- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Mobil flották
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Integrálja a Honor saját asszisztensébe a DeepSeeket
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
eurolac
senior tag
válasz
Iomega #22399 üzenetére
Erről itt korábban olvastam. Az egyik kollégámnak Oneplus (pontos típusát nem néztem) telója van Pie van rajta. Keresett rá call recordert, többet próbált, nem talált normálisan működőt. Ajánlásomra ezt feltette. Azt mondta, hogy halkan de mindkét fél hangját rögzíti. Mivel nem talált jobbat megvette a Pro verziót belőle ami több, mint 3000 Ft volt. A semminél jobb ha szükség van a felvételre.
Amúgy szerintem a mikrofon/hangszóró hangját rögzíti. Jövő év elején ha talizok vele jobban megnézem ill. meghallgatom mennyire halk.[ Szerkesztve ]
Eurolac
-
Iomega
addikt
Ezt próbálta valaki? A 8-ason nagyon minőségi, tökéletes. 100%
Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
-
Dictator^
veterán
válasz
dajdaj #22388 üzenetére
Köszönöm a válaszotokat, de nem igazán értem, mert kifejezetten az Android 9-nél tiltva kéne legyen (root nélkül) az ACR.
Véletlen nektek nem rootolt a telefon?
Illetve ha halkabb a felvétel, akkor lehetséges, hogy a hangszóróból visszahallott hangot rögzíti.. így már érthető lenne az egész.Nem tudnál egy teszt felvételt felrakni?
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
kosmoo81
tag
Úgy nézem hogy a single sim indult meg, amiatt nem jön nekem se mert bl29, szerintem ezekre később fog jönni...
-
Dictator^
veterán
válasz
dajdaj #22384 üzenetére
Konkrétan róla van szó?
Bár valaki írta, hogy valami speckó ACR-t használ, ami még megy..És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
ClioRS
őstag
Én tegnap megpróbáltam feltenni a 9-et PC-s firmwarefinder+régebbi HiSuite kombóval, de a végén a folyamat elszállt a telón, azzal, hogy nem sikerült frissíteni. Pedig jóvá van hagyva a telómra. Mi lehetett a gond?
-
Tailorzsolt
tag
Sziasztok! Lehet, hogy volt már a fórumban, csak én nem követem a Mate 10 Pro eseményeket, mert készüléket váltottam, de a páromnak még az van.
Ennyi felvezető után a kérdés..
Azt vettük észre, hogy a Cloud-ra az utolsó frissítés október 20-án volt, pedig automatikus mentésre van állítva. Próbáltam manuálisan, de azt írja fejlesszem a tárhelyet, mert nincs elég hely. Szóval az ingyenes 5Gb-ból 20Mb van mindössze használatban. De mindig ezt dobja ki.
Van valakinek hasonló tapasztalata, vagy ötlete?
Köszönöm előre is.
-
magicbox
senior tag
válasz
rhonin #22370 üzenetére
Arra van megoldás, hogy az AOD az időt 24 órás formában mutassa. Nagyon idegesít, hogy most 5:54 van 17:54 helyett. A telefonon normálisan mutatja. Semmi beállítási lehetőséget nem találtam.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, iPad Pro 11" M4 (2024), Apple Watch 9 GPS+Cellular, Apple TV 4K (2022), Philips 55OLED806, HTPC, Plex
-
gatto_
senior tag
A 9-es verzióban csak gesztus vezérlés van, vagy bekapcsolhatóak a hagyományos virtuális gombok is?
-
bandigyerek
senior tag
Hová a búbánatba tüntették a GPS beállításokat? Olyan van, hogy a programok dönthetik el, hogy a GPS-t, vagy a WIFI/mobilhálózat -ot használja. De én nem nagyon akarom, hogy programok döntsenek.
-
TomPack
őstag
válasz
yodamester10 #22374 üzenetére
Nekem is 12-órás formátumban mutatja. Pedig én nyomtam fr-t.
ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
Telekomos szeptemberi vásárlás, saját simmel nem, vodással beindult a frissítés. Azonnal ki is vettem menet közben a simet és ment vissza a telekomos nehogy valami szolgáltatói adatot megtanuljon.
https://tinyurl.com/rasoapro
-
rhonin
senior tag
válasz
yodamester10 #22369 üzenetére
Beállítások - - > főképernyő és háttér - - > mindig a kijelzőn
-
yodamester10
őstag
Még mindig érdekelne hova dugták az AOD állítási lehetőséget mert nem találom.
-
Dictator^
veterán
Láthatólag valamiért elkezdett merülni a Android 8-on a telefonom. Akkumulátor kezelőbe semmi extra alkalmazást nem látok, ami szívná a telefont.
Tegnap este 23 körül leraktam olyan 25%-al, ébresztő bekapcsolva, gondolom ébresztett is, de nem tudtam felkelni ma 12-ig.. mire felkeltem, totál le volt merülve.
Átlagban 5-10%-ot merül egy 8 órás időszak alatt.. szóval ötletem sincs, hogy mi van.Android 9-en érdekelne a sebesség illetve az akku idő.. Ezek javultak?
Nincs kedvem FR-t nyomni a telefonra, illetve hiányozna az ACR is..És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
Iomega
addikt
válasz
#08132608 #22355 üzenetére
Még nem érkezett meg, Telekomos kártya van a telefonban. Vodás sim kártyával is próbáltam, de semmi. Nem tudom, hogy a feltöltős és nem feltöltős sim-ek mennyire befolyásolják?
[ Szerkesztve ]
Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Egyébként, amekkora cég a Huawei ez manapság k...ra nem módi, hogy lassan személyenként kapjuk a frissítést. Van ott bőven lóvé, tessék fizetni, és normális szerveren küldeni mindenkinek, hanem is egyszerre, de max 1 héten belül.
Példát venni az apple-ról, ha már mindenben majmolják ők is, akkor azt is csinálják úgy.
Mondjuk ilyenre még nem volt példa, hogy azóta s ezzel a telefonnal vagyok, de 2 hónap és végre megvetem mellé az s10-zet. A mate 20 pro csalódás volt, de hát párszor már leírtam. Note 9-cet végül nem vettem mellé, de nagyon kell már nekem egy "melós" telefon mellé. -
válasz
marcell2015 #22354 üzenetére
Szia,
A készülékednek megfelelő (09 vagy 29) firmware verzióra kell IMEI ellenőrzést nyomni, aztán ott îrja, hogy az 09-re vagy a 29-re engedélyezve, vagy sem.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
törölt tag
válasz
marcell2015 #22356 üzenetére
Az király
-
törölt tag
BLA-L09C432B157-re kapott már valaki pitét?
-
nmoric
csendes tag
Nagyon durván merül. Sajnos kell a FR, de semmi kedvem hozzá.
-
yodamester10
őstag
Az always and displayt hol lehet állítani,mert nem jövök rá.
-
Nekem bejön az új pie sok újdonság van és gyorsnak tűnik nagyon üzemidőt még tesztelem,talán ez az új oldalra lapozható alkalmazasváltás nem jó mert a régi lefele pörgethető kártyással gyorsabban lehetett ugrálni köztük így meg elég lassan sajnos
Viszont a fényképezőgépnél berakták a kikapcsolható AI-t viszont én most semmi különbséget nem látok ha bekapcsolom vagy ha kikapcsolom míg a frissítés előtt ha pro módba kapcsoltam de nem állítottam el semmit akkor ugye az AI-t kapcsoltam ki és tényleg más képeket csinált mint AI-vel.Auto módban sokkal élénkebbek,teltebbek voltak a színek ami ugyan természetellenes de sokkal látvanyosabb volt,nekem tetszett.Most meg ugyan olyanokat lő ez tök lehangoló
Vagy lehet nem jó helyen kapcsolgatom ki be?
Elvileg ez az nem(AI mester) vagy nem?Ui: vagy lehet hogy most is pro módba kell lépni az AI teljes kiiktatasahoz?Ez most jutott eszembe
[ Szerkesztve ]
-
Gara68
tag
válasz
Gara68 #22333 üzenetére
Aki Telekomosként nem kapta meg a frissítést a FF alkalmazással megtudja nézni, hogy IMEI alapján frissíthető-e? Ha jelzi, mint nekem is, kártya cserével megkapja.
Fontos! Kártya cserénél a telefont ne kapcsoljuk ki!!! Telekomos kártya ki, Vodafone v Telenor be. Jelzi a frissítést, Telekom kártya vissza (kikapcsolás nélkül!), frissítés leszed. Örül.Evolucio: symbian -> android -> maemo -> wp -> BlackBerry Z10 ->BlackBerry Z30 -> BlackBerry Passport (BlackBestia)-> Huawei P9 Plus -> Huawei Mate10 Pro -> Huawei Mate20 Pro -> Samsung Galaxy S10+ -> Huawei P30 Pro -> iPhone 11 Pro
-
deka10
senior tag
Egy kis szösszenet, nem csináltam teljes visszaállítást és kicsit össze-vissza megy a frissítés után a háttérben futó alkalmazások megjelenítése.
A korábbi rendszer 8.0
A jelenlegi 9.0
Hát ezt nem tudom hova rakni csak lestem, biztos az mi leképezte a kettőt együtt
Mindez már 9.0 alatt.
Tehát érdemes a teljes visszaállítással szöszölni. Most neki is esekHa azt akarod, hogy ne essen le a telefonod akkor rakd repülőgép üzemmódba!
-
kosmoo81
tag
Nekem volt 4 különböző sim a telefonba de nem jött még mindig semmi frissítés...
-
jovás
aktív tag
Nekem is megjött tegnap reggelre, most 20.-án vásárolt FirstPhone-os dual sim-es teló.
-
SzalaiG
addikt
Sziasztok!
A Messenger folyamatosan nagyfogyasztásúként jelenik meg az értesítéseknél.
Ki kapcsoltam az értesítést. Engedélyeztem, de akkor is.
Járt már így valaki, h bármely opciót jelöli be akkor is értesít? -
Denonavr
csendes tag
Este megjött nekem is (Firstphone, dual, telekom sim kártya)
Érdemes akkor egy gyári visszaállítást csinálni és utána felrakni?Denon SC-G101 (Dragonweed tuning), QUAD 77, Hivox Lupus C MKIII, HTPC
-
r0by
addikt
válasz
thedivision2 #22334 üzenetére
Ez a módszer sajna már nem működik, lehet már lassan fél éve. Vagy vársz OTA-ra, vagy kis pénzmag ellenében FunkyHuawei.
-
TomPack
őstag
Eléggé bosszantott, hogy amikor a kezdőképernyő egy üres részén lefelé simítottam, akkor előjött a HiSearch. Illetve a kamera szoftverébe is bele van integrálva.
Akit érint, az ezzel a módszerrel törölheti az alkalmazást.ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
thedivision2
aktív tag
Nekem egy C55-ös végződésű olasz TIM szolgáltatós 8-as van most fent. FF-el rákerestem a 9-esre, 14-étől van rá, viszont nem telepíthetőnek írja. Ha megcsinálom a proxys megoldást, akkor ugyan azt fogom kapni, mintha OTA-n jött volna le ? Mire kell figyelnem ennél a megoldásnál ? Gyári készülék, nincs belenyúlva. Jelenleg UPC Mobile (Vodafone) sim van benne.
[ Szerkesztve ]
-
Gara68
tag
Telekom, single SIM, tavaly novemberi előrendeléssel.
FF jelzi, (mától!) hogy elérhető nekem is, mégsem jött még.Evolucio: symbian -> android -> maemo -> wp -> BlackBerry Z10 ->BlackBerry Z30 -> BlackBerry Passport (BlackBestia)-> Huawei P9 Plus -> Huawei Mate10 Pro -> Huawei Mate20 Pro -> Samsung Galaxy S10+ -> Huawei P30 Pro -> iPhone 11 Pro
-
robee19
tag
válasz
szendy69 #22330 üzenetére
Pedig elég egyszerű szerintem. (ha jól gondolom). Oké, hogy IMEI szerint jön a frissítés, csak a Telenor nem ugyanakkor oldja fel az xxxx IMEI-re a frissíthetőséget mint a Telekom, vagy akár a Voda. Ezért segíthet a hálózatváltás.
Szerk.: bocs ez nem feltétlenül neked szól.
[ Szerkesztve ]
-
szendy69
tag
Én értem hogy fizikailag benne volt, de mivel nem állt fel hálózatra, így olyan mintha nem is lett volna benne, ezt nem értem igazából...
Így van imei alapján jön a frissítés, szóval a kártyáknak ehhez semmi köze, akármilyen kártyát raksz bele akkor is ugyan az az imei számod marad. A kártya csere helyett szerintem elég egy repülő üzemmód on/off, vagy egy restart, de én már nem értek semmit 😂 Mindegy jön ha akar 🤷♂️ -
hacki87
senior tag
válasz
molacika91 #22325 üzenetére
Amikor a Telekomos telefonba beraktam a vodas kártyát kézi keresessel megtalalta a frissitest amikor visszaraktam a Telekomos kártyát eltűnt. Vodas visszarak frissítés elojott így vodassal letoltottem majd utana vissza a Telekomos sim.
-
D4ni
őstag
Nos, az enyém Single, telekomtól, telekomos kártyával. Frissítést nem talál. Bele raktam 2 éves lejárt telenor kártyám , és már jön is lefelé.
"Fujigama? Nem ismerem ezt a márkát. - Csak kívül Fujigama, belül Sony "
-
Iomega
addikt
Hamarosan jön a service pack.
-
TomPack
őstag
Nekem a fotózással gyűlt meg a bajom.
Sikerült olyan képet csinálni, hogy a fotózandó személy 2x van a fotón, csak más pozicióban!És született olyan fotó is, ahol a háttér zöld, mintha greenbox lenne.
8-ason ilyeneket sosem tapasztaltam.
A laggok megszűntek, pár óra alatt észheztért a teló a frissítés után. Gesztussal használom.ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
-
yodamester10
őstag
Tud valaki segíteni hogy hol kell az aodon 24/h-ra rakni az órát mert magától átváltotta a frissítés óta.
-
Summi72
kezdő
Ezzel én is így vagyok. Egy napig erőltettem, de nem tudtam megszokni. Mondjuk, nekem (valszeg) az is bezavar, hogy tok van a telón, így nehéz a telefon széléről húzni a "vissza" gesztust. Viszont az egygombos navi (a hosszú gombos) az bejövős. Azt használom. Ami a sírba tesz, hogy merül a teló mint a nyeletlen balta. Éjszaka (csak gsm) 10-15%. Tegnap este töltöttem, ma alig 30 perc képernyőidővel 52%-on vagyok. Erősebb használattal 3,5 óra képernyő időm volt (amikor ugye megjött a pite) s estére 0%. 20%-ról, az asztalon 25 perc alatt kikapcsolt. 8-as android alatt elment két napot, ha nem is simán. Viszont érdekes módon itt nem kell lakatolnom az appokat (amúgy lefelé kell húzni az ablakot a futó programoknál) megjön minden értesítés azonnal. Messenger 2 email fiók push. Lehet ezért. Pedig csináltam FR-t is, de innen nézve ez bizony egynapos teló lesz. Szerencsére csak az ünnepek alatt. Januárban megy vissza a 8-as, mert melóhoz kell a hangrögzítés.
-
Ez a gesztusvezérlés döbbenetesen szar. Mondjuk ahogy látom, ez nem Huawei-specifikus. Évekre van az iOS-től. Szomorú.
while (!sleep) sheep++;
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Érdekes azért, valakinek FR nélkül is fluid, másoknak Fr után laggol?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hosszított kijelző, MI, Leica kamera, üvegborítás, OLED kijelző: tényleg beleraktak mindent, a kérdés az, hogy ez elég-e.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest