Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit T-Rex - óra a dínóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
joefasalasso
aktív tag
Sziasztok. A telekomos 129E Ft-os ajánlat azért nem rossz, igaz? Egy alap előfizetés meghosszabbítással. 5900 x 22.
-
Sumptuous
senior tag
Így érhető! Nekem P30 Pro-van, ebben van PWM helyett DC dimming (villogáscsökkentés) nem tudom neked érzékeny-e a szemed/agyad a villogásra, ha igen, akkor érdemes inkább emellett dönteni, bár az ára magasabb.
Tényleg nagyon jó készülék a Mate 20 Pro a mostani árához képest. Nem csoda, hogy ennyi új tulaj lett :D
Megkapja a jelenleg legújabb EMUI 9.1-et is, illetve üzemidőben is nagyon jó.Illetve támogatja az apt-x hd-t, amivel bluetoothon is kíváló minőséget nyújt, megfelelő forrással.
A hajlított kijelző miatt nehéz rá fóliát rakni, illetve a képernyőbe épített ujjlenyomat olvasót is nehezebb fóliávál használni. Ezt tartsd szemelőtt. Én fólia nélkül használom már 3 hónapja és még karcmentes. :)
-
sixpak
nagyúr
válasz
Sumptuous #9994 üzenetére
Sokáig gondolkodtam, mi legyen, de végül úgy döntöttem, hogy megszakítom a hosszú ideje tartó LG márkahűségemet.
Ráadásul soha nem a kommersz G szériát használtam, hanem a kevésbé népszerű flagshipeket, volt G Pro, G Pro 2, V10 (messze a legjobb telefonom volt).
V20 ugye még európában sem volt hivatalos forgalmazásban, kicsit oroszrulett megvenni egy ilyesmit, gari hiányában.
Aztán vannak dolgok, amiket kezdtem megunni: rapszódikus módon érkező frissítések, kijelző problémák, etc.
Emellett a V30-40 már nem az a különleges készülék, mint amilyen a két elődje volt, nincs second screen sem, ami megkülönbözteti a többi készüléktől.
A végső lökést az adta meg, hogy néhány hónapja vettem a lányaimnak két P Smart 2019-et és nem tudok belekötni a telefonba, pláne az árához viszonyítva, úgyhogy eldöntöttem, én is kipróbálom a Huawei-t.
P30 Pro volt még potenciális jelölt, de érthetetlen módon a kijelző felbontását visszavették a Mate20 Pro-hoz képest, ezért maradt ez.
Ennyi a történet... -
gatesz
tag
Sziasztok,
Hosszú gondolkozás után
sikerült eldöntenem és ma reggel rendeltem magamnak egy Mate 20 pro-t. Soha nem volt még ilyen telefonom, de egyszerűen beleszerettem. Az ára most elég jó + az egyik helyen vezeték nélküli töltőt (ami nélkül tudom lehet létezni, de amúgy is vettem volna pluszba egy töltőt) és egy 5000Ft-os szerviz kártyát és egy 5000 Ft-os extra kupont adtak. Így már azért bőven nem rossz vétel. Sokat gondolkoztam a P20 pro-n is, de ennél döntöttem a plusz újítások miatt, én nem egy évre veszem a telefont, hanem hosszú távra és ezt találtam jobbnak de nem magyarázkodom, pénztárca kérdése tudom.. Lenne azonban egy két kérdésem.
Tudom, hogy van összefoglaló és sok mindent megtalálok a fórumban is, de ha van valakinek konkrét tapasztalata megköszönném ha leírná.
- Első és legnagyobb para: Tudom, hogy masszív a telefon, de a kijelzőt szeretném védeni, valószínűleg tokban is lesz tartva. Miket ajánlotok? Próbálta-e már valaki a Media Markt megoldását (Clear Plex)? Ha igen, akkor van e köze a garanciához? Mennyire jó? Nadrág zsebben hordva mennyire kell félteni? Mit ajánlotok hozzá?
- A Huawei ad valamilyen kijelző garanciát hozzá alapból, mint a p30-as szériához most? Régen volt 3 hónap.
- Az új frissítésekkel mennyire lassult a telefon? Mik a mostani tapasztalatok? (A tesztek azért elég régiek)
- Van ez a pwm-e dolog (nem vagyok szakértő) amire a P30 szériában találtak megoldást. Ezt sikerült megoldani a Mate 20 pro-ban is?
Minden érdekel amit fontosnak találtok, és ígérem ahogy lesz időm olvasgatom a fórumot is. Csak van két pici gyerek és sokszor az idő az nagy ellenség
Előre is köszönöm mindenkinek!!!!
-
sixpak
nagyúr
válasz
spawn21 #9991 üzenetére
Köszi.
Találtam egy clear szilikontokot (gyári), ami úgy van megcsinálva, hogy nem lóg rá oldalt az üvegre, az talán jó lesz.Mára az utolsó: látom, hogy nincs rajt jack port, fülesnek, létezik valami átalakító, amivel tudom használni a fejhallgatómat vagy felejtsem el....amúgy nagyon tré a hangja?
Olvastam néhány véleményt, miszerint elég gyenge a hangminősége. Bár ritkán hallgatok telefonon zenét, de a V20-ban lévő quad dac nagyon magasra tette a lécet, ezért kérdem. -
sixpak
nagyúr
-
sixpak
nagyúr
Aloha.
LG V20-at szeretném lecserélni Mate 20 Pro-ra, a videófelvételen sikerült valamit hegeszteni a megjelenés óta vagy még mindig problémás?
Nyilván nem azt várom, hogy V20 minőségű videókat készítsen, de jó lenne, ha használható lenne.
Másik: telekomos készüléken van gyárilag fólia?
Asszem ennyi, kösz. -
bee_jay
tag
Azért nem ilyen egyszerű a dolog...
Ez eleve csak full akusztikus zenére igaz. Ha már elektronikus hangok is megszólalnak a zenében, akkor ott már digitális mintavételezésről beszélünk. Na meg digitalizálás nélkül mégis mivel lehet zenét hallgatni? Szalagos magnóval vagy bakelit lemezjátszóval? Ez otthon még oké, de magunkkal vinni nem tudjuk...
A sima CD-knél viszont sokkal jobban szólhatnak egyes veszteségmentes digitális formátumok és ezek egy részét már elég sok mobil is támogatja, csak megfelelő D/A átalakító (DAC - Digital Analog Converter) kell hozzá, amit az USB C-s eszközökhöz külön is meg lehet vásárolni az ember igényeinek megfelelően. Meg persze olyan minőségű füles is kell. Simán el lehet költeni rá akár a telefon árát mégegyszer :)
Akit érdekel a téma itt [link] elég érthetően leírták, hogy mi a digitalizálás lényege. -
vasi89
őstag
válasz
Kkromer #9926 üzenetére
lol
ha nem akarod érteni nem is fogod. De elmagyarázom. Aliról berendeltem különféle usb-c jack átalakítókat kíváncsiságból, ennyi a sztori, nem tudom Te mit vártál de szerintem most csalódást okoztam
Sőt léteznek még ilyen kütyük is, ha annyira hihetetlenül audiofil valaki akkor nem telefonon fog zenét hallgatni...
-
snowww
tag
Nalam zzerencsere meg van ilyen informacio
-
piocasember
tag
Sziasztok! Mate 10 pro-ról váltottam, és az Sms back and restore appal állítottam vissza majd ezer üzenetet. Ám ez az új üzenetküldő nem jeleníti meg őket. A mellékelt képen is látszik, mintha be akarna tölteni adatokat, de nem tud. Aztán van olyan, hogy "Ismeretlen feladó" Ott meg ömlesztve vannak üzenetek rengeteg feladótól. Tudtok arra megoldást, hogyan állíthatom vissza normálisan a régi üzeneteimet? Akár másik üzenetküldő app is megfelel, ha azzal megy.
-
csucsu69
tag
Akkor nincs semmilyen progi, amiből kiderül a kijelző típusa?
-
Szpisti
addikt
Megpróbálkoztam a Device Info HW régebbi verzióival, hátha az a gond, de nem, ott még a kijelző sora is hiányzik kompletten. Az EMUI változott annyira, hogy már nem fér hozzá az adathoz az app. Mondjuk én még anno megtudtam, hogy BOE, (január legelején vettem) de ha valakinek LG, az se izguljon annyira, mert nem 100%, hogy bezöldül és ha mégis akkor gariban cserélik kérdés nélkül.
-
válasz
pepeSTAAR19 #9965 üzenetére
Tok: [link]
Vékony, masszív műanyag és kijelzőre nem ül rá, nem nyomja fel az üvegfóliát sem.
-
itldj
aktív tag
válasz
Hysterycs #9972 üzenetére
9.1 alatt elvileg már nem látszik.
Viszont utoljára január - február körül lehetett találkozni LG paneles telefonnal, szóval ha mostanában vetted és nem valami ezeréves beragadt darab akkor BOE panel lesz.
-
Hysterycs
tag
válasz
pepeSTAAR19 #9954 üzenetére
Szia, én is szerettem volna megnézni a kijelző típusát Device Info HW-vel, de nekem csak annyit ír, hogy LCD type: OLED/AMOLED. Semmi egyéb LG-re vagy BOE-re utaló részletet nem találtam.
-
antal750
aktív tag
Sziasztok
Frissített a teló. Azóta van egy felkészülés beállításra szöveg. Hamarosan befejezheti LYA-L29 eszköze beállítását. Alatta egy indítás gomb ami szürke így hiába nyomkodom. Telekomos teló -
S e t h
nagyúr
válasz
Jack Oneill #9927 üzenetére
Nem egy és kettő flagship topikban játssza ezt el.
Most akkor majd megveszem, aztán ha van ami nem tetszik, akkor xar a készülék, és mégsem veszem meg, ne etessétek, keres majd másik topikot ahol szórakozhat. -
pepeSTAAR19
csendes tag
Esetleg valami jó minőségű vékony tokot tudtok ajánlani? Előre hátra is szeretnék üvegfóliát, kinek mi vált be ?
-
Pardise
senior tag
Sziasztok!
Nekem is most sikerült beszereznem a telót. Szerencsére nekem is BOE kijelzős, remélem semmi gond nem lesz vele! Rendeltem elő és hátlapi fóliákat, valamint külön a kamerára is. Ismerősömkéknek is van ilyen teló és működik az ujjlenymat olvasás fóliával!
-
pcsabat
őstag
Sziasztok! Friss tulaj vagyok. A gyári időjárás widgetet nova alatt (prime, legfrissebb) valahogy életre lehet bírni? Vagy ilyen hatalmos dologról itt se álmodozzak?
+1 az normális hogy gyári telekomos készülék szerint a legfrissebb szoftver verzió a 9.0.0238?
-
pepeSTAAR19
csendes tag
válasz
Jack Oneill #9956 üzenetére
Életmentő volt köszi!!
-
Jack Oneill
veterán
válasz
pepeSTAAR19 #9955 üzenetére
Legalul az egyeb beallitasok is jo, de felul az egyeb ertesitesekben is van rezges resz. Ezeket kikaocsolva ha magaban a messengerben bekapcsolnad a rezgest, akkor sem fog rezegni.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
pepeSTAAR19 #9955 üzenetére
Dehogynem.Tessek az oktato videom 🙂
[link] -
pepeSTAAR19
csendes tag
válasz
Jack Oneill #9951 üzenetére
Sajnos ott nem tudom állítani a programon belüli rezgést 🙄
-
Jack Oneill
veterán
válasz
pepeSTAAR19 #9949 üzenetére
Beallitasok, alkalmazasok, messenger, ertesitesek. Itt kedvedre allitgatod.
-
bkiky01
senior tag
válasz
pepeSTAAR19 #9949 üzenetére
Milyen programmal tudtad megnézni a kijelző típusát?
-
pepeSTAAR19
csendes tag
Lassan befejezem a bekoltozest a telefonba. Nagyon jó áron sikerült hozzajutni a Telekomnal. Szerencsére Boe kijelzos. Viszont van pár dolog ami idegesít, egyáltalán nem tudom a fb messenger üzenet érkezésekor beallitani azt h hang és rezgés se legyen. Eddig egy p10lite-ot használtam ott kitudtam ezeket kapcsolni.. Tudtok ebben segíteni? Illetve fotózással van esetleg bármilyen profibb program amit ajanlottok? Köszi a helpet!!!!
-
lacus83
senior tag
válasz
Kkromer #9946 üzenetére
Akkor szerintem ez az Off vége
Sajnáljuk hogy neked tudásban nem megfelelő ez a készülék, de azoknak akik itt vannak azoknak igen.
Az új belépők pedig sokkal olcsóbban juthatnak most hozzá ehez a jó kis telóhoz. Igen én is elős körben vettem jó drágán, de nem bánom.
Bizunk benne hogy az általad linkelt telefonok megfelelőek lesznek neked, de az ehez kapcsolatos dolgokat ne ebben a topikban tárgyald ki saját magaddal.
Köszönöm -
NY_A
őstag
válasz
Litván Zongora #9913 üzenetére
A 9.1-el nálam már nem annyira agresszív a fénykezelés este. Nem veszi le annyira, most nekem pont tökéletes.
-
Xeon7
aktív tag
Sziasztok,
Kis segítséget kérnék, telefon vásárlás előtt állok és 2 készüléket néztem ki.
Mate 20 Pro és P30 Pro.MediaMarkt-ba most egészen jó áron megy a Mate 20 Pro. Érdemes még vele foglalkozni vagy jobb hosszú távon a P30 Pro?
-
Ma felrakattam egy clearplexet a westend mediaban. Olyan ferdén lett feltéve legszívesebben benyomnam a srác orra alá fusson neki mégegyszer.
-
sanyi0627
senior tag
Nálam is volt használat közbe meg zsebbe is.
Nálam okosóra zavart be valamiért. (gear fit 2)
Nem kapcsolt szét meg semmi de valamiért rezgett amikor kedve támadt. Most huawei watch w1 van ezzel megszűnt a probléma nekem.
Ha van valami ilyesmi használatban, próbáld meg anélkül hátha. -
popey37
addikt
a fóliát vizben tegyétek fel, nem lesz buborékos, a viz ami alatta marad 2-3 nap alatt kiszárad és tükörsima lesz a felülete.
-
pauldzs
csendes tag
Másnak is csinál olyat a telekom rendszere hogy ha be van kapcsolva a 4G hanghívás, és hívnak, akkor mikor felveszem az esetek 90%-ban szétkapcsol és azt írja ki hogy a szerver nem érhető el?
-
scream
veterán
Valaki tudja, hogy mi a megoldás a fantomrezgés megszűntetésére (frissített 9.1, nem tiszta telepítés)?
Download, DownloadManager app notif tiltva, clear cache/data megvolt, plusz az Android setup-ok teljesen tiltva vannak és mégis jelen van.
-
scream
veterán
válasz
Kkromer #9921 üzenetére
Akkor erre céleszköz kell, nem egy multi device. Azért vannak a hordozható hi-res játékosok és azok minőségét felesleges keresni mobilkészülékekben.
A napon való nem elég a fényerő dolgot nem tudom hová tenni, személy szerint jobban látom a napon napszemüveggel mint az S8+t láttam, amin meg is lepődtem.
-
tibtype
csendes tag
válasz
Kkromer #9926 üzenetére
Mély fájdalommal olvassuk soraid
Mi lesz így a többi, elégedett tulajjal? Én személy szerint magamba fordultam, amiért nem elég "flagship" neked a telefon.
De a jó hír, hogy így legalább megkaphatja valaki más, durván jó áron.
(Halkan jegyzem meg, hogy az elsők között vettem, még 300 felett, de most is azt mondom, hogy megérte. És bocsánat, ha megsértettelek, nem annak szántam, csak pici irónia)
-
spawn21
veterán
válasz
Kkromer #9915 üzenetére
Abszolúte nem, pont ugyan azt tudja mint a többi telefon. Amiben nincs külön dac. De ha ilyen könnyen sírva fakadsz, nem neked való az a márka
Más:Miután egy telefont újra indítasz, megtartja a fix fényerőt amit beállítottál? 4 telefonom van, egyik sem tudja ezt. Hogy lehet ez? Ennyire szar mindegyik?Nem elég a nit, lol. Ugyan kérlek. A hisztit inkább másik topikban folytasd
-
tibtype
csendes tag
-
antal750
aktív tag
Sziasztok
Csatlakozom hozzátok egy ilyen készülékkel.
Kérdésem lenne a képernyőn lévő mappákat hogy lehet eltüntetni hogy ne látszódjon.Csak azok maradjanak amit én szeretnék.A honor 8-nál a két újam széthúzva bírtam a háttérbe elrakni a nem használt alkalmazásokat.. -
perzeus
tag
Gyárilag van fólia a kijelzőn?
-
Kkromer
aktív tag
válasz
Ennyire döbbenetesen sz@r???
-
Krinyo
senior tag
válasz
A gyári adapter hulladék.
-
Hi,
Számomra a legidegesítőbb tulajdonságai:
1. Fényerő. Minden újraindításnál visszakapcsolja automatára, és maga a fényerő is túl alacsony. Sötétben konkrétan semmit se lehet látni, napos környezetben úgyszintén (itt meg nem elég fényes). Bár nyilván szemtől is függ. Az automata mód így felejtős, de mindig bekapcsolja.
2. Gagyi zenei minőség. Komolyabb zenehallgatásra szinte alkalmatlan, nehéz eldönteni, hogy a jack hiánya miatti adapterezés miatt, vagy gyárilag ilyen, de kizárólag tucatfelhasználásra való.Akit ezek nem érdekelnek, azoknak meg best buy.
-
zmtTom
aktív tag
Mit tudtok? LEsz még az edigitalnál mate 20 pro? Mert a rendelésben azt írják hogy beszállításra vár, de a telefonnál azt jelzi hogy van készleten...
-
keke25
csendes tag
Sziasztok! Tudtok ajánlani tokot aminek olyan a fogása, hogy nem csúszik? Sima mezei hátlap tok érdekelne, csak jó legyen fogni, ne csússzon.
-
bkiky01
senior tag
Megjött ma a kütyü telekomtól. Fura mate 10 pro után, h se tok, se fólia.. Fóliából melyik ami jól bevállt? Ha lehet ne üveg legyen..
-
Ádám16
addikt
Urak!
A ClearPlex fóliát alkalmazza valaki hátlapra? Tokba nem szeretném rejteni ezt a szépséget, de nagyon csúszik. A szilikontok nem jön be. A fólia jól gondolom, hogy jelentősen jobban tapad a kézhez, mint a sima hátlap?
-
fricci
tag
ezt a video ringtone-t használja valaki? hogy lehet újat hozzáadni és hogy lehet egy-egy contacthoz különbözőt rendelni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megpakolta a Huawei a szupertelefonját, mint a málháslovat, ám a phablet nem roppan meg a négy kamera, a 3D arcfeloldás, a 4200 mAh-s telep, a vezetékmentes visszatöltés vagy az ívelt OLED panel súlya alatt.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megújult a PROHARDVER!
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Autós topik
- BestBuy ruhás topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Trollok komolyan
- Energiaital topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest