-
Mobilarena
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
válasz
kevinbest #8470 üzenetére
Nagggyon remélem, hogy ez a hír egy április 1-i tréfa csak kicsit megkésve, mert éppen tegnap rendeltem meg a Mate 20 Pro-t. Nagyon bosszantana, ha az első 15 napban rögtön küldhetném vissza és állhatnék el a szerződéstől - online rendelés esetén ugye ennyi áll rendelkezésemre)
Annyira megtetszett már csak boltban kipróbálva, meg amiket olvastam róla, hogy fájna a szívem, ha nem jönne össze a dolog.
Lehet akkor vissza kellene vonnom a régi - OP5 - telóm eladási hirdetését!? -
geryboro
senior tag
válasz
kevinbest #8308 üzenetére
kb 4 honapos keszulek, karcmentes kijelzo, tiszta panel, tiszta ujj,
mar az 1 ujjlenyomat felvetele is olyan ritualet kovetelt meg tolem hogy hihtetetlen.
a feloldas meg csak az ujjam also felevel mukodik korrektul, abbol is csak masodszorra altalaban.
3 reszes olvasast probaltam de 80%-ban nem sikerult a feloldas.
az arcfelismeres villamgyors, ez teny. -
Tailorzsolt
tag
válasz
kevinbest #8308 üzenetére
Nekem is ugyanez a helyzet. Talán még kicsit rosszabb is a 3 scannes megoldással.
Egyébként azt el kell fogadni, hogy valakinek erősebb az ujjlenyomata, valakinek gyengébb. Nekem valószínűleg gyengébb, mert akárhányszor felveszem az ujjlenyomatotmat simán, vagy a 3 scannes megoldással, 10-ből 2-3 alkalommal nem old fel. És napszaktól függően még van hogy rosszabb is az arany. És van olyan ismerősöm akinek konkrétan 50-ből 50-szer felold simán ugyanígy M20P telefonon.
Amit még észrevettem, hogy a készülék feloldása 70-80%-ban működik, de a zárolt alkalmazások feloldása nálam még ilyen arányban sem sajnos. :(
Éppen ezért a a Huawei M20P ujjlenyomatolvasójával nem vagyok megelégedve, pedig a telefon amúgy csúcsszuper, imádom, de ez a része gyenge. Előtte Oneplus 6T, előtte Oneplus 6 volt és azoknak az ujjlenyomatolvasója nálam is szinte hiba nélküli működött.
Majd talán a Mate 30 Pro-n már nekem is szinte hiba nélkül működni fog. 🙂
-
Emu
őstag
válasz
kevinbest #8118 üzenetére
Nekem szilikon tokban van a telefon, és bár képet nem tudok róla küldeni leírom: nálam is MM-es clearplex fólia van fent. A telefon szélétől kb. 1mm van körben, ahol nincs fólia, de ha jól tudom lehet olyan verziót kérni ami lefedi az egész kijelzőt. Nekem így kb. pont jó mert addig ér a telefon tok.
A fóliáról: arra, hogy legyen valami karcvédő réteg a kijelzőn arra jó, de szvsz csak köztes megoldás. Soha nem lesz olyan tapintása mint az üvegnek. Nálam fél év után már nagyon durván szedi az ujjlenyomatokat, és körben a fólia szélénél is folyamatosan megül a por. Kicsit narancsbőrös a felülelete, de az ujjlenyomat leolvasó legalább jól működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged