Hirdetés
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Van még bőr a Realme 14 képén
- Variálhat az apertúrával az S26 Ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
-
Mobilarena
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sátán44
addikt
Garanciáztatáshoz (TMX) igaz kötelező a számla? Nem elég a programban lévő érvényesség bemutatása?
-
Sátán44
addikt
Sajnos P20 Pro-n nem működik a hívásrögzítő. Mikor aktiválni akarom, akkor kidob a beállítások menüből. Van esetleg erre tippje vkinek?
-
Sátán44
addikt
Az eddigi összes mobilján elvesztheti a Google-támogatást a Huawei
[link]Asszem ennyi volt, sajnálom a céget. Első olyan telefonom volt, amivel soha nem volt gondom.
-
Sátán44
addikt
válasz
Sátán44 #14761 üzenetére
A múlt héten lezárták a nyomozást, nem lett meg a telefonom. Ezután jött a meglepetés. Elindultam a Vodafone üzletbe, hogy letiltatom imei alapján. Az ügyintéző hölgy közölte, hogy mivel nem náluk lett vásárolva a készülék Ők nem tudják letiltani. Való igaz Alzáról vettem a telót, csak vodás számmal használtam. Átmentem a Telenor üzletbe, ott is ugyanezt a választ kaptam. Telekomhoz már el sem mentem. Felhívtam a Huawei üfsz-t és ott sem tudtak segíteni, de aranyosan megjegyezte, hogy ne izguljak ha volt google fiók beállítva, akkor úgy sem tudják használni. Nem pont ilyen segítségre vágytam. Szóval a kérdésem az, hogy ha valaki nem szolgáltatótól vásárol készüléket, akkor esélytelen az IMEI alapján letiltani? Ezt nehezen tudom elhinni.
-
Sátán44
addikt
Ma reggel megtettem a feljelentést. Azt mondta a nyomozó, hogy IMEI klónozás, átírás, kisütés esetén esélytelen a megtalálás. Megerősítette, hogy valóban be tudnák mérni a kikapcsolt készüléket is, de csak súlyosabb ügy esetében. Így marad a várakozás, a remény hogy valaki próbálkozik egy névre írt sim-mel.
-
Sátán44
addikt
válasz
Sir Riccio #14766 üzenetére
Abban bízok, hogy pár éve minden sim kártya hozzá van rendelve valakihez, tehát ha használni próbálja, akkor lesz név, cím, telefonszám.
-
Sátán44
addikt
-
Sátán44
addikt
Sziasztok!
Sajnos elhagytam a telefonom és a kedves megtalálónak első dolga volt kikapcsolni a készüléketSim kártyát cseréltettem, de az IMEI-t egyelőre nem tiltatom. Voltam a rendőrségen, de 8 napon belül nem tehetnek semmit, ennyi ideje van a megtalálónak visszaszolgáltatni a telefonom.
Volt rajta beállítva 6 számjegyből álló telefonzár kód, ujjlenyomat védelem. Tudja valaki, hogy hányszor próbálkozhat mielőtt végleg lezár, vagy korlátlanul lehet próbálkozni? -
Sátán44
addikt
válasz
anonymus89 #14563 üzenetére
Én wifi ftp-t használok, nekem bevált.
-
Sátán44
addikt
Egy érdekes dolog történt a telefonomon. 6 hónapja NFC-vel fizetek ahol csak tudok, eddig nem is volt gond. Vmelyik nap szintén fizetnék, de nem történt meg a tranzakció. Itthon vettem észre, hogy a Gpay alkalmazásom eltűnt a telóról. Ismét feltettem, majd újraindítottam a telót, rendszer betöltése után a Gpay ikonja a szemem előtt tűnt el. Mi lehet a gond?
-
Sátán44
addikt
Nekem decemberben megjelent a 10-es frissítés, de akkor nem tettem fel. Most már azt írja a 9-re, hogy naprakész. Időközben visszavonták?
-
Sátán44
addikt
Felhívtam az üfsz-t és a következőt mondta az ügyintéző hölgy:
Megnézte a rendszerben a telóm, Német régiós, magyar (ALZA-s) számlával. Ráadásul Mo--n használom a készüléket és ezért nincs számomra engedélyezve a + gari. Megkérdeztem, ha átállítom német nyelvre a telót és úgy próbálnám, akkor működne e, de azt mondta akkor sem fog. Részemről ennyi.
-
Sátán44
addikt
válasz
bajnokpityu #13111 üzenetére
Viszont a hicare-ben eu régiósnak mutatja.
-
Sátán44
addikt
+90 nap gari. Nekem nem engedte, de másnak hátha.
-
Sátán44
addikt
9.1-en hol lehet bekapcsolni ezt a wifi hívást?
-
Sátán44
addikt
Független telóm, vodás kártyával ma 18:30-kor kapta meg a 338-as frissítést.
-
Sátán44
addikt
Beléptem én is a táborba, ma érkezett meg az Alzáról. Tokot meg fóliát kell szereznem hozzá. 320-as frissítés van rajta.
-
Sátán44
addikt
Ebben a pillanatban megrendeltem én is a telefont az Alzánál. Kihasználtam a kupon lehetőségeket és így 150k-ért sikerült leadni a rendelést.
-
Sátán44
addikt
válasz
bajnokpityu #11690 üzenetére
Az AQUA hivatalos viszonteladó ezen oldal szerint, de mégis 1 év garival árulják. Akkor hogy van ez?
-
Sátán44
addikt
Szaktopikokban senki sem válaszolt ezért megpróbálom itt is:
Ismerősöm vett használtan egy okostelefont. Gyári vissz előtt nem távolították el a fiókot. Jelszóra nem emlékeznek, mivel soha nem használták ezt az email címet. Ilyenkor csak sw újrarakás jöhet szóba? -
Sátán44
addikt
Tudom, hogy félig lerágott csont és már sokszor volt róla szó, de kérlek mondjátok meg:
Mi az az indok, amiért gyártói garanciával 300k-ért kell adni ezt a telefont? Vártam a Mate 30 pro megjelenését nagyon, gondoltam MM és társai realizálják az árat, de nem történt semmi. Szürke importosat nem veszek, korábbi tapasztalataimból kiindulva. Sztetek mi az ok?
-
Sátán44
addikt
Gyártói garanciával 300k-ért lehet megvenni ezt a telefont? Felhívtam a bestbyte.hu-t, hogy nem elírás e, de azt mondta a srác, hogy bolti árnak is ez van megadva.
1 hete a MM-ban 180k-ért volt kitéve a pultba, most az oldalukon 300k. Ez most vicc? Hol lehet gyártói garival megvenni normális áron? -
Sátán44
addikt
Az alza hivatalos gyártói garanciát ad?
-
Sátán44
addikt
Tegnap elmentem egy MM-be és szemügyre vettem az M20P-t. Jelenleg LG G4-em van, ezzel összehasonlítottam a hangszórók erejét, és a G4-em kétszer hangosabban szólt, ugyanazon klipp alatt. Hangszórók mögé tettem a tenyerem, de még így is csalódás volt. Megnéztem a P30P-t, igaz hogy ott mono a hangszóró, de ugyanolyan hangosan szólt, mint a G4-en. Ennyi különbség van a sztereó meg a monó között, vagy valamit még állítani kellett volna a M20P-n?
-
Sátán44
addikt
Sziasztok!
Erősen gondolkodom egy ilyen teló vásárlásán. Tudom senki nem jós, de sztetek érdemes megvárni a szeptembert, vajon fog még lejjebb menni az ára?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megpakolta a Huawei a szupertelefonját, mint a málháslovat, ám a phablet nem roppan meg a négy kamera, a 3D arcfeloldás, a 4200 mAh-s telep, a vezetékmentes visszatöltés vagy az ívelt OLED panel súlya alatt.
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest