- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
name
csendes tag
Telefon szervizben mondták. Nem a sógor meg ilyenek.
Én is próbálkoztam felrakni valamit. De zárt a bootloader...
3 napot mondtak, 2 hét lett. Aztán meg az volt a szöveg, hogy annyira lehetetlen hozzá rendszert találni, hogy 1 másik ugyanilyen telóról szedték le a rendszert.
A hardver tényleg bírja, de a szoftveres támogatás egyre rosszabb.
Bár végülis egy 7 éves telóról van szó...
-
sebijani1982
senior tag
A szabvány első verziója 2016 márciusában jelent meg, majd 2016 novemberében a második változat követte.
A Google 2017 októberében mutatta be a Pixel 2-t , amely eSIM-támogatást adott a Google Fi szolgáltatásához.
Az Apple először 2017 szeptemberében vezette be az eSIM támogatást az Apple Watch Series 3- mal.2017. októberben mutatták be a Mate 10 pro-t.
Ebből kiindulva esélytelen volt rá, hogy kapjon.forrás telefonguru, wiki
-
Exelsior24
aktív tag
Szia!
Nem tud
, nem tudom pontosan mikor jelentek meg az első eSIM-es telefonok, de szintem pár évvel később mint a Mate 10 Pro, vagy ha már voltak is akkoriban, akkor is nagyon ritka lehetett az amelyik tudta azt a funkciót.
Én legelőször iPhone-oknál és csúcskategóriás Samsungok-nál hallottam erről az eSIM-ről, de azoknál is csak pár éve, előtte azt se tudtam, hogy létezik ilyen.
Neten rákeresve azt találtam, hogy a Huawei P40, P40 Pro és Mate 40 Pro amik tudják az eSIM-et a Huawei készülékei közül. -
sonye
senior tag
Oké, szebb, de kb a 300 ezres kategóriától.
Érdemben viszont ugyanaz a kis méretű szenzor van mindegyikben. Én inkább erre értettem, hogy nincs fejlődés. Tele rakták kamerákkal ahelyett, hogy lenne 1"-os zenzorral normális kamera. És speciel nekem nem kell előre az a luk, mert idegesítő. Miért nem lehet megoldani azt a nyomorult motoros szelfi kamerát?
jól tudom, hogy az MP40p meg már nem is kapott google csomagot? Amerika megölte a huawei telefonokat. Google programok nélkül nekem használhatatlan egy telefon. -
-
-
MaciPali
csendes tag
Köszi.
Nem gond mert két évesen még mindig nagyon jó aksival van. Nagyon szeretem.
Hátul az egyik kamera van összetörve a másik meg karcos. Így nem tudok vele fényképezni. Szerintem a kulcsok a zsebembe nyomták meg. Előfizetésre veszek másik telefont és mielőtt leveszik a biztosítást meg akarom csináltatni. -
csopi66
friss újonc
Üdv!
HiSuite ugyan enged visszamenni,de csak 9.0-ig! Akik még 8-as verzión vannak,szerintem várjanak türelmesen! Remélem lesznek itt összehasonlító képek és videók a kettő verzió kamera képességeirőll!
(nem vásárolok már új modelleket,tavaly novemberben vettem Mate10-et/használtan/,de már9.0-val,póbáltam visszamenni 8-ra,de nem sikerült,most sem,aztán a sikertelen próba után most az új 10-re,de az kicsit gyanús,hogy Huawei ennyire rejti a 8-as verziót,bár összehasonlítási alapom nincs) -
snake1977
őstag
Majd hétfőn rákéredezek a márkaszervízbe lehet e akkut cseréltetni garancia idő túl, szerintem irreális lenne ha csak a kijelzővel együtt cserélnék, plusz a költsége az egekbe nyúlna.
De most már kiváncsi vagyok mit mondanak, az enyémben sem olyan acélos az már akku mint féléve, persze bő 2 napot elmegy így is ahogy én használom.
-
snake1977
őstag
Ragasztással van rögzítve az akku [link] , csak itt kihagyták a könnyű eltávolítási lehetőséget mint pl. a mate 8-nál és a legtöbb telefonnál, az akku alatti kihúzható ragasztó csíkot.
Gondolom ezért lehet gyári akkut venni külön is, csak egy fokkal macerásabb a cseréje ha nem szakszervíz végzi, a kijelzőt cserélni pluszban gazdaságtalan lenne. Szerintem szimplán elcseszték csere közben és megtört az üveg, megesik néha a profikkal is. -
robee19
tag
-
Buckey
őstag
Szerintem nem parázom túl, volt amoledes telefonom, ami szépen be is égett, amíg nálam volt, az kb. 1,5 év. Igaz, nem Huawei volt, hanem [Samsung Galaxy Nexus] , ami ha jól tudom, szintén nem a gagyi dzsunka kategória.
És mint utánad írták, bizony van, akinek be is égett (ezúton köszönöm a megerősítést, hogy a félelmem nem alaptalan az amoled beégésével kapcsolatban).
És én odafigyeltem, ezért nem égett be, de ha úgy használtam volna, mint a Nexust, akkor mehetett volna kijelzőcserére. Vagy a mostani használtpiaci árának (ami nem sok) kb. a felét ha megkaptam volna a beégett kijelző miatt.
(#29486) mirci18, még nekem sem égett be, de nem is szeretném. A két évvel ezelőtti áráért (200+ ezer) nem akarok egynél több kompromisszumot kötni. -
snake1977
őstag
Megnéztem, a google fordítós leírások pazarul mutatnak. 1.0 verzióval sincs baj, a régebbiek sokszor hibamentesebben működtek mindenből mint az újak, kivéve ha nem enged csatlakozni a verziószám miatt, vagy egyéb kritérium végett. Ez a félig kínai, félig angol, google fordítós magyar app rengeteg engem speciel nem győzött meg, de biztosan lesz akinek megfelel, ettől független úgy vélem a nagy átlag nem fog ezzel kínlódni.
Az Oled jellemzően magas fényerőn tud hamar beégni, szerintem is egy kis odafigyeléssel elkerülhető, bár az egy rossz megoldás hogy a általánosságban a felső sávon néhány fullscreen app kivételével ott a térerő akku stb. ikon, azok be tudnak égni alacsony fényerőn is, hosszabb idő után. A sötét módot bekapcsolva kézi beállításokkal szabályzom, beltérben a 20-30% közötti fényerő szinte mindig elég, utcán meg jó esetben nem bámul az ember statikus tartalmat hosszú ideig. Ez kicsit ilyen kompromisszumos dolog, valamit valamiért.
-
snake1977
őstag
Ebben nem vagyok jártas ezért ha láma dolgot kérdezek nézd el nekem, egy instagram, messenger, whattsap, stb. tud müködni apk-ból telepítve a gapps nélkül is, frissiti majd magát? Vagy minden frissitésnél újra kell telepíteni az apk-t? Volt már hogy a messengerem addig nem volt hajlandó működni normálisan amíg nem frissitettem le.
A másik fenntartásom ezzel kapcsolatban hogy a júzerek nem biztos hogy értenek vagy akarnak érteni ahhoz hogy apk-t tegyenek a telefonra és abból oldják meg ezeknek a programoknak a használatát, főleg ilyen árazás mellett, szerintem 10-ből 9 ki fog kötni egy samsung note 10+ mellett ami hasonló árkategória és tudás, de nem kell szórakozni a programok, alkalmazások telepítésével.
szerk.: Tudom hogy a huawei kínál megoldásokat, de nekem még nincs tudomásom hogy az app store-jukban milyen alkalmazások lesznek elérhetőek. -
Ott nem stimmel valami akkor a hálózattal.
Én csak a Telekom kapcsán tudok itt nyilatkozni, de a VoLTE nekem bejött, a Mate 10 Pro-val is használtam 10 hónapig, azóta a Note9-cel, a feleségem View 10-zel és nem szívesen mondanánk már le arról.
Amikor vidéken vagyunk, csak 2G és 4G lefedett területen, akkor pláne nem mindegy, hogy csak 2G-n lehetne telefonálni, de szerencsére adott a 4G által a jobb hangminőséggel és egyéb előnyökkel járó VoLTE is.
A DIGI kapcsán a most indult, még tesztelős szolgáltatásnál is olvasni panaszokat a VoLTE kapcsán is, de csak javítgatják majd a hibákat. -
Úgy érted, hogy a DIGI-nél, vagy általánosságban?
Mert a fenti szolgáltatónál még nem az igazi a működésük, de amúgy jó és hasznos mind a két funkció, én például VoLTE nélkül nem akarnék már szolgáltatást használni, pont a Mate 10 Pro megvételekor aktiváltattam 2017 novemberében (a Telekomnál) és azóta semmi pénzért nem mondanék le arról - főként amikor olyan helyen vagyok, ahol csak 2G és 4G van. -
-
De elfogadják.Nekem volt egy ügyem mikor párom költözött el és ki akarta pakolni a lakást 2 legénnyel.Addig amíg a saját holmiját pakolták nem volt gond de mikor az enyémet is vinni akarták akkor elszakadt a cérna és azt mondtam megölöm őket ha olyant is elvisznek ami nem az övék.Felvették telefon hangrogzítőjén és feljelentettek.Eljárás indult a felvétel alapján amit pebdrive-ra másolva leadtak a redőrségen bizonyítékként.Végül visszavonták a feljelentést mivel ők is törvényt szegtek,fenyegetően léptek fel meg végül is ki akartak rabolni ha azt vesszük.Kiegyeztünk senkinek ne legyen baja és így ejtették az ügyet.A lényeg hogy felhasználható bizonyítékként bármilyen hangfelvétel még akkor is ha azt nem törvényesen rögzítették.
-
Műszakis
tag
Köszi ez jó is lenne , de magyar boltba van ilyen? Csak gyárit láttam az meg csak 1m hosszú, vettem egy 4 es blitzwolf autós töltőt de hiába qc3.0 csak gyorstöltéssel tölt mert csak 3A tud , sebaj .
Gyári kábel meg hol érintkezik hol nem , renélem nem telón a csati lesz a hibás -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Már megkaptam többször is, de néha nem bírom. Főleg a szakmaiságra hivatkozva, ahogy írod is. Pedig, pont egy szakmai fórumon (is) sokat nyom a latba, ha szakmaisága nem helyesírási hibákkal teli.
Miért, hol kell, vagy lehet helyesen írni? Jogi fórumokon, vagy hol a csába? Ez, de hülyeség és idióta kifogás már.--------------
(#24426) koxx
Telefonnál én sem figyelem, de ugye automatikusan kijavítja, vagy felül is írja egy másik szóra, amit nem szeretnék és ezt általában elküldés után veszem észre, hogy micsoda baromságot írt(am) a telefonom.
Na, többet nem is ragoznám, csak megjegyeztem, mint írtam, nem kellene ezt a csodaszép és egyedi nyelvet szarrá degradálni ilyen hibákkal, meg angol rövidített szlengekkel (sem), mert az is rendesen szaporodik napi szinten.Erről ez jutott eszembe, hogy mennyire egyedi a Magyar nyelv...
-
Kija
aktív tag
-
A mate 10 pro-t nem az emag árulja mert az 2 éves gyári garanciával adná hivatalos forgalmazóként de nem 140-150-ért hanem a hivatalos forgalmazóknál jellemző 170-180 ezerért.
Világosan látszik,hogy termékgaranciát magánszemély adja és 1 év ott olvashatod.
2.
Itt 10 ezerrel drágább de szintén magán személy ad garanciát és csak 1 évet.
Egy bizonyos gsm-electronic kft ami valójában a gsmhome nevű sufni gsm aminek a fő profilja a szürkeimportos forrásból származó 0 perces de használt telefonok árusítása. -
r0by
addikt
Akkor jövök én egy kis pozitívummal a bt-vel kapcsolatban. Nekem az összes eszközömmel stabil, sosem volt még velük problémám. A teljesség igénye nélkül: két bt-s fejhallgató, autóban roidmis 2s, vérnyomásmérő, gear S3, ugreen transmitter. Úgy működik ahogy kell, gyorsan és stabilan. Persze az igaz, hogy a szabvány szerinti 10m után szakadozik..
Az érzékelés pedig minden helyzetben jó
Mate 9 volt előtte, azzal sem volt soha gondom ilyen téren. Ellenben az előtte lévő Samu Note 4 elég gyatra volt, de az már eléggé a múlt szerencsére -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Ok, és mégis mit vársz, milyen "minőségi sztereó hang" legyen maga a készülékben, amik lassan olyan vékonyak lesznek, mint egy gyufa? Minőségi hang? Már maga a hang megnevezés nevetséges.
Párom XS telefonja igaz, hogy valóban jobb (ebben is), de megmondtam neki, ne merészeljen a közelemben rádiót, vagy bármi mást készüléken kihangosítva hallgatni, mert a falra mászok tőle, pedig az "ájfonny" tényleg gyúrt erre a részre is.
Ezeket nem erre találták ki, ha minőségben szeretnél zenét hallgatni, vegyél hozzá minőségi fülest, vagy hifi rendszert. Attól, hogy sztereóban is megszólal, még nem lesz jobb. Ez is csak egy parasztvakító baromság, vagy "újítás", hogy már ilyen is van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged