- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
jézusom
addikt
Sziasztok!
Ha RAW módban fényképezek, akkor is JPG a kiterjesztés? -
válasz
oszto10 #21296 üzenetére
Szia,
Nekem volt Mate 9 és Mate 10 Pro is (a kettő között más gyártójú készülék is, de annak nincs jelentősége), szerintem megéri a váltás, sok tekintetben jobb a Mate 10 Pro: IP67 védelem, erősebb SoC, dupla tár, több RAM, jobb akkumulátoros üzemidő, jobb kijelző, jobb és dupla sebességű wifi, jobb és dupla sebességű 4G+ modul, dual 4G és dual VoLTE, jobb kamera, USB 3.1 és HDR10.
Hirtelen ennyi ugrott be.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
oszto10
csendes tag
Sziasztok! Jelenleg mate 9 tulaj vagyok. Mit gondoltok, megéri mate 10 próra váltani? Az emagon most elég jo az ára, így elgondolkodtam. Bajom a jelenlegi telefonommal sincs, csak kíváncsi vagy az amoled, a tobb memória es az egyeb fejlesztések miatt. Előre is köszi, ha segítetek.
-
Domb!
tag
A mai napon egy kisebb anomália volt a mobillal. Asztalon volt, majd a kijelző felvillant és jelzett is, de semmi üzenet és értesítés nem jött. Volt ilyen valakinek?
Hirtelen azt hitem kész a pite 🥧
-
válasz
coyotex #21291 üzenetére
Hálám üldöz
Más: Miért nem tudom beállítani a Google Gboardot billentyűzetnek
Nem hajlandó a csúszkát on állapotba tenni.
*** Eladó Citizen Promaster és Orient Mako Panda - BMW 18" Alufelni Nyári Gumival és Szenzorral *** Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
coyotex
tag
válasz
Tsebacsi #21270 üzenetére
https://www.ebay.com/itm/5D-Curved-Clear-Full-Tempered-Glass-Film-Screen-Protector-for-Huawei-Mate10-Lite/282843031779?_trkparms=aid%3D111001%26algo%3DREC.SEED%26ao%3D1%26asc%3D20160908105057%26meid%3D6c547cb7df344d14bd8be1f81c1ecf1f%26pid%3D100675%26rk%3D1%26rkt%3D15%26sd%3D282843031779%26itm%3D282843031779&_trksid=p2481888.c100675.m4236&_trkparms=pageci%3Aae215202-eaa6-11e8-8fb3-74dbd180e5fc%7Cparentrq%3A2357ed0d1670aadcfdeefd81fff69383%7Ciid%3A1
-
MrSealRD
veterán
válasz
Tomtotom #21257 üzenetére
Az ügyfélszolgálat egyelőre széttárta a kezét. Műszaki segítség este már nem volt... Ma újra próbálkoztunk más földrajzi elhelyezkedéssel. Akkor működött... Este hazaérve megint nem. Hangsúlyozom itt most nem a VoLTE a kulcs, mert 3,5G-től lefelé nézve nem volt oké a dolog aztán máskor meg igen... Egyelőre vizsgálgatjuk mitől függhet a dolog. De az már szinte biztos, hogy nem készülék probléma.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
golyós
addikt
válasz
Bazsi84 #21277 üzenetére
Új?
Február óta megvan
Wipe cache 2 hetente megvan, max 3 dolog van beállítva ami futhat, az összes többi tíltva manuálisan.
8-16 között a melóhelyemen vagyok, utána itthon, semmi torony kersgélés nincsen.Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
eurolac
senior tag
válasz
Bensid #21279 üzenetére
Szia!
Én is köszönöm a leírást és a segítséget.
Amennyiben további fotókat és leírásokat, segítségeket tennél közzé én is szívesen olvasnám, tanulnék belőle!!
Makró után tájkép, portré, éjszakai, beltéri, stb. leírásokat, okításokat szívesen olvasnám.
Előre is köszönjük!Eurolac
-
Ricardo
titán
válasz
Bensid #21279 üzenetére
Jó kép lett.
Ha van kedved hozhatsz képet a mobil fotós topikokba is.
Van a sima mobil fotós topik Fotók, videók mobillal , ahova a telefon saját alkalmazásával készült képeket lehet tenni, amiken nincs semmiféle utólagos szerkesztés,és van a Szerkesztett és makrofotók mobillal, ami ahogy a nevében is benne van a makrók, és a szerkesztett képek otthona, és ide mehetnek a külső alkalmazással készült képek is. Mindkét topiknak van összefoglalója ahol le van írva milyen képeket lehet ott megosztani.Én személy szerint szívesen látnék több képet is tőled.
-
Bensid
tag
Őszinte leszek, nem volt vele nehéz dolgom. Szerencsétlen oda volt fagyva, de nagyon hihető, hogy él, nem?
-
Bensid
tag
Nagyon szívesen!
Igen ez furán hathat, de képzeld el térben ezt az egészet.
Mivel ez a lencse tényleges mélysége (nem úgy mint ezek a portré módos elmosások, fotósként mondom, hogy ezek még mindig röhejes szinten állnak..) ezért az élességi tartományt egy síkban képzeld el. Ilyenkor már tudhatod, hogy mivel a széle közelebb van a lencséhez, ez ezért van ott mosódva. Az alsó rész azért éles, mert az hasonlóan abban a kb. 1cm-es tartományban van, mint a légy feje. Ennyi az egész -
Bensid
tag
Üdv újra mindenkinek!
Miután belaktam a telefont, egy hét után elkezdtem foglalkozni a azámomra legfontosabb dologgal, a fotózással. Mivel másodállásban fotósként dolgozom, így talán valamennyit értek hozzá és szeretném a kis masinából kihozni a legtöbbet minden témában.
Első tesztem a makro fotózás volt és bár nem egy szépség az alanyom, teszthez tökéletes volt.Egy rövid leírás a technikához:
Természetesen pro módban készült a kép. Iso értéket minimálisra vettem (ISO 50) A záridőt is magam állítottam be, ami bár verőfényes napaütésben készült a kép mégis csak 1/80sec volt. Az ok egyszerű. A nap erős kiégéseket és durva árnyékokat eredményez, így derítőlap híján (amivel leárnyékoltam volna a legyet) a testemet használtam, így máris kevesebb volt a fény, de puhább árnyékokkal dolgozhattam. A mélységélességből is a maximumot akartam kihozni. Ez is egy egyszerű feladat. Manuálisan be kell állítani a fókuszpontot a minimálisra és a telefont kell mozgatni előre hátra és így megtalálni a tökéletes élességet az alanyon. Ezután a még közelebbi hatásért 2x-es hybrid zoomot alkalmaztam (két elönye: közelebb kerülünk a témához, valamint kevesebbet mutatunk a lényegtelen háttérből)
Ezután exponáltam, majd lightroomban elvégeztem a nálam már rutinszerű javításokat. (zajszűrés, színkorrekció, stb.)A továbbiakban, ha lesz rá igény, akkor egy asztrotájképet fogok készíteni és ahhoz is adok nektek egy kis leírást. De persze tényleg csak akkor, ha van rá igény..
-
bardo
tag
válasz
beyruth82 #21276 üzenetére
Igazad van, de szerencsére én töltő közelben vagyok sokszor. Így a 40%-ot naponta többször felhasználhatom. És ha 2x töltöm így akkor az 80%, akkor is csak 0,5 töltést használok fel. Tehát megduplázom az aksim élettertalmát
[ Szerkesztve ]
Huawei P9 L09C432, Mate 10 Pro Telekom single sim
-
Bazsi84
aktív tag
válasz
golyós #21266 üzenetére
Kali annak ideje reszletesen leirta mik a teendok,keress ra.Ha minden appnal kulon beallitasz mindent,nagyon sokat segit.Sok dolog fut am a hatterben amit ne is sejtesz.Nekem osszesen ha 2-3 mehet lezart kijelzonel.Csinalj wipe cache-t,adj neki meg ket harom toltest.most meg uj nyilvan allandoan nyomkodod,persze,h merul.Ha beall,siman hozza az enyem is a 7-8 orakat.Egy evesen..most pl 40 %,24 oraja megy,5:04 a SOT.De ami a legjobban meriti es erre nem tertel ki,h hol hasznalod.Ha egesz nap uton vagy es allandoan keresi a tornyokat,kozben mobilnet stb,esetleg dombos videk is ,nehezen talal jelet,akkor az ilyen marad sajnos..
-
bardo
tag
válasz
beyruth82 #21274 üzenetére
Ennek előtte egy P9-em volt és csak az akksi miatt cseréltem le. Ha Jó lett volna az akkumulátora most is azt használnám. Annyira nem hülyeség szerintem. Nem szándékozom ezt 2 év múlva lecserelni. És az már 2 év után azt csinálta hogy 40% alatt nagyon gyorsan lemerült.
[ Szerkesztve ]
-
Ez az egyik legnagyobb marhaság ami a városi legendák kategóriába tartozik kb. A 40-80 közötti tartással az a baj hogy akkor a telefon mindössze az aku kapacitás 40%-át használja ki ami jóval kevesebb mint a 20-100 vagy 1-100 közötti használat.Minek kímélni az aksit ha úgysem használod ki soha mert csak 40%-át használod ki mindig?Mennyivel növeled az élettartamot?Mondjuk fele annyit bír majd 2 év után ha 20-100 között tartod mintha 40-80 között?Akkor az pont 40% mindkét használat esetén 2 év múlva tehát semmi értelme nem volt az egésznek
-
basaja
senior tag
6.5 óra alatti SOT időm nem volt az elmúlt két hónapban.Volt, hogy egy nap jött össze, volt hogy kettő alatt sikerült.Két kártya,folyamatos mobilnet,otthon wifi.A bluetooth is megy a GPS-el együtt állandóan... Én egy rossz szót nem tudok rá mondani,igaz én a Facebook, Chrome, Messenger triót első pillanatban likvidáltam...
EDC: iPhone 15 Pro,Leatherman Wave,Chris Reeve,Giantmouse Ace Riv
-
bardo
tag
Sziasztok,
A használatról és a töltésről. Én úgy olvastam több helyen, hogy az akksinak az a legjobb, ha 40-80% között üzemel. Tehát a legideálisabb ha 40%-nál rakod töltőre és 80%-nál leveszed. Így akár 5x-heted is az élettartalmát.
Én így töltöm ha lehet. Ilyenkor 0,18 töltésciklust veszít csak. Ha 40-100%-ra töltöd akkor az 0,9 töltésciklust jelent kb.
Én csak nagyon ritkán töltöm 100%-ra.Bárdó
-
spider80
őstag
válasz
golyós #21266 üzenetére
Azért az a 25-30 hívás is meríti ám.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
golyós
addikt
Az üzemidő nem számít, kijelzőidő a lényeg.Ha elmegy 2-3 napot akkor az nincs használva.
#21265 Na ez a furcsa, nálam ugyan ez, emailek, 20-30 fotó, index-origo, Pár messenger üzenet, face csak böngészővel, 25- 30 hívás naponta, max 1 óra zenehallgatás.
40% felett sosem érek haza, 3 óra Sot.[ Szerkesztve ]
Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
válasz
bandigyerek #21264 üzenetére
Másfél naponta töltöm lényegében véve.Chrome,facebook,youtube,messenger,gmail,híroldalak böngészése,kréta és moodle tanulas miatt. Nem játszom soha szinte és filmet sem nézek.Az életemet a neten élem sajnos.
Van amikor elmegyek reggel dolgozni 100%-al és este 70-el érek haza 3 óras kijelzőidővel na akkor nem rakom fel tölteni de ha 50-en van akkor már igen.Szabadnapjaimon szoktam 20%-nál felrakni ilyenkor általában 7-8 órás kijelzőidőnél állok.Ezt egy nap alatt érem el mondjuk reggeltől másnap reggelig tehát 24-26-28 órás üzemidő mellett.Totál netfüggő vagyok. -
válasz
beyruth82 #21256 üzenetére
Maga a mobilos adatkapcsolat nem feltétlenül kér annyival többet az akkumulátorból, mint a wifi, kivéve persze, ha nagyon gyenge, esetleg problémás a térerő, vagy ha mozgásban van a telefon és ugrálnia kell celláról cellára, toronyról toronyra.
Nekem folyamatos 4G-n, illetve 4G+ hálón is hozta és hozza azt a jó akkumulátoros üzemidőt, akkor sem fogyaszt mérvadóan többet egyik telefonom sem a lakásban, mint amikor wifi hálón lóg, de az alkalmazások adathozzáférése is azonosra van beállítva.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
coyotex
tag
Már èn is írtam fólia ügyben. 5D rendeltem, fedi az egèsz kijelzőt ès full átlátszó.
-
-
pityaa23
senior tag
válasz
Motion_Blur #21237 üzenetére
Szia! Ne várj választ, tegnapelőtt én is feltettem a kérdést és ugyan így nem reagált senki. Ez itt úgy látom nem fontos téma.
Én ezt megrendelem amit linkeltél, ha addig nem veszel majd jelzek milyen. Üdv: pityaa23
-
sonye
senior tag
válasz
golyós #21258 üzenetére
Üzemidőre reflektálva:
Nekem dual simmel aktívan használva 2,5 napig megy a teló. Ugyanez a H8 esetén1,5 nap volt.Nem mindegy mi fut a háttérben folyton.
A csajomik meg máshol lesznek gyengék sajnos.
De tény, hogy a marketing sokkal több néha..l
Várjuk meg mit hoz a 9-es. Üzemidőben nagy dobást ígért a google.
-
golyós
addikt
válasz
beyruth82 #21256 üzenetére
Ebben lehet valami mert nekem non stop megy a net+wifi. Facebookot már töröltem, böngészőből facezek. Az kijelzőidőm sosemmegy 6 óra fölé, inkább fix 5 óra. Viszont 1 percel sem több haitthon vagyok hétvégén és wifin vagyok.
Egy könnycseppet nem fogok elmorzsolni ha lecserélem majd a telefont, pomt emiatt. Ezt a kijelzőidőt egy harmad ennyibe kerülő csajomi is tudja, a kamera sem jobb annyival.
Más : tudtok ajánlani "agybadugós"n fülest ?
A baloldali fülesem kezd recsegni és mire ideér a következő csájnából addig megőrülök a buszon :-)Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
Tomtotom
senior tag
válasz
MrSealRD #21249 üzenetére
Nekem Fehérváron nincs ilyen gondom a VOLTE funkcióval, de néha ki kell kapcsolnom, mert vannak vezetékes, és egy-két más szolgáltatos számok, akik jelezték, hogy nem hallanak semmit. Mikor kikapcsolom a VOLTE-t, akkor senki nem panaszkodik. Telekomos sim-em van.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Watch, OnePlus 8t
-
Messenger,facebook kb annyira zabál hogy én állandóan használom őket mégis 8-9 esetenként 10 órás kijelzőidőim vannak 1 éves mate 10 pron.Azért merül neked gyorsan mert folyamatosan megy a mobilneted.Akkor nincs min csodálkozni.A mobilnet kb úgy eszi az aksit mint a gps vagy mintha folyamatosan telefonálnál.Nagyon.Nekem be van állítva hogy ha lezárom a képernyőt akkor egy idő után lekapcsolja a mobilnetet.Otthon meg csak a wifi van bekapcsolva természetesen.Ha otthon is mobilneten netezel meg mindenhol és folyamatosan aktívan be van kapcsolva akkor nem is lesz jobb üzemidőd soha.
-
D4ni
őstag
válasz
thedivision2 #21253 üzenetére
Nálam is ugyan ez..
"Fujigama? Nem ismerem ezt a márkát. - Csak kívül Fujigama, belül Sony "
-
-
thedivision2
aktív tag
válasz
thedivision2 #21252 üzenetére
Tárgytalan, csak a szerkesztési nézet alatt szaggat be, a mentett videó már nem. Eddig nem tudtam ,hogy külön menteni kell.
-
thedivision2
aktív tag
Sziasztok !
Ismét egy kérdésem lenne. 1080p 120 FPS-es lassításnál észrevettem, hogy amint kész van a felvétel, és visszanézem, ahogy elér a lassított részhez a videó, ott 1-2 másodpercig szaggat, mintha kb 10 FPS lenne, majd a szaggatás után tökéletesen lelassítja a videót. Ennek mi lehet az oka, illetve van rá valami megoldás ?
[ Szerkesztve ]
-
MrSealRD
veterán
A Mate 10 Pro 120km-re van.
SIM próbát nem tudunk most sajnos...
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
válasz
MrSealRD #21249 üzenetére
Akkor akár a SIM kártyával is lehet valami - már ha mindegyik telefonban azonossal volt gond -, vagy a szolgáltatós toronnyal/cellával van ott probléma.
Ha van lehetőség azonos helyen és készülékekben másik (azonos szolgáltatós) SIM kártyát kipróbálni, akkor nagyjából leszűkíthető, hogy SIM kártya, vagy torony/cella lehet a probléma forrása. [ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
MrSealRD
veterán
Bizony nem stimmel valami...Annyira, hogy 3 telefonnal próbáltuk ki körbetelefonáltuk egymást és mindegyiknél ugyanaz a jelentség. O3, O5, és Mate 10 Pro. Hívás közben nem működik a mobilnet...abszolút. Tehát nem, hogy 4G-s adatkapcsolat nincs, de még 2G,3G sincs... Mindegyik telekomos... Lehet ez szolgáltatói bug? A készülék hibát kizárnám ennyi telefon alapján ráadásul korábban ez működött... Ilyet még nem láttam.
-
válasz
MrSealRD #21247 üzenetére
Akkor ott valami nem stimmel, mert működnie kellene párhuzamosan a kettőnek, én sokáig úgy használtam a Mate 10 Pro-t és azóta más telefont is, VoLTE telefonálok és közben 4G-n netezek. (Így megy néha a helpdesk, hamar észrevenném azt is, ha lassú lenne a net, azt meg végképp, ha nem lenne.)
Az előfizetéseden is aktív a VoLTE, tehát telefonálás közben is 4G-t ír ki a telefon?Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
MrSealRD
veterán
Telekom hálózat. Most aktív a VoLTE, de kikapcsolva is ugyanaz a jelenség. Hívás közben megszűnik az adatforgalom...
Tehát most nem is lenne lényeges, hogy 4G-n menjen az egész. A visszaváltásos megoldás is jó lenne ha azt csinálná...de helyette teljesen megszűnik az adatkapcsolat.
-
válasz
MrSealRD #21245 üzenetére
Ez nem a telefon, hanem a szolgáltató vagy szolgáltatás függvénye, leginkább azon múlik, hogy melyik szolgáltató, milyen hálózatára csatlakozik a telefon.
Telekomnál van VoLTE, így párhuzamosan mehet 4G hálózaton a hang és az adat, ahol viszont ez nincs, ott azt kell nézni, hogy milyen hálózat elérhető hangra és adatra, mert mind a kettőre külön kell megfelelő, de sajnos nem minden esetben működik egyszerre a dolog.
Beállítás tekintetében csak a kétkártyás telefonnál van olyan opció, hogy internetelérés hívás közben, de az csak a második SIM foglalatra vonatkozik.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
MrSealRD
veterán
Találkoztatok már olyan problémával, hogy alap helyzetben teljesen normális módon van adatforgalom mobilneten keresztül, viszont ha telefonhívás közben kellene valamire gyorsan rákeresni akkor semmiféle adatforgalom nincs. Van erre valami külön beállítás?
-
Ha még nem tetted meg, akkor nyomj rá a wipe cache opcióra (az összefoglalóban megtalálod hozzá a leírást), semmi olyan adatot nem töröl, ami hiányozhat számodra később, viszont a rendszernek jót tesz, pláne frissítés után, meg várni is kell, amíg beáll a rendszer, megtanulja a használati szokásaidat...stb.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
ovics
aktív tag
3 napja van nálam a készülék, és az olvasottak alapján sokkal jobb üzemidejének kellene lennie. másfél óra kijelzőidőnél 57%-on vagyok, minimális játékkal. sötét téma, ¼ automatikus fényerő. egyedül a messenger fut állandó jelleggel, facebook app nincs, mobilnet és szinkronizáció folyamatos. tudom hogy van bejáratási ideje is, bár azért ettől jobbat vártam így is. tegnap 50%nál 2,2 óra kijelzőidőm volt. frissítéseket telepítettem 157 végű van fent, viszont utána nem volt visszaállításom mert már belaktam.
egyébként a telefonnal teljes mértékben elégedett vagyok, szép, gyors, teszi a dolgát. üzemidő kicsit zavar.
legyek esetleg türelmesebb és beáll?
bocsi a hibákért, buszon telefonnal írok.[ Szerkesztve ]
-
spanyoll
addikt
Emberek. Ha jártál már bölcsészkarra vagy láttál már közelről olyat aki járt, akkor tudod, hogy ott módszeresen beléd tudják az ilyet nevelni.
Vagy mondjam azt, hogy a hazai felsőoktatási szcéna elégtelen kísérletet tesz a mindennapok sűrűjében annak megvalósítása érdekében, hogy az érdemi tudásra szomjazó, szellemi világukat szakképzett mentorok segítségével feltérképezni kívánó, fiatal hallgatók megfelelő hasznossággal rendelkező és érdekesnek mondható tudást szerezzenek, melyet később a munkapiacon kellő anyagi ellenszolgáltatásért cserébe beválthatnak?
Jaj bocsi, hát látod, beleverik az ilyen hülyékbe a semmiről hosszan pofázást"Super perfundo on the early eve of your day."
-
Motion_Blur
félisten
üdv!
Sajnos megsérült a telefonon a gyári előlapi fólia, így el kellett távolítanom.
Mit javasoltok a helyére? Én ezt néztem: [link] van/kell ennél jobb?Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
KZP
őstag
Már magyarul is olvasható a 9-es changelog-ja a Firmware Finder-ben:
Az EMUI 9.0 megérkezett. Az Android Pie alapján készített verzió megőrizte az alapvető Android ízeket, egy csipetnyi természetességgel és egyszerűséggel. Tele van technológiai csodákkal és áramvonalasított eljárásokkal. Biztosra vesszük, hogy a továbbfejlesztett, intuitív dizájn az Ön életét is kényelmesebbé teszi, az adatait még nagyobb biztonságban tartja és segít Önnek megismerni a saját digitális szokásait.
Büszkén mutatjuk be az EMUI 9.0 kézbe simuló új verzióját.
● Egyszerűen természetes
Intuitív dizájn
Egyszerűbbé tettük az EMUI 9.0 felhasználói felületét, így még könnyebb, természetesebb és egyértelműbb a használata.
A természet hangjai
A riasztásokat és csengőhangokat a természet inspirálta, hogy minden nap közelebb hozzák Önhöz a vadont.
Képes funkcióismertetés
Egyszerűbbé tettük a telefonja funkcióinak a megismerését a grafikus ismertetőkkel és leírásokkal.
Egyszerűbb beállítások
Az EMUI 9.0 korábban különálló funkciókat egyesíti egy könnyen kezelhető, egységes felhasználói élménybe. A leggyakrabban használt beállításait könnyebben érheti el.
●Tegye biztonságosabbá az adatai kezelését, javítson a felhasználói szokásain
Jelszótároló
Többé nem kell aggódnia az elfelejtett jelszavak miatt. Csak mentse el őket a Jelszótárolóba, és egy egyszerű de biztonságos azonosítást követően a rendszer automatikusan kitölti az ön jelszavait.
Digitális egyensúly
Ismerje meg a saját szokásait, ossza be az idejét és aludjon eleget. A digitális egyensúly segít megteremteni az egyensúlyt a szokásai között, hogy ön és a családja tökéletes harmóniában élhessen együtt a technológiával.
● Megnövelt hatékonyság
Gyorsabb
Javítottuk a piac legnépszerűbb alkalmazásainak az indítási idejét.
Használhatóság
A korábban nehézkes folyamatok most villámgyorsak lettek. Javítottunk a játékok teljesítményét és optimalizáltuk a népszerű funkciókat, mint a beolvasás, fizetés, kamera, megosztás és mások.
Frissítési tudnivalók:
1. Ez a frissítés nem törli a személyes adatait, azonban javasoljuk, hogy a frissítés előtt készítsen biztonsági mentést a fontos adatokról.
2. Egyes, harmadik féltől származó alkalmazások, amelyek nem kompatibilisek az Android 9.0-val, elképzelhető, hogy nem megfelelően fognak működni a frissítés után. Javasoljuk, hogy frissítse ezeket az alkalmazásokat a Google Play áruházból a legfrissebb verzióra.
3. Ha a frissítés közben bármilyen problémát tapasztal, kérjük, hívja a Huawei ügyfélszolgálat forródrótját, vagy látogasson el egy Huawei szervizközpontba a segítségért.
4. A főképernyő elrendezése kissé megváltozhat.
5. Az új rendszerverziót a Telefonkezelőben visszaállíthatja az EMUI 8.0 verzióra. A rendszerverzió visszaállítása miatt a személyes adatai törölve lesznek. További információkért lépjen hívja az ügyfélszolgálat forródrótját.Bocsi, kicsit hosszú lett...
[ Szerkesztve ]
-
kp78
addikt
válasz
bandigyerek #21230 üzenetére
Én letiltottam a gyári időjárást alkalmazást, nincs is az alkalmazások között, de ennek ellenére néha nekem is úgy mutatja, ahogy neked (2 sec), most meg becsukás után csak felvillan az óra alatt, az óra marad, ez meg eltűnik. Nem zavar, csak próbáltam rájönni, miért lehet.
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
válasz
bandigyerek #21228 üzenetére
Smart tok értesítő sávján Neked is felvillan az óra alatt egy pillanatra az időjárás jelentés, amikor becsukod a fedelet?
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
bigrock
addikt
Ezen csak egyet kell tapicskolni, igaz, nem a képernyőre, hanem az ujjlenyomat olvasóra...
-
Aryon87
félisten
Régebb tudta pedig. Családban van P8Lite (enyém volt, nagyi örökölte), az tudja a duplakoppos ébresztést. Az azt követő generációkból már kivették.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Oldman2
nagyúr
Ez a készülék ismeri-e azt a funkciót, hogy gyorsan kettőt tapintva a kijelzőre, az felébred?
-
mollika
újonc
Sziasztok!
Bocs a fárasztasért,de kérhetnék esetleg pát portrémódban készűlt fotót?inkább a hátlapi kamerás érdekel.köszönöm -
Szabadh
tag
Lehet már volt szó róla, de nem olvastam vissza annyira...
A töltés...
Nekem egyáltalán nem gyors.
Ha meg sima 2A töltövel töltöm, akkor meg se mozdul.
Kell valamit kapcsolgatni rajta a gyors töltéshez? -
Luser2000
addikt
válasz
Pongi1975 #21208 üzenetére
nem tudom, hogy jó nagy butaság-e vagy sem, de amikor én ott jártam, akkor helyben megvásárolható készüléket nem láttam. Kiegészítők, tartozékok azok voltak.
Az általad belinkelt (olvasott is?) cikk is a kiegészítőkről ír, készülékekről NEM.Samsung Galaxy Z Fold6, Samsung Galaxy Watch Ultra, MacBook Air M2 13"
-
Nikaré
őstag
Van valakinek infója, hogy a József krt. szervizben készülék eladás létezik?
-
ivatti10
aktív tag
válasz
V-I-D-A #21194 üzenetére
HiCaréban jelent meg, és tölthető is volt. Mint írtam, itt az országban levő telefonra jelent meg, szerintem nincs földrészre lebontva, már frissült is.Ja, és sima Mate 10, tehát ne tévesszen meg senkit a bejegyzés, nem európai verzió.
Bandigyerek
Ja, igen, másodszorra felfogtam. 😃 Szerintem is 1 hónap, míg európai modellekre jön, általában a kínaiak 1 hónappal előtte kapják a frissítést, személyes tapasztalat.[ Szerkesztve ]
ZTE nubia Z60 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hosszított kijelző, MI, Leica kamera, üvegborítás, OLED kijelző: tényleg beleraktak mindent, a kérdés az, hogy ez elég-e.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Xbox Series X|S
- OLED TV topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vizsgálja a driver frissítés után leálló GeForce-okat az NVIDIA
- BestBuy topik
- Futás, futópályák
- Még mindig rengetek Socket AM4-es CPU-t ad el az AMD
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest