Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- Elkalapálták az Ulefone új strapamobilját
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kovan
csendes tag
-
Kovan
csendes tag
válasz
turai_ #16255 üzenetére
Szia!
Kipróbáltam amit írtál a fastboot futtatással és így meglett a recovery. Most majd megpróbálkozom valami rom felrakásával sd kártyáról. Az eredménykről beszámolok. Így hogy beléptem recovery a mellékelt módon látja a tabletet a gép. De egyébként,ha csak simán próbálom bekapcsolni,akkor nem veszi észre a gép,hogy van valami.
-
Kovan
csendes tag
Az utolsó két ötletet kicsit kifejtenétek bővebben,mivel az első próbálkozás nem vezettet eredményre,vagy én szúrtam el valamit.
-
Kovan
csendes tag
válasz
tobias40 #16247 üzenetére
Köszi a tanácsot,már előtte is próbáltam,bár nem hosszabb időre,mert most csak aksi kivétellel tudom kikapcsolni a tabletet. Hosszabb kivételre se javul semmi. Direkt hagytam hosszabb ideig futni a betöltést,de csak az ideos logó tűnt el,kaptam egy teljesen fekete képernyőn,ami aktív, tehát látom,hogy világít,de ezenkívül semmi. A gép nem látja,nem tudom recovery módba tenni.
-
Kovan
csendes tag
Sziasztok lenne egy kis problémám a tablettel. Tegnap este váltani akartam egyik custom romról a másikra,de valami nagyon félresikerült. Beléptem recoverybe, végigmentem a kötelező formázásokon,majd kiválasztottam a kívánt romot,mire kiírja,hogy bocsi de nem. Mondom akkor jöjjön egy másik,de azt se akarta elfogadni. Ezután félretettem a gépet,még mindig recoveryben maradva,hogy utána nézzek mi lehet,mire visszamentem már a fehér két sor várt a képernyőn.(enter into fastboot....) Azóta nem tudok belépni a recoverybe, a tablet nem indul el,csak a kezdőképernyőig jut el illetve a fehér kétsorosig,viszont így nem tudom,hogy mit csináljak vele,hogy gatyába rázzam? Remélem tudtok segíteni és ezt előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Olcsó árfekvésű táblagép jött a Huawei-től. Ezektől szoktunk előre félni, de most nagyon kellemesen csalódtunk, a kínai gyártó saját felületet is tervezett.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gurulunk, WAZE?!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Háztartási gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- High-tech fűtőtest? Nem, szellős GameMax ház!
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Xiaomi 15 Ultra Photography Kit Legend Edition
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest