Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott az Infinix GT széria új generációja
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
-
Mobilarena
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
-)Verso(-
üzenetére
Jelenleg én is úgy használom.
Eddigi telefonjaimat is, pedig a nova prime-ot is megvettem jó régen, de nem használom.Más:
Valami jó reklámblokkolót tudtok ajánlani ami szűri a chrome böngészőt és az appokat is?
Samsungra nagyon jó az Adhell 3 azt hiányolom azért.
(Aki már megszokta, hogy nincsenek reklámok, annak azért hiányzik) -
tarbela777
tag
Szia! Toknak ezt https://ecell.hu/huawei-mate-20-pro-defender-utesallo-vedotok-fekete-szinben használom, fóliának a Media Markt-osat. Egy hete vannak fent. Eddig a Vodánál vásárláskor vett üvegfólia+átlátszó szilikon tok volt rajta, de kb. két hét után az ujjlenyomat olvasó és a kijelző is egyre rosszabbul érzékelt. A Nokia 7 plusz telefonomon (amit a fiam örökölt) is a fent említett kombó van, amivel már el is lett ejtve, de semmi gond. Ha a fólia karcos lesz hajszárítóval "meggyógyítod. Nem hittem el, de tényleg működik. Ja és nem szedi az ujjlenyomatot, ellenben az üvegfóliát állandóan törölgetni kell.
-
emmm
őstag
Sziasztok!
Mate 20 Pro-hoz milyen üvegfólia+tok kombót érdemes venni? Párom a múlt héten a saját Samu S9+ -szal szívott ez ügyben, mivel volt olyan bolt, ahol felrakták az üvegfóliát és utána nem érzékelte a képernyő az ujjlenyomatot, stb.

Inkább kérek pár tippet, nem szeretném húzni az időmet emiatt...
A telefon viharkék színnel érkezik majd.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
csodacsoki
üzenetére
Milyen felbontasban videozol? En full HD+ es ott nincsen semmi lag. PC-n visszenezve sem.
-
csodacsoki
tag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Video lag fix-ről semmi hír, félek ez így is marad. Ez így számomra csalódás, lehet 1-2 hét múlva el is adom.

-
Jack Oneill
veterán
Es kozeledik 🙂
[link] -
Srácok, létezik valami ajánlott átlátszó kemény tok?
Vettem ezt a gyári szilikont, de ez rémes.Illetve Ti a gyári launchert használjátok, vagy inkább valami mást, PL: Nova?
-
válasz
ateszapa748
üzenetére
Az értesítéseket rendben megkapom.
-
ateszapa748
aktív tag
válasz
adamsauvage
üzenetére
Értem. Csak azért kérdezem, mert én a Mate 20 Pro/P30 Pro és SGS 10+ között vácilálok... :-)
-
adamsauvage
aktív tag
válasz
ateszapa748
üzenetére
meg nem valtottam csak gondolkodom rajta
-
takacsbotond
őstag
Sziasztok! Milyen üvegfóliát ajánlotok a készülékhez?
-
ateszapa748
aktív tag
válasz
adamsauvage
üzenetére
Miért váltottál S10 plusról?
-
válasz
adamsauvage
üzenetére
A Galaxy Wearable app kell ehhez is, meg leszed 1-1- plugint és müxik is.
Sajna viszont tölteni nem tudja őket, de másik telefont tud tölteni a készülék. -
válasz
adamsauvage
üzenetére
Nekem volt S10-em is, most Mate 20 Próm van.
Jobban tetszik az egésze, de még csak 2 napja van meg.
Működik vele a Gear Sport órám és a Buds is. -
adamsauvage
aktív tag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
tesomnak vettem ajandekba egy p30 prot es maga a telefon nem tetszik viszont a rendszere igen, ezzel parosul az hogy a mate 20 pro meg kinezetre is tetszik, hardver nagyjabol ugyanolyan mint az s10+ban, uzemidot azt hallottam hogy sokkal jobb mint barmi mas

es nekem tetszik a notch is foleg iphone x es xs utan -
sayCet
aktív tag
OTG kábelt használ valaki a készülékhez? Igazából csak egy 500-as HDD-t szeretnék rádugni néhanapján.
-
válasz
adamsauvage
üzenetére
Mindenképpen

-
1kawarider
csendes tag
Sziasztok.
Valaki találkozott már olyan hibával, hogy vezetéknélküli töltővel használva, miután felrakom pár % után gyorsan villog a töltőfej és leáll a töltés? Ez minek a hibája lehet a telefoné vagy a töltőé?
Amúgy maga a töltés szépen elindul csak valami hiba keletkezik. -
Jack Oneill
veterán
válasz
adamsauvage
üzenetére
Ezt neked kell eldonteni, az egyeni elvarasaidnak fuggvenyeben. Nyomkodd meg, hasonlitsd ossze. En sima Mate 20-at hasznalok, de nalam pl eselye sincs az S10nek.
-
adamsauvage
aktív tag
Galaxy S10+rol jonnek at, megeri?
-
SlayR
senior tag
válasz
csodacsoki
üzenetére
Gratula!
Viszont videózásilag nincs jó hír, sajnos a Huawei videózás szempontjából ,már régóta küszködött problémákkal, és ebben a Mate 20 Pro sem kivétel. Sőt amennyire hallottam, olvastam a teszteket még a P30as szériáknál is fenn áll a dolog, ha kicsit már kevésbé problémásan is (persze ha hülyeséget írok, és esetlegesen ez nem így van valaki javítson ki)...sajnos ezt el kell fogadni, hogy gyenge pontjuk a Huaweieknek....
-
csodacsoki
tag
Sziasztok, ezennel én is Mate 20 Pro tulaj lettem!
Szép is, gyors is, az akksija is sokáig bírja, a kamera gyönyörű képeket lő, VISZONT!
Videókészítés teljes csalódás mind 4k 30fps-ben, mind FullHD 60/30fps-ben. A beépített kamera app-al visszataszító lag/jittering van és ha fordulok videózás közben még el is mosódik a kép.
Van erre valami megoldás? Esetleg várható javítás? -
Caaabi
senior tag
Sziasztok, autós töltőt milyet javasoltok? A gyári Huawei Supercharge car charger hez hasonló tudású kedvezményesebb áron van esetleg ? Vagy vegyem a gyárit mindenképp?
-
p2pp
őstag
válasz
KaitouP
üzenetére
A Mate a Csúcs kategória! Azért mert több a Ram a P30 pro-ban nem fogok rohanni lecserélni ezt a fasza telót. Dec 5 óta megvan már. Nálam ez új világrekord.
A kijelzője és a kamerája nagyon megfogott. A több Ram, "gyengébb kijelző nem indok nálam. A proci meg ugyanaz. Majd jön az új Mate új proci, még jobb kamera, még több Ram, stb. -
spartan44
tag
válasz
jololo89
üzenetére
Én is csak gyári töltővel töltöm.
Kb. 2 naponta, annyit bír nálam.Én mondjuk hogy őszinte legyek, tartottam/tartok egy kicsit a 40 W-tól, így vettem egy 15 W-os vezetéknélküli töltőt (Huawei CP60).
Ezzel kb. 1,5 óra alatt tölti fel teljesen és mintha kevésbé melegedne fel a telefon, ha így töltöm. -
jololo89
tag
Én is új vagyok a Mate 20 pro-t használok körében :)
Engem is érdekelne hogy a gyári töltővel töltitek-e mindig? Az a típus vagyok, aki estétől reggelig rajta hagyja. -
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Figyel és szabályoz a töltés, ezzel a kóddal ellenőrizheted direktben: *#*#2846579#*#* -> 6
-
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Teljesen normális, sőt...
-
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Most 36-ra hűlt. Vannak fázisok, amikor fel megy, aztán vissza, gondolom szabályoz valamit a töltő is a leírás szerint.
-
Jack Oneill
veterán
Ez a gyorstöltés tényleg nem árt az akksinak? Elég meleg a telefon töltés közben és megnéztem egy programmal (nem tudom, hihető-e) 40 fokos. Én nem tudom, hogy ez normális-e. Sima Mate 20
Illetve ha valaki tud nekem linkelni sima töltőkábelt, amivel nem szupertöltés megy, megköszönném. -
Remiel
őstag
válasz
T0rnad0
üzenetére
Igen a Vodánál olcsóbb a P30 Pro, mint a Mate20 Pro, de csak kis ideig "akciós" árú, viszont épp készleten nincs.
Én most hosszabítottam az előfizetésem és a két készülék között vaciláltam. Megrendeltem volna a P30 Pro, hogy majd megkapom ha lesz, de a központi nemtomki azt mondta, hiába írom most alá, ha az "akció" után jön meg, akkor a teljes árat kell fizetnem, ami épp akkor aktuális, az meg ki tudja mennyi lesz. Így Mate20 Pro lett, viszont arra kaptam 50k engedményt így elhoztam, de még barátkozom vele, eddig Xiaomi telefonjaim voltak.
Szóval ahogy nézem, beakciózták, emiatt sokan bemennek, elég jelentős várólista is volt, csak épp senki sem tud hozzájutni ezen az áron.
-
jololo89
tag
Sziasztok, gyári tokot mikor csomagolnak a telefonhoz? Úgy látom a telenorosba nincs.
-
Krinyo
senior tag
Úton a 9.1
-
SlayR
senior tag
(#7845) Pityu99: +1
Ezt én se értem mibe jobb mégis a P30, mint egy Mate 20? pár olyanon kívül ami majd sok plusz tudással a Mate 30ba kerül? Semmi olyat nem lát benne egyik ismerős sem aki telefonokkal foglalkozik, mint ami eddig a Mate és P széria közti témában ne lett volna meg....
-
Pityu99
tag
válasz
KaitouP
üzenetére
Miért hasonlítod a 30-as szériát a 20-ashoz?
A Samsungnál ugyanez van, év elején jön az S széria nyár végén a Note.
Ott is nézheted úgy, hogy az S10 jobb lett, mint a Note 9. Csak nincs értelme. Az már egy másik év, egy másik széria. Majd jön a Note 10 ami jobb lesz, mint az S10.Esetünkben pedig majd jön a Mate 30, ami valószínűleg jobb lesz, mint a P30. Rosszul nézed a modellciklusokat, ez a baj. A P30 ugyanazzal a procival van. A Mate 30-ban már valószínű az új fejlesztés fog bekerülni és akkor majd az lesz a jobb. Mígnem 2020-ban jön a P40 és így tovább.
-
ak76
senior tag
válasz
KaitouP
üzenetére
Mitől jobb?
Mert drágább?
A mono hangszórótól?
Vagy mert nincs rajta értesítési led?
A gyengébb felbontású kijelzőtől?
Vagy mert nincs benne a Mate 20P face ID-ja?Bírom amikor olyasmi miatt kattog valaki, ami nem valós, a P30 jó cucc, de semmivel nem jobb mint a M20Pro, épp ma voltam bent a Vodánál, gyorsan össze is hasonlítottam a saját telefonommal a P30-ast, és egyáltalán nem láttam azt a plusz 40K-t amivel utóbbi többe kerül, sőt, a kijelző szerintem láthatóan gyengébb eresztés.
-
KaitouP
nagyúr
Pont azon kattogtam, hogy a legfrissebb Mate tulajdonosok felé a P30 széria egy jó nagy vaskos arconköpés. A Mate széria elvileg a királykategória, a cég telefonjainak a csúcsa, erre gyártanak egy olyan P30 Pro -t ami kvázi jobb, mint a Mate 20 Pro. Nevetséges.
Ha ezt a tendenciát folytatják, lehet inkább másfelé nézek telefon ügyben. -
vasi89
őstag
válasz
Skynet258
üzenetére
Remélem azt csinálja a Huawei is majd mint az Apple h apró de hasznos SW újdonságok csak az új telefonokba kerülnek bele
valamivel rá kell venni az embereket hogy a p30 szériát vegyék csak nem tudom mi értelme hogy házon belül most már a mate konkurenciája a p széria. -
wacek068
tag
Sziasztok!
Itt is a teljes kijelzőn mutatja a hívófélhez csatolt
képet, vagy más ábrát?
Köszi -
Sziasztok!
Mától csatlakozok hozzátok, egy morpho lila színű készülékkel.
-
Tigo
tag
Sziasztok!
Azt hogy lehet megtudni, hogy BOE kijelzős e a készülék? Vásárlás előtt állok (használt) és nem szeretnék zöldülős LG kijelzőst.
-
T0rnad0
addikt
válasz
Skynet258
üzenetére
Mate 20 Pro-t váltottam le 3 napja P30 Pro-ra ( az asszony kapta meg )
- az új notch nekem is jobban tetszik, több így a hely. Mate-en elrejtettem inkább
- a kijelző felbontása engem nem zavar
- gyorsabbnak érzem ( igaz a Mátéban 5 hónapos redszer volt )
- a zoom nagyon tetszik, jövő héten tesztelem majd jobban
- dupla annyi tárhely és + 2 GB RAM
- AOD egész jó, most nem hiányzik a led, pedig féltem tőle
- ujjlenyomatolvasó nekem jobban működik a P30 Pro-n, Mate-ben viszont a 3D arcfelismerő villámgyors volt
- furcsa, hogy a kijelzőhöz kell rakni a füled hívásnál, de szerencsére nincs semmi baj a minőséggel és a
hangerővel
- akksi ugyanolyan jó, de még csak párszor töltöttem, szóval lehet jobb is lesz
-
SlayR
senior tag
FF-en már látszik az a firmware ami tartalmazza az AOD frissítést ....pár hét és esélyesen az lesz a következő érkező.
-
Skynet258
veterán
válasz
Potenza
üzenetére
Ha vársz egy pár napot most nálam van tesztelni egy P30 Pro, a sajátom pedig egy Mate 20 Pro. Engem is érdekelt melyik miben jobb, így kértem egyet tesztelgetni aztán kiderül. Ma délután jött így nagyon sok mindent még nem tudok mondani, de ami eddig feltűnt:
- a könnycsepp notch nekem szebb, kisebb mérete okán. Ez mondjuk tök szubjektív.
- az AOD itt ugye már ki tudja jelezni a Vibert és társait, ez jó, de LED nincs. A frissítést szerintem megkapja a Mate 20 Pro is, de ahogy írták is, LED a P30 Pro-ba nem kerül...
- a kijelző felbontás és a pentile matrix egyből feltűnt a megjelenés napján fogdosva is, nekem érzékeny rá a szemem, sokaké nem. Nem horror, de engem azért kicsit zavar.Pár nap után majd többet tudok mondani a kettő közötti összehasonlításról.
-
emmm
őstag
Egy kis pozitív tapasztalat, Extreme Digital: elsőre rossz színt rendeltem és fizettem ki bankkártyával. Az ügyfélszolgálat segítségével utolértem a futárcéget, ott visszaküldték, és az ED-ben sztornózták. Ezek után az ügyfélszolgálattal közösen megrendeltük a megfelelő színt, levásárolhattam a korábban leemelt pénzt és már úton is van a kicsike.

Mate 20 Pro természetesen. -
Nos, ma megérkezett ismét 2db kijelzővédő üveg:
Az egyik egy kékfényszűrős, Hat.Prince 3D Tempered Glass Screen Protector. Nos, nem jó. Méret passzol, felmegy rendesen, de az ujjlenyomat olvasó szempontjából ez is kuka. Felvettem ezzel újra, az is nehézkesen ment, de utána sem.
A másik egy Nillkin CP+MAX 3D AGC Glass Screen Protector. Nem egészen olyan, mint a linken szereplő képeken, teljesen fedi a kijelzőt, csak a hangszórónak/szenzoroknak van kivágva a hely:
Viszont jelentem, az ujjlenyomat olvasó 10/10.

-
Hauzer
tag
válasz
kosztrub
üzenetére
Na felraktam én is. Hát sajna mivel először tettem fel bármi felé fóliát, ezért nem lett tökéletes. Pár bubi maradt sajna. Tapintásra,kinézetre 1000xer jobb mint média marktos. Szépen rásimult a széleken,de azért teljesen végig nem ér. Viszont a széleken is faszán érzekel a kijelző. Valószínű rendelek még egyet és azzal szebb lesz. Ami zavaró hogy büdös az a trutyi amit alá kell rakni, és elég kitartóan szaglik jó pár óra múlva is. Tartósságára kíváncsi leszek.
-
zaurac
tag
Frissítési furcsaság:többször rányomtam ma telon a frissítés keresésre, semmi. PC.-re dugva a HiSuite pedig egyből jelezte a 210est.(Vodafone-nál vasarolt)
-
ak76
senior tag
Ha meg bemész az Alzába a Róbert Károly krt-ra, ott látni fogsz olyan szinten beégett Note 9-est, hogy egyből tovább bizonytalanodsz, és rögtön veszel egy iPhone XR-t ami kurva drága, de legalább nem ér annyit.

El kéne már felejteni ezt a marhaságot a beégő Amoledről, kb annyi a valóságalapja, mint hogy a Li-ion/polimer akksikat "ki kell sütni" használat előtt.
Az Amoled/Oled/Poled akkor "ég be" ha full fényerőn sokáig ugyanaz a tartalom megy, ilyen helyzet átlag felhasználónál szinte esélytelen, aki meg tudja hogy fentebbi szituáció előfordulhat nála, az vegyen IPS-t.
Ez a készülék nálam kb a huszadik Amoled panellal szerelt készülékem, soha, semelyikkel nem történt hasonló sem. -
xtmod
senior tag
sziasztok!
szemezgetek ezzel a telóval. egy p9 utódja lenne, de félek az üveg hátlaptól. nagyon törékeny, vagy tokkal megfelelő?
-
ati888
senior tag
Még mindig variálok a Note 9 és a Mate 20 pro között, bementem egy újabb boltba, ahol meg lehet nyomogatni mindkettőt (Firstphone) és itt is olyan szinten be volt égetve a Mate, hogy megint elbizonytalanodtam. Van itt olyan, akinek régóta megvan a készülék? Megnézné full fehér háttérrel, hogy van-e beégés?
Köszi
-
jololo89
tag
Sziasztok!
Telenornál vásárolt mate 20 pro független szokott lenni? Barátnőmnek egy P20-a lett Telenortól, és az teljesen független mindkét sim-re.
-
Tom5
addikt
Sziasztok.
Tegnap én is beléptem a táborba. P30 Pro és e között vaciláltam. Élőben egyből a Mate nyert.
Két kérdésem lenne. Az egyik, hogy hol tudom kikapcsolni lenémítás nélkül,hogy a messenger ha üzit kapok prüttyögjön. Egyszerüen nem találom.
Másik valamiféle minőségibb flippes tok. Aliról, ebay akárhonnan.
Ha hazaérek munkából már tudok kutakodni de addigis hátha tudtok ajánlani valamit.
-
SlayR
senior tag
Szép meg jó meg minden meg mindenhol tolják a P30akat....így sokan rákattannak,d e sokkal nem lesz drágább az új Mate széria és ott már több olyan fejlődési szint is jön ami miatt sokkal jobban megéri majd beruházni egyre....
-
Potenza
csendes tag
válasz
lacus83
üzenetére
Akkor tuti velem van a baj de se a csepp alak sem a lyukas képernyő nem melengeti a szívem.
1x majd biztos eljön az idő amikor nem lesz választásunk és csak ezek mennek de sokkal közelebb ál hozzam a Mate designja.
És számomra is csak a kamera hypolás jön mindenhonnan. Inkabb tetszen a vas mint hogy 50x zoomom legyen. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- World of Warships
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- Battlefield 6
- Gyúrósok ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vírusirtó topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Dell Latitude 3301,13.3",FHD,i5-8365U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- MacBook Air M4 15 256GB Starlight Bontatlan + Új (Számlával!) 2 ÉV GARANCIA
- Infinix Hot 11s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

viszont az az ujjlenyomatolvasó jobban fóliaérzékeny mint ami ebben van.

Ha ezt a tendenciát folytatják, lehet inkább másfelé nézek telefon ügyben.
Enyém is első napos vétel volt, LG, és semmi baja.

Másik valamiféle minőségibb flippes tok. Aliról, ebay akárhonnan.