- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
-
Mobilarena
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
válasz
jano_77 #8618 üzenetére
A Samsung tulajok valahogy személyes sértésnek veszik ha egy rosszalló utalást is teszel a drágaszágjukra. Tudom, tapasztaltam szinte a saját bőrőmön. Ezek még arra is képesek lennének hogy fizikai erőszakot is alkalmazzanak, mert a szádra vetted..
Fájt nekik az igazság, mikor megírtam a véleményem az adott modellről, amit használtam is.
De ha megnézed, a Huawei és OP azért tesznek is le az asztalra, míg más mit csinál? Semmit..
Emiatt van most ez a harc, és csak egy kifogás (álca) a kiberbiztonság az 5G körül.. -
sanyi0627
senior tag
válasz
jano_77 #8614 üzenetére
Ez aa probléma igen.
Bármikor meggondolhatják magukat és dönthetnek úgy, hogy alkalmazásokat se frissítik vagy megvonják azok licenszeit is stb
Azt hogy beígérték hogy nem lesz ilyen...
Biztosíték nincs rá...Aryon87:
A teló maga az álom. Mindent tud ami szükséges. Sőt még többet is.Meglátjuk mi sül ki az elkövetkezendő pár napba.
-
vasi89
őstag
válasz
jano_77 #8605 üzenetére
ez az ember teljesen idióta. Ideje lenni a korai nyugdíjnak, nem is értem hogyan engedhetik neki ezeket a lépéseket, ezzel az USA-nak is nem keveset árt.
@Jack Oneill: a telekom nem erőltette meg magát. De az jó, hogy erről biztosítanak mert, ha 3 hónapig nem jön biztonsági frissítés sem akkor tudsz mire hivatkozni és anyázni
-
Skynet258
veterán
válasz
jano_77 #8514 üzenetére
Pont erről jött most egy kiegészítés a hazai képviselettől, kérték osszuk meg minél több emberrel:
A Huawei Technologies összes eddig megjelent, felhasználók által már megvásárolt, valamint kereskedelmi forgalomban elérhető okoseszközén most és a jövőben is változatlanul elérhetők lesznek a legújabb Google és Android frissítések.
-
-
vasi89
őstag
válasz
jano_77 #8384 üzenetére
Az AOD a p30pro-ban már egész jó és ez is megkapja hamarosan. A turbado megbízható bolt de nincs a hivatalos viszonteladók között. A 2 év gari biztos, hogy rajtuk keresztül intéződik nem a hivatalos szervizben. A telenornál viszont ugyan annyiba kerül és ők hivatalos viszonteladók, függetlenül dualsimmel árulják de már csak 1-1 boltjukban kapható. Nem értem miért lett kifutó készülék a telenornál.
Az viszont megdöbbentő, hogy mennyire beesett az ára fél év alatt, mennyire jó h előfizetés mellé vettem de már így sem menne el 170nél többért
úgyhogy részemről ez volt az utolsó telefon amit megjelenéskor vagy annak közelében vettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest