- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
-
Mobilarena
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mjani1172
addikt
válasz
dutrás #16126 üzenetére
Ja.
Hülyék hozzá, de számolni azt nagyon tudnak. Az autó 2018 as, kb 10 millába került, a szoftverfrissítés meg 150 ropi, évente,fizetős. Ezt rögtön elmondták,ne tudd meg miket gondoltam....... ......
De szvsz a telefonnal lesz gond, amikor szétkapcsol még a waze is újraindul, elfelejt mindent. (úticél).
Mindegy, túlélem, túl jó ahhoz hogy lecseréljem. -
Patics
tag
válasz
dutrás #15860 üzenetére
Mit nem lehetne használni? A hangrögzítőt (diktafont)?
Szerintem folyamatosan keveritek a hívásrögzítővel.
Nekem NEM a hívásrögzítő kellene hanem a "sima" hangrögzítő, diktafon.
Arra meg nincs szabályozás. Vagy én keverek valamit?Van valami hivatalos Huawei ügyfélszolgálat ahol esetleg tudnak segíteni?
Végül is, még garanciális (Tcom-os) a teló, ha nem települ a gyári szoftwer, gariban kellene telepíteniük, nem? Persze ők biztosan teljes újrahúzást csinálnak, akkor meg kezdhetek mindent elölről.Vagy ilyen esetre milyen mentést javasoltok, amivel vissza tudok állítani minden adatot, appot, beállításokat?
-
-
RR-13
őstag
válasz
dutrás #15378 üzenetére
Így már értem.
Viszont akkor fenn tartom, amit írtam, mert sajnos, elvileg tényleg nem tudják kijelző csere esetén gyári helyzetbe hozni a telefont, mert nincsenek gyári körülmények, hiszen nem egy gép végzi el az összeszerelést, hanem ember.Erről már máskor is volt szó, hogy ilyen esetben ugrik a vízállóság.
-
-
dualcore
őstag
válasz
dutrás #15369 üzenetére
Köszi.
Még használható, az ujjlenyomat szenzor alatt repedezett be.Mamszi hűtője megállt, nekem volt egy kis méretű (1m) sima hűtő, gondoltam oda adom neki míg a másik hűtőgépe meg nem jön. A kis hűtőt vittem fel a lépcsőn, a teló a zsebben, egyik lépcsőfoknál kicsit mebillentem, és a hűtő sarka neki a kijelzőnek, elég volt.
-
bee_jay
tag
válasz
dutrás #14818 üzenetére
Ez szolgálatatói hiba. Ugyanezzel szívtam én is - és gondolom még sokan mások - a UPC-s wifi routerrel. Nem csak Mate 20 Pro-val csinálta, hanem a feleségem Mate 10 Pro-jával, a kislányom iPad-jével és két laptoppal is. A wifi hálózat elfelejtése és újból kapcsolódás általában megoldotta, de nem mindig. Többszöri ügyfélszolgálatos telefonálgatás és több gigányi elpocsékolt mobilnet után megelégeltem és vettem egy normális routert a UPC (illetve már Vodafon) sajátját pedig modem módba kapcsoltam, azóta minden probléma megszűnt.
-
RR-13
őstag
válasz
dutrás #14696 üzenetére
Azért ez bátor kijelentés volt: "Soha nem fogsz olyan rendszerverziót kapni amelyben ez önállóan telepíthető." .. a hívásrögzítés.
Most már bátran írok a hsz-edre, mert inkább nem akartam reagálni több részére sem, de azért köszi a tanácsot, még ha nem is működött volna úgy a 10-essel a hangrögzítés.
-
Szpisti
addikt
válasz
dutrás #14696 üzenetére
Sajna ha "manuálisan" teszi fel a 10-est, (dload-os módszerrel) akkor az factory resettel megy. Ergo bukja a hívásrögzítést.
De van remény rá, hogy újra elérhető lesz. Amúgy már az Android 9-el eltüntették rendszerszinten, a megoldások amik arra vannak, minden márkánál más... -
RR-13
őstag
válasz
dutrás #14681 üzenetére
Ez igaz, de nem tudok már mire gondolni, hogy én tavaly november óta miért nem kapok EMUI frissítést
Október végén vettem a telefont, ez elég késői gyártás volt, szinte az utolsó "adag", és lehet nem értek még az IMEI-m végére a frissítés "kiadásával"
Sajnos a gyártó sem tudja, hogy miért nem kapok frissítést sehol sem.3 napja jött egy rendszerfrissítés "csak úgy", és 258kb volt a mérete, és nem tudom mit tartalmazott.
-
kendepepi
csendes tag
válasz
dutrás #14662 üzenetére
Mármint milyen szempontból másodlagos kártyám? Két kártyám van a készülékben, és az első a default mobilnet szempontjából. Tudomásom szerint minden más szempontból egyenértékű a két kártya. De amúgy van pár SIM-kártya a környezetemben, tesztelgettem párral, és elő tudtam idézni olyan helyzetet, hogy mindkét SIM-re látható legyen a VoLTE-kapcsoló. Csak érdekelne, hogy miért nem látszik a Vodafone-os kártyára, ill. mi alapján dönti el a készülék, hogy mutassa ezt a csúszkát, vagy ne. Köszi!
-
giroud199
senior tag
válasz
dutrás #14406 üzenetére
Igen tudom használtam is, de pár nap alatt lekaptam minden... Nagyon zavar a szélén, ahogy visszalepek a gesztusban
Hiába, nagyon jó minőségű üveg volt rajta, de az is zavart, pedig tökéletesen rafekudt és illeszkedett mindenhol.
Spartan44: köszi régen használtam anno iphone nal captains fatokot, szerintem anno ok hozták be az országba először.Szeretném, ha nem takarna sokat a készülék dizajnjabol
-
Pityu99
tag
válasz
dutrás #14293 üzenetére
Múltkor leejtettem, be van törve a hátulja, nem tudom így mennyire érvényes még a garancia. Bár elvileg az kellene, hogy legyen, mert ez nem érinti a kijelzőt. A vízállóságot meg már ígyis buktam, végig van repedve a tetejétől az aljáig
Meg igazából nem is érdekel, mert normál használatnál tényleg nem látszik belőle semmi.
-
mjani1172
addikt
válasz
dutrás #14241 üzenetére
Ez az érdekes, nekem bt gondom soha nem volt, minden azonnal kapcsolódott, ezen (mate20pro) pedig meglepően erős.Ha kinn áll az autó az utcán, kiszállok, bemegyek a garázsba, és nem szakad meg a zene. Ez kb 20-25 méter.
Nem egyszerű ezek a bt meg hálózati dolgok.Vagy megy magától vagy megbolondulhatsz akkor sem.
A Mate 9 hamarabb megszakadt kb a felénél,de azzal sem volt gondom. -
bajnokpityu
félisten
válasz
dutrás #14233 üzenetére
úgy fogalmazok, hogy használok mondjuk 80programot, banki ennek nagy része, és csomó furcsaság van, miota samuról váltottam, ami ott fel se merült. Okát nem tudom, de jópárszor kellett ügyfélszolgálathoz fordulni, hogy töröljék az elérésemet, majd csinálják újra. előtte 3-4 évig samuval egyet len eset se volt. itt meg egyik napról másikra nem megy.
hivás is jóval gyakrabban lesz digitális zajos. nem fagy, nem igy értem a stabilitást, hanem úgy, hogy meglepetést okoz. a katasztrófa a mate 10prom volt, meg az oneplus one ezer éve. egyiket se tartottam meg 2 hét után, mentem vissz az lg samu vonalra, ahol midnig minden működött, nem voltak furcsaságok, újratelepitések, stb..
noés ott van még az örök huawei BT para, egyik frissitéssel megy, másikkal nem, néha a headset, néha az autó, néha mitoménmi. volt olyan is, hogy egyáltalán nem lehetett használni kocsiban. heteken át ujratelepitgettem, és semmi. látták egymást, de 6mp hivás után megszakadt, és elnémult.
és igen, a teló gyórs, brutál jó az üzemideje s8+ hoz képestt minimum duplának érezni.
-
dualcore
őstag
válasz
dutrás #14235 üzenetére
Én is így gondolom. A családban már csak Huawei telefonok vannak e miatt. Ami a legidősebb készülék az egy Mate 10 lite, ami a mai napig tökéletesen teszi a dolgát, nem lassab mint új korában. Persze sebességben elmarad a csúcstól, de ezt természetesen tudomásul vesszük.
-
Warg3
csendes tag
válasz
dutrás #14152 üzenetére
Köszönöm a válaszokat Dutrás és Kack Oneill!
Akkor ezek szerint a hiba szerencsére nem az én készülékemben van. Gondolkodtam full wipe-on, még jó hogy nem léptem meg mert már nagyon belaktam a kicsikét. Mondjuk S7 Edge-ről váltottam és annál viszont engedi ezt az opciót. Vissza már semmiképp nem költöznék, túl jó az új gazda test. -
RR-13
őstag
válasz
dutrás #14035 üzenetére
Nincs, mert a telefonon belül én kerestetem a frissítést és nem talál, de a HiSuite-ra dugva sem talál PC-én sem
Azt mondja, hogy ez a legújabb verzió.. és engedne visszamenni 9.0-ra
Csak halkan jegyzem meg, hogy amíg nincs megoldás a 10-esre történő hangrögzítőre, addig nem is nagyon bánom, de ez kezd fura lenni... -
Skynet258
veterán
válasz
dutrás #13847 üzenetére
Bő egy hétig szoktak ezek nálam lenni, max 2, ennyire nem foglalkoztat addig a dolog. De érted, ha valaki megveszi akkor már ez is egy olyan pont ami kellemetlen... Apkmirror-on gondolom fent van ahogy minden, max majd annyit megnézek, hogy onnan felmegy-e, bár gondolom igen, ez nem Google releváns program.
Amúgy Spotify sincs.Nem európai vidékre való ez a cucc. Sajnos. Máskülönben már szerintem megvettem volna magamnak is...
-
Caaabi
senior tag
válasz
dutrás #13751 üzenetére
Ahogy olvastam a UK be nagyon sokaknak lett tőle soft brick a telefon, de persze h az ilyeneket csak akkor látom mikor már az enyém is az 😅 Szerencsére az a megoldás amit írtak xda-n visszahozta közénk, de volt aki alaplap cserével orvosolta a dolgokat, úgyhogy csak óvatosan a mókolásokkal 😀😀
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest