Hirdetés
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott az Infinix GT széria új generációja
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
-
Mobilarena
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
spawn21
veterán
Kezd zavarni, hogy akár milyen launchert teszek fel, crashel. Leáll és törlésre kényszerít. Súlyos hiba lépett fel üzenet fogad ha elindítom.
-
r6man123
senior tag
Ma végül nekem is megjött a Mate 20 pro. Egy Xiaomi Mi5-öt váltott, sajnos elkezdte enni az akksikat, fél napot sem bírt.
Csoda ez a telefon, egyedül a lekerekített részek színtorzítását kell szokni. <3Milyen prémium tokot javasoltok rá? Elmennék 15ezerig is, csak legyen prémium(abb) megjelenése, minősége. Flipflop tetszik az sem baj ha van rajta "ablak".
Esetleg autós töltő és autós tartót tudtok ajánlani? Esetleg van olyan tartó ami egyben vezeték nélküli töltő is?
Köszi. -
kosztrub
csendes tag
Mate 20 Pro-ra valahol nem tesznek fel ilyen UV lámpás üvegfóliát?
-
Regiee
aktív tag
Sziasztok!
Df BA AH 01 hibával találkoztatok már olay áruházban? Folyamatosan kidobja ha telepítenék. De frissíteni frissít. Meg egy kettő alkalmazást feltesz. Már kibe jelentkeztem, töröltem cachet meg adatokat újraindítottam, de semmi változás... -
Szpisti
addikt
Én is akartam mindenképpen, de a hajlítás miatt nem találtam jót, az eddig (más telóknál) bevált márkákból is csak trágya van rá... Most egy 'hydrogel' fólia van rajta, ami tényleg jól takar és tapad mindenhol, de ez meg "puha", még körömmel is meg lehet sérteni, és tapad mint a franc, nem csúszik az ujjam rajta jól, az ujjlenyomatokat meg egyenesen vonzza. De nagyon. Utálom, legszívesebben kidobnám róla... De nincs más védelem rá. Üveget tennék rá, de nem tud senki olyat rá, ami megfelel minden elvárásnak...
-
kiezTe90
senior tag
válasz
Kovaratis
üzenetére
Én se már egy jóideje. Hála az égnek, soha nem volt komolyabb baj. 2 évente váltok telefont kisebb karcok szoktak lenni.
Amúgy erre a telefonra pont akartam a hajlítás miatt, de engem eddig annyira nem győzött meg semmi. A mediamarktos csoda az én véleményem szerint, különösen rossz. -
Sógi
addikt
válasz
Barthezz2
üzenetére
Ugyanígy jártam, mint te!
Nem terült szét a ragasztó a kijelzőn teljesen, sőt, elég szarul össze-vissza és folyt rá mindenhol a telefonra, alig bírtam lesikálni...
Dobtam ki a francba..(#7684) WiZARD: Ez mind szép és jó és a videót is láttam, egy nagy tárgyaló asztalon volt a telefon ami full vízszintes a mai napig...
-
válasz
Barthezz2
üzenetére
3000 Ft-omment a postáról a kukába, mert nem bírtam felrakni ezt a ragasztós cuccot.Első próbálkozásom volt, azt hozzá teszem, de sehogy nem akart az egész üveg alatt elterülni a ragasztó, cserébe szanaszét folyt és az egész telefon tiszta ragasztó lett.
Kár érte, mert az ujjlenyomat olvasó tényleg ment volna vele így próba alapján..
Szerk.: Ez a $3-os volt, bocsánat. Remélem a $10-os perfektebb lesz, vagy én profibb a felrakással

-
Kovaratis
senior tag
Csak én nem használok fóliát a telefonjaimon?

-
kosztrub
csendes tag
A clearplex fóliáról mi a vélemény,tapasztalat?
Nekem kicsit fura a tapintása a kijelzőnek vele..... -
xcsabo
őstag
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
Nem ide akartam írni. Valami osszekavarodott a matrixban.....
-
xcsabo
őstag
Le kellene menteni egy hwt filet egy mate 9 ről.
-
WiZARD
veterán
Végre volt kis időm, feldobtam az üveg kijelzővédőt a telefonra. Tökéletes, ujjlenyomat olvasó hibátlanul müxik (újra tanítani se kellett), ajánlom mindenkinek.
(aliexpresses 4 dolláros UV-ra kötő folyékony ragasztós cucc)
-
Whynot?
aktív tag
Sziasztok! Péntek óta én is klubtag lettem

Olvasgattam a topicot és látom, hogy a fényerő másnak sem tetszik sötétben. Van erre valakinek bevált programja? Esetleg edge panel app, ami nincs teli reklámmal?
-
p2pp
őstag
-
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
Hát akkor vegyél azt, nekem nem kellene mivel elég sok mindenben visszalépés lenne!
350-ből inkább vennék 2db Mate20Pro-t🤣 -
Szpisti
addikt
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Bocsánat, úgy nem próbáltam még, de elhiszem. A lényeg, hogy ha akarom, csinálok 30 órás kijelzőidőt...
-
Érdekes kérdés lesz, de remélem valaki érteni fogja.
Ha nézegetek instagramon, vagy akár hol, néha a képernyőn az ujjam alatt elkezd "szikrázni", mintha varázsolnék

Ez mi és hogy hozom elő? Direkt még sosem sikerült

-
kosztrub
csendes tag
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
Akkor eddig üvegfólia nem nagyom van,ami tökéletesen illeszkedik,valamint működik az ujjlenyomatolvasó is.
-
Szpisti
addikt
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Ilyet én akkor tudok csinálni, ha nem töltöm fel száz százalékra a telót, hanem előbb leveszem...

Mert csak akkor nullázódik, ha 100%-ra tölt. -
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
Csak az nem üveg.
-
kosztrub
csendes tag
válasz
Kavinton75
üzenetére
Szia!
Az üvegfóliával működik az újjlenyomat olvasó? -
Krinyo
senior tag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Ha valami feleslegesen ül a memóriában, olyan appok elől foglalja a helyet, amikre gyakrabban van szükség. Így pont hogy nagyobb lesz a töltés-kitárazás igénye, mint ha hagyom, hogy feleslegesen ott üljön.
Egy példa: ha a Chrome-ban böngészel, nem mindegy, hogy a feleslegesen ott ülő alkalmazás miatt esetleg ki kell lőni valamit, amire viszont gyakrabban van szükség, akár rendszeralkalmazás, mint ha több a szabad memória és nem kell hozzányúlni a bent ülő folyamatokhoz.
Nekem az a tapasztalatom, hogy így beállítva jóval tovább bírja a teló akkuja, a 2 nap simán megvan sok kijelzőidővel is. -
Jack Oneill
veterán
Na most azert nem art a felreerteseket tisztazni. Ha valami a memoraban van es ha valami fut az kulon dolog. A memoriaban eltarolt appok a gyorsabb megnyitas miatt vannak ott es nem fogyasztanak. Ami pedig fut folyamatosan, az a cpu-t is hasznalja. Jo esetben, ha kilepunk ebbol, a memoriaba kerul es nem fut.
Mindenestre erdemes ezzel a folyamattal kiserletezni. Az EMUI egyebkent is szigoru ilyen teren. -
Krinyo
senior tag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Ezeket az appokat ritkán használom, biztos, hogy a felesleges memóriasználatuk többet árt, mint használ.
-
magicbox
senior tag
válasz
Kovaratis
üzenetére
224-et tettem fel funky-val pár napja. Semmi extra, márciusi biztonsági csomag. Mondjuk nem sokat nézegettem, hogy mi változott még.
Más, nekem első perctől kezdve van telekomos VolTE, nem vettem észre ez miatt semmit, ugyanúgy 2 napig megy a telóm, mint anno a Mate10 Pro.
-
Krinyo
senior tag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Én ezt manuálisan szabályozom, van, hogy a nap végén 78 százalékkal állok (pedig használom a telefont, nyilván meló mellett nem olyan sokat, de nem is keveset). Azokat lövetem ki a háttérből amikor kilépek belőle, ami biztos, hogy nem kell hogy fusson, csak akkor, ha elindítom...
-
Jack Oneill
veterán
Ahany ember, annyi felhasznaloi szokas. Valaki minden kapcsolati beallitast bekapcsolva tart, blotooth, nfc, wifi stb. Valaki kikapcsolja, ha nem hasznalja. Valaki automata fenyeron hasznalja, valaki manualis alacsony. Es meg sorolhatnam. Az appok viselkedese is jelentos.
Ezert vagyok kivancsi a korabban leirtakra. -
Hauzer
tag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Én nem mondtam,hogy rá töltöttél. Én azt mondtam nem értem..mit csinálok rosszul.

-
Jack Oneill
veterán
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Engem sokkal inkabb az erdekel(ezt figyelem a napokban), hogy mennyire valtozik a fogyasztas, ha manualisan korlatozom a hatterben futo appokat. Az akksi beallitasokban meg lehet adni, hogy az appok hatterben futasat automatikusan kezelje, vagy azt mondom, hogy semmi nem futhat a hatterben es nem is indithatja el masik alkalmazas sem. Nyilvan a csevego programokat nem szabad allitgatni. Ha ezzel kapcsolatban valakinek van tapasztalata, ossza meg velunk. Konkretan arra vagyok kivancsi mi fogyaszt jobban, ha mindig fut es automatan kezeli az MI vagy ha sosem fut, csak ha szukseg van ra, (de szerintem ilyenkor az inditas es leallas plusz energia).
-
Jack Oneill
veterán
válasz
spawn21
üzenetére
A 13 ora kijelzoidobe rengeteg facebook es chrome bongeszes, youtube videok. Arrol nincs fotom, mert ha mar ekkora kepernyo ido van, akkor teljesen felesleges azzal foglalkozni, hogy az mitol lett. Nem az a lenyeg, mitol lett, hanem mennyi jott ossze, hiszen ez a bekapcsolva toltott ido. Ha arra vagy kivancsi, hogy ratoltottem-e, akkor nem. Soha nem toltok ra egy telomra sem. Ez egy rekord volt, mert beteg voltam es allandoan a telon logtam. Az atlag napi hasznalatommal nekem 7-8 ora feletti kijelzoidok jonnek. Ez 2 nap fuggvenyeben.
-
spawn21
veterán
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Ez a kép így önmagában semmit sem ér.
Konkrétan aku használat
úgy az igazi -
Kovaratis
senior tag
Érdekes, firmware finder szerint már bőven van újabb, de az én készülékemen is 198 van...
-
-
pauldzs
csendes tag
Sziasztok, hol tart most a verziószám? Melyik a legfrissebb? Van valami hivatalos oldal ahol lehet látni hogy melyiket adták már ki, vagy hogy mikor tervezik a kvöetkezőt kiadni?
-
Krinyo
senior tag
válasz
tarbela777
üzenetére
Gyári üveg M20Pro-ra? Hol?
-
Emu
őstag
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
Így van, nekem is az van fent, viszont egy pofára esés után nem biztos, hogy szívesen felemelném a telót a földről

Kisebb karcok frankón eltűnnek róla a mindennapi használat során, felülete kicsit rücskös, de szemből nézve nem érezni belőle semmit, azonban a fenti miatt szeretném üvegre cserélni.
-
tarbela777
tag
válasz
Zsolty20
üzenetére
Helló, a Vodafone-nál tettek fel rá gyári (teljes előlapot védő) üvegfóliát és szilikon tokot. 9.000 volt a kettő. A fólia nem zavaró, az ujjlenyomat olvasó is rendesen működik. A szilikon tok nem nyomja fel, úgyhogy tökéletes combo. Nokia 7 plus-ról váltottam erre, előtte volt HTC U11, de egyikre sem tudtam normális teljes felületet védő üvegfóliát venni, a szilikon tok mindig felnyomta, úgyhogy leszedtem róluk. Ezt csak azért vettem meg, mert a Vodás srác haver és nem sóz rám szart. Három hete van meg, de azóta sincs gondom vele.
-
Emu
őstag
Köszönöm, kipróbálom!
(#7608) Szpisti köszönöm, itt is a volte-t hozták ki a kollégák bűnösnek

(#7612) p2pp

(#7613) Sógi nekem nincs időm ilyenekkel mókolni, ha esetleg android fő verzió fog változni, akkor lehet megcsinálom, de ilyen frissítéseknél tuti nem.
(#7616) Zsolty20 jó pár tokot kipróbáltam, végül a baesus féle szilikon lett a nyerő, ali-ról rendeltem. Fóliába témában nem nyilatkozom, mert üveget szeretnék rá, de nem tudom létezik-e már megfelelő.
-
EgySrac
tag
4k 60 fps funkció nem jött frissítéssel? Ha nem, akkor várható valamikor?

-
Zsolty20
senior tag
Sziasztok. Mate 20 Pro telefon mellette döntöttem és érdekel egy olyan dolog, hogy milyen kijelző védő megoldást tudnátok ajánlani? Fólia? Tok? Kombó?
Köszönöm a válaszokat
-
-
Sógi
addikt
Nekem egyáltalán nem változott az üzem idő. Bár nagyobb frissítés esetén mindig csinálok teljes törlést és újként állítom be a telefont... De pl egy biztonsági frissítés esetén nem.
P2pp: sztem ha gyenge térerős helyen vagy érdemes át állítani a hálózati módot 3/2G re, másik telefonommal ezt csináltam ha pl cső vidéken voltam.
-
p2pp
őstag
Nálam már nem villog a 4G, de 2,5 óra SOT után 33%-on álltam.
Mintha csak fele akkora akksim lenne most.
Biztos nálam is csak a Telenor VoLte lehet a bűnös.
Ahogy ezt már leírták korábban.Ma az Uzsoki Kórház legalsó szintjén szintén ugyanez.
De itt aztán volt minden a teló kijelzőjén felváltva az "E" és a 4G+ között minden.
A VoLte felirat hol elment, hol visszajött.
De legikább csak "E". Semmi sem ment.
Felhős cuccok kampec, amikor a legjobban kellett volna persze.
Az álmenyó tetején voltak tányéros mobil cuccok, mint a parkolóházakban.
De nemtom kié lehetett? Telenor biztos nem. -
Sógi
addikt
válasz
spawn21
üzenetére
"Ez nagyon jó dolog. Nem azokra a felhasználókra gondolok akik alig használják a telefont"
Használom én a telefont, arra emire egy "telefont" használnak általában, de én nem a cyber világban élek napi 6-8 órában, mint 'azok.."

Inkább azok közé tartozom akik a való világban élnek és nem egész nap a telefonba (egy tárgyi eszközbe) szerelmesednek
-
Emu
őstag
Sziasztok!
Rég jártam erre, mostanában tenger melóm volt, sajnos nem értem rá fórumot olvasgatni.
Hoztam nektek egy videót:
[link]Szerintetek mi okozhatja a fenti anomáliát? Telefonálni tudok, de képtelen a telefon mobilnetet produkálni. Hetente kéthetente elő szokott fordulni, amíg észreveszem nincs gond, de múltkor 40%-t szedett le az aksiból mire észrevettem. Újraindítás egyébként megoldja a problémát.
Másik: nektek az utolsó verzióval (198) nem tűnt fel, hogy az üzemidő kicsit karcsúbb lett? Eddig 2/2,5 nap üzemidő mellett simán ment a 6 óra képernyőidő, most átlagosan 2 nap / 5 és 1/2 - 5 és 3/4 óra jön ki.
-
Kovaratis
senior tag
Én a Vodánál vettem, 0 Ft előleggel, 21x12900,-ért. Szerintem megérte.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest