Hirdetés
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajtokarpi
őstag
Az jó, hogy a tiétek működik. Nekem gyakorlatilag sosem volt jó. Nem tudom, hogy a Clearplex fólia bezavar-e, de újra felveszem a lenyomatot kb. 5-10 alkalomig jó, és utána nem. Ez van, úgy voltam vele, hogy nekem ez nem ér annyit, hogy szétszedjék a telefonomat. Bár úgy rémlik, hogy az én problémám nem egyedi eset. Ezt leszámítva viszont a mai napig pöpec.
-
-
Zototh64
őstag
Nyugi, nálunk ugyan ez van.
Haza értünk, Telekom 2gb-ás net.
Az én P40Pro-m és a feleségem Mate 20Pro-ja csatlakozik az itthoni wifi-re, sebesség is van, csak internet elérés nincs, wifi szimbólum jobb alsó sarkában felkiáltójel.
A Galaxy Note 20 Ultra 5G-m, és a feleségem céges Xiaomi telója megy szépen a wifin.
Ezek szerint a Huawei telókkal van valami.
Kíváncsi vagyok, hogy holnap melóban mit fog csinálni a wifivel. -
vigfer90
csendes tag
Xiaomi mi 10T Pro lett az utód, eleg jo aron sikerult beszereznem egy ujat. Az akkuja brutal, a snapi 865-rol nem hiszem hogy sok mindent kellene mondanom, mindenki ismeri, a kamera nekem tokeletes, a kijelzo picit nagyobb es vegre valahara teljesen lapos. Szeretem uvegfoliaval vedeni a kijelzot es a Huawei-re egy remalom volt a folyekony uv ragasztos hajlitott kijelzovedot feltenni, plusz olcso sem volt. A xiaomira 3-at vettem 600 Ft-ert.
Egyetlen egy visszalepes lett, az pedig az amoled hianya, de mar megszokta a szemem az ips-t.
Sokáig vártam a Galaxy S21FE-re és a Mi11T pro-ra, de egyik sem olyan lett amire gondoltam. A Samunak az exynos procijaval es az araval, a xiaominak pedig az araval lesz a bajom. Nem szeretnek egy darabig 250-300 ezer Forintert telefont venni, a Mate 20pro-t is sikerult anno ket eve 105 ezerert megcsipni a telekomnal, pedig az akkor meg boven csucskategoria volt. -
Skynet258
veterán
-
bajnokpityu
félisten
Azért rohadtul lehetett tudni, h nem fehér a biznisz.
Ahogy a számlákkal bántak csere, visszavitel esetén az nemtom hogy lehet tiszta.
Aztán bemakoltam alzan egy magyar garis at alig drágábban mint a sufnik.Akkut cserélt már vki? 10korul van a gyári, ha meglesz még tavasszal a turaszezon előtt, akkor cserélem.
-
RR-13
őstag
Azoknak azért cserélődik az ikonja, mert "írtak" hozzá egy egyedi ikon felületet, amit társítottak hozzájuk.
Azonban a hívásrögzítő egyébként sem része annak az alap rendszernek, így főleg nem is készülhetett hozzá egyedi ikon, de ha része lenne, akkor sem készült volna, mivel tényleges "funkciója" nincs az ikonnak.Szerintem ez csak egy bug, hogy kirakta az ikonok közé, mert pl. a 9.1 nem rakta ki, és szerintem ez így lenne helyes Nálad is.
-
RR-13
őstag
Nahát mik vannak.
Viszont az alkalmazások listájában nekem is ezt az ikont mutatja 9.1 alatt.
És, ha megnyitod akkor mit mutat amúgy? Vagyis van-e értelme, hogy van kinn ikonja?Tényleg nem szép, mert ez az alap rendszer ikon az összes rendszer appnak, ha nincs neki egyedi ikonja.
-
bajtokarpi
őstag
Szia!
Nálam detto, gyakorlatilag ugyan ez.
Más: Ma a kolléganőm egy fémvonalzót kiejtett a kezéből, és persze a telefonom kijelzőjén landolt. Kb. egy 7-8mm-es karcot téve a fóliába. A víz levert. Leszedtem a fóliát, és szerencsére a kijelzőnek nem lett baja. MM-es Clearplex fólia. -
Fifi
őstag
Úgy néz ki, mintha nagy lenne a packet loss, mert egy-egy messenger üzenet átmegy, de egy weboldal már nem tud betöltődni ...
Megoldva:
Mindkét telefonon be volt állítva személyes dns-nek a dns.adguard.com. Úgy néz ki az ő szolgáltatásuk dadog. -
RR-13
őstag
A hangrögzítő az rendszer alkalmazás, azért nem látod.
A Super Backup Pro nem látja a rendszer appokat, illetve nem menti le azokat, csak a telepített appokat látja.
Én még a régi ES File Explorer Pro-val (Play-en ez már nincs fenn. ES_File_Explorer_Pro_1.1.4.1) mentem a rendszer appokat, ami külön mutatja a rendszer alkalmazások listáját is. -
RR-13
őstag
És mi van akkor, ha kiveszed a memó kártyát? Akkor is látszik a Tárhely engedély a Recorder engedély listában? (Nekem nincs memó kártyám, így ezt nem tudom tesztelni.)
Kiveszed a memó kártyát, és mást nem állítasz át, megnézed hova menti a felvételt.
Majd megnézed, hogy az engedély listában van-e akkor is Tárhely opció.
Köszi. Ez csak azért érdekel, mert nem értem miért nem lehet kiválasztani, hogy belső tárhelyre mentse. -
RR-13
őstag
Örülök, hogy működik.
Az, hogy mi az oka nem tudom, de elképzelhető, hogy a gyári app ilyen jogosultságot határoz meg a mentésre (aminek nem tudom mi értelme van egyébként).
Sajnos nem tudom tesztelni, mert 9.1-en vagyok még mindig.Próbáld meg kivenni a memó kártyát, és megnézni, hogy akkor hova menti a felvételt.
Előtte esetleg a Recorder alkalmazás engedélyét megnézni, hogy ott van-e valami megadva, aminek a mentéshez van köze. (Nálam a 9.1-en nincs semmilyen engedély a Recordernek megadva, üres a lista.)
-
RR-13
őstag
Akkor megoldás a következő, amit a Többieknek is írok, akiknél nem jelenik meg a lejátszó gomb:
Lépj be a Beállítások / Alkalmazások / Alkalmazások menü / (rendszer alkalmazások megjelenítése, ha szükséges), keresd meg a „Névjegyzék” alkalmazást, és engedélyezd az Engedélyeknél a „Memória” vagy "Tárhely" néven található jogosultságot, ezután a felvételek meghallgatásának gombja megjelenik a híváslistában.
Nem tudom, hogy a 10.1-nél milyen néven van a "Tárhely", de engedély kell ahhoz, hogy látszódjon a híváslistában az elmentett felvétel lejátszó ikonja.
Sok sikert a beállításhoz.
-
madgie
titán
Ha a "három pötty" résznél kellene lennie, akkor nincs ott semmi. A hívásnapló beállításainál ott van a hívások automatikus rögzítése opció, de ennyi. Csak a hangrögzítőben érhető el, amit felvesz, de nekem jó így is.
-
madgie
titán
Nem, a hangrögzítő appot értem, diktafon, leánykori nevén
Ott legfelül összegyűjti a Hívásokat és meg lehet őket hallgatni (a telepítés óta volt hat hívásom, mind ott van frankón). Hívásnaplóban szerintem nem elérhető.
EMUI 10.1.0.288
AtiSnatch: a régi program asszem még a legelső EMUI 10-nél, vagy talán a 9-nél volt telepítve, mikor még működött a hívásrögzítés. Amíg azt le nem töröltem, addig az újat sem engedte feltelepíteni.
-
RR-13
őstag
Pedig az úgy jól van beállítva. Nem is értem, hogy szedte le, és mikor az új verzió infót.
Most akkor biztos nincs letöltve maga a frissítő fájl? Csak az infó, hogy vanÉs mi után kezdett figyelmeztetni, hogy van új verzió? Wifi engedélyezése?
Tiltások előtt a fogaskerékben kikapcsoltad a 2 csúszkát?
Esetleg próbáld meg a Szoftverfrissítésben a Tárhely -- Adatok törlését.
-
RR-13
őstag
-
RR-13
őstag
Örülök, hogy én nem kaptam meg a 10-est, és nem tukmálja... továbbra is "csak" az érdekel, hogy miért nem ajánlja fel (találja meg)...
Tesztelni nem akarnám még az biztos, főleg a mostanában olvasott tapasztalatok miatt sem.2 hete én csináltam factory resetet, hátha felajánlja a 10-est, és akkor kiderült volna, hogy valami akadás volt a telefonban, de ez sem oldotta meg, mert csak 1db 9.1-es frissítés jött a 47-re, az 59-es.
Viszont így sem bántam meg a resetet, még ha 3-4 órámba került is összesen, mire kb. ugyanazok be voltak állítva rajta stb.
-
RR-13
őstag
Na ez jó hír akkor.
Nekem mindig az SD kártyák mentek tönkre a Galaxy sorozatomnál, a belső SD sosem.., amit nem is értek miből van az, hogy éveket kibír, és még többet is
(bírjon is)A Mate 20 Pro-ban nem tudok SD kártyát tenni, mert 2 SIM van benne
Egy időben gondolkoztam rajta, hogy lehet kellene, de így nálam ez most nem opció, pedig sok esetben jól jönne. -
-
RR-13
őstag
El voltam utazva, és alig voltam itt, ezért most írok.
Nálam, ha akarna sem tudna már frissíteni, mert tiltottam a Szoftverfrissítés appot a Rendszer alkalmazásokban.
2 naponta rádugom a HiSuitra a PC-én, és ott keres, de most pl. nem talált semmit sem még.
A 359-es szerintem csak azok kapták meg, akiknek előtte a 347-es volt fenn, mint nekem.
Így vettem észre itt is korábban, hogy a 358-ast nem a 347-esre érkezett másoknál, hanem talán a 346-osra?Amennyiben a telefonod leszedte a 10-est, akkor biztos nem fogja már felajánlani, ha lenne sem egy újabb 359-es stb...
És ami viszont új dolog nekem (is), és kipróbáltam, hogy ha visszamásolom a felvett hangfájlokat a Sounds -- CallRecorder mappába, és ha előtte a hívásnaplót is visszatettem már a fenti app-al, akkor valóban látja a mappában a visszamásolt felvételt, és látható a hívásnaplóban a nyilacska is, amivel indítható a felvett beszélgetés.
Egyébként Full reset után nem szoktam visszatenni a telefonomra az esetlegesen rögzített beszélgetéseket, hanem törlöm, vagy a gépre mentem.
-
Szpisti
addikt
Igen, én már 10.1-en vagyok, de el tudom képzelni, hogy ha 10-re downgrade-el az ember, utána újra lehet 9.1-re tovább...
Mondjuk én soha nem csináltam downgrade-et, és nem is fogok. Én frissíteni szeretek mindig, a legfrissebb, legújabb funkciókért... Sose volt egy telefonommal még olyan dolog, hogy vissza akarnám tenni a régit. Mondjuk egy megszokott dolog miatt, vagy ilyesmi. Nem vagyok én egy öregember, akinek minden úgy jó ahogy régen és hogy nem tud megtanulni valami újat... -
Szpisti
addikt
Most megnéztem, a gépen a HiSuite a 10.0.0.214-re ajánlja fel a downgrade-et.
geryboro: Nekem csak akkor csinálja, ha a koppintva húzom az ujjam, tehát a valamelyik bütykömmel csak, máshogyan nem tudtam előidézni, se ujjbeggyel, se körömmel. Szóval nem tudom neked miért csinálja...
-
RR-13
őstag
Szerintem semmi különbség nincs a 358 és a 359 között.
A HiSuiton nem mutatta, hogy mivel tud többet a 347-től.
Az i betű dolog érdekes, mert rájöttem, hogy az i betű bal oldalát kell megérinteni, és akkor megnyílik a hívás adat. Viszont, ha középen, és kicsit jobbra érintem meg, akkor leugrik másik telefonszámra.
Még tart az újra belakás... már 3 órája
Az viszont érdekes, hogy most a 359-re sehol nem mutat még új verziót
-
Ferenczi Áko
addikt
A Veszprémi üzletben volt kiállítva.. bár kellett egy kis okosság, hogy normálisan ki tudjam próbálni,mert valami Media Markt-os szoftver miatt nem lehetett bemenni a beállításokba, kódot kért.. Kikapcsoltam és onnan nyomtam neki egy factory resetet, majd bekapcsolás és a szokásos beállítások után meg tudtam nyomkodni rendesen.. Elképesztően jó telefon, az egyszer fix..
#15042 fahrii Használtan vennék, ha vennék, szóval a 14 nap az bukta
-
RR-13
őstag
Az a baj, hogy tényleg el kell engedni, mert megkérdeztem a Huaweit, és jelenleg "nincs" rá legális megoldás, hogy a letöltött 4.57 Gb-os frissítést töröld a telefonról, csak a Recovery-ből történő Full törléssel lehetne, vagy gyári visszaállítással, de akkor meg minden adatot törölsz
Ezzel a gonddal sokan "küzdenek" egyébként.
-
RR-13
őstag
Akkor tényleg másik menüt hoztál elő
Jó a link is, köszi.
Szerintem a problémád megoldása másnak is hasznos lenne, ha meglenne rá a megoldás.Ugyanis biztos lesz még olyan, aki nem szeretne frissíteni, ha megjön neki.., és nem akarom elhinni, hogy nem lehet törölni a letöltött frissítési csomagot a telefonról frissítés előtt.
És ugye ezt sem tudom tesztelni jelenleg, az én "bajom" miatt. -
RR-13
őstag
Köszi a videót, a végére már jojózott a szemem a sok ide-oda "érintéstől"
Egyébként elhittem, hogy úgy csináltad, ahogy írtam.Látom már mi a probléma.. nem lehet törölni a letöltött 4.57 Gb-os, 10-es frissítést a Tárhelyadatokból.
Ezért kértem képet róla, hogy egyáltalán ott van-e a frissítés adathalmaz.Erre kell megoldást találni, hogy az valahogy törlődjön, és akkor nem fog többet magyarázni...
A Wipe cache partition mit csinál, ha elvégezzük az EMUI menüben, a hangerő fel+bekapcsológomb indítása után?
Esetleg ebben a menüben nincs valami olyan törlés, ami nem törli az egész telefont, csak mondjuk ilyen letöltött appokat, frissítéseket?
Nem csináltam még, csak Wipe data/Factory Resetet más telefonon, és ezért nem tudom, azért kérdezem. -
RR-13
őstag
Amikor beszéltük, hogy mit kell tenni, akkor megnézted a Tárhely adatok törlése után, hogy a fogaskerékben a Wi-Fi letöltés beállítás aktív-e
Ugyanis, amint törlöd a Szoftverfrissítés -- Tárhely adatokat, azonnal alaphelyzetre áll vissza a fogaskerék menüben a Wi-Fi letöltés.
Ezért is írtam Neked múltkor, hogy ki kell kapcsolni a fogaskerékben...Most akkor megint csináld végig azokat a lépéseket, amit korábban írtam:
Tárhely adatok törlése előtt kérlek készíts képernyőmentést, hogy lássuk mekkora adathalmaz van benne.Amikor törlöd a Tárhelyadatokat, akkor utána azonnal kapcsold ki a fogaskerékben a Wi-Fi letöltést, és a törlés előtt a Wi-Fi-t is kapcsold ki, nehogy gyorsabb legyen nálad.
1. Wi-Fi hálózat kikapcsolása
2. Tárhely - Képernyőmentés
3. Tárhelyadatok törlése
4. Fogaskerékben a Wi-Fi letöltés kikapcsolása
5. Wi-Fi hálózat visszakapcsolása -
RR-13
őstag
Esetleg nem készítettél az értesítésről egy képernyőmentést...?
Elvileg nem figyelmeztethet, hogy frissítés van, ha kikapcsoltad mindkét opciót a fogaskerékben.Amennyiben a Tárhelyre menti a frissítési adatokat, akkor duplán sem értesíthetne, ha törölted a szoftverfrissítésben a tárhelyet..., most legalább, ha letiltottad az értesítéseket, akkor remélhetőleg nem fog többet "szólni".
Ezt majd én is ki fogom próbálni, ha lehetőségem lesz rá...
-
RR-13
őstag
Akkor a fogaskeréknél mindkettő kivan kapcsolva ugye? Az éjszakai is?
Mert azzal szedi le amúgy.
Miután törölted az Adatokat onnan ahol írtam, ne kerestesd a 10-es frissítést, mert akkor megint letölti, és magyarázni fog.
Remélem tényleg eltűnik a figyelmeztetéseid, mert ez a megoldás működhet. -
RR-13
őstag
Az talán segíthet, hogy kikapcsolod a Rendszer--Szoftverfrissítés-- Jobb fent beállítás (fogaskerék)--Automatikus letöltés Wi-fint, és az Éjszakai letöltést, majd az Alkalmazásokban -- Rendszerfolyamatok Mutatása -- Szoftverfrissítés -- Tárhely -- Adatok Törlése.
Elvileg ezután nem keresi Neked a 10-est és nem magyaráz, hogy megjött.Bárcsak már én is itt tartanék
-
RR-13
őstag
Egyenlőre én sem kérek a 10-ből
Majd, ha jól befoltozták a hibákat, és lesz rá hívásrögzítő gyári app.
Mondjuk nekem nincs is bajom egyenlőre ezzel, hogy feltegyem, mert Vodánál vásárolt független telefon, amire nem ajánlja fel egyetlen helyen sem a 10-est.Igen elég, ha ott kikapcsolod, akkor nem is szedi le
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megpakolta a Huawei a szupertelefonját, mint a málháslovat, ám a phablet nem roppan meg a négy kamera, a 3D arcfeloldás, a 4200 mAh-s telep, a vezetékmentes visszatöltés vagy az ívelt OLED panel súlya alatt.
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Energiaital topic
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Androidos tablet topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Viccrovat
- Gyúrósok ide!
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest