- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HuaweiU8500
senior tag
válasz
Amoonre1717 #2247 üzenetére
Magyarorszagon, hivatalosan csak a T es az Invitel forgalmazza, ha mashonnan szarmazik akkor az szurke...
-
Szpisti
addikt
válasz
Amoonre1717 #2250 üzenetére
Az Inviteles és a T-Home-os Huawei is kártyafüggetlen, de újonnan csak ők árulják magyarországon.
Nézz egyet alig használtan, olyan is van aki egyből el is adja, bontatlanul... -
mkRoland
senior tag
válasz
evi88@2248: Találtam egy használai útmutatót a t-home oldalán. Ilyened van? Böngészővel be tudsz lépni egy hálózaton lévő számítógéppel a kezelőfelületére a 192.168.1.254 bepötyögésével, itt kér majd felhasználónevet és jelszót. A Biztonságon belül kellene leellenőrizni, hogy a MAC-cím szűrés és az IP-cím szűrés be van-e kapcsolva. Igazából még azt is megnézhetnéd, hogy milyen titkosításod van (WEP, WPA/WPA2), de mivel a tablet mindegyiket szépen kezeli, ezért felesleges.
A WiFi altatási beállítások mire vannak állítva a tableten (ugyanott van, ahol a MAC-cím is)? Lehet, hogy kilövi a WiFit a tablet, mert elsötétedik a kijelzője, ezért nem tudsz kapcsolódni. -
sagesz93
addikt
válasz
Amoonre1717 #2250 üzenetére
itt az apróban vegyél egy "használtat".
pl. az enyém lehet eladó lesz, 1 hetet használtam, olyan mintha új lenne. Ilyeneket mondjuk találsz az apróhirdetések között is. -
evi88
csendes tag
válasz
Nekem a T-home-tól van, annyi volt a feltétel,hogy 2 év hűségidőt kellett vállalnom a 15 megás netre és így 10rugúért ki is hozták...
Azt mondták, hogy 30 napon belül valamikor,mert az 5 napos szállítási időt nem tudják garantálni. Ehhez képest pénteken rendeltem és ma reggel már a kezembe is adták. Kaptam hozzá egy wifi routert vagy mit,meg egy sim kártyát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged