- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
edward2
addikt
válasz
basaja #30863 üzenetére
Én is nova primeot használok. Egyszerűen teljesen más szint.
Mi az ami nélkül képtelen lennék létezni:
-app drawer tabs
-app drawer folders
-azt hogy 1 app iconja csak 1x létezik valahol a telefonon (egyik kedvencem)
-app drawer customisation, home screen customisation, docker customisation
Stb -
-
mirci18
addikt
válasz
basaja #30505 üzenetére
Én Sot időt nem szoktam nézni töltöm amikor kedvem van.
Nekem elvileg nem lett kevesebb.
A 10-es rendszeren annyira fehér és hitvány a háttér muszáj volt sötétítenem a sötét móddal.
Jó áron telefont váltás szempontjából nem találtam. Telekomnál néztem.Honornál Ips a kijelző ezért visszalépés.
Samsungtól S10+ az alatt az A széria nem tartalmaz Dexet amit a Huawei mobil oprendszere lenne ami ritkán kellene de akkor fontos.
Nokia 9 Purwiew no comment.
Huaweinél 125 a P30 kicsit több mint amiért a Mate-et vettem. De ugyanazt tudja kb kamerában és tudásban mint a Mate 10 pro. Ennél jobb lenne a P30 pro 210-ért.
Xiaominél a Mi Note 10 a jobb választás az meg 180 e ft.
Mivel a Huawei P széria kifutó modell lesz az újak meg már nem teljesen android kompatibilisek
Marad a Xiaomi és a Samsung. Vagy akkor ha kezd haldokolni a Mate 10 pro veszek egyet 120 fölött. Vagy akkor ha ezek le lesznek ennyire árazva. -
kp78
addikt
válasz
basaja #27725 üzenetére
Nekem is ilyen van, de Celbro néven fut
Amúgy nekem is tökéletesen működik már 1 éve. -
golan7
tag
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
basaja #25233 üzenetére
a PowerAmp-t,elmond mindent, hogy az EQ-ban semmit sem kellett állítani.
A PA gyárilag, konkrétan már-már parasztvakítóan szarrá van eqzva, megvágva ezzel a zene értékesebb részeit is, a további állítási lehetőséggel meg egyszerűen totál haza lehet cseszni azt, amit a hangmérnök a stúdióban elképzelt. Persze tucc-tucc-nál tökmindegy hol van meg/levágva.
Elég régóta használom már mobilokra a shure 535-öt (még LG G2 korában vettem, az pedig jó rég volt már), amikor a PA-t "meghallja", kb hányni tudna velem együtt. Persze, akinek ez tetszik, az ilyen hangzás annak oké. Most persze mobilminőségről beszélünk, arra pedig a PA is jó, de vannak annál jobb neutrális lejátszók is, de az biztos, hogy aki Pa-hoz szokott, az első dolga lesz, hogy hasonlóan szétequzzza PA hangzás közelire.
-
Schweini
tag
válasz
basaja #25104 üzenetére
Köszi.
Én is gondolkodom rajta, de hátulra nem szeretnék, mert mindenképp tokban tartom, nekem az nagyobb biztonság érzetet ad, mint a hátlapi fólia. Viszont tuti zavarna, ha nem fedné le az egész képernyőt. (A jelenlegiben is ez zavar.)
Mikor tervezel rakatni másikat? Szerintem a gyári tok akkor is rámenne, az nem nyúlik a képernyő fölé.
-
r0by
addikt
-
JNSK
aktív tag
válasz
basaja #24167 üzenetére
Egy regebbi, kb 3 eves modell, 42es, miracastot tudja (azon megy ez is szerintem).. ami hiba elo szokott fordulni (bar csak a huawei tabletunkkel) hogy neha az egesz tv ugy lefagy hogy aramtalanitani kell
P9-el is csinalta. Mate 10 proval csak egyszer volt hiba (kesett a hang videolejatszas kozben)
-
joceszko01
csendes tag
válasz
basaja #23802 üzenetére
Nekem ez egy régebbi fejegység, a pontos típusát nem tudom de jó pár éves már. Oreóval ha rádugom a telefont akkor is el kell játszanom párszor, hogy kihúzom/újracsatlakoztatom de egy pár próbálkozás után szokott működni. Viszont pitére frissítés után egyáltalán nem ismeri fel a telefont. Viszont céges autónál a gyári bluetooth-os rádióval hibátlanul megy.
-
eurolac
senior tag
-
eurolac
senior tag
válasz
basaja #23614 üzenetére
(#23614) basaja
Szia!
"A kamera szerintem jobb lett,"
Melyik részére gondolsz? A fényképezőre, a videofelvételre vagy mindkettőre?Más:
Az ACR általi beállítási ajánlás 9-en:
Audio forrás: MIC
Formátum: MP3, M4A (nem mp4) vagy OGG vagy Flac.
Hang erősítése: 10-14
Biztosan másnak is küldött az ACR üzenetet...én azt értelmeztem gyér angolommal, hogy a Play-ról letöltött hivatalos verzió le lesz korlátozva, talán a Drive mentési lehetőséget is megszüntetik márciustól? -
válasz
basaja #21756 üzenetére
Akkor szerintem nagyon nem éri meg.6 ezerért kapsz előre egy fóliát ami ki sem ér teljesen a szélekig....
Amiket kínából rendelek párszáz forintért azok kiérnek a szélekig és sok eséstől megvédték már a telefon kijelzőjét.Igaz nagyobb esésektől elrepednek de akkor cserélem és kész.8 darabot vettem valamivel több mint 2 ezer forintért. -
olajbogyo
aktív tag
-
-
kp78
addikt
válasz
basaja #19406 üzenetére
Én is "Operálok" ezer éve, és nagyon szerettem, h LG G2-n és G4-en is tökéletesen működött az Opera, vagy az Opera Mini FB értesítése, így nem volt szükség Messenger-re.
Mate10Pro-nál azonban egyiket sem tudtam/tudom beállítani, hogy jelezzen is, pedig minden engedélyt megadtam nekik, mégis csak akkor jelez, hogy üzenet van, ha elindítom az Operát magát, háttérből nem.
Neked sikerült beállítani?
Így egyelőre Messenger Lite-ot használom (34-es utolsó verzióját, az újabbak szerintem rosszabbak), mert páran sajnos csak ezen a felületen képesek kommunikálni. -
kelly7
aktív tag
válasz
basaja #19355 üzenetére
Bocsánat akkor rosszul fogalmaztam.
Számomra azok a csöves emberek akik anyagi haszonszerzés céljából előfizuval meg veszik a telót, aztán el is adják hogy pénzhez jussanak. És teljesen véletlenül mondjuk fél év múlva meg szűnik az előfizujuk. Sajnos jártam már így. Nálam ezért ennél a telónál vagy Media Markt, vagy Euronics garis jöhetett szóba.
Amúgy a barna is tetszik nekem is. -
mirci18
addikt
válasz
basaja #19122 üzenetére
Köszönöm szépen.
A mate 10-es teszt mappában csak mate 10 képek vannak.
Direktbe felcimkézve. Kíváncsi vagyok lesz e különbség a pro és raw mód mögött.
A többi mappában lumia 830-al és Lg g5-el készült képek vannak.Évek óta fotózok hobbi szinten. Imádom a mobilizaltsagot. A jó appokat amikben nem csak filtereket pakolsz. Én nem a tueles képre hajtok hanem az egyediekre. Egyedül a bokeh mód hiányzik.
-
golyós
addikt
válasz
basaja #18854 üzenetére
Letépi a fejed?,
A leghalkabb telefonom idáig, Xaiomi piston füles, Neutron Player.
Filmnézésre használok Mx playert de az is halk, 40 percet buszozok a melóhelyre és nem lehet filmet nézni olyan halk, 200%-os hangerő ide-vagy oda. A buszt és minden mást hallok, a filmen meg fülelek, -
axlfsi
veterán
válasz
basaja #18874 üzenetére
Ezektol a mobilos Ali linkektol falnak megyek!
Nyitottatok mar meg PC-n?... es az "m." elotagot hiaba torlod, nem lesz jo a link (nem lesz asztali verzioju).
Na mindegy, csak mar sokadjara latok ilyet az elmult napokban es halali! (berakom kedvencnek es utana megnyitom asztali bongeszobol belepve...tudtok jobb modszert?).
-
Dictator^
veterán
válasz
basaja #18670 üzenetére
A 8 óra képernyőidőt intenzív nyomkodással éred el ugye?
Én 4-6 órát szoktam hozni, de van, hogy 68 órán át be van kapcsolva telefon (viszont a képernyőidőm nem éri el a 3 órát sem)
Intenzív használattal, azaz töltés utáni napon még ha folyamatosan nyomkodom akkor eddig talán a 6 óra volt a top, folyamatos mobilnet, bt, wifi, sync - messenger, fb, viber, böngésző, gmail stb.
-
válasz
basaja #18122 üzenetére
Szia,
Üdv a csapatban, használd egészséggel az új készüléket!
Gmail esetén az automatikus szinkronizáció legyen engedélyezve, illetve ha fetch van beállítva, akkor annak az időintervallumát figyelembe kell venni, mert csak 15...stb. percenként frissít.
Nekem ugyan Samsung tévé van, de csak annyi az egész, hogy bekapcsolom a telefonon az opciót, a megjelenő eszközök között rányomok a tévére, azon felugrik egy kérelem, azt engedélyezem - ezt csak az első alkalommal kell, később már nem, kivéve persze, ha a tévén közben visszavonom az engedélyt - és már működik is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Synology NAS
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Trollok komolyan
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 25
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest