Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exelsior24
aktív tag
válasz
Motion_Blur #29943 üzenetére
Édesapámnak is volt hasonló esete, elsőre azt hitte a telefonnak van valami gondja, vett is egy kis olcsó másik cseremobilt addig, de aztán azzal is ugyan úgy jelentkezett. Sajna be kell menni szolgáltatói irodába, de szerencsére ingyen cserélik a SIM kártyát.
-
bkiky01
senior tag
válasz
Motion_Blur #29941 üzenetére
Én kicseréltetném a szolgáltatóval..
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Motion_Blur #29897 üzenetére
Érdekes módon, a párom SIM kártyájával tökéletesen zöld végig a mobilhálózati jel és a SOT majdnem duplája mint nálam volt! 3,5 -> 6 óra!
Eszerint a telefon hibátlan, erre következtetek abból is hogy az új P30 PRO-ban is sárga a jel, vagy egyáltalán nincs is semmi. Ettől még téterő van, elérhető vagyok, de a telefon mégis dolgozik valamit mert merül, jobbab mint kellene.
-
fdisk
őstag
válasz
Motion_Blur #29906 üzenetére
A zöld jó térerő, a sárga elmegy, a narancs fos.
-
wayne1
senior tag
válasz
Motion_Blur #29899 üzenetére
Hali én is Fehérvári vagyok. A Firstphone a hivatalos szerviz Fehérváron, de ők most ideiglenesen bezártak. Próbáld meg felvenni a Huawei ügyfélszolgálattal a kapcsolatot, most háztól házig szerviz van náluk.
-
mouzrr
őstag
válasz
Motion_Blur #29897 üzenetére
Ha egyből a Huawei uzletbe viszed, gyorsabb a folyamat. Shopmarkban lévő Huawei üzletet ajánlom, velem nagyon korrektek voltak, delelott leadtam es delutan jott az sms hogy akksi cserélve, mehetek atvenni.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Motion_Blur #29890 üzenetére
Ismét ugyanaz a hiba: [link]
Pedig volt factory reset és alig tettem fel appot.
Ezzel a két sreenshot-al küldöm is gariba.
Telekomos a készülék, szerintetek oda vigyem vissza, vagy egyből a Huaweinek? -
karldergroße
senior tag
válasz
Motion_Blur #29895 üzenetére
Nálam "csak" Mate 10, de a "mindörökké (amíg működik)"-vel egyetértek.
Kimondottan zavarna a notch.
A képernyőméret- és arány volt az egyik akkoriban, ami a Mate 10 mellett szólt nálam, ez még a jó "öreg" 16:9...
Sztereó ez is.
stb.
Szerintem értesítő led minden normális telefonon van, az nem igazán szempont.
Nekem még a Mate 10 mellett szólt a jack, a felbontás és főleg a sd-kártyás bővíthetőség, anélkül nem tudnék meglenni. (De ha pro-m lenne, csak kibírnám valahogy)
-
karldergroße
senior tag
válasz
Sajnos az akksi romlik, az enyém sem bír annyit, mint újkorában. 4-5 óra, függően attól, hogy mennyire nagy idő alatt telik ez el. 20% alatt pedig rohamosan fogy. Viszont én is megtartom ezt a telefont, amíg lehet, nagyon jó készülék. Egy-két napig így is bírja. Nincs is most a piacon olyan, amit megvennék helyette, valamin mindegyik "elbukik"...
-
Bazsi84
aktív tag
válasz
Hat ez vmi akksihiba lehet.Nekem a mate 7 csinal ilyet,na de az mar 5 eves,ugyh termeszetes.ennel meg sosem volt ilyen.
-
Bazsi84
aktív tag
válasz
Motion_Blur #29876 üzenetére
Biztos egy új teló akksija jobban birná,de minek? 🙂 Jelenleg 17 ora hasznalat utan,4 ora 15 perc SOT es 43%-on allok.Lazan kibirja a napot,6-7 ora SOT-tal.Nekem nagyon bevalt,neha eljatszadozom a csere gondolataval,de aztan maradok.Soha jobbat.Amugy 2 eves es 3 honapos.soha semmi baja nem volt.Legjobb telefonom,ever.Ugyh csak vigyazzatok ra es tartsatok meg 😀 Peace
-
g4mer
senior tag
válasz
Valahogy nem tudom én se felfogni, hogy miért akarja mindenki ilyen áron eladni. Mate 9 árában megy jóformán. És ebből még gondolkom alkudoznak is
Vicces, hogy az s7 edge-em, amit anno 60ért adtam el, hogy ezt megvegyem (1,5 éve), most 35-40ekért megy. Bár nem tudom ki veszi meg annyiért, de az emberek még képesek 5-6 éves iphoneokat is venni, szóval lehet nem kéne meglepődnöm
-
zoleeno1
veterán
válasz
Én ezért nem adtam el, annyiért inkább a fiókban porosodjon, de pont jól jött, mert asszonynak bexart a xiaomi-ja, azóta megelégedéssel használja
Meg szidja magát, hogy miért nem cserélte le már régen, azt mondta túl nagy batár, de rájött, sokkal jobb mint amilyen az egérmozija volt
-
mirci18
addikt
válasz
Két három évet bírnia kellene egy telefonnak.
Ha most lenne két éves és 50 környékén eladhatnám én boldog lennék mert 100-ért vettem.
De mivel a következő telefonnak Huaweit nem tudok venni nem sürgős. Ősszel lesz 2 éves a teló.Egyébként amúgy sem akarom eladni. Relatíve keveset fotózok mostanában. Akkumulátor jó extra igényeim nincsenek. ezért kár lenne cserélni.
-
Peet
senior tag
válasz
Motion_Blur #29828 üzenetére
Megéri, de miért éri ez meg a másik félnek? Gondolkozz ezen el egy kicsit. Amúgy a cserélt aksis már lehet nem IP védett annyira.
-
gusthy
veterán
válasz
Motion_Blur #24312 üzenetére
Ilyen ez a popszakma
-
gusthy
veterán
válasz
Motion_Blur #24289 üzenetére
A fotózási módok között van olyan, hogy rekeszérték, de akkor csak azt tudod állítani.
-
bandigyerek
senior tag
válasz
Szerintem nem lehet állítani, de nem is kell, mert jó képeket csinál a telefon. Ha ilyen irányú igényeid vannak, vegyél egy komolyabb fényképezőt.
-
eurolac
senior tag
válasz
Szia!
Használom az AF15öt....annyi a bajom vele, h nem lehet magasra kihúzni így a földről nem igazán jó fotózni vele csak ha fel tudod tenni valamire stabilan. Szelfire tökéletes.
Éjszakai módot csak állvánnyal használj, kézből kitartva semmit nem ér. Érdemes a hangparancsot beállítani h ne érj a mobilhoz nehogy bemozduljon. Érdekes módon nekem esti módban nincs késleltetési beállítási lehetőség csak a hangra exp. Pitén vagyok. Ha nem olvastad volna keresd vissza Bensid topiktárs leírásait! Hasznos! Készített összefoglalót is az "oktatásairól". Lehet benne lesz az összefoglalóban.(mobilról vagyok) -
Ricardo
titán
válasz
Én megnézném ezt is.
-
jansky1
senior tag
válasz
Motion_Blur #23113 üzenetére
Milyen verziód volt fent?
-
pityaa23
senior tag
válasz
Motion_Blur #21499 üzenetére
Lehet te ügyesebb leszel és jobb lesz. A doboz korrekt, volt benne spré, szösz leszedő ragasztós címke és elegyengető eszköz is, lehet tényleg én csesztem el valamit, de a gyári akkor is jobb.
üdv
-
pityaa23
senior tag
válasz
Motion_Blur #21237 üzenetére
Szia, megérkezett a fólia. Sajnos minőségben elmarad a gyárítól. Kicsit nehezen is tettem fel és sikerült valami koszt is aláragasztanom. Ha tudok szerezni gyárit, inkább arra cserélném. Illetve nem volt még sosem üvegfóliám, de lehet kipróbálok egyet. Szóval, ha nem vetted meg még, szerintem gondolkozz másban. üdv.: pityaa23
-
pityaa23
senior tag
válasz
Motion_Blur #21237 üzenetére
Szia! Ne várj választ, tegnapelőtt én is feltettem a kérdést és ugyan így nem reagált senki. Ez itt úgy látom nem fontos téma.
Én ezt megrendelem amit linkeltél, ha addig nem veszel majd jelzek milyen. Üdv: pityaa23
-
karldergroße
senior tag
válasz
Motion_Blur #19401 üzenetére
Ezt nem értem. Nekem Mate 10-em van ( a kínai, nem pro), de egy éjszaka alatt mindig 2%-ot merül. Kilépek előtte a programokból, de a wifi és a mobilvétel is megy + minden szinkronizálás.
-
p2pp
őstag
válasz
Éjjelre: - Wifi KI
- Chrome, Facebook, Messenger kilövés.
Napközben fennt említett Chrome, Facebook iszonyat zabálást hajt végre, hiába lövöm ki őket többször is.
Visszakapcsolják magukat a háttérben.
Amíg ez így lesz addig hiába lesz Android 100, akkor is Xar az egész.
Ha vmit kilövök, akkor az ne induljon vissza magától agresszív módon.
Először ezt kéne nekik megoldani, nem a felületi "Parasztvakítást"!
Ennyi! Ha este 100%-on van, akkor nekem reggel is 100% lesz. -
Dimaj
aktív tag
válasz
Sajnos az ellen semmit, vagyis igen, éjszaka én már kikapcsolom a telefont mindig. Így pihentetem is, és nem merül. Továbbra is akkor lehet jó kijelző időt elerni, ha aktívan van használva a telefon, mert sokat eszik készenlétibe.
-
Aryon87
félisten
válasz
Motion_Blur #18881 üzenetére
A RaW fajlok mereteit nezd. Azok huszon megasak, amik kidolgozasra kerulnek, azok mennek 5-10 mega korulire. Amit neztel, azzal is a gyari szoftver foglalkozik, csak AI nelkul.
Ezerszer jobb a RAWbol kidolgozott kep, csak macera, es egy ido utan belefarad az ember (mint pl en)... En mar egy olyan fotozasra vagyom, ami instant tortenik: elokap, katt es mehet megosztasra. -
kp78
addikt
-
válasz
Motion_Blur #18058 üzenetére
Szólnak még más előnyök is a Mate 10 Pro mellett, a P20-nál nincs IP67, sem infra, gyengébb a 4G+ modulja, nincs sztereó előlapi hang, HDR10 sincs, de valóban fontos szempont lehet a -2 GB RAM is (szerintem nagyon is az).
Bár hozzám is közelebb áll kicsivel az AMOLED, azt nem szoktam külön szempontnak tekinteni, döntse el mindenki, hogy melyik technológia jön be neki jobban.tamasas0913: Szia, Nekem volt mokka barna is, most titánszürke van, bár szubjektív, de számomra tetszetősebb volt a barna abban az árnyalatban.
-
válasz
Motion_Blur #18055 üzenetére
Hardveresen ugyan az csak van benne +2 giga ram.Az erősséget a processzor határozza meg az pedig ugyan úgy kirin 970 a mate 10 proban is és a p20-ban is.A +2 giga ram a multitasking eseteben számít sokat.
-
válasz
Motion_Blur #17899 üzenetére
Nekem is keddet írtak, de ha késnek az gáz, mert másnap elutazunk.
-
Aryon87
félisten
válasz
Motion_Blur #17907 üzenetére
Nem fogsz ebben sem csalodni, de a G4 mercejet ne vedd figyelembe.
Nalam egy egyszeru szilikontok van, a sarkain erositett vedelemmel, es a gyari folia van meg mindig. Semmi extra. 4 esest tulelt mar
Kali: koszonom
-
Aryon87
félisten
válasz
Oszinten? Az a lec magasan is fog maradni egy darabig. Jo kepeket lehet csinalni ezzel a telefonnal, de a 2015-os ev kameras nagyagyuit (G4, S6, N5X, N6P) egyik gyarto sem tudta megugrani, kiveve a Pixelek es HTC U csalad..
-
bigrock
addikt
válasz
Motion_Blur #17901 üzenetére
Én is G4-ről váltottam, szerintem észrevehetően jobb képeket készít a M10PRO.
-
válasz
Kamerában sztem pont semmivel nem jobb mint a G4.
-
válasz
Motion_Blur #17781 üzenetére
Igen az
-
Norbi.
őstag
válasz
Motion_Blur #17750 üzenetére
20:15-kor rendeltem, akkor még azt írta, hogy 5 db raktáron, ha jól emlékszek.
Ami email reggel jött, (az már a második volt, elvileg nem automata) abba már áfás számla is van, úgyhogy már illene kiszolgálniuk, de ha nem jön meg akkor se halok bele, elvagyok az MI 8-al. Csak, akkor adjanak valami értelmes kupont.Erahurka: Nekem bő 5 hónapig volt meg a teló, igaz én rengeteget használom és magas fényerőn, de picit be volt égve alul és felül is. Nem vészesen, de látszott. Gariba cserélik.
-
TomPack
őstag
válasz
Motion_Blur #17712 üzenetére
Én is rendeltem egyet. Személyes átvétellel a Róbert Károly krt-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Hosszított kijelző, MI, Leica kamera, üvegborítás, OLED kijelző: tényleg beleraktak mindent, a kérdés az, hogy ez elég-e.
- Nintendo Switch 2
- BestBuy topik
- Milyen videókártyát?
- Lexus, Toyota topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hisense LCD és LED TV-k
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 6500 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest