Hirdetés
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
pepetech
őstag
válasz
Litván Zongora #15798 üzenetére
Szóval a lakat... Amikor az alkalmazás váltó bejön felfelé legyintéssel bezárja az alkalmazást ha lefelé legyinted lakatot rák rá ami annyit tesz hogyha alul a kukát megnyomod a lakatos alkalmazás akkor is futni fog.
-
-
mjani1172
addikt
Aha.
Talán sejtem.....
1.Ha alulról gyosan legyintesz, akkor a főoldalra ugrasz.
2.De ha lassan közben picit nyomod és ott tartod az újjad, akkor jön be az alkalmazásváltó. -
-
mjani1172
addikt
válasz
Litván Zongora #15794 üzenetére
Akkor félreértés van, én azt hittem, te egyesével akarod az alkalmazásokat kilőni, és nem az egészet, a kukával.
Viszont akkor sajnos nem értem mit szeretnél. -
-
mjani1172
addikt
válasz
Litván Zongora #15788 üzenetére
Dehogynem lehet egyesével. Egyszerűen ráböksz valamelyikre amit ki akarsz lőni, az ujjad rajta tartod és felfele húzod.
-
Sziasztok!
Gesztusvezérléssel kapcsolatos gondom akadt.
Lassan mindennapossá válik a jelenség, hogy alulról felhúzva a képernyőn és megállva feldobja ugyan az aktív alkalmazásokat, ám ezeket nem lehet egyesével kilőni, le vannak lockolva. Alul megjelenik egy kuka, amire rábökve kilövi az összes alkalmazást, aztán eldicsekszik vele, hogy mennyi memóriát takarított ki.
Semmi módon nem tudom visszaállítani, csak úgy, hogy átkapcsolok háromgombos vezérlésre, majd vissza gesztusra, és akkor műxik megint. Az újraindítás hasonlóképp megoldja, de ebből is látszik, hogy ez rendellenes működés.
Van valakinek tapasztalata, hogy mi a töcs lehet ez? Én rontok el valamit (de mit? nem is csinálok semmit...) ? -
Sátán44
addikt
Garanciáztatáshoz (TMX) igaz kötelező a számla? Nem elég a programban lévő érvényesség bemutatása?
-
Sátán44
addikt
Sajnos P20 Pro-n nem működik a hívásrögzítő. Mikor aktiválni akarom, akkor kidob a beállítások menüből. Van esetleg erre tippje vkinek?
-
Krinyo
senior tag
válasz
bajnokpityu #15778 üzenetére
Milyen instabilitást tapasztalsz?
-
dualcore
őstag
Most volt időm félteni. Hibátlanul működik, precíz. Köszöntem.
-
dualcore
őstag
Köszi
-
dualcore
őstag
Mindkét fél jól hallható?
-
djsweetboy
csendes tag
A hívásrögzítés tökéletesen működik. Köszi.
-
AtiSnatch
aktív tag
Na szóval, nem szabad összekeverni a Hangrögzítő programot a hívásrögzítővel. Ha véletlenül mégis azt törlöd le, akkor innen le tudod tölteni. Az alkalmazások menüben olyat kell keresni, hogy Recorder, ezt kell letörölni.
-
-
madgie
titán
Ha a "három pötty" résznél kellene lennie, akkor nincs ott semmi. A hívásnapló beállításainál ott van a hívások automatikus rögzítése opció, de ennyi. Csak a hangrögzítőben érhető el, amit felvesz, de nekem jó így is.
-
madgie
titán
Nem, a hangrögzítő appot értem, diktafon, leánykori nevén
Ott legfelül összegyűjti a Hívásokat és meg lehet őket hallgatni (a telepítés óta volt hat hívásom, mind ott van frankón). Hívásnaplóban szerintem nem elérhető.
EMUI 10.1.0.288
AtiSnatch: a régi program asszem még a legelső EMUI 10-nél, vagy talán a 9-nél volt telepítve, mikor még működött a hívásrögzítés. Amíg azt le nem töröltem, addig az újat sem engedte feltelepíteni.
-
dutrás
őstag
Sokaknak kardinális kérdés a hívásrögzítés. Itt egy 10.1 alatt is működő verzió
[link]
Köszönet a P40 pro topiknak -
Beci19
csendes újonc
Köszi, mondjuk a csúcstelefonoknál már szinte mindegyik készülék fluid úgy értve hogy nincs gyakori akadás, fagyás stb, nekem simán elég lenne egy mi note 10 lite 730G procival de hát xiaomi így nem kell. A mi 9 ereje a ps2, psp emulátornál mutatkozik meg, de akkor inkább már pc gaming. Néztem a samsung s20 fe telót is, jó kis teló de én semmi előnyét nem érzem a 90hz kijelzőnek, játszani meg nem szoktam telón fél óránál többet hetente, arra inkább ott a pc, ott is elég a 75hz nem vagyok egy nagy esport játékos sajnos
-
pepetech
őstag
Számomra maga a telefon kialakítása. Papír forma szerint ugyan akkora a 2 telefon mégis a fogása isteni a mate 20 pro-nak illetve kisebbnek tűnik. Hardveresen papíron ismételten ugyan az de mintha 1 picit gyorsabbnak érezném. Kijelző, hangszóró, arcfelismerő is jobb. Maximum a kamera ami rosszabb illetve egy picit az akkumulátor mintha gyengébb lenne de ez nem releváns még most mert folyamatosan nyomkodom :).
Szóval kamerán kívül úgy érzem hogy mindenben jobb de ez sem releváns hiszen mindenkinek mások az elvárásai.
2 db p30 pro is volt tulajdonomban amik annyit tettek velem hogy kezdtem megutálni a huaweit erre a mate 20 pro visszahozott a Huawei oldalára :).
-
rdt89
addikt
válasz
Beci19 #15748 üzenetére
Lehet, hogy nyers számokban a Xiaomi hardvere jobb, de a Huawei-nek mivel "apple" szinten alig van hardvere, így a kevesebbre jobban tud optimalizálni, ez annyit tesz, hogy a hétköznbapi használatok során a Mate 20 gyengébb hardvere fluidabb lesz, majd 2-3 hét múlva észreveszed, hogy azt a mindenit ez a telefon de rohadt gyors. Én is így voltam anno, mikor más csúcskészülékről mentem át a gyengébb hardverrel rendelkező Mate 9 Pro-ra, de még is gyorsabb volt, mint amiről váltottam.
Használd egészséggel, jó telefont vettél!
-
Beci19
csendes újonc
Amúgy én xiaomi mi 9-ről váltottam, ég és föld a különbség természetesen a mate 20 pro javára. A mi 9 erőssége a hardver, snapi 855+adreno 640 picit erősebb, a 4k60fps videót nem mondanám előnynek mert konkrétan nem működik normálisan, videózás közben lefagy a kép és 2-3 másodpercig nézhetünk egy lefagyott képet videózás közben. Csinált olyat is nekem a mi 9 hogy gondolt egyet és magától kikapcsolt, visszakapcsoltam és kiirta hogy a készülékkeresés váratlanul leállt, köszönöm szépen ennyi elég is volt xiaomi, majd találkozunk ha nem lesz pénzem csúcstelefonra és 70k környékén kell egy új vállalható mobil. A harver kivételével mindenben jobb a mate 20 pro!
-
rdt89
addikt
válasz
Szpisti #15746 üzenetére
Szerintem marad az apk alapú telepítés /remélhetőleg/ és ezen az apkmirror és aptoide segít, amennyiben nem marad, akkor 1-2 év alatt kiforrja magát teljeskörűen. Azért a google fejlesztésében eléggé benne voltakk ami által elég sok tapasztalatra tettek szert, nem lesz újdonság nekik az új rendszer, s ha valamivel okosabban állnak hozzá, mint anno a Microsoft a WP-hez, még akár méltó alternatíva is lehet pár éven belül.
-
Szpisti
addikt
-
rdt89
addikt
válasz
Szpisti #15742 üzenetére
A Mate 30-at a vége felé elírták, szerintem Mate 20-at akartak, de mindenesetre én izgatottan várom mit fog hozni ez az új operációs rendszer.
(#15743) pepetech:
Használd egészséggel marha jó kis készülék, én a P40 Pro-ra váltottam erről a kis szépségről, de egyenlőre nem bántam meg, igaz a sztereó hangszórót el kellett felejtenem, bár ez az egy erőteljesebben üvölt benne és az értesítési led-ről is le kellett mondanom, bár mivel a Mate 9 Pro óta mindegyik készülékem smart tok-ban van felesleges lenne, mert a flip mindig takarta.Esetleg megírod, hogy miben jobb a Mate 20 Pro mint a P30 Pro?
-
dualcore
őstag
válasz
Szpisti #15742 üzenetére
Nekem már azért is fontos, mert úgy döntöttem még pár évig (vagy míg megy) megtartom a telefont, mert igen bevált. Egyszerűen nem látok jelenleg alternatívát amiért érdemes lenne kicserélni nekem.
pepetech
Grat hozzá! Milyen állapotban és árban tudtad beszerezni ha publikus az infó?
-
pepetech
őstag
Sziasztok! Tegnapi nap lettem Mate 20 Pro tulajdonos és gondoltam bebüfögög ide valamit hogy elmentsem a csoportot tudjam követni a dolgokat :).
P30 PRO-ról váltottam és nem bántam meg! Sokkal de sokkal jobb (na jó az ujjlenyomat olvasó butább de a 3d arcfelismerő mellett nem is használom)
-
Szpisti
addikt
Na ez érdekes lehet majd: [link]
-
hitvanyalak
senior tag
válasz
Jack Oneill #15740 üzenetére
Köszönöm szépen
-
Jack Oneill
veterán
válasz
hitvanyalak #15739 üzenetére
A meglevo, google rendszerrel mokudo telefonok soha nem lesznek elválasztva a google rendszerrol. Teves es alhir az, ami ilyet ir.
-
hitvanyalak
senior tag
Sziasztok!
Az összefoglalóban nem találtam, ezért itt kérdezném meg: A Google érából való telefonok, és itt most főleg a mate 20 pro-ra gondolok, mert ezzel is szemezek használtan nem lesznek leválasztva a Google ökoszisztémájáról idővel? Mert múltkor ez be lett lengetve, de a Huawei azt nyilatkozta nem, de az itteni felhazsnálók biztosan jobban utánajártak.
másik kérdésem, ha veszek egyet hazsnáltan mi az amire kifejezetten oda kell figyelnem?
Köszönöm a segítséget. -
joefasalasso
aktív tag
válasz
Vizinyenyec #15730 üzenetére
Köszi...
-
Vizinyenyec
aktív tag
válasz
joefasalasso #15729 üzenetére
Elvileg erős napfényben oldalról láthatő. Többen is beszámoltak már a jelenségről
-
joefasalasso
aktív tag
Sziasztok!
A kijelzőbe épített ujjlenyomat olvasót lehet látni napfényben, vagy esetleg beégés? Bocs a hülye kérdésért, de eddig nem tűnt fel.
Köszi... -
::Trunks::
senior tag
válasz
bajnokpityu #15725 üzenetére
Kerestem, nekem is jobb lett volna megtalálni ,mint a cinikus válaszod olvasni. Jó lett volna tudni ,hogy hívják ezt a hülye funkciót. Ha ilyen nehezedre esik a segítség, minek fórumozol?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
::Trunks:: #15722 üzenetére
google a barátod:
Open chrome://flags in a new tab, disable the “Tab Groups” flag and restart Chrome.
-
rdt89
addikt
válasz
Beci19 #15717 üzenetére
Helló! Használd egészséggel!
Én smart tokot használtam hozzá, szerintem az kellő védelmet nyújt és elegáns is.
-
Beci19
csendes újonc
Sziasztok! A napokban sikerült 70k-ért szereznem egy mate 20 pro-t, 5 hónapos, teljesen új állapotban van, annyira hogy egy hajszálkarc sincs rajta. Imádom és remélem egy 4-5 évig még tudom majd használni. Az lenne a kérdésem hogy ki milyen tokot használ rá? Nekem olyan kellene ha esetleg leesik valahonnan a teló ne haljon meg és ne legyen pókhálós sem.
-
rdt89
addikt
válasz
Szpisti #15709 üzenetére
Nekem 3 hónap híján 3 éves a Mate 9-em és igen abba is volt már inteligens töltés és még mindig tudja a 3 napot vagy a 9 órás kijelző időt, a Mate 20 Pro-t 1.5 éves korában adtam el és az akkumulátora és üzemidő közel azonos volt amikor megvettem. A P40 Pro-m meg figyeli mikor rakom töltőre és például este nagyon lassan tölt, reggel meg a sima alap 1 amperes kábellel is hamar teleszívja magát, szóval alá tudom támasztani amit mondasz, hogy igen a Huawei akkumulátor védelme nagyon jó.
-
Skynet258
veterán
válasz
gidion90 #15713 üzenetére
Hát hangzásban lehet különbség ami nem feltétlenül a BT használatból fakad hanem egyébként is (nem tudom a vezetékes milyen minőséget képvisel esetedben).
A hangerőnél még azt nézd meg, hogy magán az eszközön (esetedben Sony wh 1000 mx3) fel van-e téve maximumra a hangerő. Belefutottam már én is olyanba, hogy telefonon maxon volt, a BT eszközön meg lentebb, és csak úgy lett hangos ha a BT eszközön is feltekertem. Utána már azt nem is kellett állítgatni, csak a telefonon a hagyományos hangerő állítást.
A te eszközödhöz leírás itt van. -
Skynet258
veterán
válasz
gidion90 #15710 üzenetére
Most a hangerővel van probléma vagy a minőséggel? Codec-en tudsz változtatni a fejlesztői beállításokban bár alapesetben a legjobb minőségűt használja a telefon. BT alatt sokszor kevesebb a hangerő mint vezetékessel, de ez sem törvényszerű; nálam egy Edifier X3/Jabra 65t/Huawei Freebuds Pro vonatkozásában is vannak eltérések, az Edifier a halkabb például pedig az aptX-es ellentétben a másik kettővel.
-
gidion90
tag
Valaki tudna nekem abban segíteni, hogy hol tudom esetleg beállítani, ha be kell az LDAC működését? Elöljáróban, vettem egy Sony wh 1000 mx3 fejhallgatót, és bluetoothon keresztül sokkal hangosabban kell hallgatnom a zenét, mint vezetékkel, holott az LDACnak gondoskodni kellene a a vezeték nélküli jó minőségről is. Valakinek tapasztalata van ebben? Köszönöm előre!
-
Szpisti
addikt
válasz
bajtokarpi #15707 üzenetére
Már a Mate 9-ben is valami 4 faktoros töltési védelem volt, vagy mi, gondolom ebben mégjobb lehet.
Amúgy én a gyári Huawei vezeték nélküli gyorstöltőt (CP-60) használom már vagy másfél éve, és nem igazán érzem, hogy az aksi jobban romlana mint az átlag, pedig a régebbi telóim már 1 éves korukban aksi problémával küzdöttek, de ezen minimális. (Január 4-én lesz 2 éves) -
bagyulus
tag
válasz
bajtokarpi #15707 üzenetére
Szia! Próbáld ki az Ampered apk.
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Vásároltam egy Xiaomi Mi 20W Wireless Charging Stand vezeték nélküli töltőt. Kíváncsiságból tesztelném, hogy mennyivel is tölti a készüléket. Erre van valami program, vagy csak USB-s Digitális voltmérő, ampermérő, kapacitásmérő multiméter-rel érdemes ezt megnézni? Nektek mi a véleményetek a vezeték nélküli töltésről? Valójában mennyire nyírhatja ki hamarabb az akkumulátort? Mondjuk az tény, hogy melegebb a telefon, mint vezetékes töltéssel. Mate 20 Pro tudja azt a fajta intelligens töltést, ha például a határérték fölé melegszik töltés közben a telefon, akkor visszavesz a feszültségből, vagy a z áramerősségből?
Köszönöm
-
Williams
aktív tag
válasz
Szpisti #15700 üzenetére
Szia!
Három telónál használtam(om), lehet hinni neki ha régóta fut a telón. 5-10 töltési ciklust érdemes megvárni, addigra elég jól belövi az akku állapotát. P30 Pro, P9, P8 Lite-on próbáltam, azóta is használom!Szerk: P30 Pro-nál 95%-ról indul újonnan, de ezt tartja stabilan, P9 és P8 Lite-nál akku csere után egyértelműen kikalkulálta, hogy 100%-os az akku.
Garis csere: hűvös időben a kamerát elindítva a teló újraindul, és utána néhány százalékos akku teljesítményt ír a telefon (P9).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megpakolta a Huawei a szupertelefonját, mint a málháslovat, ám a phablet nem roppan meg a négy kamera, a 3D arcfeloldás, a 4200 mAh-s telep, a vezetékmentes visszatöltés vagy az ívelt OLED panel súlya alatt.
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest