- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
madgie
titán
válasz
Tomika86 #15935 üzenetére
Nem tudok róla, röhögni fogsz, de ha gyors pillanatképet kell lőni, inkább az asszony ezeréves 6S-ét kapom fel, mert az hiába kicsi, ótvar akkus, de a fenyképezője azonnal reagál.
Szerk: engem azért zavar különösen ez, mert ebből élek (mármint a fotózásból), nagyon zavaró ez a beragadó/leragadó, kiszámíthatatlan késés.
-
RR-13
őstag
válasz
Tomika86 #15933 üzenetére
Sajnos ez 9.1-en is létező dolog...
Sok esetben maradtam le olyan pillanatok rögzítésétől, amit nem lehetett megismételni.
Ezért mostanában, ha tudom előre, hogy kb. csak 1 mp-ig látható az, amit fotózni akarok, akkor elindítom előtte a videó rögzítést, és az alatt viszont egyből készíti a fotókat, nincs kihagyás stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest