- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- OnePlus One - Kína már itt One
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
quint
aktív tag
-
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Oldman2 #30500 üzenetére
Ha jól emlékszek, valaki kérdezte, hogy a rögzített Hívások hol találhatóak...?
Részletek:
Hívás után az Értesítések között megjelenik egy ilyen:
Ezt megérintve, a felvétel azonnal meghallgatható.
A gyári Hangrögzítő alkalmazásban ez után megjelenik egy az alábbihoz hasonló bejegyzés:
Itt kiválasztva a kívánt Felvételt, meghallgatható, megállítható, törölhető.
Hol tárolódnak ténylegesen ezek a felvételek? Az alábbi Screenshot-on ez is látható:
A Név eleje és a telefonszám egy része kitörölve. Eredetileg az egész látható a fájlnévben!
-
Dictator^
veterán
válasz
Oldman2 #30500 üzenetére
Köszi.
Akkor ezekszerint csak visszaállni kell 9.1-re, ott a visszállás miatt "üres" rendszer lesz gondolom, aztán rádobni a call recorder és minden megy, ahogy kéne.
Kicsit fura, de akkor marad ez az opció.Viszont elég sok negatív tapasztalat jött eddig a 10-es droidról, így már csak az kérdés, hogy arra érdemes -e egyáltalán váltani..
-
snake1977
őstag
válasz
Oldman2 #30083 üzenetére
Pl. a Xiaomi Mi9 nekem kifejezetten tetszik, nincs elszállva az árazással sem. A Mi Mix3 sem lett rossz szerintem. Nem ítélnék meg egy brandet egy rosszul sikerült telefon sw miatt, pláne az árazását nézve az aprón újat lehet venni 55k-ért 2év garival. A szoftvert meg jó esetben javítják, igazából nem vagyok képbe ezzel a telefonnal különösebben, hogy milyen betegségei vannak szoftveres oldalról.
g4mer: A Mi 10 ára ahogy a többi Xiaomi telefoné is, jobban meg fog zuhanni mint a konkurencia árai, náluk egyébként is ez a tendencia. A csúcskategóriában viszont szerintem nem engedi meg magának a cég hogy komolyabb sw hibák legyenek, főleg hogy hamar el lehet bukni az európai vevőkört egy két ilyen bakival nagyon megzuhanhat a presztizsük.
Lásd LeEco, nagyon jó kis telefonokat gyártott, erős hardverrel, jó árazással, rémes kamerával, és még rémesebb szoftveres háttérrel, bevonult majd ki is vonult az európai piacról nagyon hamar.
Egyébként csúcskategos mobilt megvenni frissen a megjelenés évében szerintem butaság, legalábbis én annak tartom, van akinek fontos hogy minden évben birtokolja az aktuális csúcs telefont, én nem vagyok ilyen, meg szerintem nem vagyok ezzel egyedül. De majd elválik mire csere érett lesz a mate 10 pro hogy mit érdemes venni, és milyen lesz az árazás. -
SkiDev
őstag
válasz
Oldman2 #30099 üzenetére
Igen, én is ezt akartam írni.
Nem nehéz úgy prédikálni, hogy a frissítés ott nem b@...tt el semmit, és még olcsóbb készülék ellenére is márkán belül már új androidot és folyamatosan érkező security patcheket kap. Csak nekünk már december óta a fejünkre sem tojik a gyártó. Ha a HMS nem elég nagy kihívás vásárlókat megtartani, akkor csinálják. Én idén lépek Xiaomira, ott a nyavalyás 60k-s telefon is kap frissítést. Nekünk évente szülnek egyet, az is elront valamit.
-
-
apezka
aktív tag
válasz
Oldman2 #29857 üzenetére
Szia!
Ez a windows-os környezetben lévő képmetsző android-os megfelelője. Ha a vonalal körbe rajzolsz egy képernyő részletett és fel emeled az ujjad akkor felugrik a képszerkesztő a kijelölt területre.
Legegyszerűbben a képernyőkép készítése utmutatóban megjelenített kéz tartással és folyamatos képernyő érintéssel tudod elő idézni.
Jó szórakozást! -
olajbogyo
aktív tag
válasz
Oldman2 #29832 üzenetére
Szia!
Szombaton fizettem, és nem volt gond vele. De pont pénteken szólt, hogy frissítsem a simple alkalmazást, mert akkor nem ment nekem sem. Bementem a play-re, és ott az alkalmazásaim között jelezte, hogy frissítsem....megtettem, másnap már ok volt. Hátha nálad is ez a megoldás.....
-
karldergroße
senior tag
válasz
Oldman2 #29793 üzenetére
Értesítő LED a sima mate 10-en is van. Az AOD szerintem úgy hülyeség, ahogy van. Csak az akksit zabálja. Nem létezik, hogy állandóan látni kell azt, mennyi az idő, meg van-e valami a facebookon. Hogy ezt lássam, elég megpöccintenem illetve megemelnem a telefonom tokját és máris látok minden "fontosat".
De azt persze belátom, hogy az igények eltérőek lehetnek.
-
GEIL
addikt
válasz
Oldman2 #29733 üzenetére
2 éve használom teljesen hibátlanul...se készülék lefagyás...se kijelző beégés nincs.
Akksi szinte ugyanaz mint az első napon...lazán hoz nálam kb 5 óra kijelzőidőket.
Szuper töltés hamar felnyomja. Manuális fényerővel használom....lakásban vagy irodában kb 50%....este sötétben kb 20%....napsütésben vagy kint a szabadban 75-100%....kb.Mortal Kombat, néha....de Facebook, Messenger, Viber folyamatosan.....ezeken kívül Térkép, Waze, Traffy hunter, 1 db E-mail cím szinkronizálás, időjárás is óránkénti frissitésre állítva.......Wifi/Hely/Adat éjjel nappal bekapcsolva.....napi pár fotó és alkalmanként videó.
Havonta egyszer azért manuálisan ujrainditom.....ekkor auto fényerőnél a pipa megjelenik....de ez a legkevesebb hogy kiveszem...
Már cserélhettem volna a készüléket...de jelenleg annyira stabilan teszi a dolgát hogy nehéz volna hirtelen utódot találni ami mindenben veri......megvárom a 10-es frissitést ( android + emui )....aztán majd kiderül hogy marad e toábbra is.
Haver lecserélte egy P30 lite-ra
most visszasírja....nem értik meg sokan hogy az újabb középkategória nem sokszor veri le a 2-3 évvel ezelőtti flagship-eket.....sőt...újabb lite-okban se ip védelem...se sebesség...se akku...se kamera....akkor mi értelme cserélni ilyen kategóriára ?
-
válasz
Oldman2 #20920 üzenetére
Jól emlékszel és még most is van olyan opció a Samsungnál, a Huawei esetén nem tudok ilyesmiről.
QHD IPS kijelzős készülékről váltottam anno a Mate 10 Pro-ra, utána/most pedig QHD Super AMOLED kijelzős van, de még így is jónak tartom a Mate 10 Pro AMOLED kijelzőjét.
Igaz, kiállított darabnál ott van az a hibalehetőség is, hogy elállítgatták, ha valaki nem tudja, mit és hol kell azzal kapcsolatban nézni, akkor pláne hibára futhat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SkyShowtime
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest