Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
RR-13
őstag
válasz
nebancsa #18548 üzenetére
Persze értem ezt, de ha 1% esély van rá, hogy mégis kiadják pl. idén, akkor annak nagyon örülnék, mert igen csak kellene az Android 12 alap, amire épül elvileg az EMUI 13.
A 2024. novemberi hír szerint ez egy kivételes frissítés "lesz"...
És mivel Holland hír, és a Huawei egyik fő "részlege" ott lehet, ezért én bízom ebben, hogy nem viccnek szánták.
A Magyar Huawei Hollandiából, a Re-Teck Reverse Supply Chain céggel küldetett nekem egy Bluetooth fülest ajándékba, egy panaszügy miatt, ezért gondolom, hogy ott a Huaweinek elég nagy kötődése van, és közelebb is vannak az infókhoz, mint itt. -
RR-13
őstag
Akit érint még az esetleg olvasta azt, vagy hallotta, hogy a Mate 20 Pro megkapja az EMUI 13-as verziót?
Itt olvastam róla, egy 2024. novemberi hírben.
És itt is volt korábban szó róla, 2023-ban. -
RR-13
őstag
válasz
anonymus89 #18319 üzenetére
Köszi szépen.
-
RR-13
őstag
Valaki tudja esetleg, hogy az Adb shell-ben, melyik nevű appot kell tiltani, hogy ne frissítsen a telefon a háttérben sem? Köszi.
-
RR-13
őstag
válasz
anonymus89 #18285 üzenetére
Szia.
Adb shell-ben, melyik nevű appot kell tiltani, hogy ne frissítsen a telefon a háttérben sem?
Köszi. -
RR-13
őstag
eBayen rendeltem egy Midnight Blue Mate 20 Pro hybrid sim-es új telefont.
Rákérdeztem, hogy biztos dual sim-es-e, erre visszaírták, hogy single sim-es.
A hybrid sim az dual sim-et jelent nem
Mert az egyik oldala hybrid, ahova vagy sim-et vagy nano sd kártyát lehet tenni.Modellnek ez volt írva kettő helyen is: LYA-029
(még várom a másik válaszukat, hogy most akkor mi a modellszáma amit küldenének)
Köszi. -
-
RR-13
őstag
válasz
Piotor81 #17583 üzenetére
Nem én találtam ezt az oldalt, és erre én sem számítottam...
A 10.1-esből a Huawei Mate 20 Pro LYA-L29 hw eu Laya-L29C 10.1.0.328 verziót terveztem majd feltenni, de azt valóban jelszó védi, és a txt fájlban 5 USD-t ír, hogy annyit kéne fizetni.A Huawei Mate 20 Pro LYA-L29 hw eu Laya-L29C 10.1.0.319(C432E8R1P5) verziót nem védi jelszó, és a Huawei Mate 20 Pro LYA-L29 hw eu Laya-L29C 10.0.0.154(C432E7R1P5) -es verziót sem, de én így egyiket sem fogom feltenni, mert nem bízom már benne... nem fogom elcseszni a telefonom ezekkel.
Egyébként nem találtam egyetlen normális oldalt sem, ahol fizetés nélkül le lehetne tölteni a 10.1.0.328-ast.
Mondjuk a másik kettőnél nem is értem mi az a Laya-L29C jelölés.
Így már az sem világos számomra, hogy melyik Eu verzió jó a telefonomra. -
RR-13
őstag
válasz
Szpisti #17577 üzenetére
Nagyon köszi, tegnap pont ilyet kerestem, mert valóban gondolkodom a 10.1-es felrakásán, de az a baj, hogy mivel tegnap elment 5 órám az újra telepítéssel, ezért mostanában nem lesz kedvem ismét ehhez, mert ahogy tudom a dload-os módszer törölne mindent
Mondjuk a leírásban nem értem, hogy miért MicroSD kártyát írnak, holott nem is az való bele, nekem meg nincs NANO kártyám sem, csak esetleg pendrive..., ha az is jó, ha csatlakoztatom a telefonhoz OTG kábelen.
Mindenesetre köszönöm szépen a linkeket, már szedem is le a 10.1-est.
A hw eu Laya-L29C 10.1.0.328(C432E8R1P5) egyből lehet feltenni a 9.1-re?Amitől még tartok, hogy ha felteszem a 10.1-est, akkor lehet, hogy lefogja szedni rá pár napra rá a 11-est, azt viszont nem szeretném használni egyáltalán...
Kár, hogy nincs olyan módszer, ami nem törli a telefont, mert akkor fel is tenném egyből.
A tegnapi törlés megoldotta az NFC fizetést, mert most GPay nélkül is működik a BBank-os NFC fizetés, lepróbáltam itthon a terminállal, és olvassa egyből ki a digitalizált kártyát.
-
RR-13
őstag
válasz
Szpisti #17576 üzenetére
Igen azt gondoltam, hogy kb egyedül maradtam a 9.1-el
Viszont hátha valaki belefutott régebben ugyanebbe, amikor bekapcsolta a fekete témát az akku beállításban.Az a fura, hogy erre nem emlékeztem, hogy a tegnapi törlés előtt ilyen lett volna a Hangbeállítás menüben az Értesítési menü
-
RR-13
őstag
Valaki régen találkozott ilyen hibával, hogy ha az Akkumulátor menüben--Kezelőfelület színek sötétítését bekapcsolta, akkor elvileg minden rendszerháttér fekete lett, de a Hangok--Értesítési Hangokban meg nem lesz fekete, hanem elfehéredik szinte minden
Mi lehet a megoldás, hogy a Kezelőfelület színek sötétítés beállítása után is látható legyen az Értesítési Hang listája?
Köszönöm, ha erre válaszol valaki, mert persze EMUI 9.1-ről van szó, ma tettem újra a telefont, és sehol nem hoz frissítést továbbra sem, de legalább a BBank NFC fizetés újból működik nem akad semmivel, mivel nem tettem fel a GPay-t. -
RR-13
őstag
-
RR-13
őstag
válasz
Jack Oneill #17565 üzenetére
Gondoltam rá, hogy akku cserénél kérek rá 10-est, de mivel szerintem 11-est raknák már rá minimum, ezért inkább nem kérek semmit, ha egyáltalán megyek akku cserére január 24-ig, amíg a telefon garis.
A Dload-os módszerrel is feltehetném gondolom a 10-es RAM-ot, ha meglenne, de mivel nagyon jól működik kb. 2 éve a 9.1, ezért nem erőltettem, és erőltetem egyik megoldást sem.
A 9.1-eshez képest, mit rontottak el a 10-esben, vagy mit vettek ki, vagy változtattak meg, ha van számottevő változás? (a kamera változást tudom)
És a 10-eshez képest mit rontottak még el a 11-esben, ha van tapasztalatod?
De az előző hasonlítás jobban érdekel. Köszi -
RR-13
őstag
válasz
pajorgergo #17563 üzenetére
A frissítés hiánya az központi hiba, és én a Vodánál vettem a telefont 2019. októberben, lényegében a 9 EMUI-ra csak a 9.1 érkezett meg és semmi több.
A HiSuite legújabb verzió engedi visszatenni 9.0-ra, és kb. ennyi.Lényegében a konkrét gond csak most jött elő szept. 12-e óta, amióta a GPay felment..., eddig más gond nem volt.
Elég furcsa jelenség, de sajnos szó szerint az van, ha törlöm a GPay appot, akkor semeddig nem megy a BB NFC fizetés, ha telepítem a GPay appot, akkor meg pár óráig jó a BB NFC, aztán meghal, és újra kell telepítenem a GPay-t ahhoz, hogy tudjak a boltban fizetni a BB NFC-vel.
Leírni sem könnyű nemhogy megérteni....Várok pár napot, aztán törlöm az egész rendszert, és soha többet nem teszem fel a GPay appot...
-
RR-13
őstag
válasz
pajorgergo #17561 üzenetére
Nem zavar, hogy ott van, csak felmerült most egy ütközés a GPay és a Budapest Bank app NFC fizetés rész között, lényegében a BB app NFC fizetését kicsinálja pár órával később a GPay app, ha telepítve van, ha törlöm a GPay appot, akkor meg egyáltalán nem működik a BB NFC fizetés hiába van az NFC fizetésben oda állítva.
Szept. 12-én telepítettem sajnos a GPay appot és azóta megkergült a BB app. NFC része.
Az Erste Bank mobil appja is fenn van, és azzal nincs gond, ha arra állítom a fizetést, azzal tudok fizetni folyamatosan a GPay telepítésétől vagy törlésétől független, és ebből már kiderülhetett, hogy BB és Erste B. mobilfizetést használok felváltva.A 9.1 azért van fenn, mert nekem a HiSuite és a telefon is ezt írja legújabb verziónak, és tavaly hiába csináltam már teljes telefon törlést Recoveryből, akkor sem jön új verzió...
Megmondom őszintén annyira nem is bánom, hogy 9.1-em van, mert tökéletesen megy majdnem 2 éve, és az alap akkuval majdnem 2 napot bír készenlétben, keveset nyomkodva. Januárig garis, de lehet akkut sem cseréltetek így, hogy ennyit bír még a 9.1-el.
Maximum a 10-es érdekelne, ha feltennék újat, de a 11-est semmiképpen sem, minden ismerősöm szidja, azért mert önállósítja magát pár dologban, és a usernek nincs "beleszólása".
Szóval, mivel a GPay zavarja össze a BB NFC részét, ezért gondoltam valahogy letakarítom teljesen a telefonról a GPay részt, és akkor hátha a BB NFC is észhez tér, és nem blokkolja a GPay.
-
RR-13
őstag
Használja még itt valaki a 9-es androidot (EMUI 9.1)
És esetleg tudja valaki, hogy az NFC menüből hogyan lehet eltüntetni a GPay opciót?
Törölve van a GPay app., és a Google app tiltva, és a Biztonság--További beállítások--Készülékfelügyeleti eszközök--Google Pay is inaktív, de mégis ott van az NFC menüben a GPay.Köszi.
-
RR-13
őstag
válasz
Szpisti #17504 üzenetére
Bizony volt, és mivel nekem még mindig 9 van, ezért én használom is, és valóban nem hülyeség ez, mivel nekem 4 app fut állandóan, és így is 1 napot bőven bír az akku 23 hónap után.
Pl. a zseblámpára is kiírta amikor 2 percet világítottam, és kikapcsolta a lámpát az autó energiafigyelés.
Egyébként a 10-es jobb volt, mint a 11? És egyébként mivel jobb a 11, ha jobb? Köszi.
Majd akkut cseréltetek a közeljövőben, és lehet, hogy kérek majd rá frissítést a szervizben, mert én nem kapok tavaly július óta
-
RR-13
őstag
válasz
Zsoleszhun #16766 üzenetére
Köszi.
-
RR-13
őstag
válasz
szatocs1981 #16089 üzenetére
Nálam még a 9-es Android van, és több bank érintős fizetését is használom, és az "NFC fizetés" tökéletesen megy ezeken.
A gyári G Pay az NFC menüben ott van, ki is lehet választani, de maga a G Pay a telefonon nem található alkalmazásként, vagy legalább is én nem tudom hol van, mert nem kellett eddig. -
RR-13
őstag
Teljesen egyetértek!
A körúti boltba "parasztok" voltak pl. decemberben... úgy beszéltek az ügyfél háta mögött az "ügyfelekről", hogy ha azt valaki meghallaná soha többet nem tenné be a lábát hozzájuk!
A saját fülemmel hallottam véletlen, hogy miket mondtak kettő ügyfélről is...MOM parknál meg lehet várni a cserét? Az nagyon jó dolog.
-
RR-13
őstag
válasz
Tomika86 #15933 üzenetére
Sajnos ez 9.1-en is létező dolog...
Sok esetben maradtam le olyan pillanatok rögzítésétől, amit nem lehetett megismételni.
Ezért mostanában, ha tudom előre, hogy kb. csak 1 mp-ig látható az, amit fotózni akarok, akkor elindítom előtte a videó rögzítést, és az alatt viszont egyből készíti a fotókat, nincs kihagyás stb. -
RR-13
őstag
Azoknak azért cserélődik az ikonja, mert "írtak" hozzá egy egyedi ikon felületet, amit társítottak hozzájuk.
Azonban a hívásrögzítő egyébként sem része annak az alap rendszernek, így főleg nem is készülhetett hozzá egyedi ikon, de ha része lenne, akkor sem készült volna, mivel tényleges "funkciója" nincs az ikonnak.Szerintem ez csak egy bug, hogy kirakta az ikonok közé, mert pl. a 9.1 nem rakta ki, és szerintem ez így lenne helyes Nálad is.
-
RR-13
őstag
Nahát mik vannak.
Viszont az alkalmazások listájában nekem is ezt az ikont mutatja 9.1 alatt.
És, ha megnyitod akkor mit mutat amúgy? Vagyis van-e értelme, hogy van kinn ikonja?Tényleg nem szép, mert ez az alap rendszer ikon az összes rendszer appnak, ha nincs neki egyedi ikonja.
-
RR-13
őstag
válasz
Soltee1 #15886 üzenetére
Akkor Te is erre vártál, mint még páran.
Lényegében én is frissíthetném főleg, ha végre bármit is felajánlana, de annyira megszoktam a 9.1-et, hogy már nem is nagyon megyek 10-re fel, ha nem szól, hogy van frissítés, mert manuálisan nem akarok frissíteni több ok miatt sem, ráadásul tartok a korábban több Tagnál is előfordult bármilyen "anomáliáktól", vagy épp újaktól.
Most nincs semmi gond, így a beváltat nem cserélem le a kicsit is "bizonytalan" rendszerre, ha nem muszáj.
-
RR-13
őstag
válasz
Patics #15882 üzenetére
Örülök, hogy legalább ha máshogy nem, de így sikerült megoldani.
Sajnos én is azért írtam fentebb, hogy bizonyos rendszer appokat nem lehet törlés után visszatelepíteni, mert a Tippek appot én is töröltem tavaly novemberben, és nem engedte feltelepíteni később már, én is gyári visszaállítást csináltam ezért is, meg hátha kapok frissítést....
-
RR-13
őstag
válasz
Patics #15866 üzenetére
Amennyiben sikerül feltenni végre valamelyik verziós HANGRÖGZÍTŐT, akkor, ha annak az indító ikonjára nyomsz, akkor az listázza az összes HANGFELVÉTELT, és felül a HÍVÁSOK (mint rögzített hívásfelvételeket) is egy jobbra mutató kis nyíllal >.
Próbáltam válaszolni erre a "Mivel listázzam és hallgassam a rögzített hívásokat?" kérdésedre azért, hogy ne a hívásnaplóból "akard" mindenképp indítani a "listázást".
-
RR-13
őstag
válasz
Patics #15866 üzenetére
Bocsi én is félreértettem, hogy mit szeretnél
Azt gondoltam, hogy a híváslistában szeretnéd látni a DIKTAFON hangfelvételeit is..., a pöttyök alatt értetted, hogy épüljön be, ahonnan meg tudnád nyitni a hívásrögzítő fájljait.
Én onnan sosem nyitom meg a felvételeket, ezért nem értettem elsőre, de már értem... -
RR-13
őstag
válasz
Patics #15861 üzenetére
A hangrögzítőnek nem is kell beépülnie a híváslistába, csak a hívásrögzítőnek.
Tényleg kevernek páran dolgokat itt, mert néha már én is keverem a magyar és angol neveit ezeknek a felvevő appoknak.A lényeg az, hogy ha bármelyik HANGRÖGZÍTŐ verziót sikerül feltenned, és rögzít is DIKTAFON-ként, akkor ez ennyi, nem fog beépülni a híváslistába, kár várni.
-
RR-13
őstag
A hangrögzítő az rendszer alkalmazás, azért nem látod.
A Super Backup Pro nem látja a rendszer appokat, illetve nem menti le azokat, csak a telepített appokat látja.
Én még a régi ES File Explorer Pro-val (Play-en ez már nincs fenn. ES_File_Explorer_Pro_1.1.4.1) mentem a rendszer appokat, ami külön mutatja a rendszer alkalmazások listáját is. -
RR-13
őstag
válasz
Patics #15834 üzenetére
A gyári hívásrögzítő nem tud törölni semmit sem, maximum áthelyezte a memória kártyádra, ha van a telefonodban.
Amikor törölted a korábbi hívásrögzítőt, akkor ajánlhatja fel esetleg valami miatt, hogy törlöd-e a fájljait is, de nekem ezt sem ajánlotta fel, és törlés után sem törölt semmit, minden rögzített hívás megmaradt.Most akkor melyik hívásrögzítő van fenn?
És melyik EMUI verzió van a telefonodon?
Az ugyanazt az EMUI verziót használóktól kellene kérned egy Hangrögzítő verziót.
Nekem csak a 9.1.1.354 van, azt fel tudom tölteni ide, ha segítség. -
RR-13
őstag
És mi van akkor, ha kiveszed a memó kártyát? Akkor is látszik a Tárhely engedély a Recorder engedély listában? (Nekem nincs memó kártyám, így ezt nem tudom tesztelni.)
Kiveszed a memó kártyát, és mást nem állítasz át, megnézed hova menti a felvételt.
Majd megnézed, hogy az engedély listában van-e akkor is Tárhely opció.
Köszi. Ez csak azért érdekel, mert nem értem miért nem lehet kiválasztani, hogy belső tárhelyre mentse. -
RR-13
őstag
válasz
dualcore #15809 üzenetére
Engedély kell hozzá, hogy látszódjon, a fentiek szerint.
Amennyiben mindent jól csináltál a telepítés után, akkor meg kell, hogy jelenjen majd a hívásnaplóban is a lejátszó ikon, ha erre gondoltál, hogy most nincs.Szerk.: Mire megírtam a választ addigra megcsináltad
Köszi a "Tárhely" választ. -
RR-13
őstag
Örülök, hogy működik.
Az, hogy mi az oka nem tudom, de elképzelhető, hogy a gyári app ilyen jogosultságot határoz meg a mentésre (aminek nem tudom mi értelme van egyébként).
Sajnos nem tudom tesztelni, mert 9.1-en vagyok még mindig.Próbáld meg kivenni a memó kártyát, és megnézni, hogy akkor hova menti a felvételt.
Előtte esetleg a Recorder alkalmazás engedélyét megnézni, hogy ott van-e valami megadva, aminek a mentéshez van köze. (Nálam a 9.1-en nincs semmilyen engedély a Recordernek megadva, üres a lista.)
-
RR-13
őstag
Akkor megoldás a következő, amit a Többieknek is írok, akiknél nem jelenik meg a lejátszó gomb:
Lépj be a Beállítások / Alkalmazások / Alkalmazások menü / (rendszer alkalmazások megjelenítése, ha szükséges), keresd meg a „Névjegyzék” alkalmazást, és engedélyezd az Engedélyeknél a „Memória” vagy "Tárhely" néven található jogosultságot, ezután a felvételek meghallgatásának gombja megjelenik a híváslistában.
Nem tudom, hogy a 10.1-nél milyen néven van a "Tárhely", de engedély kell ahhoz, hogy látszódjon a híváslistában az elmentett felvétel lejátszó ikonja.
Sok sikert a beállításhoz.
-
RR-13
őstag
válasz
Jack Oneill #15679 üzenetére
-
RR-13
őstag
Pedig az úgy jól van beállítva. Nem is értem, hogy szedte le, és mikor az új verzió infót.
Most akkor biztos nincs letöltve maga a frissítő fájl? Csak az infó, hogy vanÉs mi után kezdett figyelmeztetni, hogy van új verzió? Wifi engedélyezése?
Tiltások előtt a fogaskerékben kikapcsoltad a 2 csúszkát?
Esetleg próbáld meg a Szoftverfrissítésben a Tárhely -- Adatok törlését.
-
RR-13
őstag
-
RR-13
őstag
válasz
Jack Oneill #15528 üzenetére
Na azért ez már jó hír egyelőre.
-
RR-13
őstag
válasz
Sátán44 #15493 üzenetére
Oké, ezt a körülményt nem írtad korábban, én csak az alapján találtam neked "megoldást", amilyen körülményeket ismertem.
És a lényeg továbbra is, hogy nem kell, hogy a Vodánál legyen megvásárolt a telefon, akkor is van lehetőség tiltani náluk.
Azt gondoltam azért "örülni" fogsz a hírnek (hsz-nek) kicsit... -
RR-13
őstag
válasz
Sátán44 #15491 üzenetére
Sajnálatos, hogy nem lett meg a Mate 20 Pro-d
A szolgáltatód nem adott helyes infót.
A telefon letiltási igénnyel bármely szolgáltatóhoz be lehet menni (ahol van élő mobilszerződésed), és ők a telefon eredetének igazolása, és a nyilatkozat kitöltése alapján, elindítják a letiltást.Nem kell, hogy onnan származzon a készüléked, ez nem feltétel.
Vodafone:
"Lehetősége van az elveszett készülék IMEI-szám alapján történő letiltására is, így a telefont egyik magyarországi mobilszolgáltató hálózatán sem lehet majd használni. Ezt üzleteinkben kérheti a megfelelő nyilatkozat kitöltésével. A letiltáshoz olyan dokumentumot kell bemutatnia ami igazolja, hogy a készülék az Öné (például vásárlási számla, jótállási jegy vagy szerződés)."
Abban az esetben végzi el a Vodafone az IMEI tiltó listára helyezést, ha van élő Vodafone szerződésed, és azzal, és személyi igazolvánnyal bemész a nyilatkozattal, számlával és/vagy jótállási jeggyel együtt, akkor máshol (Magyarországi szolgáltatónál,"kereskedőnél") vásárolt telefont is tiltó listára kell tenniük.
Remélhetőleg az Alzát is ide sorolják majd.Egyébként ez a többi szolgáltatóra is igaz.
Esetedben a Vodához kellene visszamenni, ha ott megvan még az előfizetésed. -
RR-13
őstag
válasz
popey37 #15446 üzenetére
Csinálj Full Resetet.
HiSuite-al vissza tudsz menni 9.1-re, és akkor visszakapsz mindent, ami a 10.1-ből hiányzik vagy zavar.És én mint 9.1-es felhasználó osztom nagyjából, amit írtál, de a telefon azért nem sz**!
Ezért kár megválni tőle, mert amúgy igen jó telefon, legalábbis megbízható, és gyors stb. -
RR-13
őstag
válasz
Szpisti #15445 üzenetére
Pedig nem kellett volna sokat keresni, mert pl. itt a Topikban 10 napja raktam be a képet.
-
RR-13
őstag
Örülök, hogy én nem kaptam meg a 10-est, és nem tukmálja... továbbra is "csak" az érdekel, hogy miért nem ajánlja fel (találja meg)...
Tesztelni nem akarnám még az biztos, főleg a mostanában olvasott tapasztalatok miatt sem.2 hete én csináltam factory resetet, hátha felajánlja a 10-est, és akkor kiderült volna, hogy valami akadás volt a telefonban, de ez sem oldotta meg, mert csak 1db 9.1-es frissítés jött a 47-re, az 59-es.
Viszont így sem bántam meg a resetet, még ha 3-4 órámba került is összesen, mire kb. ugyanazok be voltak állítva rajta stb.
-
RR-13
őstag
válasz
etnies #15392 üzenetére
Közben már bántam, hogy őket ajánlottam este, mert ma megtudtam valamit még a decemberi ügyemmel kapcsolatban, és így már "mégsem annyira jó fejek", legalábbis a decemberi bandára vonatkoztatva.
Azért megér egy próbát, legalább okosabbak leszünk, ha személyesen megkérdezed.
-
RR-13
őstag
válasz
etnies #15383 üzenetére
Azt a számot felesleges volt hívni, mert ők nem tudják mennyi idő alatt csinálják meg a Teréz krt-on.
Érdemes lett volna bevinned és személyesen megbeszélni a technikussal, mert ha kéred kihívják ott, és megtudod vele beszélni a részleteket, akár a vízállóság elvesztéséről.
Ott elég jó fej technikus van, mert én is beszéltem vele személyesen.
Bár, ha az általam írt számon is azt mondták, hogy kell a számla, akkor felesleges bemenned valóban -
RR-13
őstag
válasz
dutrás #15378 üzenetére
Így már értem.
Viszont akkor fenn tartom, amit írtam, mert sajnos, elvileg tényleg nem tudják kijelző csere esetén gyári helyzetbe hozni a telefont, mert nincsenek gyári körülmények, hiszen nem egy gép végzi el az összeszerelést, hanem ember.Erről már máskor is volt szó, hogy ilyen esetben ugrik a vízállóság.
-
RR-13
őstag
-
RR-13
őstag
válasz
etnies #15363 üzenetére
HUAWEI Szervizközpont - Pest (József körút 17.)
elvileg itt pár óra alatt megoldják, ha van akku náluk.Vagy a Huawei Experience Store - Service Center - Budapest, Hillside Irodaház, C torony, Alkotás u. 55-61.
Itt érdemes telefonon megkérdezni mielőtt mennél.
Hozzájuk van közvetlen mobilszámom: 0620 435-5931 -
RR-13
őstag
válasz
Csabex #15356 üzenetére
Szia. A korábbi hsz-emben írt "megoldást" Wifin csatlakozva teszteltem, és "arra" volt akkor megoldás.
A Ti esetetekben más lehet a gond a mobilnetes csatlakozás "alatt".
Úgy "viselkedik" a telefonja, mintha nem is lenne mobilnetje, és azért nem kapja meg az értesítéseket -
RR-13
őstag
válasz
lucky07 #15346 üzenetére
Én konkrétan most a HiSuite_10.1.0.550_OVE verziót telepíteni sem tudom, mert nem csinál semmit, ha telepíteni szeretném.
Egyre rosszabb ez a HiSuite....Még a korábbi HiSuite_9.0.3.300_OVE verziót használtam eddig, mert abban nem kell kódokat irkálni, és az még jól működött.
Az ezt követő HiSuite_10.0.0.510_OVE verzió meg hol csatlakozik a telefonhoz, hol nem..., és hiába irkáltam be a kódot, újra feljött az ablak, hogy kéri -
RR-13
őstag
válasz
hangyász2 #15335 üzenetére
Oké, és elárulod, hogy honnan lehet letölteni a 10.1-es Kamera appot?
Közben szerkesztetted a hsz-t.Megpróbálnám feltenni, de kellene, hogy tudjam, hogy mit keresek, pl. verziószámot le tudod írni?
Addig a verzióig van fenn csak, ami nekem is megvan a 9.1-en
Vagyis ott egyetlen egy 10.1-es Kamera app nincs fenn, de még a 10-esek sem. -
RR-13
őstag
válasz
hangyász2 #15333 üzenetére
Akkor azt mondod, hogy a 10.1-ben lévő kamera appot fel lehet tenni a 9.1-es rendszerre?
És, ha igen, akkor honnan lehet letölteni az új Kamera "rendszer" appot?Nekem a 9.1.0.335 verzió van fenn most.
Kérdés, hogy ha feltelepítem, és nem tetszik, akkor engedi törölni a frissítést?
Mert nem minden rendszer appnál lehet visszamenni a régebbi verzióra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megpakolta a Huawei a szupertelefonját, mint a málháslovat, ám a phablet nem roppan meg a négy kamera, a 3D arcfeloldás, a 4200 mAh-s telep, a vezetékmentes visszatöltés vagy az ívelt OLED panel súlya alatt.
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Asztalos klub
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gitáros topic
- Nők, nőügyek (18+)
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest