Hirdetés
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
bkiky01
senior tag
válasz
zozzzzzzzzzz
üzenetére
Úgy látom ez a dolog 9.0 alatt javult, 4,5 mega körüli képek.
-
kp78
veterán
válasz
zozzzzzzzzzz
üzenetére
100%-ra rakva a képminőséget a programban (Manual Camera DSLR Camera HD Professional) nekem kicsit nagyobb fájlok jöttek ki ugyanarról a témáról, mint a gyári fényképező szoftverrel. Persze a JPG minőség nem mondom, hogy (sokkal) jobb, hisz annyira nem volt még időm tesztelni, de talán megéri kipróbálni/próbálgatni.

-
zozzzzzzzzzz
tag
-
bigrock
addikt
válasz
zozzzzzzzzzz
üzenetére
Ez számomra is hihetetlen, hogy ugyanazokkal a körülményekkel egy fotó RAW formátumban 22 MB, míg HDR JPG formátumban 1,9 MB.
Akinek van ideje pöcsölni a Snapseed-del, annak jó a RAW, de könyörgöm, miért kell a tizedére tömöríteni a nyers képet? -
-
bigsee
addikt
Használja valaki fólia nélkül? Egy kicsit zavar a ragacs érzés, mint az összes többi fóliával szokott. Érdemes leszedni és üveggel pótolni?
-
T0mBd1gg3R
veterán
Lehet valahogy állítani wifi hálózat prioritást? A szolgáltatótól kapott modem-router gyors, de gyenge az antennája, ezért letettem egy régi b/g routert pár méterre tőle, hogy a ház hátsó részében is legyen wifi. Mivel ennek erősebb a térereje állandóan átvált erre.
-
ivatti10
aktív tag
Sokan foglalkoztok komolyabb szinten a fotózással, hátha hasznos valakinek: a "Manual Camera Pro : DSLR Camera HD Professional" progi most ingyenes a Playen.
-
törölt tag
válasz
bogarfull27
üzenetére
-
Gaben-1971
tag
Hmmmm [link]
Miért nem csodálkozom......
-
kp78
veterán
A fájlkezelőre másnál is érkezett frissítés?

Rádugtam egy ilyet, hogy képeket másoljak, és akkor szólt, hogy frissítsek.
Én sötét kezelőfelülettel használom a telefont, de a fájlok, majd beállításokba belépve a szürke háttéren fehér betűk sajnos nem éppen szembarát megoldás.
-
bogarfull27
tag
Helló!
Pár napja boldog tulaja lettem egy Mate 10 Pro-nak!
Azt szeretném megkérdezni, hogy miért van az, hogy ha felteszem töltőre, akkor a kijelző nem kapcsol ki teljesen.
Elhalványul és úgy marad.
Páromnak is Pro van, de az kikapcsolja a kijelzőt.
A Mate 9-em is ezt csinálta és az sajnos bedöglött. -
pilu85
őstag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
a huawei magyarország modnta ezt nekem, hogy nekik küldhetem 2 évig....
-
beyruth82
veterán
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Ja így már értem 😊
-
bajnokpityu
félisten
válasz
beyruth82
üzenetére
jobb esetben úgy van, h első évben itthon gariztatható, másodikban meg külföldre viszik, igy hosszabb az átfutás. de ez esetben is gyári a gari.
szóval huaweiit szerintem aránylag kicsi rizikóval meg lehet venni jobb sufniból is. (nomeg persze eleve nagyon kicsi a meghibásodási rátájuk) -
törölt tag
Szerintem felesleges ezen rágódni, hogy mennyit csökken az ára. Ezek műszaki cikkek, befektetésnek nulla. Fél évente szinte újabb modell jön. Telefonon csak bukni lehet...
-
bajnokpityu
félisten
válasz
batai15
üzenetére
igen, csak a huaweiinek abból nem lesz pénze, hogy 2. 3. tulaj szivesen veszi a készülékét.
amiből viszont kevesebb lesz, az az,hogy ennyire hirtelen eső új árak mellett nem vennék szivesen huaweiit még egyszer újonnan.szóval nagyon rossz taktika újonnan magasra árazni, majd onnan gyorsan beejteni az árakat. LG csinálta ezt először, látjuk mire vitte.
-
batai15
félisten
Az nekem most csak jó, pár hónapon belül esedékes a váltás. Attól függően hogy mennyi lesz a keret 10 pro leszehetlleg újonnan vagy mate 20
-
beyruth82
veterán
válasz
bajnokpityu
üzenetére
130-ért csak szürkeimportosan lehet kapni. Az nem hivatalos ár és nem jár hozzá rendes garancia sem,ráadásul zsákbamacskát vesz az ember
-
válasz
batai15
üzenetére
Igen, sőt, én még a 170.000 Ft-os hivatalos (akciós) viszonteladói árát is elég jó ár-érték arányúnak tartom újonnan, ha valaki most veszi és hosszabb távra tervez. (A GSM bolti, szürke és társai árakat nem nézem.)
Eladni nem jó most, mert jön az új, sokan cserélni akarnak és tele van/lesz vele az aprós oldal.himpulator: Gondolom, az enyém előtt lévő hozzászólásra akartál reagálni, csak mellé ment.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
batai15
üzenetére
3 hónapja még 200e volt újonnan. azt hittem 2 hónapja, hogy 160ért atom vétel, msot újonnan lement 130 alá.
hogyne lenne komoly telefon. ilyen gsm térerővel, ennyire jó akkuval tényleg szuper cucc, nem 110-120körül kellene mennie használtan. (használható garival)himpulator:lehet ez volt a baj, nem pöcsöltem sokat, csak kipróbáltam 1x.
-
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Az értékvesztés annak a függvénye is, hogy mikor veszed meg és adod el a telefont, egy szérián belül ha közeleg/küszöbön az újabb típus érkezése, akkor szerintem pláne borítékolható a meglévőnél az olcsósodás, legyen szó bármelyik gyártóról.
Én is úgy voltam a Mate 10 Pro-val, hogy bár szerettem és tetszett - mi sem bizonyítja jobban, hogy 10 hónapig használtam, ami esetemben soknak számít mostanság -, de időben eladtam még szeptemberben, mert az idő utána/azóta még inkább ellenem dolgozott volna az árazás tekintetében. (Más kérdés, hogy amikor egykártyásról váltottam január végén kétkártyásra, akkor is sikerült korrekt akciót kifognom, így annyira nem volt vészes a dolog.) -
bajnokpityu
félisten
válasz
olajbogyo
üzenetére
sokáig nem nagyon hallgattam zenét telefonról, talán a G2 volt az utolsó, de engem is meglepett, mennyire nem szeretem hallgatni a matet usb-jack átalakítóról se, direkt usb-ről se. persze a fülem kevéssé toleráns már, mint 8éve volt.
és ami még szintén csalódás volt, ezt más telóról nem próbáltam, az az usb kimenete, amit dacra kötve még mindig szar volt, mig PCről kiváló ugyanaz a dac.
és igen, nekem is nehezemre esik lecserélni, mert általában jó telo a mate, de én biztosan váltok. 2 hónapja van meg, de ebből nekem nem lesz szerelem. és soha nem volt még ilyen gyorsan értékvesztő telóm se. nagyjából fejem verném a falba, ha még az early birdek között beruháztam volna egybe.
-
himpulator
tag
válasz
olajbogyo
üzenetére
Szia! Nekem a fő egy Klipsch R6 (+van fiio, sennheiser, xiaomi), kicsit zavart a hangja ezen a telón ezért is kérdeztem itt is meg a dac fórumba mit ajánlanak. Nagyon sokat nem akartam költeni, meg egy dragonfly-t cipelni. A bluetooth fülesek meg ebben az árkategóriában nem az igaziak (talán fiio bluetooth erősítők + vezetékesek). Ezek az adapterek nekem bejöttek.
-
olajbogyo
aktív tag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Köszi, de újraindítás már volt ..."sompetike" meglesem, amit ajánlottál neked is köszi. De azért furcsa, hogy akárhány telót veszek, mindhez kell majd saját füles, külön-külön....15 évvel ezelőtti telóm (Sharp)különbet szólt mint ez, fülessel, és kihangosítva is, azért ez nem kis bibi, de mondom minden másban lenyűgöz a telefon. Mindenképpen megérte, ez lesz velem a legtovább az tuti.
-
törölt tag
válasz
nmoric
üzenetére
Barmilyen muszakit dolgot tervez venni az ember erdemes arukereson ranezni, hogy tényleg realis e az az akcios ar, amelyen az adott bolt hirdeti. Sok termeknel talalni arvaltozasokrol grafikont is az elmult hónapokról. Illetre rakeresni googleban, hogy 'termekneve velemenyek', 'termekneve teszt', 'termekneve review'. Ha annyira veszesen tre allj el a vasarlastol.
-
sompetike
aktív tag
válasz
olajbogyo
üzenetére
Szia én egy meizu-ep52 fülest használok.headsetnek is jó.
-
nmoric
csendes tag
JVC Bluetooth-os fülhallgatót vettem, mert olcsó volt és elhittem az edigital-nak, hogy majdnem duplája lenne kedvezmény nélkül. Csak azért írom le, mert nagy hiba volt, ti ne kövessétek el. Borzalmas.
-
válasz
üzenetére
A Mate 10 Pro esetén is a "túlszaturált" mód van alapértelmezetten beállítva és legtöbben úgy is hagyják és használják, nem kapcsolják át normálra.
A Samsung a Galaxy Note 4 óta - ami nem mostanság volt - teljesen színhelyes kijelzőket tesz a csúcstelefonjaiba: [link] -
olajbogyo
aktív tag
válasz
himpulator
üzenetére
Szia!
Igen, nekem is csak ez az egy dolog nem tetszik ebben a telóban. Egy sennheiser fülest használok már több telón is használtam, de csak a mate val nem az igazi. Olyan mintha kis túlzással sokol rádiót hallgatnék....
A gyári füles meg csak akkor ál meg a fülemben, ha asztalos szorítóval a füleimre szorítom két oldalról, de úgy meg hülyén nézek ki a vonaton....mellesleg ki sem férnék a szorítóval a fejemen az ajtón....
Majd meglesem melyik blútyúkos fülessel lenne normálisan hallgatható.....ha valaki olyat használ, és meg van vele elégedve segíthetne a választásban, előre is köszi. -
Szia,
Olyan alaplap volt biztos készleten, de csak előny származik belőle a felhasználó számára, így gondolom nem akadnak fenn ilyesmin, ami nem is baj persze.
Klaya1986: Szia, A Samsungé sem túlszaturált, ott is csak a megfelelő módba kell kapcsolni és teljesen színhelyes, annyi a különbség, hogy a Huawei esetén két mód van összesen, a Samsungnál meg több (négy).
-
L4D1K
őstag
Halihó.
Visszajött 15 munkanap után a telefon a szervízből. Rettegtem tőle, hogy beázott Valenciában, de erre nem tért ki a szervíz. Viszont most olyan a telefon mint a hármas metró. Nem új telefont kaptam, csak kvázi minden kicseréltek benne
. (Front cover+touch panel+reciever+li battery, antenna sub-board, main pfc sub-board, hátlap, fődarab dual card...etc).Érdekesség képpen dual simes lett a telefon , bár nem értem hogy. Mindenesetre két IMEI-t ír.
A szervíz semmilyen költséget nem számolt fel és végig nagyon korrektek voltak. plusz van kávé is.
-
bigsee
addikt
válasz
bigrock
üzenetére
A toll az egyetlen, amit ha lehetett volna, áthoztam volna, de nem lehet. Meglesznek nélküle, azt hiszem. Óriási a Note8, nagyon kell rá vigyázni, hova rakom, ez azért kezesebb sokkal. (Céges Astra középkonzolján van egy mobiloknak kialakított hely, oda N8 nem fért be. Erre kiváncsi leszek.
)A jókívánságokat köszönöm!
-
bigrock
addikt
válasz
bigsee
üzenetére
Én meg pont fordítottján gondolkodok: munkából kifolyólag rengeteget kell jegyzetelni, kisebb ábrákat, helyszínrajzokat készíteni. Semmi bajom a M10Pro-val, de nagyon hiányzik a ceruza lehetősége. Csak ezért váltanék Note-ra, de a 8-asnak az üzemideje riaszt el, a 9-esnek meg az ára ill. a mérete...
-
bigsee
addikt
Tegnap óta én is tagja vagyok a tábornak egy szürkével. MM-ben háromszor mondta a gyerek, hogy ki van állítva és pluszba ki is van világítva, de én nem találtam meg... Negyedszer ő is odajött a Huawei pulthoz és ő sem találta, leszedték...
Az újak kiszorították, de én nem hagytam magam, hozattam a raktárból. 
Le vagyok nyűgözve, Note8 után teljesen más, tiszta,száraz, biztonságos érzés.
Az arcfelismerővel egy gondom van: működik. Nem kell állíttgatni, babrálni, egész egyszerűen működik, azonnal felold, hasonlóan a hátlapi ujjlenyomatolvasóhoz. Mindegyikhez egy-egy mintavétel kellett, Samunál ez nem így volt...Egy éve szemeztem vele, most valóban szemezhetünk
Majd meg kérdezek! -
pilu85
őstag
Hali. Most akkor ennek a telonak oled kijelzője van vagy amoled. Jó e
-
magicbox
senior tag
Én meg ilyennel. Nincs kábel, és aptx hd szabványnak és a jó minőségű dac-nak köszönhetően gyönyörű a hang. Kocsiban így van aux-ra kötve. Próbáltam több átalakítót, katasztrófa.
-
himpulator
tag
válasz
himpulator
üzenetére
-
válasz
himpulator
üzenetére
Mivel nem az átalakítóban van a DAC, hanem direkt analóg hang is jön ki az USB Type-C csatlakozón, így azzal elrontani nem olyan egyszerű.
Ettől függetlenül, lehet persze betenni jobb DAC-ot a láncba.
A linked nem működik, így megnézni nem lehet, hogy milyenről van szó. -
himpulator
tag
A spoti azért rossz mate-en, mert a gyári c csatlakozó szerintem rossz minőségű. Én ilyennel hallgatom [link] még egy ilyen adapterrel is óriási a hangzásbeli javulás!
-
magicbox
senior tag
Ti nem szívtok a Spotify-al? Random crashel és újraindul. Gyorsítótár stb., újratelepítés nem segít. Apkmirror-ról feltettem az október 4.-ei verziót. Az jó. Irritáló hiba. Egy darabig azt hittem, hogy a kocsiban lévő bt vevő szívat.
-
Yodaaa1
tag
Sziasztok!
Nem találom a Mate 10 promban az AI ki-bekapcsolási lehetőségét. A fényképezőnél sem ismer fel semilyen témát. Hol lehet ezt kapcsolgatni? -
-
hacki87
senior tag
válasz
SkiDev
üzenetére
Megmondom őszintén én nem ájultam el a bokeh effektes videótól, persze ez "csak" egy telefon de egy csomószor látni lehetett Bog feje mellett, hogy nem tudja szépen elválasztani tőle a hátteret. Mint ahogy sok esetben ezt fényképnél se sikerül 100% így meg nem sokat ér szerintem.
-
coyotex
tag
Lefotózod széles retesszel és utána szerkeszted.Beállitasz egy monokróm hátteret és ennyi.
-
bkiky01
senior tag
Újabb 4G rekord Zalaegerszeg:
[link] -
beyruth82
veterán
Ok köszi fiúk!

Alig fotózom amúgy de ez a ficsőr érdekelne nagyon -
beyruth82
veterán
Mate 20 pro fényképezőjében van egy olyan lehetőség,hogy csak a kiemelt fotózni kívánt dolog színes a háttér és minden más fekete-fehér.Ez valamilyen szoftveres trükk amit lehet hogy mi is megkapunk majd egy frissítéssel vagy ez a tripla kamera valamilyen kiváltsága amiről ne is álmodjak mert a mate 10 pro-val soha nem tudom majd megcsinálni?
-
-
fl1973
csendes tag
Sziasztok, ezen az oldalon azt írják, hogy letölthető a .zip frissítő a bla09, és a bla29-re is az Android 9.
(https://www.gizmochina.com/2018/10/01/download-android-9-pie-update-for-huawei-mate-10-pro/ )
Érdemes ezzel foglalkozni szerintetek? -
kp78
veterán
Elnézést az OFF-ért, talán egy pár hozzászólás ebben a témában nem lesz probléma.
Mate 10 Pro helyett mit ajánlanátok, ami kisebb, de hardveresen és főleg a kamerája alapján "vállalható"
Nőnek lenne, én P20-at néztem neki, de szerinte az is nagy, a Lite ami neki megfelelne szerinte, de arra meg talán épp itt írta vki, hogy soha többet semmiből Lite verziót.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

. (Front cover+touch panel+reciever+li battery, antenna sub-board, main pfc sub-board, hátlap, fődarab dual card...etc).
Az újak kiszorították, de én nem hagytam magam, hozattam a raktárból.