Hirdetés
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zototh64
őstag
válasz
California1
üzenetére
-
California1
őstag
Üdvözlet!
Már rég akartam kérdezni de mindig elmaradt :-)
A Huaweinek nincs saját email appja , úgy mint az applenek vagy a samsungnak? -
dualcore
őstag
Nekem otthol egydi IP cím van adva mindennek, a WiFi is be van konfigolva.
-
Krinyo
senior tag
Ilyen problémákat jellemzően DNS-gondok okoznak. Én nagyon régóta az 1.1.1.1 és 8.8.8.8 DNS-szervereket használom a szolgáltatóik helyett, a routerekben ez jellemzően beállítható.
-
mjani1172
addikt
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Nálam otthon UPC, a cégben Digi van de egy Asus routerrel, tökéletes.
Otthon a 1,5 éves Sony TV szarakodik, hogy nincs net csak hálózat (lassan felgyújtom).
A cégben a telefon mindig jó volt a digis routerrel, de a HP notebook és a nyomtatók nem, próbaképpen átálltam egy Asus-ra, azóta minden szuper. -
dutrás
őstag
válasz
tarbela777
üzenetére
Üdv nálunk
-
tarbela777
tag
Üdv mindenkinek! Mától én is Mate 20 pro tulaj vagyok.
-
Soltee1
tag
Az android system webview lesz az.
Plusz a Szolgáltatói szolgáltatások...
Az frissült egymás után 2x is..... -
dualcore
őstag
Meg csináltam az adat törlést, és lényegesen jobb lett a helyzet. Egy pillanatra volt a !, de azonnal eltűnt, és azóta nincs.
-
törölt tag
Nekem is tegnap jött először elő ez a wifi ikon melletti felkiáltójel és netezni sem tudtam. P30-am van úgyhogy ez nem csak a mate 20pro-nál van. Upc csoda routert újraindítottam, azóta jó.
-
antal750
senior tag
válasz
dualcore
üzenetére
No nekem is ez van, ha van net letöltés megy ezerrel de a böngészés olvasás meg lassú. Sőt nálunk az otthoni telóknál nem is jelentkezett ez a gond, csak nálam. Csak az a baj hogy most nagyon sokat kínlódik a wifi.Egyébként legalább lett miről beszélni, de azt nem értem hogy eddig ezt itt a topicban hogy hogy senki nem hozta fel.? Pedig úgy tűnik elég sok embert érint
-
itldj
aktív tag
Nekem is csinálja pár napja. Digi 200-as nettel, Archer C7-el.
Telón wifi ki/bekapcs. után egy darabig jó. Kb 1 hónapja semmi rendszer szintű frissítés nem volt a telón, de routeren vagy a netszolgáltatásban se volt változás nagyon rég.
Feleségem Honor8-án meg az Ipad Air 2-őn semmi hiba.
-
dualcore
őstag
válasz
Litván Zongora
üzenetére
Ha letöltök valamit nekm is jó a sebesség, de a böngészés, és az appon belüli böngészés lassult be.
-
válasz
dualcore
üzenetére
Hát nem tudom...
Nálam ezt a Samsumg Tab S5E csinálja rendszeresen, meg a feleségem iPhone-ja, az én Mate 20 Pro-m meg brutális sebességeket produkál (simán 300 Mbps felett), és nincs vele ilyen gond sosem. Lehet, hogy nem készülékfüggő ez, hanem valami más van a háttérben.
-
-
hangyász2
aktív tag
Nagyon érdekes, mert nálam a Mate 20 Lite csinálta ugyanezt Diginettel, régi, ezeréves TP-link routerrel 2,4 GHz-en, korábban a 10 év alatt sosem. Én egyből a routerre gyanakodtam, minden beállítást végigjátszottam. majd lecseréltem egy újra, Archer C5-re (érett is, pont jött az az ftth). Ezzel meg jó. Az elmondásotok alapján ez a történet nekem sehogy nem áll össze.
-
Soltee1
tag
Akkor nem csak nálam van gond, megnyugodtam....
A digi felvásárolt egy csomó szolgáltatót és megkezdték az átállást, akkor ezért lehet....
Nem csak huawei telóknál van ez az anomália... -
antal750
senior tag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Nálam is a felkiálltó jel van, és nincs is mindíg net.. De ezt csak mostanában csinálja, eddig miért nem? 1-2 hete szórakozik, ha jól vettem észre. Na de mi lehet a megoldás,?úgy is olyan csendes volt most ez a topic...
-
rdt89
addikt
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Nekem Mate 20 Pro-nál csinálja mostanában az új 1gbites Digi net-el és a hozzá kapott Huawei Router-el, hogy nem mindig csatlakozik fel rá, és ha manuálisan rábökök felkiáltójel van mellette, hogy nincs net, közben meg van net és használja is. Érdekes, anyáméknál otthon a 6 éves Router-el ami a UPC-é minden gond nélkül felcsatlakozik 10-ből 10-szer.
-
rdt89
addikt
válasz
Fredy02
üzenetére
Szia!
Szerintem a Mate 20 Pro pariban van a P30 Pro-val hardverben ugyan az, szóval simán labdába rúg. A Mi Note 10 S760 procijával úgy hallottam kicsit döcög a felület. A Mate széria támogatásban is tovább kapja a P szériánál a frissítéséket.
Én most is a M20 Pro-t választanám a Mate 9 Pro utódjaként a mai felhozatalt figyelembe véve is. 
-
Fredy02
tag
Sziasztok!
Mit gondoltok még ma is megéri benevezni egy ilyen telefonra? P30 Pro, Xiaomi Mi Note 10, és a Mate 20 Pro is szóba került nálam. A P30 pro ellen elsősroban az ára és a gorillaglass hiánya szól (sajnos eléggé törik ahogy látom a hirdetéseket), Xiaomi egy jó alternatíva lehet, de a Mate-ben jobban elkapott a birtoklási vágy. Még így is hogy egy 2018 végi modell. -
antal750
senior tag
Sziasztok
Wifi problémám lenne
Az otthoni saját jelet látja, de azt írja nincs net. Pedig van, más telóval megy minden. Rányomok egy oldalra többször és egyszer csak elindul a net.. Miféle beállítás lehet erre? Eddig ilyen balyom nem volt. Esetleg a upc féle 5ghz-s net bekavarhat? Lehet azt valahol állítani hogy melyikre csatlakozzon? Vagy miért nem megy a net, amikor jel van full.10 droid van a telón 180.. -
Bycqul
csendes tag
Köszönöm szépen a válaszokat!
Igazából eddig volt netem telefonálás közben, szóval nem gondolom, hogy ez szolgáltatói hiba lenne. Vagy tévedek?
-
snowww
tag
Annyit szeretnek mondani hogy a frissites vegett nem igazan celszeru kulfoldre utazni utalok itt uk.... Magyar O. elobb megkapjatok a frissiteseket mint en itt Angliaban
-
nebancsa
senior tag
Használt itt valaki vízálló tokot, érdemes beruházni, jó képeket csinál víz alatt?
-
h4h01
senior tag
Szerintem a hangrögzítőre fölös várni, hiszen pont az a lényeg, hogy a google tudatosan nyírta ki ezt a funkciót és maga a 10-es droid nem támogatja..sajna minden telefonon ez van..Annak meg örülni kell, hogy ezen a készüléken legalább megmarad miután telepíted a 10-et..Amúgy ha előtte mm. a telepítés előtt csinálsz egy nagy reset-et, akkor szerintem marha kevés az esély bármiféle anomáliára..
-
Dino69
aktív tag
Sziasztok, valahol lehet meg venni gyári garival, vagy már inkább a P30 Pro val szemezgessek??
-
-
RR-13
őstag
válasz
dutrás
üzenetére
Nincs, mert a telefonon belül én kerestetem a frissítést és nem talál, de a HiSuite-ra dugva sem talál PC-én sem

Azt mondja, hogy ez a legújabb verzió.. és engedne visszamenni 9.0-ra
Csak halkan jegyzem meg, hogy amíg nincs megoldás a 10-esre történő hangrögzítőre, addig nem is nagyon bánom, de ez kezd fura lenni... -
dualcore
őstag
válasz
Bycqul
üzenetére
Nyugi, nekem 180 van, és hívás kor random vagy csak 3G van, vagy egyáltalán nincs mobil net.
És van nekem egy olyan hiba is, mikor a közelség szenzor le van takarva, pl becsuszik kicsit a párna alá, akkor mikor felveszem a hívást, néhány mp erejéig nincs hang sem nekem oda sem onnan vissza. -
Redchucky
aktív tag
Üdv kollégák!
Mostanában random jelleggel nem tudnak elérni telefonon, akár egy, akár két simmel használom. Értesítést sem kapok a hívásokról. Valakinek hasonló élménye? -
Bycqul
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy felmerült e a fórumon ez a probléma, de amióta frissített 10.1.1. 305ra azóta telefonálás közben nincs mobilnetem. Lehet csak én nem állítottam be valamit.
Köszönöm!
-
dualcore
őstag
Nagyon kíváncsi lennék most már én is, mi a pontos frissítés metodikája? Miért van az, hogy valaki már rég megkapta, más meg nem. Esetleg nem jársz nyugati országokban mostanság? Nekem a tapasztalatom az, hogy ha arra járok, hamarabb jönnek az éppen aktuális frissítések.
-
dualcore
őstag
Nekem már felkínálta a 11-et, de minek az nekem!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Feri 59
csendes tag
Sziasztok!
Ma elkészült a telefonom alaplap csere lett. Nekem volt akkumulátor merülési problémám. József krt-i szervíz kétszer adta vissza hogy minden oké. Nem adtam fel elvittem a Shopmark-ba és ott megjavították.Korrekt társaság.😀 -
Pityu99
tag
Hurrá, mi még megkapjuk a 11-es droidot is, úgy tűnik.
Érdekes, hogy az ugyanabban az évben kiadott P20 már nincs a listában. -
haladó
tag
Sziasztok!
Bevált, tiszta matt fóliát keresek előre-hátra. Inkább plasztikot, de lehet üveg is. A lényeg hogy legyen extra vékony, és nem baj ha nem csak webshopból lehet beszerezni. Bár ez másodlagos.
Köszönöm. -
Kovaratis
senior tag
Jön már lefelé 183, vagy magasabb verziószámú frissítés valakinél?
-
h4h01
senior tag
Ami nekem van és elég "masszív" hátlapi tok az az Otterbox Symmetry! Átlátszó műanyag tok, de van benne anyag!
Van UAG tokom is..jelenleg mondjuk ez van rajta már egy ideje..Nem rossz, de marhára nem egy ütésálló tok..Ahhoz egyszerűen túl vékony..A túlnyúlás a kijelzőtől max. 3mm..kb. lófsz..
Korábban a HTC 10-es telefonomra volt Ballistic márkájú tokom..Azt de imádtam, abban kb dobálni lehetett volna a telefont..Kár, hogy az a gyártó is szokás szerint applesamsung aztán csá..
-
Sakab
senior tag
Sziasztok, tudnátok javasolni valami olyan tokot ami védi elöl hátul oldalt, legföképp a lekerekített sarkát féltem mert ez a legérzékenyebb része. Valami katonai szabványos tokot keresnék. Nézegettem az UAG tokokat de képen nem látszik h elöl a gumi perem mennyire nyúlik túl a kijelző sikján
-
Primary92
senior tag
Sziasztok!
Ha a munkaprofilon beállított gmail címre érkezik egy email, akkor (feltételezhetően) kínaiul felolvassa a levél fejlécét.
Ettől hogyan tudnék megszabadulni? -
bzoley
veterán
Na ez most meglepett kicsit. A használt alkalmazásaimat a Play-ről húztam le, mint mindig. Az egyiket most az AppGallery akarja frissíteni.Ilyen még nem volt. Még a végén teljesen átveszi a hatalmat a HMS
-
1kawarider
csendes tag
Sziasztok.
Azt szeretném megkérdezni, hogy milyen alkalmazás ajánlotok, ami megmutatja az akkumulátor állapotát? -
TechMagneTic
tag
Sziasztok. Kérdésem a következő: Van rá mód, hogy lássam mennyi a beszélgetési időm eddig? Amióta használom a telefont. Nem igazán találtam ilyen infót a készülékben. Régebbi LG/Moto tudta. Csak szimpla kíváncsiság.
-
RR-13
őstag
Gondoltam jelentem, hogy még mindig nem érkezett 10es nekem.. gondolom más is van ezzel így.

-
Jack Oneill
veterán
Valóban van egy olyan terv, hogy play áruházon keresztül frissül majd az android, itt a cikk
[link]
de sajnos ez még nem az. A huawei hivatalos válasza, hogy ez még, amit láttok a biztonság fül alatt, az a play protect-re vonatkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen széket vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510 Cougar 700W
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Apple iPhone 14 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Én most is a M20 Pro-t választanám a Mate 9 Pro utódjaként a mai felhozatalt figyelembe véve is.

A 10et is idén januárban kaptam meg.