Hirdetés
-
Mobilarena
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Ferenczi Áko #15097 üzenetére
Én a zenén használom, de elismerem, az S7 edge picit jobban szólt, viszont nekem ez tökéletesen megfelel így is.
-
Szpisti
addikt
válasz
Ferenczi Áko #15094 üzenetére
Simán lehet, hogy a kiállított darab, már agyon lett nyüstölve. Amúgy tényleg nem egy hangerőmű, valszeg a töltőcsatlakozóba rejtett hangszóró miatt és amiatt, hogy vizállóvá van téve. De tény a minősége átlag feletti.
Itt jegyezném meg, hogy mióta a 10.1 rajta van, a beszédhangszóró mintha hangosabb lenne, mármint kihangosítva a sztereó hangzás erőteljesebb, de elképzelhető, hogy dézsavű...
-
mjani1172
addikt
válasz
Ferenczi Áko #15097 üzenetére
Szvsz engedd el.
Ha ez a tulajdonság a legfontosabb akkor van ennél hangosabb. -
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Jack Oneill #15096 üzenetére
Igen, próbáltam.. Melyik a leghangosabb beállítás?
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Bocsi, nekem sima Mate 20 van, de lehet tudok segiteni. A hangbeallitasokban probaltad a fejlett hangbeallitasokat? Dolby atmos, hangeffektek stb?
-
sixpak
nagyúr
válasz
Szerintem abszolút nem halk, bár ha jól rémlik, olvastam itt valami hangszóró problémáról valakinél.
V20-am van mellette, az b@szott hangos, de minőségre ez ezerszer jobb. -
Ferenczi Áko
addikt
-
geryboro
senior tag
szoval megvolt az update.
az ujjkoppintasos gesztusvezerlest hogy lehet kikapcsolni hogy ne lehessen firkalni a kijelzore egyaltalan, az mellett hogy az app inditas es a kepernyo kep is ki van kapcsolva, de huzogatom a csikokat. ??
ilyen meg nem volt.. -
RR-13
őstag
válasz
Vizinyenyec #15084 üzenetére
Nem értem ezt, hogy valakinek csinálja valakinek nem, nekem 10-ből 9x
Azt gondoltam, hogy a kesztyűs mód miatt van, de nem, mert kikapcsoltam, és akkor is.
Eddig nem csináltam resetet, de lehet, hogy ez miatt fogok, mert érthetetlen miért van ez. -
RR-13
őstag
-
vpanangin
senior tag
Váltanék T-Mobile XL+korlátlan net csomagra, kihasználva a két ingyenes korlátlan adatforgalmú és net sebességű MultiSIM kártya adta lehetőséget + a benne levő HBO GO szolgáltatást. De olyan szégyenletes a mobilnet le- és feltöltési sebességem a nap jelentős részében kb. 1-1,25/0,7-0,9 (Tarr vonalas nettel tökéletesen lefedett területen, ahol a lakók közel 100%-a tényleg kábelen lóg), hogy próbálom kizárni legalább a mobilomat a hibalehetőségek közül.
-
vpanangin
senior tag
válasz
kakuk.tamas #15072 üzenetére
Kössz, ez lesz az.
-
RR-13
őstag
Megint kérdeznék, hátha ezt tudja valaki:
A Fejlesztői beállításokban szükséges bekapcsolva lennie az Automatikus rendszerfrissítésnek, ahhoz, hogy jelezze, ha új EMUI verzió van?
És mi történik, ha be illetve ki van ez kapcsolva?
Felülírja a normál rendszerfrissítés menüben, ha ott be vagy ki van kapcsolva? -
vpanangin
senior tag
Üdv!
Meg tudom nézni valahol a menüben, hogy a telefon mely frekvenciák használatára van beállítva?
-
RR-13
őstag
válasz
pajorgergo #15062 üzenetére
Nekem az nem volt fenn...
A Huawei alap Messages app volt fenn, de "lecseréltem" Textra-ra, mert az alap sms app, keveset tudott. -
rdt89
addikt
A 10.1-el észrevettem a készülék erőteljesebb sztereóhangzását, jobb teljesítményét és jobb akkumulátor kezelését. Viszont sok program néha befagy és már 2szer fagyott csonttá a telefonom, hogy semmire se reagált. Ilyet még sose produkált, ha még egyszer lefagy kap egy hard reset-et reméljük az megoldja a kis lelkének gondját, egyébként imádom marha jó telefon, olyan jó képeket csináltam vele tegnap is este, hogy hihetetlen
A Mate 9 Pro-m meg a 9-es droiddal van és benne van alapból a hívásrögzítés, ő is marha jó készülék ám.
-
pajorgergo
aktív tag
Nekem olyan hibám van, hogy SMS-eknél csak a telefonszámot írja ki 😂 valami ötlet ?
Szerk: megoldottam, a Google Messages alkalmazását használja alapból és a Beta verziót rakta fel 😂
Nálatok is a Google Messages-t hozza fel alap alkalmazásnak? -
RR-13
őstag
Nekem régóta van egy "problémám" amit nem értek miért van.
A hívásnaplóban, amikor a listában az első (utolsónak tárcsázott) hívás infójára bököm a karikában az i betűre, akkor nem azt adja be, hanem jóval lentebb lévő, másik telefonszám, korábbi hívás adatait, és mindig ilyenkor fel kell görgetnem, hogy ismét az első hívásra tudjak bökni, és másodszor sikerül megnyitnia a hívás adatokat.
Lehet, hogy nem találom el pontosan az i betűt
Amennyiben az i betűtől balra bököm, akkor meg egyből hívja a számot, amit nem szoktam akarni
Más is szokott így járni? Engem ez hónapok óta idegesít
Esetleg más megoldás van az i betűn kívül, a híváslista menüben, hogy megtudjam nézni a naplóban az egyik hívás adatait? -
RR-13
őstag
válasz
Ferenczi Áko #15059 üzenetére
Ja köszi, így már értem
Akkor ezek szerint nem is annyira fontos, hogy 6Mp-nél nagyobb legyen a 16:9 méretarányos kép? -
dutrás
őstag
válasz
Ferenczi Áko #15045 üzenetére
MM-bem hard reset
Nem semmi
-
RR-13
őstag
válasz
Ferenczi Áko #15053 üzenetére
A fotózásnál nekem is fura, hogy csak 6Mp-en van 16:9...
Azon használom, mert a többi méretarány nem jön be sok esetben. -
RR-13
őstag
válasz
Ferenczi Áko #15051 üzenetére
Ja értem már
Mi hiányzott ebből annó?
-
RR-13
őstag
válasz
Ferenczi Áko #15049 üzenetére
Amúgy én tegnapig azt hittem van már Mate 20 Pro-d, és amikor ma olvastam, hogy vennél, akkor nem értettem hirtelen...
Ez lenne a második akkor? Mert szeptemberben már írtad, hogy vettél "valami" Huaweit -
RR-13
őstag
válasz
Ferenczi Áko #15045 üzenetére
Te komolyan resetelted a MM kiállított Mate 20 Pro telefonját?
És azon melyik EMUI volt, megnézted?
Egyébként szerintem jó a hangszórója, amikor nem fogom be az ujjammal. -
rdt89
addikt
válasz
Ferenczi Áko #15040 üzenetére
Ha a csati be van dugva, annyira lefogja a hangot, mintha eltakarnád a kezeddel. Ettől függetlenül a Mate 9 Pro után a kijelzős és hangszóró nekem is gyenge, de olyan kompromisszum amit simán megkötök egy ilyen remek készülékért!
-
Ferenczi Áko
addikt
A Veszprémi üzletben volt kiállítva.. bár kellett egy kis okosság, hogy normálisan ki tudjam próbálni,mert valami Media Markt-os szoftver miatt nem lehetett bemenni a beállításokba, kódot kért.. Kikapcsoltam és onnan nyomtam neki egy factory resetet, majd bekapcsolás és a szokásos beállítások után meg tudtam nyomkodni rendesen.. Elképesztően jó telefon, az egyszer fix..
#15042 fahrii Használtan vennék, ha vennék, szóval a 14 nap az bukta
-
Fifi
őstag
válasz
Ferenczi Áko #15035 üzenetére
Hali!
Biztos, hogy Mate 20 Pro volt? Melyik MM üzlet? Online boltjukban nem látom ...
Én ilyet szeretnék venni még a családtagoknak, de égen földön nem találok normális boltban, csak ZúgGSM-ben, meg külföldi oldalakon.
-
válasz
Ferenczi Áko #15040 üzenetére
Akkor ez az ok. Szerintem ez ne tartson vissza, ha mégse nyerné el a tetszésed még mindig ott a 14 napos elállás...
-
Vizinyenyec
aktív tag
válasz
bajnokpityu #15036 üzenetére
Szerintem a 10.1 óta még hangosabb is lett
-
válasz
bajnokpityu #15036 üzenetére
Akkor te még nem hallottál jó hangszórót.
Ezzel ettől független együtt lehet élni, csak szokni kell.@Ferenczi Áko
Nem lehet, hogy az usb-be be volt dugva egy kábel? Mivel a fő hangszóró ezen belül található, így érthető a rossz hangminőség. -
Sir Riccio
addikt
válasz
Kell egy jó BT hangszóró vagy fejhallgató és soha nem fogsz a saját hangszóróján hallgatni semmit.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
ez inkább egyedi hiba, sztem kifejezetten jó hangszórója van..
-
Ferenczi Áko
addikt
Sikerült megnyomkodni egy Mate 20 pro-t a Media marktban, szerelem első látásra.. Aztán a végén jött a hidegzuhany, hangszóró teszt, YouTube-on.. Iszonyatosan gyenge volt..
Miért kell így elbaltázni egy ilyen jó telefont? 😫
-
madgie
titán
Az megvan, hogy a 10.1-ben végre gesztusvezérléssel lehet lapozni alul a futó alkalmazások között (á lá iPhone)?
Tök jó.
-
Szpisti
addikt
válasz
kakuk.tamas #15023 üzenetére
Hm... Ezek szerint nem kamu... Mert eddig mindegyik ilyenre bejelentkeztem... Gondoltam hátha...
-
Skynet258
veterán
válasz
kakuk.tamas #15027 üzenetére
Nagyon jó kis teló az, ha tudsz GMS nélkül lenni akkor simán beválik majd.
Gratula a nyereményhez!
-
válasz
Wow, grat! Eladod és az árából veszel egy normális androidos készüléket?
-
RR-13
őstag
válasz
Gratula! Mivel lehetett nyerni?
-
Szpisti
addikt
Neked valszeg ennek kellene megjönnie már, eggyel eltolódva a verziószám, ahogy a face-s fórumon is valakinek így jött meg:
-
RR-13
őstag
válasz
Szpisti #15017 üzenetére
Igen lehet, de ugye én október végén vettem a telefont a vodánál, és akkor összesen 2db volt, vagyis az utolsó előttit vettem meg náluk akkor.
Már akkor is csodálkoztam, hogy a telefonon nem jött semmi frissítés a 9.0-ra sem, hanem csak HiSuit-on tudtam frissíteni 9.1-re, legalább ott felhozta, de a telefonon egyik lehetőségnél sem.
Úgyhogy azóta is csodálkozom, hogy miért nem kaptam azonnal frissítést kb., és a HiSuit-os update után sehol nem kaptam többet -
Szpisti
addikt
Az biztos, hogy én a 9.1.0.346 után már a 10.0.0.154-et kaptam meg, még novemberben, és szerintem mindenki más is. Nálad eleve el van tolódva a verziószám eggyel, mintha más régiós telód volna, de akkor sem hiszem, hogy még három 9.1-es frissítés lett volna márciusig. Az FF pedig mindig is feldobott elég sok firmware-t, nem kell elhinni neki mindent... Szerintem nem fogod megúszni a gyalulást, hogy rendehozd a telód...
-
RR-13
őstag
Nem történt semmi változás, továbbra is a 347-est mutatja újként
A mostani célom az, hogy legalább a 2020. március 27-én kiadott 9.1.0.362-es végűt feltegyem valahogyan
És ezt adattörlés nélkül szeretném.
Próbáltam volna az eRecoveryben frissítetni a 362-esre, de ahhoz pár dolgot el kellene végezni, többek között a routerben is, és ha jól látom az optikai netes Telekom eszközben nem lehet DNS server beállítást módosítani, és egyedit megadni
WAN beállításainak módosítását sem találtam.
Hogyan lehetne feltenni a 362-est, hogy ne töröljön adatot
Köszi, aki tudja esetleg.Az alábbi lépéseket írja a Firmware Finder for Huawei:
Az update regisztrálás sikerült egyedül, és ellenőriztem előtte, és feltehető a telefonomra.
-
RR-13
őstag
válasz
Krinyo #15009 üzenetére
Amennyiben eRecoveryn talál 10.1-es frissítést, akkor fel is teszi egyből?
Vagy le is kezdi tölteni? Vagy én döntöm el mindkettőt?Nekem a 2019. október 28-as 9.1.0.347-es frissítés van fenn, és látom, hogy ezután még kiadtak a 9.1-re novemberben, decemberben, januárban is frissítéseket
2020. márciusban kijött egy 362-es végű 9-1 is.
-
RR-13
őstag
válasz
Krinyo #15009 üzenetére
Azt,
hogy is kell megnézni, ha nekem intézted a kérdést.Így? :
Az eRecovery mód kikapcsolt állapotból érhető el.
Nyomd a hangerő fel gombot és eközben csatlakoztasd a töltőt a telefonhoz (A töltő legyen bedugva a konnektorba!)
Az eRecovery általában a Firmware Finder nélkül nem talál letölthető csomagot mivel mindig újabb frissítést keres, de ha nem talál, akkor hibát ír ki.
-
Krinyo
senior tag
eRecoveryn keresztül sem jön semmi? Az sem töröl adatot, megmarad minden...
-
Coempi
tag
Ezt értem, csak nekem úgy tűnik, másként esélytelen frissíteshez jutni. Az adatok nagy része biztonsági mentésből visszaállítható, a telefon viszonylag gyorsan belakható. Ha meg nem jön be a frissebb verzió, a rollback is töröl minden adatot, ha jól tudom. Persze idő, meg macera... Just my 2 cents...
-
RR-13
őstag
válasz
Coempi #15005 üzenetére
Köszi, ezen én is gondolkoztam, de mivel a telefonnak egyébként nincs (remélem) baja, ezért félő, hogy nem sok értelme lenne a cserének.
Illetve a szerviz azt mondta, hogy ők fel tudják tenni rá a 10-est, de talán mindent törölnek is egyúttal, amit nem szeretnék. (most attól függetlenül, hogy nekem még mindig ráér a 10.1-es is)Csak jeleztem előbb, hogy nekem mint Vodásnak egyik 10.1 sem jött meg, még a szolgáltatói sem, pedig azért az megjöhetne
-
Szpisti
addikt
Ja már vágom mire gondoltok. Az a kicsi a szolgáltatói frissítés volt, a Telekmosoknak 198MB, de az nem a telefon szoftverét frissítette. Az ami feljebb lacus83-nak is jött.
A valódi szoftverfrissítés a 4.71GB-os volt. Nekem mondjuk pont fordítva jöttek meg, előbb a nagy és aztán a szolgáltatói. De mindegy is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megpakolta a Huawei a szupertelefonját, mint a málháslovat, ám a phablet nem roppan meg a négy kamera, a 3D arcfeloldás, a 4200 mAh-s telep, a vezetékmentes visszatöltés vagy az ívelt OLED panel súlya alatt.
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- RTX 3060 GAMER VGA
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest