- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Jövő héten érkezik a OnePlus Watch 3
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khaosz55
addikt
Azt is be lehet állítani, hogy a görgetés milyen gyors legyen? Kicsit gyorsabbra állítanám.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Khaosz55 #21397 üzenetére
Szia,
A billentyűzet kapcsolódó beállításában kapcsold ki a rezgést.
Beállítások -> Rendszer -> Nyelv és bevitel -> SwiftKey billentyűzet -> Szövegbevitel -> Hang és rezgés -> Itt lehet konfigurálni a kapcsolódó hangot és rezgést.bandigyerek: Gyárilag nem szoktak visszaállítást eszközölni, de manuálisan rányomhatsz.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Khaosz55
addikt
Sziasztok,
2 napja vettem meg a mate 10 prot. Sikerült mindent beállítani, viszont a zavar, hogy írásnál rezeg az érintésre a telefon. Kikapcsoltam a rezgés érintéskor opciót ennek ellenére rezeg. Lehet rossz helyen kapcsoltam ki ?"érintéskor rezegjen"
Rezgés a navigációs sáv megérintésekor és a készülék feloldásakor.Ok ez nem az de más rezgést nem találok a beállításokban ami ezzel kapcsolatos lenne.
-
válasz
bandigyerek #21394 üzenetére
Részben nem is baj talán, ha nem kapkodnak, mert akik már 9-es Androidon vannak, írnak azért panaszokat, hogy egyik vagy másik külsős, harmadik féltől származó alkalmazás nincs még rendesen megcsinálva az új főverzióra, bár ez jellemzően minden éven így van a megjelenés után néhány hónapig.
Csak megjegyzem, szerintem a Mate 10 Pro hamarabb fog Android 9-et kapni, mint a Note9-em, hiába 9 hónappal újabb kiadás utóbbi.(Igaz, a Note9-en korrekt 8.1 van, azzal jelent meg.)
[ Szerkesztve ]
-
golyós
addikt
válasz
bandigyerek #21389 üzenetére
Az eddigi frissítési szokásokat figyelembe véve
November 10-ből december lett, napot nem adtak meg tehát csúszik.
De ne legyen igazam, én várom, tetszett a gesztusvezérlés, és a kamera is frissűl elvileg.Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
Bazsi84
aktív tag
Az ujaknak akiket erdekel az uzemido.Januari a telom,tehat 11 honapos.8 ora SOT,1 nap 12 ora alatt.Ebben volt vegyes wifi es mobilnet,2 ora jatek,facebook,messenger,bongeszes,par video es meg egy rendszerfrissites is(most kaptam meg a gpu turbot,850 mb-os).De csak wifin volt mar 11 folott is.Sztem ez nem rossz.Mas markakhoz merve pedig plane nem..Ja es ebben semmi trukk,semmire nem kell ehhez kulonosebben odafigyelnem,az elejen beallitottam mindent,illetve amikor meloban vagyok es zart,fem szekrenyben van a telo,akkor kirakom repulobe.
[ Szerkesztve ]
-
cl.aci
aktív tag
válasz
waassy #21380 üzenetére
Tegnap kaptam meg a futártól a telenoros mate 10-et, nem dual simes, söt mivel volt egy kis pity-puty a telefon körül így vissza is akartam küldeni, de megvígasztaltak már csütörtökön délután nem volt belőle egy darab sem, így maradt amit kaptam.
"bakker ez tényeg egy fadoboz, azt hittem csak viccelsz"
-
nmoric
csendes tag
Decemberben lesz Pie.
huaweiblog.hu/huawei-emui-9-android-9-0-pie-frissites[ Szerkesztve ]
-
válasz
waassy #21380 üzenetére
Szia,
Eddig nem jelezte senki, hogy már kétkártyást adnának, de ettől még lehetséges, miszerint változtattak mostanság, viszont a kiírásuk alapján sem merem mondani a biztos kétkártyást, mert sok az elírásuk (a megjelenést követően, hosszú hónapokon át 64 GB-ot írtak például a Mate 10 Pro-ra, holott, 128 GB-ost forgalmaztak, mert hivatalosan nincs is hazánkban 64 GB-os árusítva).
Még azt sem merem javasolni, hogy kérdezz rá telefonon vagy személyesen, mert az ügyintézők sem mindig vannak képben, például sokan egy év után is függőnek mondják azt, amit a kezdetektől és mindvégig hálózati zár nélkül forgalmaznak.
Az a biztos, ha megnézed magad a gyakorlatban.
Ha online akarod rendelni, akkor legfeljebb elállsz 14 napon belül a vásárlástól, amit bár nem kell indokolnod, de az bőven elég lenne, hogy kétkártyást írnak a honlapon és egykártyást adnak.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
golyós
addikt
Pont azt írtad le amit cáfolsz: ha használod akkor estére elfogy a szufla, ha nem akkor elmegy 2 napot. Ha fasszág akkor oké :-)
Ha 3 napig elmegy akkor azon nincs folyamatos szinkron wifin és mobilneten több fiókkal, nincs navigáció használva, de még a helymeghatározás is ki van kapcsolva. Nem fotóz, nem netezik csak minimálisat, beszéd napi 10 hívás.
Tehát nem használja ki az okostelefon részét.
Nekem ez az irodám, 5 fiók, "sok" hívás, átlag 20 fénykép, online vagyok non-stop. Használom ezért az aksiidő semmivel nem jobb mint bármelyik harmadába kerülő ekkora aksis telefonnak.Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
waassy
tag
Sziasztok!
Most készülök a Telenornál előfizetésre venni egy ilyen telót, Mate 9-et váltom.
Az összefoglalásban az van hogy függetlenek és Single simesek a Telenoros verziókl.
A Telenor oldalán viszont a specifikációkban már dual sim szerepel. Vett valaki a napokban ilyet, lehet hogy már dual simes? -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
golyós #21266 üzenetére
Az üzemidő nem számít, kijelzőidő a lényeg.Ha elmegy 2-3 napot akkor az nincs használva.
Aha, tehát akkor van használva egy telefon, ha a SOT van legalább 7 óra, vagyis folyton a telefont buzerálom?
Nekem szükségem van okostelefonra, mert olyan applikációkat (IS) használok a sok beszélgetés mellett, pl vezérlem vele a ház riasztórendszerét, az autót (több BT kapcsolattal is, mint pl kihangosítás, OBD rendszer, vagy épp házból beindítom és bekapcsolom a fűtést), utalok rajta pénzt, vagy épp a házi mozi erősítő szoftverjében turkálok vele, vagy a tv-t vezérlem és még sok sok mást etc...vagyis használva van rendesen, estére már kidöglik, ha szinte órákat beszélek rajta, ha meg nem és a fentieket használom, akkor 2-3 napot is elmegy, de minek kellene tovább néznem a kijelzőt, ah nincs szükség rá, emiatt a sot sem éri el a legtöbbször még a 1.5 órát sem.
Több számítógépem is van, nagy monitorokkal, nyilván nem fogok egy telefonon videót, email-t vagy bármi mást nézni csak, akkor, ha valóban muszáj, pl autóban ahol nincs ez a lehetőség.Ez a kijelentés egyszerűen (már bocs), de fasság.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Dictator^ #21373 üzenetére
Javasolt is az optimális működéshez (legalább) 10 - 15%-ot szabadon hagyni.
Nálunk az okostelefonok tárolója és a laptopok SSD-je esetén is bőven túl van ez teljesítve, 50%-on sem volt még szerintem semmi, de általában még a közelében sem, mert külső merevlemezen és felhőben tárolunk mindent.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
-
thedivision2
aktív tag
Sziasztok !
Valahogy be lehet állítani, hogy a törölt képek ne kerüljenek be a nem rég törölt albumba, hanem azonnal eltűnjenek ?
-
nmoric
csendes tag
Na most nagyon kíváncsi lettem, hogy január óta hogyan sikerült 128 Gb-ot elhasználni.
-
A típus és a firmware verzió alapján rendben van, de nagyon kevés a szabad tárhely, ha akarna, sem tudna frissítést letölteni.
Szabadíts fel bőven helyet, aztán a frissítéseknél nyomj rá a Legfrissebb teljes csomag letöltése opcióra.[ Szerkesztve ]
-
Szia,
Ha teszel fel képet vagy infót a telefon által kiírt típusról és firmware verzióról, akkor pontosabbat lehet mondani, de több hibalehetőség is adott, az előttem írton kívül az is lehetséges, hogy maszek alapon utólag, szervizes firmware verzióval kétkártyásított és az a firmware sem okés a frissítés szempontjából.
[ Szerkesztve ]
-
cowr
csendes tag
Sziasztok! Nekem egy olyan kérdésem van, hogy van egy Huawei Mate 10pro-m, de még soha nem jött rá frissítés. Január óta van meg és ez egy nyeremény telefon volt. Lehet, hogy lekorlátozták? És ha igen, fel lehet oldani?
-
Bensid
tag
Örülök, hogy tetszett nektek a történetünk
-
ivatti10
aktív tag
Arcfelismerésnél (ugyanúgy, mint az ujjnyomatfelismerésnél) először egy kódot kell megadni, és csak utána enged tovább felvenni az azonosító adatokat. Azért szükséges, ha esetleg összeveszel a pároddal, és össze-vissza kaszabolja az arcodat
(vagy bármely okból nem ismeri fel az arcodat, mert mondjuk sötét van), akkor a mobil nem fog feloldani. Ilyenkor kéri a kódot, amit előtte megadtál, ezzel aztán beenged a főképernyőre.
ZTE nubia Z60 Ultra
-
kini
csendes tag
Sziasztok! Nemrégiben vettem egy mate 10 pro dual simes telefont.. Az arcfelismerést hol tudom beállítani rajta? Beállításoknál van ilyen, de ott csak minta, pin kód, jelszó közül lehet választani.. Köszi..
Jó gép ez a Yamada,aki mást mond nagy balga, nem kell ide más, Yamada az ász!
-
törölt tag
válasz
Bensid #21347 üzenetére
Jol van gyerekek, kiboritottam a kavet igy reggel meg leesetem a szekrol.
Irsz a sracnak, hogy ismeros a neve, valaszol, hogy igen ott volt a temaban es volt ott egy agyhalott, aki vitazott masokkal. Aztán kiderul te voltal az. Vegem van.Na de az tényleg mar a mult, itt ne legyen harc.
-
válasz
beyruth82 #21342 üzenetére
Vettem már nagyon korrekt áron okostelefont és tévét is Black Friday keretében (a Telekomtól), szóval kifogható, nem feltétlenül trükköznek mindenhol.
Jelenleg is van 159.990 Ft-ért akcióban Mate 10 Pro hazai hivatalos viszonteladónál, az sem rossz ár szerintem.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Bensid
tag
válasz
magicbox #21323 üzenetére
Kedves magicbox!
Ezt most lehet, hogy nem fogod elhinni, de jól emlékeztem, hogy gyanús vagy nekem.
Visszakerestem.
Te voltál az a bizonyos akadékoskodó tag, akivel vitába keveredtem.Nen akartad elhinni a 94.000-es Antutu pontszámomat és már azt hitted, hogy photoshopolom a képernyőképeimet. Az ért az irónikus benne, hogy akkor még semmi közöm nem volt a photoshophoz, ma meg már a fotózás miatt a mindennapjaim része..
De hát fátylat a múltra, magamat visszaolvasva is szánalmas volt mindkettőnk részéről az a vita. Hihetetlen mennyit tud változni az ember 3 év alatt..Itt egy link, hogy te is vissza tudd olvasni
https://prohardver.hu/tema/re_huawei_mate_8_kirinpancel/hsz_5601-5800.html
-
deka10
senior tag
válasz
Aryon87 #21331 üzenetére
Dlna ha a tv képes rá van pár progi a ps-ban, amit én használok az a bubble upnp
bubble upnpHa azt akarod, hogy ne essen le a telefonod akkor rakd repülőgép üzemmódba!
-
JDMKid
tag
válasz
Sterilzona #21332 üzenetére
A fentebb említett samu tartót én is ajánlom. Szerintem az egyik legjobb megoldás.
Buy the Rolex to impress others, the Grand Seiko to impress yourself.
-
oszto10
csendes tag
Sziasztok! Köszönöm a sok infót. Akkor várok még ezzel egy kicsit, hátha lesz egy jó akció még idén.
-
szaki04
senior tag
válasz
iPhone 13 256 Gbyte, Apple Airpods 2, Garmin Fenix 5X Plus
-
válasz
Szia! Samsung Universal car holder (k200 vagy v200 azt hiszem). Szerintem a legjobb.
*** Eladó Citizen Promaster és Orient Mako Panda - BMW 18" Alufelni Nyári Gumival és Szenzorral *** Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Sterilzona
senior tag
Sziasztok
Autos tarto tippje van esetleg valakinek?
Kereso nem nagyon bovelkedett a talalatokban. -
Aryon87
félisten
Srácok, egy ismerősömnek kellene segítség, de nem tag itt, így közvetítek.
Adott egy 4k film, amit a telefonról szeretne okostévén lejátszatni. Miracast nem jó, a videó minősége kaki (720p).
Kábelen keresztül lehetséges valahogy a dolog (mintha egy pendrivet rakna rá)? Vagy hogyan lehetne?[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
szabcsab
csendes tag
https://edigital.hu/okostelefon/huawei-mate-10-pro-dual-sim-kartyafuggetlen-okostelefon-titanium-grey-android-p526695
-
A mate 10 pro-t nem az emag árulja mert az 2 éves gyári garanciával adná hivatalos forgalmazóként de nem 140-150-ért hanem a hivatalos forgalmazóknál jellemző 170-180 ezerért.
Világosan látszik,hogy termékgaranciát magánszemély adja és 1 év ott olvashatod.
2.
Itt 10 ezerrel drágább de szintén magán személy ad garanciát és csak 1 évet.
Egy bizonyos gsm-electronic kft ami valójában a gsmhome nevű sufni gsm aminek a fő profilja a szürkeimportos forrásból származó 0 perces de használt telefonok árusítása. -
válasz
#04441088 #21319 üzenetére
Szia,
Az nem jó, ha itt mindent kikapcsolsz?
Beállítások -> Vezeték nélküli és egyéb hálózatok -> Mobiladat -> Hálózati alkalmazások -> Viber: Mobiladat/Wi-Fi ki, továbbá fent ha átváltod fejlettre, akkor a háttéradat és a roaming is kikapcsolható.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
törölt tag
Hali.
Létezik olyan app amivel mate 10 pron tudnám tiltani hogy netet kapjon a viber? Szükségem van netre, mert kell a munkámhoz és az sem opció hogy vibert törlöm, mert kell amit ott írnak, de egy ideig offolni akarom. -
Bazsi84
aktív tag
válasz
mirci18 #21306 üzenetére
Igen,minden egyes app-ot allits be egyesevel.Lehet elmegy vele par perc,de utana az fut a hatterben amit hagysz,stb...Nekem pl csak zene es messenger futhat kikapcsolt kijelzonel,netet sem hasznalhat mas,csak ha belepek az adott programba.Igy jelenleg 12 ora alatt 2:10 SOT, 75%-on az akku,csak mobilneten,szabadban,kb 80 % fenyerovel.
[ Szerkesztve ]
-
Bensid
tag
Közben arra is rájöttem, hogy mi ennek az oka.
Ha be van kapcsolva a szépítés, akkor bár nagyobb látószöget kapunk, de nincs korrigálva a rezgés. Ugye ha ki van kapcsolva a szépítés közelebb kerül az arcunk, viszont a rezgés kiküszöbölésére tökéletes az a plusz terület, amit még lát a kamera, de pont ezért nincs a képkivágásban, hogy azt a korrigálásra tudja használni a masina.
Hogy megbizonyosodjatok róla ajánlom nektek ezt a kicsit mókás, de érdekes tesztet. Kapcsoljátok ki a szépítést. Tartsátok ki a telefont az arcotoktól olyan messze, amennyire csak tudjátok. Kezdjetek el forogni ide-oda ebben a testhelyzetben. Elég lehetetlen mozgást fog végezni a testetek.Ha be van kapcsolva a szépítés, akkor ez a mozgás egyáltalán nem vehető észre.
-
Bensid
tag
Mivel ráálltam a kamera kivesézésére, így találok néha érdekességeket.
Nem tudom, hogy észrevettétek-e, de ha a szelfi kamerán videózni akartok, alapból elég közel hozza az arcotokat a lencse, nehéz kézből kitartva rendesen videózni az arcunkat. Viszont ha bekapcsoljátok a szépítés funkciót drasztikusan megnő a látószög, sokkal jobban belefér az arcotok a képbe. Itt ugyanúgy le lehet venni a szépítést nullára, viszont a látószög így nagyobb
[ Szerkesztve ]
-
-
g4mer
senior tag
válasz
spanyoll #21301 üzenetére
Minél gazdagabb valaki, és azt a saját erejéből érte el, az általában nagyon odafigyel arra, mire költi el a pénzét (most nem ilyen pénztáros L. féle milliárdosokról beszélek), főleg ha ilyen hülye kütyükről van szó. Ismerek olyan öreg harcost, akinek 5-6 nagy értékű lakása van, és nyomkodós nokiája van, nem hord rolexet stb.
Hogy a kérdésre válaszoljak, sajnos igen, belemossák az emberek agyába, hogy évente cseréljenek, és már a tök átlag user is iphone x max-ot hoz ki a trémolbilból havi 30ért, holott csak facebookozni használja.
Sic Parvis Magna
-
mirci18
addikt
válasz
Bensid #21279 üzenetére
Király leírást adtál akár blog formájában is szivesen olvasnék mindenféle fotós próbálkozásodról mate 10pro-val.
Hobbiból fotózok így érdekel a tökéletes megoldás amivel jobb képeket érhetek el.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
olajbogyo
aktív tag
válasz
Szia!
Így igaz, sajnos valóban agyrém, ahogyan költekezünk feleslegesen.
Ha belegondolok idén márciusban vettem a mate 10 prot, és már azóta ...p20 pro, mate 20 pro.....
ergo, régi sz@r telóm van már(én persze nem így gondolom, még 2 évet tervezek vele). De, ami megy a mate 20 pro fórumán, valószínűleg jogosan, az már el sem hihető, már ami a zöldülést illeti. Mi felhasználók lettünk a tesztelők, mert már nincs idő a gyártóknak arra, hogy normálisan leteszteljenek egy telót, mert a gyártók belehajszolják egymást az őrült versenybe....kár érte"Nem vagyok lusta, csak energiatakarékos üzemmódban vagyok."
-
mirci18
addikt
válasz
beyruth82 #21256 üzenetére
Hát nem tudom nekem a kijelző idő max 6-7 óra.
Otthon és munkahelyen wifi.
A mobilnetnél van egy olyan lehetőség hogy a mobilnet mindíg aktív.
Ez nincs bejelölve.
Mégis jobban merül a telefonom mint a legtöbb topiktársnak.
Kell még valamit állítgatnom?Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
Apaxp
senior tag
válasz
"...kicsit pocakosabb, 60 elejét taposó..." ez én is lehetek
Első okos telóm ZTE Skate 3 évig használtam
Második telóm LG G2 5 évig volt (tönkre ment a képernyő, javítás nem érte meg)
Harmadik telóm Huawei Mate 10 Pro 3/4 éves, szerintem még 5 évig nem gondolkodok váltáson.
Akkor az én fogyasztói magatartásom nem felel meg a cégek elvárásainakSamsung A52s 5g dual sim, Acer E5-573G win10+linux mint
-
TomPack
őstag
válasz
Ez a hardver ami van, még nagyon sokáig elégnek kell lennie.
Érdemi változást az életembe nem hozna pl a Mate20 Pro! /Ja de, egy wellnes hétvégét ki kéne hagynunk az ára miatt/
De technológia fejlesztést nem látok benne, úgy érzem csak belelapátoltak mindent, mert itt az évvége, és kötelező az új szériát kiadni.ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
spanyoll
addikt
Érdekes ez a telefon-élettartam kérdés.
Minap dolgoztam egy rendezvényen, ahol nagyrészt executive és egyéb felsővezetői pozíciókat betöltő emberek voltak; magyarán nem az a réteg, akinek feltétlenül kenyérre kell a pénz.
Egyszer csak megláttam egy kicsit pocakosabb, 60 elejét taposó urat, aki nyomkodta a telefonját és ez valamiért feltűnt. Méghozzá azért, mert egy szifon 4 volt, még csak talán nem is az s.
Azon gondolkoztam el, hogy tényleg muszáj-e évente-kétévente cserélni?
Nem csak a marketing hiteti el velünk?Néha én is előveszem ezért-azért az 5s-em, ami nem gyors, legalább lassú, de még jó. Magyarán simán kihúzhattam volna még ezt az évet és vehettem volna jövő tavasszal telefont, egy évvel később mint amikor a mate 10-et vettem. Nem mintha most beljebb lennék és szívesebben vennék egy mate20-at, vagy bármi ilyesmit, de akkor is papíron fölösleges volt még a vásárlás.
Csak engem "zavar" ez a fogyasztói magatartás belénk nevelése?
Annyi szemetet termel az emberiség évente, ez se segít rajta valahogy."Super perfundo on the early eve of your day."
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hosszított kijelző, MI, Leica kamera, üvegborítás, OLED kijelző: tényleg beleraktak mindent, a kérdés az, hogy ez elég-e.
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- World of Tanks - MMO
- Windows 11
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- Mikrotik routerek
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest