- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Magisk
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hari73f
aktív tag
Na ja .. a Google Play lassan már csak egy drága szemetesláda
Zsúfolásig tömve fizetős/ ocsmány Adware appokkal.
De legalább a vírusokat sem szűrik rendesen.Sok értelmes, használható Android alkalmazás meg
kiszorult onnan mert nem hajlandók
követni az undorítóan kapzsi üzletpolitikájukat.Na szóval, ez egy régi app, de nekem jól működik
még EMUI 12/ Android10-en is:[NoLED]
Kell egy kis idő mire bejátszod magadnak kellemes beállításra.
Biztonság kedvéért én teljesen letiltottam a hálózati hozzáférést ennek is,
mint sok más appnak. -
Szpisti
addikt
Már minden hibát javitottak, legalábbis nálam már minden értesítés mindig megjön azonnal, és az NFC-s fizetés is hibátlan. Szóval kellett pár év, de már jó.
Ha az okosórára is meglenne az app, szavam se lenne...
Alkalomadtán bemegyek majd egy fiókjukba és megkérdezem, hogy lehet-e inkább VISA kártyám... -
cH1
aktív tag
Ebben az esetben az a jó hírem van, hogy a FirstPhone már nem játszik, főleg nem Szegeden. Egyébként helyben javítottam a telókat (kivéve pár kirívó esetben). Cserébe nem is maradt vidéki márkaszerviz. Vagy felviszed Pestre (lehet van futár megoldás is), vagy marad valami zugszerviz ahol csak reménykedhetsz hogy nem a legszarabb minőségű utángyártott akksi lesz belekókányolva a telódba.
-
Szpisti
addikt
Megpróbálkoztam a Device Info HW régebbi verzióival, hátha az a gond, de nem, ott még a kijelző sora is hiányzik kompletten. Az EMUI változott annyira, hogy már nem fér hozzá az adathoz az app. Mondjuk én még anno megtudtam, hogy BOE, (január legelején vettem) de ha valakinek LG, az se izguljon annyira, mert nem 100%, hogy bezöldül és ha mégis akkor gariban cserélik kérdés nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független 100% hibátlan új akku
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest