- iPhone topik
- Akciófigyelő: Még ráadás óra és fülhallgató jár az új Redmi telefonokhoz
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Integrálja a Honor saját asszisztensébe a DeepSeeket
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luser2000
addikt
válasz Pongi1975 #21208 üzenetére
nem tudom, hogy jó nagy butaság-e vagy sem, de amikor én ott jártam, akkor helyben megvásárolható készüléket nem láttam. Kiegészítők, tartozékok azok voltak.
Az általad belinkelt (olvasott is?) cikk is a kiegészítőkről ír, készülékekről NEM.Samsung Galaxy Z Fold6, Samsung Galaxy Watch Ultra, MacBook Air M2 13"
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Pongi1975 #21196 üzenetére
Ok, csak úgy is ez lesz a téma ott jó sokáig, de ha már lenne valami hivatalos infó, az is jelentene valamit, de ez eddig nagyon úgy néz ki, hogy nincs nekik előre megírt protokoll, hogy egy ilyen helyzetben mit is kellene mondani, nyilván 100% biztosak voltak benne (tartós tesztelés nélkül), hogy most is baromi jó telefont tudnak kidobni a piacra. Hát ez most nem jött be...
Ez viszont egyet vetít előre, hogy mate 30 pro-ra biztosan érdemes lesz váltani, mert azt úgy összerakják, mint a samsmung note 8-cat a note 7 blama után, hogy készakarva sem lehet majd tönkre vágni.
Legalábbis ez a minimum kell legyen a cég részéről.--------
ivatti10 (#21193)
Ez mi volt, hogy törölve lett?
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Pongi1975 #21185 üzenetére
Szia!
Az a zöldüléses hiba, ami nyugodtan kijelenthető már, hogy 10-ből 8 készüléket biztosan érint, vagy fog érinteni, nos az persze, hogy kiverte a biztosítékot, de...
Mindentől függetlenül, tényleg érdekel, hogy egy átlag user-nek milyen segítség kell egy milliomodik gugli rendszerű okostelefon kiadásakor, hacsak nem mókólni akar rajta az eredeti szofverrel? Vagy, ha első droid készüléked még megértem, de azokra is millió megoldást kidob a gugli, youtube, egyéb fórumok etc...
Ami ott van most, az pedig pontosan a huawei hibája, aki valóban ennyi idő után lapít rendesen. -
himpulator
tag
válasz Pongi1975 #20806 üzenetére
Engem a megadott saját számomon hívott a szervíz. Amikor érte mentem odaadták a készüléket leellenőriztem majd aláírtam a munkalapot amiből kaptam egy példányt. Minden hibás alkatrészt cseréltek sőt olyan hibát is kijavítottak amit elfelejtettem a leadáskor felírni. Bár az mate 8 volt, de gondolom minden készüléknél így járnak el.
-
-
hard74
senior tag
-
hard74
senior tag
-
impact2
tag
válasz Pongi1975 #7263 üzenetére
Itt lehet bekapcsolni.
Gmail,beállítások,értesítések kezelése, a hozzáadott email fiókra ráböksz.
A jelzőhang is itt állítható.[ Szerkesztve ]
-
-
veterán
válasz Pongi1975 #6631 üzenetére
Azt nem lehet használni bluetooth fülesnél.Csak zsinorosnál.Érdekes ez is.Úgy lászik a hihetetlenül intelligens npu-ban fel sem merül,hogy nem csak zsinóros fülhallgatók léteznek a világon. Újabb bizonyíték arra hogy a mesterséges intelligencia egy hatalmas kamu.Ez a telefon hülyébb mint bármelyik másik amelyikben nincs intelligens npu
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz Pongi1975 #5094 üzenetére
Kipróbáltam az arany és kék témát is, tetszenek, de az e-mail kliensben olvashatatlan sajnos a szöveg.
Az utólag letöltött alkalmazások közül, nekem csak a K&H mobilbank és a Runtastic féle Steps ikonja maradt az eredeti, a Telekom alkalmazás és a többi okés, igazodott a témához.Nippel: Amennyiben a Google hírfolyamra gondolsz, úgy: Link
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz Pongi1975 #5086 üzenetére
Szia,
Köszi, ez valóban jónak tűnik, ráadásul kék is van, ha jól látom.
Eszkimo: A régebbi főverziós android és/vagy a más bluetooth képesség is okozhatja a régebbi BT egységeknél.
A Mate 10-es széria az Oreo mellett, több újdonságot is kapott bluetooth tekintetében is (ezért írtam, hogy nézz rá a fejlesztői beállításokban a BT beállításokra és opciókra), bár azok nagy része a jobb BT hangminőséget és hasonlókat hivatott biztosítani (aptX/aptX HD, LDAC HD Audio), így lehet, hogy a te problémád azzal nem függ össze direktben.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest