- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Occon adom
aktív tag
Huawei Y9s [link] meglehet hogy tavaly végi teló csak egy középkategóriás vacak, nem egy full kategóriás készülék, aminek előtte meg kellett volna kapnia a frissítést.
De ezt írtam feljebb is, egy csapágyas friss készülék az új oppal jön ki, a régiek meg le vannak tojva. -
gulupeti
senior tag
Láttam, hogy van ilyen, illetve kérdeztem az ügyfélszolgálatos arcot is, hogy ez akkor miért van?
Azt mondta, hogy a szerviz adatvédelmi okokból azzal szokta kezdeni, hogy gyári beállítás visszaállítását csinál. Bár lehet az én esetemben mégsem, ha csak a töltő aljzat nem működik rendesen... De azért jobb ha visszaállítom. -
lcee79
addikt
Nekem is arra van állítva, hogy felemelésre felébressze.
Végül is fel is ébreszti a képernyőt, csak nem a főoldal jön be, hanem a zárképernyő, és még el kell rajta húzni az újjamat, ezt a lépést szeretném kihagyni, ha lehetne.Úgy ahogy ujjlenyomatnál, mert ott nem is kér ilyet pluszban.
ui: A biztonság menüben az arcfelismerésnél van közvetlen feloldás és feloldás húzással, és nálam a közvetlen feloldás van bekapcsolva, pedig a lírás alapján pont úgy működik mint ahogy a feloldás húzással menüpontnál van írva.
-
Buckey
őstag
Lehet, csak éppen nem egy alkalommal fényképeztem 8-on, jobb és rosszabb fényviszonyok között, de a többsége értékelhető volt.
Ezt a 9-nél nem mondhattam el, mert abból a pár alkalomból szinte semmi sem sikerült, amíg a 9-es volt fent. Érdekes módon, miután ismét felkerült a 8-as, utána megint jók lettek a képek.
Lehet, hogy 9.1-en valamit javítottak, de nincs időm és energiám ismét belakni a telefont, majd kétszer visszaszórakozni 8-ra, ha mégsem jó. -
Buckey
őstag
Igen, 8-on vagyok, és kipróbáltam a 9-et is, de pont egy születésnapon kellett volna nappal bent fényképeznem, és igencsak elmosódott képek készültek a szintén beltéri, hasonló, vagy rosszabb fényviszonyok mellett készült 8-assal szemben. Pedig minden ugyanúgy automatára volt beállítva.
Kint, napsütésben, semmi különbséget nem láttam, de ahogy egy kicsit rosszabbak lettek a fényviszonyok, akkor már rosszabb képek készültek a 9-el. -
eurolac
senior tag
Na, ennek nagyon örülök, hogy monokrómban még jobb képek készülnek. A napokban le is fogom csekkolni..
Régebben úgy olvastam, h monokrómban 20 MP-el érdemes fotózni. Szeretem a B&W képeket.
Viszont a supermakróbol makro lett ami nem is lenne baj, felőlem akár máshogyan is nevezhetik, de a végeredmény nem olyan mint 9.0 alatt nálam sajnos. Sajnálom, mert 9.0-án nagyon szép közeli fotókat tudtam lőni. -
Buckey
őstag
Oké, lehet, hogy igazad van, de azért nehogy már ekkora különbségek legyenek. Tudok több egyforma képet készíteni (automatán) ugyanarról a témáról ugyanolyan minőségben mindezt ugyanazon a szoftververzión. Csak éppen ha frissítettem 9-re, akkor romlott a minősége (vagy 9-ról 8-ra, akkor meg javult). Biztos a fény tudta, hogy 9-es szoftver van rajta, így egy része meg sem közelítette a lencsét.
Na, hagyjuk a bohóckodást.
Részemről ez a téma lezárva. -
Szerintem ebben a 10 milliós eredményben még nincs vagy csak részlegesen van jelen a szankciók okozta pánikhatás miatti keresletcsökkenés.A következő negyedévben derűl ki a tényleges veszteség szerintem.Egyébként más oldalon már csak a szankciók enyhítéséről írnak nem teljes feloldásáról.
[link] -
surgyi
senior tag
Telefonról néztem meg,ugyanarra a területre zoom-oltam rá,de nagy különbséget nem vettem észre. Viszont a 2 kép mérete igencsak különbözik,majdcsak 2x -ese egyik a másiknak. Gondolom a 9-es oprendszer alatti a kb fele akkora méretű,nagyobb a tömörítés,s ez okozhat rosszabb képminőséget a frissebb android alatt?!
-
törölt tag
A két képen valóban nem látszik nagy különbség, bár külön kellene felrakni, normális méretben. De én azt tapasztalom, hogy igenis romlott, nem keveset. Most hosszú hétvége alatt kirándultunk kicsit és nem vagyok megelégedve a készült képekkel. Videó szintén, fókuszál össze vissza, fényerőt nem igazán sikerül belőnie. Fotóknál szintén.
-
jézusom
addikt
Van pár fotóm, amikor megvettem a telót a gyorsan mozgó kutyákról lőttem olyan képet, mint ha megállítottam volna őket, most meg mosódik minden, a kutya olyan, mint ha oda lenne ragasztva nagy kontraszttal a képre.
Alant meg a mostani lövések, az egyik a túl kontrasztos, a másik meg elmosódott. -
törölt tag
Jopar héttel ezelőtt raktam ide a fórumra képet. Ugyanaz a helyszín 8.0 VS 9.0. Nézd meg. Automatán lőttem mindkettőt. 9.0 szoftvere egyszerűen gyenge fénynél mos minden részletet. Szobában este, lámpa vagy villany mellett normális képet nem igazán tudok csinálni. Előtte ilyen probléma nem volt.
-
gulupeti
senior tag
Nem volt, már gyorsítótárat és adatokat is töröltem ezeknél a programoknál + kilövés
Így sem javult meg.
Csináltam egy gyári beállítás visszaállítását és visszaraktam a tegnapi mentésemet, a gmail olybá tűnik, hogy megjavult, bízom benne, hogy a hangouts esetében sem lesz másképp. -
Szia,
Köszi az infót, frissítem az összefoglalót.
fenergie84: Szűkítheted a hibalehetőségek körét, például ha felcserélt SIM kártyákkal kipróbálod, akkor mi a helyzet?
Vagy ha a második SIM kártya helyett teszel be másik SIM kártyát és azt felhívod, akkor miként működik?
A második SIM kártyát ha másik telefonba teszed és felhívod, úgy van probléma, vagy nincs?
Szolgáltatós hálózati, SIM kártya és telefonos probléma is okozhatja, ezért érdemes szűkíteni a hibalehetőségek körét.Nekem ugyan Telekom + Vodafone SIM kártyák vannak a telefonban, de a 137-es firmware verzióval sincs probléma.
zoleeno1: Telenoros SIM kártyával vagy esetleg FF segítségével feltetted korábban a 131-es frissítést a Telekomos telefonodra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Magisk
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Egyedi ékszerdobozka
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest