- iPhone topik
- Hívószám-hamisítás
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ez lesz a legolcsóbb Snapdragon 8 Elite modell idén
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagesz93
addikt
válasz Amoonre1717 #2250 üzenetére
itt az apróban vegyél egy "használtat".
pl. az enyém lehet eladó lesz, 1 hetet használtam, olyan mintha új lenne. Ilyeneket mondjuk találsz az apróhirdetések között is.[ Szerkesztve ]
-
mkRoland
senior tag
válasz Amoonre1717 #2247 üzenetére
evi88@2248: Találtam egy használai útmutatót a t-home oldalán. Ilyened van? Böngészővel be tudsz lépni egy hálózaton lévő számítógéppel a kezelőfelületére a 192.168.1.254 bepötyögésével, itt kér majd felhasználónevet és jelszót. A Biztonságon belül kellene leellenőrizni, hogy a MAC-cím szűrés és az IP-cím szűrés be van-e kapcsolva. Igazából még azt is megnézhetnéd, hogy milyen titkosításod van (WEP, WPA/WPA2), de mivel a tablet mindegyiket szépen kezeli, ezért felesleges.
A WiFi altatási beállítások mire vannak állítva a tableten (ugyanott van, ahol a MAC-cím is)? Lehet, hogy kilövi a WiFit a tablet, mert elsötétedik a kijelzője, ezért nem tudsz kapcsolódni.[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
evi88
csendes tag
Megoldódott a gondom... Már csak ki kell tapasztalnom,hogy a letöltött app-okkal hogy tudok bánni.
-
Szpisti
addikt
Az a Pirelli egy úgynevezett HGW (Home GateWay) tulajdonképpen egy ADSL modem, ami az internetet ossza szét az IPTV és az IP telefon részére, meg egy beépített Wifi-s routert is tartalmaz. Nekem is ilyen van, de én kikapcsoltam a Wifijét, mert a Huawei-hez kapott n-es Wifi routert dugtam bele, pöttyet jobb...
-
Szpisti
addikt
válasz Amoonre1717 #2250 üzenetére
Az Inviteles és a T-Home-os Huawei is kártyafüggetlen, de újonnan csak ők árulják magyarországon.
Nézz egyet alig használtan, olyan is van aki egyből el is adja, bontatlanul... -
HuaweiU8500
senior tag
válasz Amoonre1717 #2247 üzenetére
Magyarorszagon, hivatalosan csak a T es az Invitel forgalmazza, ha mashonnan szarmazik akkor az szurke...
Motorola MCR 4800...... J5 (2016), Ulefone Power 2, Umi Plus, Oukitel K3, BV9500
-
Bucy
aktív tag
válasz Surmi69 #2219 üzenetére
Az hárombetűs kivételével az összes többi TA térképeket használ a google is. Ami Magyarországon a leggyengébb. így hiába a legjobb az Aura, a (navigon nem tetszik), a bizonyos helyeken kevés lehet. Sajnos TM csak az NNG-nek van meg a Garmin Naviguide-nak, így Androidon kicsit mostoha a helyzet.
-
Amoonre1717
tag
Köszönöm a válaszokat.
-
Smiro
senior tag
Navihoz: fémgőzölt szélvédőm van, ami eléggé lefogja a jelet. Asus 636 vs Huawei teszt: messze jobb az utóbbi. Gyorsabb, pontosabb. Sajna nem azonos volt a progi, de az erre írt használhatóbb, jelvesztés nélkül hasít. Már csak emiatt is megéri...
-
Skynet258
veterán
válasz Elektrosokk #2268 üzenetére
Szerintem én sem írtam mást... De tartom, hogy itt a hardver ereje kevés lenne, hogy simán fusson némelyik Tegrás játék. Nem próbáltam, nem is fogom, játszottam már minddel, ami eddig megjelent.
-
bostone
addikt
A galaxy tab, picit zsebbenyúlósabb kategória.
[ Szerkesztve ]
-
totolala
csendes tag
-
Elektrosokk
addikt
Remélem a cm7-et hamarosan ráportolják. Bár már van egy rom, lehet kipróbálom a héten.
http://www.androidtablets.net/forum/huawei-ideos-s7-technical/15812-rom-tri_zet-ideos_s7-slim-mod.html
"Bárcsak elviselnétek tőlem egy kis esztelenséget, sőt viseljetek el engem is." Szabadságot Aweriotnak! ️
-
Elektrosokk
addikt
-
-
Totis
aktív tag
válasz Elektrosokk #2273 üzenetére
Szia!
arra figyelj, hogy jó pár funkció nem fog Slim-en működni. A legtöbb csak a sima IDEOS 7-en működik.
ASUS 1015BX, Nexus 7 (2nd), Nokia Lumia 735, Nintendo Wii, Netgear Stora
-
Skynet258
veterán
Ezek pont nem annyira megterhelő játékok. Ha van lehetőséged/kedved/időd, akkor itt a listában pár nagyobb cím, leginkább a Medieval, Riptide, Galaxy On Fire érdekelne, hogy fut. Utóbbit szinte biztosra veszem, hogy nem megy rendesen...
Majd megnézem ezt a Plants vs Zombies-t, bár ha te nem találtál rá megfelelőt... akkor valószínű én sem fogok. -
Totis
aktív tag
válasz Elektrosokk #2280 üzenetére
Nem próbáltam még. Viszont a kommentelők között volt aki már felrakta slim-re és működött neki minden probléma nélkül.
Én a hivatalos 018-as T-st várom. Viszont egyenlőre a z alappal sincs semmilyen problémám. Igaz csak net-ezek rajta illetve néha játszok.
ASUS 1015BX, Nexus 7 (2nd), Nokia Lumia 735, Nintendo Wii, Netgear Stora
-
direwolf
őstag
válasz Elektrosokk #2277 üzenetére
Egészen pontosan milyen képességeket akarsz kihasználni? Fűszoknyás lányok nem fognak előugrani belőle, hogy leszo... izé körbetáncoljanak
A 2.3-as andoidban vannak újabb video driverek, de ettől még egyetlen hw se táltosodott meg. Persze reménykedni lehet..."I've seen things you people wouldn't believe"
-
evi88
csendes tag
válasz Voice24 #2283 üzenetére
Szia!!
Igen 1412-n rendeltem és hívott is a futár,bár pont nem volt nálam telefon és nem is sokkal rá már be is állított. De ha hív és nem alkalmas,akkor mond másik időpontot...
Az kemény, akkor mégiscsak király voltam és bevonzottam,hogy keddre itt legyen... Nah jó lehet hülyének néztek,de hiszek a titokban, a vonzás törvényében és kijelentettem, hogy ááá hétfőn hozzák,mire mondta a párom,hogy ne legyek telhetetlen. Mondom ok, akkor kedden 10 óra ,mert 9 kor még alszom. 9.20kor keltem, mentem fel az emeletre reggelizni és 3/4 10kor csöngettek...
De egyébként nekem azt mondták,hogy 5 napon belül nem tudják garantálni a kiszállítást,csak 30 napon belül. -
napocska2
senior tag
válasz sagesz93 #2272 üzenetére
Annak azért örülök, hogy alapvetően nem a "géppel" van bajod.
Az enyémet az utóbbi napokban valamelyik háttérben futó valami rendszeresen fagyasztja, de még nem sikerült rájönnöm, melyik a bűnös. Reggel sem ébredt fel amikor levettem a töltőről, aztán küzdöttem a hátlappal és közben magához tért, pedig alig mozdítottam el a takaróját.
Másnak is elég ilyenkor a hátlap nyomkodás? -
direwolf
őstag
válasz Elektrosokk #2291 üzenetére
Próbáltad az ADW Launchert? Nagyon gyors, szerintem annál nem lesz soha gyorsabb ez a cucc. Vagy nem erre gondoltál? Tényleg próbálom megfejteni milyen csodákra vártok.
"I've seen things you people wouldn't believe"
-
Skynet258
veterán
válasz Elektrosokk #2288 üzenetére
Ha az kéne neki, akkor nem mondtam volna, ne nézz már ennyire amatőrnek... A Sprinkle-nek az kell, de azt direkt nem is mondtam.
-
-
Elektrosokk
addikt
válasz direwolf #2294 üzenetére
még nem próbáltam, igazából nekem tetszetős a gyári... csak használtam már több android vasat is először gyári, aztán custom rommal, és a custom rom mindig javulást hozott. Bár nekem ezzel sincs problémám.
"Bárcsak elviselnétek tőlem egy kis esztelenséget, sőt viseljetek el engem is." Szabadságot Aweriotnak! ️
-
Skynet258
veterán
válasz Elektrosokk #2296 üzenetére
LG Optimus 2X-en 2.2 alatt játszottam vele, így biztos vagyok a dologban. Na meg hogy mit írnak egy angol fórumon, kevéssé számít, a hivatalos Market oldal mérvadóbb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Külpolitika
- Politika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen autót vegyek?
- BestBuy topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EAFC 25
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest