- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
andatti
senior tag
válasz
elistvan #1653 üzenetére
Igen, bár akivel beszéltem, azt mondta, elég lenne csak az egyik része, mivel az lcd nem sérült, most is úgyan úgy tudom használni... mivel "csak" az üveg tört össze...
amúgy gondolkodom másik huawei készülékben is. 2 Gb memóriával, 16 Gb háttértárral 40 alatt lenne a független huawei 6-os. A flottámban a P8 lite 46 rugó lenne, de nincs részletfizetés, az edigitálnál meg 65 rugó függetlenül, 2 év garival, igaz 3 évig lenne 2000 a részlet /75 össz./ De két év gari mellett hülyeség 3 évig fizetni a részletet... meg se kapnám, mert khr listás vagyok...
-
Permet Elek
senior tag
válasz
elistvan #1613 üzenetére
Mi a jó ár? Ezt a telefont, szinte ingyen dobálták az ember után. Az árgép 45e volt utolsó ár csak vicc. A kijelző érintése, nem a legjobb. Használható, de ahol a játék gyors mozgást igényel, már elvérzik. És nem te vagy béna. A 4GB belső tárhely is karcsú. Használt ára 15-20e max. Szóval ehhez mérten döntsd el, h jó áron van e. Snapi 410 ide vagy oda. És ha nem gyári független, hanem utólag huawei utólagos kódkunyerállásal nyitott, én nem is foglalkoznék vele.
Létezik adapter, de nem a legjobb megoldás. Micro sim to normal sim adapter.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Új hozzászólás írása előtt nézz körül az Összefoglalóban!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest