- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Integrálja a Honor saját asszisztensébe a DeepSeeket
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iomega
addikt
válasz
thedivision2 #28371 üzenetére
A zenelejátszóban kellene beállítani számodra megfelelően a hangzást, a mélyhang frekvenciájának csökkentésével megoldódna a probléma.
Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
-
Iomega
addikt
válasz
thedivision2 #23035 üzenetére
~ 2-3 ezer Ft befektetés, és kúszik fel a 9 a telefonra, de érdemes kivárni, hogy OTA-n frissüljön, és úgy nem kell rá pénzt áldozni.
Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
-
Iomega
addikt
válasz
thedivision2 #23031 üzenetére
Telepítsd fel a Pie-t, egyből feljebb ugrik a verziószám.
-
g4mer
senior tag
válasz
thedivision2 #22927 üzenetére
Nekem ScreenKnight fóliával van jó tapasztalatom, és az 1/5 ennyibe kerül. De köszi azért!
Most matt üveget rendeltem rá, kíváncsi vagyok milyen lesz, még nem volt olyanom.
Sic Parvis Magna
-
r0by
addikt
válasz
thedivision2 #22334 üzenetére
Ez a módszer sajna már nem működik, lehet már lassan fél éve. Vagy vársz OTA-ra, vagy kis pénzmag ellenében FunkyHuawei.
-
D4ni
őstag
válasz
thedivision2 #22104 üzenetére
Sajnos nem változott, mindegy is..
"Fujigama? Nem ismerem ezt a márkát. - Csak kívül Fujigama, belül Sony "
-
válasz
thedivision2 #22017 üzenetére
Idén biztos nem
-
hard74
senior tag
válasz
thedivision2 #21954 üzenetére
Tudomásom szerint egyenlőre csak fizetős megoldás van. Kivéve, ha nyitva a bootloader, akkor xda-n van rá megoldás.
LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9+Honor Magic V2
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
thedivision2 #21873 üzenetére
Kösz, kb 2 órával ezelőtt voltam Árkád MM, csak épp a Pécsiben és ott ló....ütty sincs egyelőre még ilyen fólia terén...még.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
thedivision2 #21839 üzenetére
Most akkor mi van ezzel a fóliával azóta, érdemes felrakatni?
-
thedivision2
aktív tag
válasz
thedivision2 #21831 üzenetére
Felhelyezés után 4 órával szinte teljesen eltűntek a foltok a kijelző és a fólia között. Tapintásra jó, szinte láthatatlan. Az elején ahogy próbáltam a trutyit a körmömmel kicsit kinyomni, megkarcoltam a fóliát, de már a zsebem melegétől eltűnt a karc, szóval ez az öngyógyító képesség is valós lehet. A srác a Media Marktban 24 órát mondott a tökéletes tisztasághoz. Úgy néz ki bátran ajánlom. 6000 pénz, MM okospultban felrakatható.
-
Bubaaa
aktív tag
válasz
thedivision2 #21717 üzenetére
-
válasz
thedivision2 #21668 üzenetére
Szia,
Van béta, hivatalosan is elérhető volt, illetve lehetett regisztrálni arra, de nem mindenhol és ez az ország sem tartozott sajnos bele, bár ettől voltak itt a topikban olyanok, akik különböző trükkökkel feltették és használták/használják.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
TomPack
őstag
válasz
thedivision2 #21445 üzenetére
Én tok és fólia nélkül használom.
Ugyanúgy karcolódik, mint bármelyik másik telefonom.
Próbálok vigyázni rá, nem rakom kulcs mellé, ha asztalra teszem, akkor próbálom puha felületre tenni, stb. Hajszálkarcok vannak rajta, amit csak erős fényben, bizonyos szögbe megdöntve látszódnak.
Remélem segítettem.ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
mouzrr
őstag
válasz
Nekem pár hónap alatt karcos lett a fólia, sose tette táskába a telefont vagy más tárggyal zsebbe. Ezután másfél hónapja levettem róla, és tegnap vettem rajta észre 2 nagyon apró karcot, de tényleg alig látni és nehezen vehető észre fény alatt.
-
Bubaaa
aktív tag
válasz
Két hónapja van meg,én nem használok tokot,és még a gyári fólia van rajta. Eddig nem karcolódott. Hétvégén rámegy a kijelzővédő üveg,de tokot nem tervezek,pont azért mert nem csúfítom el ezt a szép telefont
-
D4ni
őstag
válasz
thedivision2 #21253 üzenetére
Nálam is ugyan ez..
-
thedivision2
aktív tag
válasz
thedivision2 #21252 üzenetére
Tárgytalan, csak a szerkesztési nézet alatt szaggat be, a mentett videó már nem. Eddig nem tudtam ,hogy külön menteni kell.
-
bigrock
addikt
válasz
thedivision2 #21139 üzenetére
Nekem egyedül navi közben melegszik, de akkor sem forró...
-
válasz
thedivision2 #21141 üzenetére
Igen, nyilván függ a játéktól, mennyire igényli a hardvert és milyen szinten van optimalizálva.
-
válasz
thedivision2 #21139 üzenetére
Biztos számít a maximum fényerő is, mert úgy a kijelző is rátesz a CPU, SoC...stb. (ezek helyezkednek el bal felül) melegedésére, illetve megnehezíti a hűtést/lehűlést.
-
Májkülnájt
tag
válasz
thedivision2 #21136 üzenetére
Nálam se melegszik langyos fölé.(rr3,pubg) Nemrég 3óra PUBG után se volt meleg(hd, medium). Lag akkor lesz nekem pl ha 10% alá megy a töltöttség és leveszi az órajelet a rendszer. Lehet vissza kéne nullára állítsd a rendszert.
-
asddsa
tag
válasz
thedivision2 #21136 üzenetére
Ez erdekes, nekem tokban sem melegszik
O_o // Megbízhatóságom : http://tinyurl.com/asddsamegbizhatosag
-
válasz
thedivision2 #21000 üzenetére
Én nem tapasztaltam ilyent.Ezzel a videóval néztem meg: [link]
-
D4ni
őstag
válasz
thedivision2 #21000 üzenetére
Szia!
Én is tapasztaltam, megoldás: erősebb készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hosszított kijelző, MI, Leica kamera, üvegborítás, OLED kijelző: tényleg beleraktak mindent, a kérdés az, hogy ez elég-e.
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Just Cause 2 - gépigény, viszlát Win XP
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óra topik
- Battlefield 2042
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest