- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mkRoland
senior tag
válasz
sidocious #5357 üzenetére
A 22 forintos akciós Marketes friss listát itt tudod követni (meg egy szinttel feljebb; köszönet a linkért Lasy fórumtársnak): androidunderground - akció figyelő.
-
mkRoland
senior tag
válasz
sidocious #5349 üzenetére
A Market kezdőoldalon is hirdetik ezeket az appokat:
"10 Billion Downloads" vagy "10 Days of Offers TOP Premium APPS 90% OFF" néven.
Az index.hu-n pedig szerintem naponta frissítik a változások tekintetében a listát.
Ha valakinek a Reckless Racingre fáj a foga, akkor a PLAY (HD) verziót töltse le, nekem ez hibátlanul megy, 5 ellenféllel is szaggatásmentesen!Mindjárt megyek is trollkodni az Apple AppStore topicba, hogy bi-bi-bi nekünk ilyen is van!
-
mkRoland
senior tag
válasz
sidocious #5317 üzenetére
Régebben (az eredeti FW-rel) akkor volt ilyen gondom, ha a fényképezőgép normálisan elindult, és utána kezdtem videó lejátszásába. Akkor viszont, ha restart után egy videót indítottam, normálisan indult az, míg a fényképezőgép/videókamera indításánál lefagyott és restartolta magát a tablet.
Melyik ROM-od van? -
KPistike
aktív tag
válasz
sidocious #4795 üzenetére
Nekem olyan tapasztalatom volt eddig, hogy linuxra írt RDP-kliens PC-n sem kapcsolódik minden esetben - válogat valamiért, egyik géphez tudok csatlakozni, másikhoz nem, pedig a megcélzott gépek beállítása, oprendszere (azaz Windows verziója és SP szintje) és hálózata azonos.
Annyi a szerencsém, hogy nálunk terjed a VNC, azzal 100% volt a siker.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- DUNE médialejátszók topicja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Spórolós topik
- ASUS routerek
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Autós topik
- Yettel topik
- További aktív témák...
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged