krinyo
senior tag
válasz
mivanminincs #6486 üzenetére
A homályos részek a párás üveg miatt vannak, ami a kamera és a téma között volt. Szerintem is elképesztő amit ez a telefon tud fotó téren (is).
-
Parallaxis
addikt
válasz
N.YCityBoy #6487 üzenetére
Akkor a Huawei-nél van még mit tanulni, mert a 3 éves S7 Edge-en még hibátlan az oleophobic réteg. Normál esetben az nem kopik le, sőt ismerősömnek a gyári flippes tok sértette meg és garanciában cserélték emiatt a kijelzőt.
-
válasz
Parallaxis #6480 üzenetére
Nem vertek át vele, és az az oleophobic bevonat KB pár napig van rajta a kijelzőn amíg párszor áttörlöd, utána szépen lekopik👍
Nem placebo meg ilyesmi, ezek tények nem karcolódik és ezt bármikor tesztelni is lehet! -
Pongi1975
tag
válasz
MikeWazowski #6464 üzenetére
Nem igazán használom, de ITT bővebben leírják, hogy mire való.
-
Krinyo
senior tag
Google Fotóval sokkal könnyebb a megosztás...
-
Man0gatya
aktív tag
válasz
Ha már képernyővédelem inkább ez
-
válasz
A törésbiztosságban én sem hiszek, de karcok nincsenek, pedig sokat van zsebben, autóban is röpült már le inkompetens mágneses tartókról. Eddig nekem bevált a folyékony cucc, nem is vártam többet tőle.
-
Parallaxis
addikt
válasz
Ugye tudod, hogy átvertek vele?
Eleve a kijelzőn van oleophobic réteg ami lehetetlenné teszi az ilyen folyékony valami felrakását, mert lepergeti azt.
De ha elolvasod az általad linkelt oldalt, akkor egyértelmű, hogy akkora baromságokat írnak, hogy az hihetetlen
A kedvencem az, hogy a felkent anyag leárnyékolja a rádiófrekvenciás sugárzást, egyfajta Faraday ketrecbe zárva a mobilt
Az fel sem merül a hiszékeny vásárlóban, hogy ha ez igaz lenne, akkor tönkre is tenné a készüléket, mert az eleve rádiófrekvenciás jelek küldésére és fogadására való?Az, hogy ettől a csodától törésbiztos is lesz a készülék, az már csak hab a tortán.
-
Szpisti
addikt
válasz
csokito100 #6473 üzenetére
Én mindig teljes asztali módban használom telefonon is ezt a fórumot, mert csak úgy tudom minden funkcióját kihasználni... Letekersz az aljára és ott a jobb alsó sarokban lesz a szürke sávban: "Teljes verzió"...
Utána már menni fog a linkelés a képek beillesztése, stb... -
válasz
csokito100 #6477 üzenetére
-
csokito100
aktív tag
válasz
N.YCityBoy #6476 üzenetére
Persze,csak közben próbálok egy makró képet feltölteni a telóról,de egyszerűen nem sikerül! Pedig az egyik fórum társ segített,de mégsem sikerült. Valami szájbarágós segítség kellene
-
válasz
csokito100 #6475 üzenetére
Ezt biztos nekem akartad😀 Ja már szerkesztetted ok... 👍
-
csokito100
aktív tag
válasz
Ja értem 😐
-
válasz
csokito100 #6470 üzenetére
Nem, a folyékony kijelző védelemről!
Erről! -
csokito100
aktív tag
Feladom. Gépről fel tudom tenni,de a telóról nem sikerül
-
csokito100
aktív tag
válasz
N.YCityBoy #6468 üzenetére
Az MM foliarol van szó?
-
válasz
csokito100 #6467 üzenetére
Ide töltsd fel és innen hivatkozd be, a Fototrend nem ront a minőségen tömörítéssel: [link] (Betallóztam a makró szekciót, a képek felett klikk a Fotófeltöltésre.)
-
-
csokito100
aktív tag
Csináltam egy szuper makró fényképet,de nem tudok rájönni, hogy hogyan tudom feltölteni ide. Valaki léci segítsen,hogy kell! Köszi 🙂
-
Kis Tigris
tag
Használ valaki gimbal-t a telójához? Most akarok vásárolni, de nem tom milyet vegyek, ami mindenben kompatibilis a telóval. Mert írják hogy pl a Zhiyun smooth 4 (az egyik amit kinéztem) nem hajlandó mindenben együtt működni... Más jó kis gimbal alternatívák?
-
Zufo
tag
Sziasztok
Egy olyan kerdésem lenne, hogy kilehet kapcsolni valahogy azt a funkciot a teloban, hogy ha körömmel érek hozzá a kijelzőhöz akkor ugye rajzolni tudok egy alakzatot és a körűl határolt részről screenshootot készíteni. Azt megtaláltam hogy tudom azt kikapcsolni hogy screenshootot készítsen viszont a rajzolás még mindíg aktiválódik ha a kijelzőhöz úgy érek hozzá és nagyon idegesítő. Szóval ez is kikapcsolható funkció?
Köszönöm!
-
-
Pongi1975
tag
válasz
MikeWazowski #6455 üzenetére
Az ArCore a Google keretrendszere a kiterjesztett valóság (AR) alkalmazások használatához.
Vannak játékok, illetve különböző programok, amelyek úgy jelenítenek meg a kijelzőn tartalmat, hogy a kamera által látott környezett a virtuális valósággal kombinálják. -
balewi
aktív tag
Csak hogy meglegyen
csatlakoztam a klubhoz
-
Tailorzsolt
tag
válasz
Tailorzsolt #6451 üzenetére
Rájöttem, hogy a téma amit használok (Evanesence-v.5.1. XDA-ról) valamiért az rakja oda azt a fránya sötét csíkot.
Köszönöm annak aki megnézte ez miatt a sajátját is.
-
MikeWazowski
veterán
Nem tudja valaki hogy az miért van hogy az sms appban beállított értesítési hang miért hangosabb mint minden más hang? Vmi irgalmatlanul hangosan szól, de csak amit a Google sms appjaba állítok be...
Valamint, ez a Google ar core app mire jó? Letöltöttem, de még ikonja sincs...
-
Hauzer
tag
válasz
KKrisz751 #6444 üzenetére
Hát szépen illeszkedik,de a tapintása messze nem olyan mint magának a rendes kijelzőnek,vagy egy üveg fóliának. Tapadósabb vagy ragadósabb. Lehet csak nálam,de ugyanúgy koszolódik,zsírosodik,de ez vhol természetes. Ja és igen narancsos és látszik is. Engem nem győzött meg egyáltalán,de vmit fel kell tenni, mert a kijelzőnek gyatra a saját védelme.
-
Pjotr
senior tag
válasz
Nem
-
tovgab
aktív tag
válasz
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
Misi1980 #6445 üzenetére
Egyik videónak sincs meg a linkje.
vagyis ha a linket kéred a böngészőtől, akkor kapsz egyet, amit ha címsorba másolsz, akkor az oldal nem található választ kapod.
Míg más oldalak és lejátszható videók közt mindig van működő videolink is.A motorsport.tv oldalon egyik videó sem lejátszható.
illetve elindul de azonnal pause.Nem lennék meglepve, hogy előbb utóbb egyik huawei-en sem fog menni.
Amcsi oldal. -
Pjotr
senior tag
válasz
KKrisz751 #6444 üzenetére
Könnyen hajszalkarcolodik, de ez a megjelenített képen nem látszik. Kényelmes, jó rajta matatni, nem tükröződik, nem gyűjti az ujjlenyomatot. Ujjlenyomat olvasó működést nem befolyásolja. Napon a fényerőt nem rontja. Színeket nem torzítja. Tökéletesen illeszkedik és nem akar feljönni. Narancsos, akit ez zavar ne tegye fel, de működés közben nem látszik.
-
KKrisz751
aktív tag
Pár hónapos tapasztalat után a MediaM-es képernyővédő mennyire bevált?
Illetve akinek nem jött be, az hogyan szedte le?
-
Misi1980
senior tag
Sziasztok! Valakit megkérhetek rá hogy az ezen a linken levő oldalon alúl lesz egy video a 90 éves Ferrari történelméről hogy megkeresné és rábökne hogy mi történik? Az én Mate 20 prom nem játsza le az asszony S9-e igen.
-
csokito100
aktív tag
válasz
Jack Oneill #6439 üzenetére
Köszi megvan. Igen a build számot megérinted párszor, kilépsz és onnantól fejlesztői beállitás is van. Eddig sem volt lassú, de most agyament gyors lett minden váltás.1x-ről 0,5x-re állitottam. Eszméletlen jó! Köszi mégegyszer a segitséget. Jó éjt
-
Jack Oneill
veterán
válasz
csokito100 #6438 üzenetére
A telefon nevjegynel a build szamot vagy valamelyiket(nem tudom pontosan) nyomogatni kell es elojon a fejlesztoi beallitas.
-
csokito100
aktív tag
Srácok valaki meg tudná mondani, hogy hol lehet megtalálni a Developer options állitási lehetőséget a telón. Az animációk kikapcsolásával sokkal gyorsabb a teló. Most néztem egy videót róla, de az én telómon nincs rajta az a beállitási lehetőség. Valaki esetleg tudja, hogy miért, vagy hogy lehet elő varázsolni? Köszi
-
Jack Oneill
veterán
-
olloczky
senior tag
Sziasztok
Batyam vett egy ilyen telot, de nem tudja frissiteni az appokat, mert letöltés fuggoben statuszt ir. Telo restart volt, mobil adat engedelyezve, mert igy akarta tolteni, de wifirol sem megy. Valakinek tipp?
Udv
-
AtiSnatch
aktív tag
Nálunk 24 órás volt az Aod? Mert most az. Vagy ez csak mate 10 pro bug volt?
-
Tailorzsolt
tag
válasz
Litván Zongora #6412 üzenetére
Igen, valószínűleg ez lesz a megoldás..
Bár remélem idővel megoldódik a Cloud probléma.
-
tovgab
aktív tag
A "nem hinném"-et úgy értettem, hogy biztos, hogy nem annyi, de nem tudom pontosan megmondani, hogy mekkora a valós felbontás, vagy a képkockaszám. Kötözködhetsz, de a saját szemeddel láthatod, hogy hitvány a minősége.
Nem azt mondom, hogy nem örülök a funkciónak, de amit eddig a normál videóknál megszoktunk "720P" alatt, az messze komolyabb minőség, mint amit itt kapunk. Ezek a tények. -
torrente777
tag
Problémába futottam sms t megkapom de válaszolni nem tudok Telenor Volte hálózat ha számít azt irja nincs elküldve.
-
-
AtiSnatch
aktív tag
válasz
N.YCityBoy #6422 üzenetére
Csak remélni tudom, hogy nem a herezacskód vasalás előtt
De gondolom a bőröd stimmel.
-
-
Jéé megjött nekem is a 187-es frissítés🤣
-
p2pp
őstag
válasz
Tailorzsolt #6394 üzenetére
Vennék is nagyobb 2TB tárhelyet (3k huf), ha a PC-ről is fel tudnám tenni a régebbi Huawei telóval és mással készült képeket is , de nem lehet,mert csak a telóról szinkronizál sajnos.
Így marad a google Drive 2TB (3,6k huf)
spartan44: Nekem 2 hónapja van fent a MM Clarplex és bírja. (Euro Center mögötti MM)
-
válasz
Tailorzsolt #6394 üzenetére
Hi,
Miért nem tolod föl a képeket a Google Drive-ra, és törlöd a telefonodról őket? Akkor nem lenne mit a Galériába csücskölnie, elérni meg így is eléred őket a Drive-on, meg PC-n is.
-
tovgab
aktív tag
válasz
MikeWazowski #6410 üzenetére
A 720P felbontás tuti, hogy interpolált és a 960 fps sem hinném, hogy valós...
De egyből rájössz, ha készítesz egy bármilyen videót ebben a slow mo módban... -
kiezTe90
senior tag
válasz
MikeWazowski #6391 üzenetére
Ha rezgőn van akkor rezeg...
Ha bevan kapcsolva a hang akkor nem. Csak zavaró amikor éjszaka néha úgy gondolja és zizzen egyet.
De akkor remélem javítják. -
exelsior1
senior tag
válasz
1kawarider #6403 üzenetére
Szia, elvileg simán, vevőszolgálattal kezd, vszeg nem fognak nagyon kötekedni ha tényleg látványosan ott van és zavaró.
-
spartan44
tag
válasz
1kawarider #6403 üzenetére
Helló!
Próbáld meg! Max. elhajtanak. Akkor meg intézd el, hogy "véletlenül" lejöjjön a fólia és akkor viszont rakniuk kell egy másikat rá, ugyanis fél év jótállás van rá!
(A srác, aki nekem feltette, ezt mondta, papírt is adott, igaz, az most nincs nálam.)
Nekem meg egyébként több helyen elkezdett "bekráteresedni". Amikor be van kapcsolva a telefon, egyáltalán nem látszik, kikapcsolt állapotban is csak akkor, ha pont úgy fordítom a fény felé.
De ahogyan láttam, ez másoknál is megjelent már. -
1kawarider
csendes tag
Sziasztok. Felrakattam én is a MM fóliát, viszont itthon észre vettem, hogy a jobb alsó sarokban bizony ott maradt 2 kis porszem. Ezzel visszavihetem, hogy cseréljék ki a fóliát?
-
Sumptuous
senior tag
Találtam egy új AdBlock metódust. Hála a Pie-nek, immár van "Személyes DNS"-ünk. A Beállítások, "Vezeték nélküli és egyéb hálóz." alatt találjátok. Ki kell választani, hogy "Személyes DNS beállítása", és beírni valamelyik adblock dns resolvert. Én pl.: az adguard-ot használom. Ezt kell beírni hozzá: dns.adguard.com
Így nézzen ki, majd "Mentés".
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megpakolta a Huawei a szupertelefonját, mint a málháslovat, ám a phablet nem roppan meg a négy kamera, a 3D arcfeloldás, a 4200 mAh-s telep, a vezetékmentes visszatöltés vagy az ívelt OLED panel súlya alatt.
- Autós topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Windows 11
- Gumi és felni topik
- Mesterséges intelligencia topik
- OLED monitor topic
- Diablo IV
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest