- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
válasz
gidion90 #15713 üzenetére
Hát hangzásban lehet különbség ami nem feltétlenül a BT használatból fakad hanem egyébként is (nem tudom a vezetékes milyen minőséget képvisel esetedben).
A hangerőnél még azt nézd meg, hogy magán az eszközön (esetedben Sony wh 1000 mx3) fel van-e téve maximumra a hangerő. Belefutottam már én is olyanba, hogy telefonon maxon volt, a BT eszközön meg lentebb, és csak úgy lett hangos ha a BT eszközön is feltekertem. Utána már azt nem is kellett állítgatni, csak a telefonon a hagyományos hangerő állítást.
A te eszközödhöz leírás itt van. -
Skynet258
veterán
válasz
gidion90 #15710 üzenetére
Most a hangerővel van probléma vagy a minőséggel? Codec-en tudsz változtatni a fejlesztői beállításokban bár alapesetben a legjobb minőségűt használja a telefon. BT alatt sokszor kevesebb a hangerő mint vezetékessel, de ez sem törvényszerű; nálam egy Edifier X3/Jabra 65t/Huawei Freebuds Pro vonatkozásában is vannak eltérések, az Edifier a halkabb például pedig az aptX-es ellentétben a másik kettővel.
-
Szpisti
addikt
válasz
gidion90 #15476 üzenetére
Szívesen használnám a Huawei böngészőt, de nincs importálási lehetőség könyvjelzőkre, jelszavakra, stb. És nincs Windows alá szánt változata, amivel szinkronban lehet. Pár hónapja áttértem a chromium alapú Edge-re a Windowsban és a telefonon is, nekem jobbnak tűnik, mint a Chrome. Egyenlőre.
-
Skynet258
veterán
válasz
gidion90 #13387 üzenetére
Nekem mostanában mintha beégne pár dolog (aztán pár perc után eltűnnek a korvonalak) illetve látszik két halott pixel. Ami meglepő ezek csak bekapcsolt villogáscsöntetésnél és alacsony fényerő jelentkeznek...
Gyári lejárta előtt azért megy egy kijelző cserére sztem, ez még első szériás LG panel. Mondjuk legalább alig zöldül ellentétben a későbbi LG panelekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest