Új hozzászólás Aktív témák
-
Tex
senior tag
Melyik hiba jött elő?
Nos szépen sorban:
- S7-201uV100R001C178B011 ez a szoft volt a gyári Trés amivel vettem a Slimit.
- S7-201uV100R001C207B010 ez az Invi-s szoft amit feltettem rá. (Nem 201, elírtam 207)
- S7_trzmod-v3 ez egy moddolt magyarul főzött szoft ami jelenleg a tabon fut.Az első kettő hivatalos szoft.
Találtam most egy ilyet is: S7-201uV100R001C207B012 (Hungary Invitel), de szerintem ez még nem az mint amit bakter említett.
(#2591) HuaweiU8500: a törlés megoldja csak naponta többször már fárasztó, főleg ha jelszó is van.
-
HuaweiU8500
senior tag
A C178, 201, Trz alapszoftver verziok, hivatalos, nem hivatalos illetve nagyon nem hivatalos. A wifire nem kapcsolodik problemara, elso koron a tab illetve a router (wifi) ujrainditasaval kellene probalkozni, kovetkezo korben a wifi kapcsolat torlese (elfelejt) es ujrabeallitasa lehet a megoldas.
-
mkRoland
senior tag
bakter24@2097 megelőzött...
Arra figyelj, hogy kétfélét ad az Invitel: amiről Te beszélsz az valószínűleg a wifi only verzió, ebbe nem tudsz SIM-kártyát tenni, csakis wifi-n keresztül tudsz kapcsolódni a nethez (esetleg BT-on vagy kábelen, de ezek macerásabbak). A másik verzió, amit lehet még választani, az mindent tud, amit a wifi-s, de van benne SIM-kártya foglalat és 3G/HSPA-modem is, tehát (mobiltelefon-szolgáltatói lefedettségtől függően) szinte bárhol tudod használni a netet, nem kell wifi-re vadászni. Ezt viszont nem szép szóért adják, hanem 2 évet kell vállalni az Inviteles mobilinternetre is pluszban (további 1100 Ft havonta, cserébe az általuk adott Telenoros SIM-kártyáról leforgalmazható teljes sebességen havonta 1 giga adatforgalom, aminek az átlépése után sincs túlforgalmazási díj, csak belassítják a számlázási ciklus végéig az adatforgalmat). Cserébe egy kártyafüggetlen, telefonálásra és SMS-ezésre is alkalmas készüléket kapsz (viszont a SIM-kártya amit adnak hozzá, az csakis adatforgalmat tud, hívást fogadni/kezdeményezni, üzenetet küldeni nem - maximum interneten keresztül)...
-
bakter24
őstag
Igen, ez az invitel ajánlata, nincs benne buktató, nekem is így van. Annyit tudnod kell, hogy ez így a csak Wifis verzióra vonatkozik, csak ez nincs sehol feltüntetve. Ha olyan tipus kell, amibe tudsz tenni mobilnet kártyát (3G-s), azt csak ugy adják, ha plusz havi 1100ftért kötsz most egy mobilnetet hozzá, szintén 2 évre. Nekem már volt korábban egy inviteles mobilnetem, de az nem jó, most kell az akcióban egy újat kötni. Így most van 2 db 1gb-os mobilnetem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robogó, kismotor
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Megújult a PROHARDVER!
- LEGO klub
- Gyárilag csendes mechanikus klaviatúra jön az MCHOSE-tól, nagy akkuval
- hcl: MS Office365 Linuxon
- További aktív témák...
- 3-IN-1 USB C HUB Samsung - DEX
- Pitaka MagEZ 4 Samsung Galaxy S24 Ultra MagSafe tok, Black/grey, 1 hónapot használt tok
- Samsung Galaxy S21 Whitestone Dome Glass 2 pack üvegfólia
- Xiaomi 120W gyorstöltő, adapter, töltő - Újszerű
- MOBIL/ Okostelefon Fotós & Videós tartozékok -Állványok, Mikrofonok, Vlog RigCage, SelfieBot, Gimbal
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest