- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gerybut
tag
Én Mate 20 X 5G re cserélném, de nevetséges áron adja a Telekom
350ezer körül.
Én most kivárok, hátha elkezdik szórni a 7+ colos telókat, ott a Honor 10X max.....baromi bosszantó, hogy kinyírták így a Honort is.
Vagy ha megjelenik a tab s7 és lejjebb megy a tab s6 ára, akkor az lesz, ez meg csak telefon lesz. -
mirci18
addikt
Azért mert új főverziót adnak ki miért kellene újítást tartalmaznia.
Mit tudnak még kitalálni a fejlesztők ami eddig nem volt.
Eddig is az volt a metódus hogy kijött az új főverzió mindenki várta meg nyávogott hogy hol van már. Utána meg megy a sírás hogy bugos. Új rendszer kellenek rá a javítások. így meg ez már régóta. -
zoleeno1
veterán
Azert lehet érdemes lenne, ha nem oldódnak meg ezek, hátha :) Egyebkent a chrome fagyás más gyártóknál is sokaknak jelentkezik 10-es droid alatt, pl 1+ csoportban is panaszkodnak (nálam szerencsére semmi baja). Ami azért gáz, mert már itt a 11, de még a 10-re se sikerült rendesen optimalizálni egy rakat alkalmazást...
-
quint
aktív tag
A régi szép idők, amikor a M10P kameráját az iPhone X-el küldték vetélkedőbe. Ma ez senkinek sem jutna eszébe, hacsak a user exponálásnál nem üti ki a kezéből az X-et.
User error... -
Gerybut
tag
Csak olyan képet akartam, amiket a neten látni, haha.
Mivel nem sikerült beperelem a Huaweit, mert megtévesztett.
Egyébként tudom, hogy olyat nem tudok, de ennél jobbra sámítottam, viszont amúgy nem érdekel, csak ma megláttam, mondom lefotózom.
Hmm ez szar..és ennyi volt a történet -
zoleeno1
veterán
Csak nagyon úgy néz, hogy gugli szolgáltatások nélkül... Nagyon kíváncsi vagyok mi lesz 19-én, a bemutatón... Csak nehogy China only legyen...
A végén P30 pro-ra kell cserélnem majd a kicsikémet
Bár még mindig elég nekem mindenre a máté 10 pro, csak már vágyom az újdonságra
Többieknek köszi a választ az update-re.
-
Blero2
tag
Nem is kell. Alapból olyan rommal adják akkor ki. Valahol korábban volt is róla szó, hogy AOSP-vel jöhet a Mate 30 széria, ami ugye egy csupasz android, mindenféle előtelepített szemét nélkül.
De majd úgyis elválik mi sül ki belőle.
Veszni nem fogja hagyni a Huawei a mobil üzletágat, ez tuti. -
-
Buckey
őstag
Sírok a kamera miatt? Lehet, de én nem félek kimondani az igazságot és elfogult sem vagyok. Eddig sem kellett volna, és ezek után inkább nem írok semmit a készülékről, jobb lesz ez mindenkinek.
De utálom, ha birkának néznek, és nem is viselem el, sok egyénnel ellentétben!
A kommunizmusban is minden "tökéletes" volt, semmit sem változott az eszme. -
Buckey
őstag
Nem "fotobuzi" vagyok, de ha az előző verzióban meg voltam elégedve (az sem volt 100%) a kamerával, és a következőben szemmel láthatóan romlott és lassan 7 hónapja nem javítják, akkor nem jogos a felháborodás?
Ezek szerint természetes, ha csak addig jó a birka, amíg gyapjút ad, ha már lerángatták róla, akkor mehet a vágóhídra. Hiába, ez a magyar felfogás, ezért is tart ott ez az ország, ahol tart. Adjuk a pénzünket, időnket, energiánkat másnak, a semmiért, mert semmit érő barmok vagyunk, nem kell kiállnunk a jogainkért. Jó felfogás, nem mondom.
Azt hiszem, megyek, mert még a végén megsértek pár embert az igazsággal. -
Buckey
őstag
Én sem értem, hanem látom. Na, mindegy, kibírom ezt a pár hónapot.
Én azért nem fogok isteníteni, meg dicsérni valamit, mert pénzt adtam érte. Ha jó, akkor jó, ha nem jó, akkor nem jó. Ennyi.
És az, hogy ezt nem javította ki a huawei, ez őket minősíti, nem azt, aki látja.
Aki meg a homokba dugja a fejét, annak még a kutyasz@r is praliné és letagadja, hogy milyen is valójában. -
zoleeno1
veterán
Mi most nem arról beszélünk, hogy marad 12 órás, hanem, hogy jó lenne, ha megkapná a p30 féle továbbfejlesztettet
Ha a 9.1-et is képesek lesznek kiadni úgy, hogy 12-es marad, az azért óriási blama lenne... Bár valszeg én vagyok az egyetlen, akit fikarcnyit sem érdekel, hogy 12-es
-
kazanka
őstag
Nincs itt semmi fröcsögés,csak gusztustalannak tartom hogy becsapják az embereket,ha jól megnézed 10 ből 9 szolgáltatós és tisztelet a kivételnek ki sem írják csak azt hogy gyári független/szinte már mind az/ és mikor rákérdezel akkor tudod meg hogy Vodafonos vagy T-s Kihozzák kis beugró,nagy tarifa,utána meg letiltják.Az értékelésekben ez nem látszik mert mikor megveszed minden rendben van.A bíróságnak meg semmi értelme.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Aha, kösz. Közben ezt találtam...
-
wrrs
tag
Azért hibás, mert a tiéddel nem egyezik? Attól nem hibás, mert eltérő.
Nem a gondolatmenetem írtam le, hanem felvázoltam egy dolgot, hogy "mi van ha én egy adatbiztonsági dumával védekező fizető kliens vagyok".Részemről nem igazán zavar ez a jelenlegi helyzet, mert ha most bereccsen a H, akkor is lesz rá megoldás idővel. Custom ROM, saját H OS, készülékcsere, stb.
Mindegy, csak kiváncsi voltam, hogy valaki gondolkodott-e ilyenen.
-
wrrs
tag
Pár nappal ezelőtt még több volt esélye a Huawei-nek, haladék, stb. Most meg szorítottak a gatyán. Most azt ki mondja meg, hogy ez hova fajul?
Szerintem egy okostelefon 50%-ban a szoftverekről és a frissítésekről szól. Ha a Play áruházat neadjisten lelövik akkor mi van?
A vásárláskor kapott ászf-ben benne kéne lennie egy olyan pontnak, hogy mi van olyan esetben ha a Goggle és a gyártó közötti szerződés felbomlik. Ilyen nincs, vagyis a készülék időközben szenvedett egy rajtam kívül álló okok miatti hardveres és szoftveres defektet.
Nem pénzt kell visszaadni, hanem ezt a hiányosságot a hűségidő és a vállalt 2 év alatt megoldani. Erre az esély kb. nulla, vagyis akkor én milyen alapon szopok ha őket megszivatták?
Nem az időközben kialakult összeférhetetlenségi dolgaikat vásároltuk meg.
Véleményem szerint ez úgy lenne javítható, hogy minden jelenleg szankcionált készülékre kiadnának egy dátumot, hogy a gyártó mikorra érkezik egy teljes szoftveres alternatívával. És még ezt sem vagyok hajlandó elfogadni, mert erről nincs szó az ÁSZF-ben!
Itt nem tud senki okos lenni. Ez olyan, mintha a benzines autót megvéve, 10 év garanciával, stb. bevállalva az Ő feltételeiket, időközben betiltják a benzint. Akkor mi lenne? Kössek elé lovat?
-
zoleeno1
veterán
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Nekem fontos a 4K 60 fps, sok videó készül a családról. És ebben a felbontásban és fps-ben nagy tévén nagyon jó visszanézni.
Nálam a 206-ra azt írja nincs újabb, de ezen már meg sem lepődöm, frissítésben a huawei még a dedós szinten sincs, nemhogy a profik között.
És bár messze áll tőlem, hogy mobilon (hangminőség szempontjából) hallgassak zenét, de csesszék meg, mégis egy flagship, ennyire ócska dac-ot az összetákolt hamisítványokba szoktak tenni. Mate 10 pro-ban fényévekkel jobb van. -
Gerybut
tag
Szerintem ne is várjuk, mert leszarják, hány ember érint ez a globálisan eladott telefonjaikból? Ez már így marad, de az hogy ennyire buta az AOD az gáz! Szinte minden másik gyáró letudott tenni értelmes AOD-ot, ls sztem nem csak nekem ez az egyik legjobb fícsör az elmúlt pár évben...asszon A% 2017-jén is full személyreszabható...
-
zoleeno1
veterán
Persze, nekem sincs még szándékomban cserélni, de ha a mindennapi életben is ilyen brutál lesz az a kamera, akkor tényleg nagyon ütni fog. A media-ban már ki is van rakva, árak: "Huawei P30 okostelefon ára 229 999 forint, míg a Huawei P30 Pro kétféle verzióban lesz megvásárolható, 6/128 GB-os kiadással 299 999 forintos áron, míg 8/256 GB-os kiadásban 329 999 forintért vásárolható meg a telefon." forrás: huawei blog
-
eurolac
senior tag
Nem csak azt, a telefonkezelőben továbbra is "nincs elég tárhely" szöveg olvasható!
Nekem független edigital-os van a teljes 206 csomag letöltését választottam. Az infoban nekem csak annyi volt írva, hogy ez biztonsági javítás, semmi más. Direkt el szerettem volna olvasni, milyen javításokat tartalmaz. Nálam más nem volt benne.
Bízom benne, a következő frissítéssel eltüntetik a bosszantó bugokat. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
S10+-t rendeltem, de nekem nem kerül 550 ezerbe, "csak" 350-be, (550 ezret nem fizetnék egy tetves telefonért sem), ennyiért meg simán megrendeltem, egyrészt, mert kíváncsi vagyok rá és nekem nagyon bejön, másrészt tavaly nyár óta várok erre a telefonra, mióta elnyomtam az S9+-t.
-
Dictator^
veterán
Nem tudom sajnos, az AOD-t nem használom.
Mennyivel merül jobban a telefon, ha az AOD aktív?Érdekes, mert Android 8 óta szívok azzal, hogy 4-5 hónaposan a telefon elkezdett bika mód merülni.
Alap helyzetben minden aktív volt, a Wifi, a BT, a mobilnet, és a folyamatos szinkronizálás ugye.
Ezekkel együtt lazán volt 4-5 óra SoT-om, illetve ha nem volt meg a 4-5 óra SoT, akkor standbyban legalább 60! órát elment a telefon.Utána történt valami (nem raktam fel semmilyen új appot, sem frissítést), majd elkezdett durván merülni.
A 3 óra SoT is ritkán volt meg, de standbyban sem bírta 40 órát már..Az aksi ekkor még csak olyan 5 hónapos lehetett..
Felraktam az Android 9 első buildjét ami kijött, azóta a 2-3 óra a SoT ami talán megvan, de a standbyban is néha már 10% alatt vagyok, ha eléri a 20-25 órát..
Úgyhogy nem tudom mihez köthető, igaz nem csináltam HR-t mióta ezt produkálja, de kicsit tanácstalan vagyok..
Elküldhetném aksicserére a telefont, de akkor gondolom a vízállóságot bukom.. Vagy marad a HR.Az akkumulátor használatban nem látom, hogy mi zabálja meg..
Most estére már lelövöm a BT-t és a Mobilnetet, pedig eddig ezekkel együtt a fentebb leírt időket lazán bírta..
Így, hogy lelövöm, így nem merül ugye 5-8%-ot este, hanem max 1-2%-ot, viszont standby meg SoT time így sincs meg az, ami előtte.. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest