Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 12 - az izmos 12
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kovan
csendes tag
Sziasztok lenne egy kis problémám a tablettel. Tegnap este váltani akartam egyik custom romról a másikra,de valami nagyon félresikerült. Beléptem recoverybe, végigmentem a kötelező formázásokon,majd kiválasztottam a kívánt romot,mire kiírja,hogy bocsi de nem. Mondom akkor jöjjön egy másik,de azt se akarta elfogadni. Ezután félretettem a gépet,még mindig recoveryben maradva,hogy utána nézzek mi lehet,mire visszamentem már a fehér két sor várt a képernyőn.(enter into fastboot....) Azóta nem tudok belépni a recoverybe, a tablet nem indul el,csak a kezdőképernyőig jut el illetve a fehér kétsorosig,viszont így nem tudom,hogy mit csináljak vele,hogy gatyába rázzam? Remélem tudtok segíteni és ezt előre is köszönöm.
-
Kovan
csendes tag
válasz tobias40 #16247 üzenetére
Köszi a tanácsot,már előtte is próbáltam,bár nem hosszabb időre,mert most csak aksi kivétellel tudom kikapcsolni a tabletet. Hosszabb kivételre se javul semmi. Direkt hagytam hosszabb ideig futni a betöltést,de csak az ideos logó tűnt el,kaptam egy teljesen fekete képernyőn,ami aktív, tehát látom,hogy világít,de ezenkívül semmi. A gép nem látja,nem tudom recovery módba tenni.
-
Kovan
csendes tag
Az utolsó két ötletet kicsit kifejtenétek bővebben,mivel az első próbálkozás nem vezettet eredményre,vagy én szúrtam el valamit.
-
Kovan
csendes tag
válasz turai_ #16255 üzenetére
Szia!
Kipróbáltam amit írtál a fastboot futtatással és így meglett a recovery. Most majd megpróbálkozom valami rom felrakásával sd kártyáról. Az eredménykről beszámolok. Így hogy beléptem recovery a mellékelt módon látja a tabletet a gép. De egyébként,ha csak simán próbálom bekapcsolni,akkor nem veszi észre a gép,hogy van valami.
[ Szerkesztve ]
-
Kovan
csendes tag
válasz turai_ #16258 üzenetére
Teljesen mindegy milyen rom van fent,felmegyek a huawei weblapra,letöltöm,felteszem egy külső sd-re kikapcs-bekapcs és elindul a telepítés. Ennyi lenne,ha jól értem? Viszont annak a tömörített fájlnak a szerkezete nem egyezik meg a custom rom fájlokéval.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- BMW topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen program, ami...?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Paidashu 10600MAH , 22.5W Gyorstöltő powerbank!
- Apple Pencil USB-C Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10 pro tokok!
- DJI Osmo Mobile 2 kézi stabilizátor mobilokhoz
- Eredeti Gyári Apple 20W PD gyorstöltő adapter 12hó jótállással/számlával
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest