Hirdetés
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szpisti
addikt
Csak egy kérdés: mióta járnak az óramutatók az Óra ikonjában? Vagy csak én voltam eddig figyelmetlen?
-
dualcore
őstag
válasz
kattamaki #15297 üzenetére
Nekem is ugyanez a helyzet szintén T-s a szolgáltató, bár nem tudom van e közé hozzá. Gondoltam arra is hogy nekem nincs még Volte a flotta miatt, és lehet ez is az oka, nem tudom.
Szpisti.
Nekem is csak sim hivasnál van visszhang, netes hívás esetén nincs ilyen probléma.
-
dualcore
őstag
válasz
Azurooandrew #15295 üzenetére
Amint látod más nem írt ilyen problémáról, tehát vagy nincs nekik, vagy nem így használják és nem veszik figyelembe. Nekem a 270-es van rajta, és így is van probléma.
-
Azurooandrew
tag
válasz
dualcore #15103 üzenetére
Pont erről akartam írni/kérdezni, sajnos nálam is ez van jelenleg
Azért is kellemetlen mert eddig a beszélgetések 90%-át így bonyolítottam és remek volt a hangminőség.
De most vagy már beszélgetés elején szólnak, hogy visszhangzok méghozzá igen erősen, vagy a 1-2 perc a beszélgetés után jön elő a visszhang anomália.
Az aktuális verzió nálam: 10.1.0.271
Más is tapasztalta esetleg ezt a problémát? Köszönöm
-
-
RR-13
őstag
A válasz a kérdésedre az, hogy egyszerűen másold át a belső tárhelyről,SD kártyára (ha van a telefonodban) vagy a PC-re FTP-én, vagy kábelen, vagy pendrive-ra a .File_SafeBox mappa teljes tartalmát.
Aztán ugyanezt a mappát, ha visszamásolod az új rendszer tárhelyére, akkor ismét elérhető lesz az egész tartalma.
-
RR-13
őstag
válasz
kakuk.tamas #15287 üzenetére
Igen sajnos biztos, hogy törli, mert "csak" rejtett mappaként van a belső tárhelyen a Széf mappa.
De nekem továbbra is logikus lenne, hogy azt nem törli a hard reset, max egy külön opcióval együtt kellett volna megoldani ezt, hogy eldönthető legyen a reset esetén annak törlése is. -
RR-13
őstag
Sajnos erre a kérdésre 2019. februárban sem kapott választ egy másik Tag sem.
Kicsit hamarabb írod ezt, akkor letesztelem hard reset előtt, amit 1 hete csináltam, mert "sehol" nem találni erre választ...
Nekem nem volt aktív a széf korábban, ezért nem tudom, hogy törölte volna-e a hard reset.Valakinek csak van tapasztalata...
Nekem a logikus az lenne, ha a széf mappát nem törölné a hard reset.És engem az érdekelne még, hogy kikapcsolt állapotban miért kapcsol be még "mindig" az újabb EMUI verzióval is a telefon, ha a töltőre teszem vagy dugom
-
gleni
csendes tag
Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni tőletek. Szeretnék csinálni egy gyári visszaállítást, előtte elmentem a telefon tartalmát hisuit segítségével a számítógépre. A problémám a széf- ben őrzött adatokkal van. Azt ugyanis nem látom, hogy lementené a hisuit. Tudja valaki, hogy lehet a széf tartalmát lementeni, és utána visszaállítani?
Előre is köszönöm 😉 -
AtiSnatch
aktív tag
Javult az akksiidő.
Azt nem tudom, hogy a frissítés miatt, vagy azért mert kilőttem a fészbúkot, de ilyenkor már egyszer rá kellett rakni a töltőre. Eddig azt hittem, hogy a játék eszi ennyire.
-
RR-13
őstag
válasz
Krinyo #15277 üzenetére
"Ehh" ! Nem igazán fogsz meggyőzni arról, amit írtál, mert a saját szememmel 2x is tapasztaltam, hogy képes az új android verzió taccsra tenni egy hardvert, (vagy annak a szoftveres részét, hogy meghal tőle a hardver), mert a Micro SD kártyát is vezérli valami!
Az lenne a legjobb, ha a jövőben nem is reagálnál a hsz-emire, mert csak ezt tudod csinálni, amit most is.Ráadásul nekem címezted a másik Tag "hibáira" anomáliáira az összes okosságod, amivel semmit nem lehet kezdeni egyébként!
"az érintéses bibik, firkálós gond összefüggésben vannak a SIM-foglalat problémával"
Te jó isten, még ekkora marhaságot!
-
Krinyo
senior tag
Ehh. Ne keress önigazolást a semmiben. Nem, nem képes a szoftver elcseszni a hardvert, éppen csak összejöttek a dolgok. Gondolom az érintéses bibik, firkálós gond összefüggésben vannak a SIM-foglalat problémával, netán ez is beázott? A beállítási problémák meg user errorok, pl. az esti nezavarj mód erőlködéssel még sosem találkoztam. Kapcsold ki, tiltsd le, kész. A többi meg szerviz, azért van a garancia, kapsz új belet, érintőt, akkut ha kell, ingyé és bérmentve.
-
RR-13
őstag
válasz
geryboro #15273 üzenetére
Ez egy elég érdekes, és sokat mondó "listázás" volt.
Nekem az jutott eszembe erről, hogy annó a Samura, amikor felraktam a 6-os droidot, kinyírta a Micro SD kártyámat pár hét alatt.
Visszatettem az 5-ös droidot, és egy új kártyát, azzal ment fél évig kb.
Valami miatt kénytelen voltam megint 6-osra frissíteni, 2 hét múlva megint tönkre tette a Micro SD kártyát. Aztán megint vissza 5-ösre, és az megint nem "bántotta" a Micro SD-t aztán sem.Tehát a frissítés, akár valóban képes hardveres kárt is okozni a telefonban
-
geryboro
senior tag
gyermekek, a helyzet a kovetkezo.
ugye felfrissitettem az emodzsit a legfrissebbre.
a kovetkezo anomaliaval szembesultem.
3 napja reggeli hivas utan fogta magat a SIM1 foglalat es minden ok nelkul bedoglott.
probaltam masik kartyaval, ugysem, kartyacsere utan meg mindket SIM foglalat
fogta magat es b*szott normalisan mukodni, en is csak neztem es pislogtam.
jeleneleg SIM2 foglalatot hasznalom, SIM1 pihen.
(legutobb egy xiaomi redmi note 6 pro telefon csinalta ugyanezt,
az hirtelen kapott egy egeszseges derekszoget.)
az a szerencseje hogy garis, igaz 1-et mar ossze hajtogattam azas miatt,
de beprobalom a szervizt, meg furcsa mod olyan frissitest kapott a tamogatas app,
hogy pont erre dobja az ertesitest, ha nem jo a SIM kartya, de semmit nem csinal.az erinteses hihetetlenkedesem meg mindig folyamatban van.
most mar ott tartok, hogy nem mindig a firkalos f*szsag jon elo,
hanem egyszeruen hol erzekel, hol nem.
vicc.
paypass villamgyors lett ez teny.
kameranal tenyleg nincs felbontas.
bluetooth kapcsolat stabilabb lett.
este a nezavarj mod idegesito ertesitese mindig elojon, de ezt nem is ertem,
miert kellett ebbe bele nyulni?
toltest nem b*sztattam, hagytam ugy ahogy van, az uzemido botranyos.
google chrome ugy felfrissitette magat, hogy a duet also bongeszos nav bar allitast mar
nem is lehet allulra lepattintani, akarmit csinalok.(ez is egy jo nagy vicc.)szoval par nap, es megy a szervizbe.
talan nem fog ugy jarni mint a testvere. -
Fifi
őstag
válasz
Jack Oneill #15268 üzenetére
Készülj fel rá, hogy többezer feature beállítási lehetőség vár rád! Széné lehet konfigurálni
Én még évekkel ezelőtt (amikor Kostya Vasilyev még nem adta el a MobiSystems-nek) egyszer rászántam szinte egy napot. Beállítottam , azóta teszi a dolgát. Telefoncserekor csak exportálom és importálom a beállításait, így nem kell mindig egy adott márka levelezőkliensét megszokni, megismerni. Már azt sem tudom, mi-mire jó csak használom.
-
RR-13
őstag
válasz
Jack Oneill #15266 üzenetére
Igen ahogy írtam ezt használom, mert egyből megjön az értesítés, ha jön email. Persze a manuális beállításokat használom.
Nagyon jó App., nagyon sok minden tud, jobban testre szabható mint a gmail.
A pro verzió meg még jobban."PREMIUM FEATURES:
Get the most out of Aqua Mail by purchasing the Pro version and unlock:
• Push mail for Exchange servers (corporate email) and Office 365.
• Add multiple accounts.
• Use identities.
• Remove the Aqua Mail promo signature in outgoing messages.
• Remove ads. " -
RR-13
őstag
válasz
Vizinyenyec #15263 üzenetére
Az nem kapcsolja vissza, de a Szoftverfrissítés - tárhely adatainak törlése után visszakapcsolja a kikapcsolt frissítést, de az éjszakait az sem.
-
RR-13
őstag
válasz
Jack Oneill #15260 üzenetére
Ezzel én nem tudtam együtt élni, mert nem tudom mindig nézegetni a telefont kinyitva, hogy jött-e email, és volt, hogy 20 perce megjött az email, és nem jelzett a telefon, mikor sürgős lett volna...
-
AtiSnatch
aktív tag
válasz
Vizinyenyec #15259 üzenetére
Pedig úgy rémlett, hogy ezt egyszer már kikapcsoltam...
-
RR-13
őstag
válasz
Jack Oneill #15257 üzenetére
Jól írtad, mert a gmail nekem sem "hallgat" a manuális beállításokra.
Éppen ezért tettem fel az AquaMailt.
Esetleg mostanában próbáltad ismét a gmailt, vagy Te azóta is azt használod, és semmi változás?
Mert elég sok új verziót kiadtak, hogy végre figyelembe vegye a manuális beállítást. -
Jack Oneill
veterán
válasz
Szpisti #15251 üzenetére
Ennek igy is kellene mukodnie, de sajnos nalam pl a gmail nem igy megy. Hiaba allitom be allando futasra, hiaba veszem ki az akku optimalizaciobol, akkor sem jonnek meg a levelek, csak ha belepek es manualisan nyomok egy frissites. Ha energiatakarekos mod van, ha nem, akkor is, kiprobaltam minden variaciot.
-
AtiSnatch
aktív tag
Fent a 10.1. Éjszaka feltelepült. Mondjuk azért kapják be, hogy fogja magát és reggelre 10.1. Szerencsére nem szoktak éjszaka telefonálgatni, de azért ideges lennék, ha valami fontosról emiatt maradnék le... A Cube acr marhajó, főleg, hogy a viber és a messenger hívásokat is rögzíti. A akksi meg hamarosan kiderül, hogy hogyan bírja, bár eddig is elég sokszor töltöttem napközben is, kösz szépen Last Shelter
-
Krinyo
senior tag
Azért tömeges, mert te azt mondtad? LOL. Ilyen reakciók mindig voltak és lesznek is nagyobb frissítésekkor. A cikk végén meg ott a válasz a 60%-os problémára: nem kéne megfőzni az akkut, pl. nyáron autós töltőben, napon ne csodálkozzon senki, ha nem engedi az elektronika tönkretenni a telefont. A szokásosnál durvább merüléseket mindig külső appok okozzák, meg kell nézni és tenni ellene...
-
dutrás
őstag
Merülés nincs pedig mostanában több óra napi telefonálás megy. Fotózok is + adat kommunikáció folyamatosan füles bluetoothal folyamatoan kapcsolatban. Este 50% még van bőven.
A frissítés óta jobb a képalkotás is.
Nincs ezzel a telefonnal több baj mint bármely más telefonnal. Soha rosszabbat. -
RR-13
őstag
válasz
Szpisti #15251 üzenetére
Igen "az vagy", és én is az vagyok a 9.1-el
Nyilván user error, vagy app összeakadás stb. oka is lehet a tömeges hibának, de aki ugyanazzal a dolgokkal, beállításokkal használja a telefonját mint a frissítés előtt, és a frissítés után jelentkezik nála az anomália, az joggal magyaráz...
Egyébként meg nem értem, hogy egyeseknek miért fáj, ha megoldás hiányában több esetben is elő van hozva ugyanaz a téma... én pl. nem szoktam reklamálni, ha minden héten kijelző fóliát keres itt valaki, vagy tokot... mert pl. az nem nagyon érdekfeszítő téma...
-
Szpisti
addikt
válasz
Jack Oneill #15248 üzenetére
Nálam már a kezdetek óta megy ez a "manuális app kezelés", már a Mate 9-nél is beéllítottam ezt. Ha valami meríti, utánanézek és kinyomom itt. Ha valamit állandóan lelő a háttérből, pl Messenger, Viber, stb, akkor beállítom, hogy ne tegye. Ennyi.
RR-13: akkor biztosan szerencsés vagyok, hogy nálam minden rendben van.
-
RR-13
őstag
válasz
Vizinyenyec #15249 üzenetére
Lehet, de itt most a 10.1-nél tömeges probléma az említett akku probléma, nem csak "egyeseknél" van ez..., és a fenti idézett "hiba" szerintem senkinél nem volt korábbi EMUI-nál...
És a fényképező beállítások drasztikus módosítása sem volt korábban jellemző... nálam ez elég nyomós ok, hogy ne csak a sokat emlegetett okot mondjam, hogy nem kérek a 10.1-ből.Amit fentebb írtam az a jövőben esetleg előkerülő új anomáliákra is vonatkozott, mivel nálam semmi nincs és nem is volt a 9.1-en, ezért nem kockáztatok se...
-
Krinyo
senior tag
Röhöghetek? Ebben a cikkben semmi sincs azon kívül, ami minden egyes frissítés után fórumokon előjön, valakinek mindig rosszabb az akkuja ilyenkor. Se megoldás, se semmi konkrétum. Aztán általában kiderül, hogy az akkut a Facebook app, vagy a Viber, vagy valami más szipkázza, ami 9.0, 9.1, 10.0 alatt is szipkázza, ha nem állítod be rendesen...
-
RR-13
őstag
válasz
Szpisti #15244 üzenetére
Igen, mert a cikkben benne van az is, hogy nem érint mindenkit, az akku merülés probléma...
De ne csináljatok már úgy, mintha semmi baja nem lenne a 10.1-es EMUI-nak!Az, hogy nálatok nincs gond, nem azt jelenti, hogy nincs anomália, mert több tucat felhasználónál jelentkezett eddig.
A Topik utolsó 1 hetében volt jó pár hsz. az anomáliákkal kapcsolatban... -
gleni
csendes tag
Nah, hogy egy kicsit tereljem a témát:
https://www.huaweicentral.com/some-users-facing-battery-issues-after-upgrading-to-emui-10-1-and-emui-10-0-report/amp/
Ehhez mit szoltok? Hivatalos válasz érkezett a merülés problémára. 🤔 -
Krinyo
senior tag
válasz
Jack Oneill #15237 üzenetére
Ez már a 8-as óta így van, akkor lett szinkronba hozva a kettő. Egyébként tényleg halott a topic, mert "sajnos" ez egy tökéletes telefon jóformán semmi hibával.
Akinek hívásrögzítés kell, az marad 9.1-en, és kimarad a biztonsági frissítésekből meg a fejlesztésekből. Ennyi.
-
RR-13
őstag
válasz
Jack Oneill #15235 üzenetére
Én sem azt mondtam, hogy egyenlő, hanem azt mondtam, hogy ahol EMUI 10 van, ott alapból Android 10 is van a telefonon, mert arra épült az EMUI 10-es.
Amennyiben nem így van valaki írja már meg, hogy hol van EMUI 10 alatt Android 9
-
TechMagneTic
tag
Hát jól van Skacok. Én lépek e csodálatos "fórumról". További jó frissítés lettiltás és további hívásrögzítésekben gazdak évet nektek. Megmondom őszintén nincs kedvem hisztis kislányok csacsogását olvasni tovább, hisz ha valaki kérdést tenne fel sem tudnak-tudok megoldást rá mert itt locsogtok. Nah mind'1, sziasztok
-
RR-13
őstag
válasz
zsamiatt #15232 üzenetére
Ember! Én is ezt írtam, hogy nem lehet! Miért kötözködsz ezzel, ami alap
Amin 10-es EMUI van, arra már NEM lehet telepíteni, mert azon már a 10-es Android is van!
Vagy tán valahol írtam, hogy a 10-es droidra lehet telepíteni?És itt nem a többi telefonról van szó, hanem a Mate 20 Pro-ról!
Magamtól is tudom, hogy a többin nem lehet telepíteni, ha a 10-es droid van rajta, de ezzel nem foglalkozom, mert nem a "többi" telefonom van!Minek menjek bárhova is, nekem megfelel a 9.1-es EMUI, a 9 droid verzióval!
-
zsamiatt
őstag
de nem a 10-s emuira nem lehet telepíteni hanem a 10-s androidra. Tök mindegy, hogy milyen márkáról beszélsz. Ha beszarik a telefonod és venned kell bármi mást amin már 10 kuka fut arra se tudod normálisan telepiteni
Menj a guglihoz és az adatvédelmi hivatalokhoz aztán beszélgess velük inkább.
-
RR-13
őstag
válasz
zsamiatt #15230 üzenetére
Nem azt írtam, hogy a 10-es EMUI befolyásolja a rögzítő telepítését, hanem azt, hogy a 10-es EMUI-ra nem lehet telepíteni!
Szerintem mindenki értette, hogy mire írtam, hogy értem stb.És nem értem a felháborodásodat, mert te meg ugyanúgy folytatod itt ezt a témát a hsz-eiddel!
-
RR-13
őstag
válasz
zsamiatt #15228 üzenetére
Nem írtam baromságot, mert mi az EMUI felhasználói felületet használjuk a telefonban, aminek a verziója 10, (és aminek az alapja a 10-es Android, ami nem teszi lehetővé valóban), ami már nem engedi azt, amit unsz itt témaként!
Mivel a 9.1 EMUI felhasználói felület engedi a telepítését "annak", ezért EMUI-ról beszélünk, aminek az alapja a 9-es Android.
Nem értem, hogy a megfogalmazásommal megint miért volt bajodKb. mindenki EMUI-t ír ebben a Topikban, nem nagyon szokták az Android kifejezést használni, mert az EMUI-nak úgyis az az alapja.
Vagy esetleg van olyan kivétel, hogy az Android 10-es ellenére a 10-es EMUI-ban engedik a rögzítő telepítését? Nem hiszem!Szerk: 11:53-kor:
Tehát, ha én azt írom, hogy a 10-es EMUI-ra nem lehet telepíteni a hívásrögzítést, akkor nem írtam marhaságot, max. csak szerinted, mert nincs mibe már belekötnöd! -
AtiSnatch
aktív tag
Nem értem, hogy miért baj az, hogy 40 hozzászólásból 38 az volt, hogy melyik verzió mire jó meg hangrögzítés. Ha ők nem írnak , attól még nem lett volna több "érdekes" komment, ugyanúgy csak kettő. Inkább örüljünk neki, hogy jelenleg csak ilyen problémák vannak a telefonnal...
Egyébként arra jó a hangrögzítés, hogy ha rövid az agyad, mint nekem, akkor elég visszahallgatni és nem kell felhívni, hogy "akkor most hány tojás is kell a boltból?" például. -
RR-13
őstag
válasz
TechMagneTic #15221 üzenetére
Ahogy látom a korábbi 8db hsz-ed-ben téged is elég sok dolog zavart, ami nem úgy működött, ahogy szeretted volna, és pl. ami már korábban pl. ki volt beszélve!
Úgyhogy a lekezelő, és alpári stílust most fejezd be!
Ez nem egy "szerviz", ahol vezetőként továbbképzést tarthatsz! -
TechMagneTic
tag
Nézd. Engem nem zavar milyen "appokat" használsz. Csak indokolatlannak éreztem, hogy erről megy szenvedés, meg a frissítés letiltása stb. Ekkora hisztit leverni 100 meg 100 hozzászólásban hihtetlen. Vegyél 1.6-al Androidot azon nem kell aggódni, hogy lefrissíti 10-re... és ahogy látom más sem repes az örömtől, hogy állandóan itt vágjátok magatokat földhoz mert valami megy-nem megy. Vegyél telefonfülkét azzal nem lesz gond hidd el
-
RR-13
őstag
válasz
Vizinyenyec #15210 üzenetére
Én nyugodt vagyok, csak fura volt, hogy már a 11-ről van szó, és a 10.1 is csak most jött/jön ki.
Mondjuk érdekelne, hogy mit tudnak még beletenni új dolgot a 11-be, ami a 10.1-be sem került bele a Mate 20 Pro esetében -
RR-13
őstag
válasz
pajorgergo #15214 üzenetére
Nem hiszem, hogy arról menne az "egész topik".
Kicsit túlzás volt ez is.
Nekem nem kell bemondanom, hogy rögzítem, mert akiket hívok azok mind tudják már! És nagyon sokszor jól jön, hogy felvettem -
RR-13
őstag
válasz
TechMagneTic #15211 üzenetére
A 9.1-es verziószámok utóbbi kibeszélése nem a hívásrögzítéssel volt kapcsolatban!
Nem értem miért zavar téged ez, hogy ki melyik verziót tenné fel stb. Ez is a telefonnal kapcsolatos téma!
És enyhén túlzás a 95%-os számolásod.
Esetleg nézz meg másik NAGY telefon fórumot is, mert több ezer ember problémája a Mate 20 Pro-nál is az, hogy a 10-es EMUI-ra nem lehet telepíteni a gyári hívásrögzítőt!Ez nem hiszti kérdése, hanem ténykérdés!
És mindenkinek joga eldönteni, hogy milyen alkalmazásokkal használja a telefonját, és nem kell indokolniEgyébként a te hsz-eddel ismét növekedett az általad számolt "95%", és újra témát csináltál belőle!
Köszi! -
pajorgergo
aktív tag
válasz
Erre én is kíváncsi lennék 😂 mert jó ideje erről megy az egész topic, kíváncsi lennék hányan mondják be telefonhívás előtt hogy "figyi rögzítem a hívást nem baj?"
-
Vizinyenyec
aktív tag
válasz
-
TechMagneTic
tag
1 titkot áruljatok már el nekem.... Mégis mi a bánatra használjátok a hívásrögzítést? Mert látom egyből ahogy feljövök az oldalra, hogy 50 meg 40 új hozzászólás, megörülök erre a bánatos hívásrögzítő melyik verzión megy vagy sem... meg felrakjam a 347-re a 348-at? Lassan nyissatok egy új topicot mert a Mate 20 Pro fórum 95%-a ezt teszi ki.......Ennyi hisztis embert rég láttam fórumon összeverbuválódni
-
RR-13
őstag
Na ez jó hír akkor.
Nekem mindig az SD kártyák mentek tönkre a Galaxy sorozatomnál, a belső SD sosem.., amit nem is értek miből van az, hogy éveket kibír, és még többet is
(bírjon is)A Mate 20 Pro-ban nem tudok SD kártyát tenni, mert 2 SIM van benne
Egy időben gondolkoztam rajta, hogy lehet kellene, de így nálam ez most nem opció, pedig sok esetben jól jönne. -
Fifi
őstag
Igen, azt töröltem, de most újrapróbáltam és működik SD- kártyára is. Valamit lehet benéztem ezelőtt ...
Most meghagyom, egy-két teszt után lehet kifizetem az a ~2$-t.
Én inkább az SD kártyát dolgoztatom, ha a sok írástól tönkremegy azt könnyebb cserélni, mint a telefonban lévő chipet. Nem szeretnék UFS wear-t.
-
Szpisti
addikt
-
-
Fifi
őstag
Letöltöttem, mert amit én használok az nem tud apk lementeni, így adtam neki egy esélyt. Sajnos a memóriakártyára nem tudott menteni, így töröltem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megpakolta a Huawei a szupertelefonját, mint a málháslovat, ám a phablet nem roppan meg a négy kamera, a 3D arcfeloldás, a 4200 mAh-s telep, a vezetékmentes visszatöltés vagy az ívelt OLED panel súlya alatt.
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest