- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
IO.sys
őstag
Zárt bootloaderrel legjobb tudomásom szerint nem fogsz tudni romot telepíteni.
Úgy tudod megnézni a bootloadert, hogy kikapcsolod a telefont, aztán Hangerő LE+Power gombot megnyomod. Alul lesz kiírva hogy Phone locked vagy Phone unlocked.
Rootolni úgy is lehet, hogy a bootloadertől kezdődően totál ki van ütve az egész telefon (ez az igazi root), meg úgy is hogy csak az android van átverve, ahogy a KingRoot is csinálja. Utóbbinál csak az appok fogják rootoltnak látni a telefont, de valójában nem az.Leírást az összefoglalóban találsz.
[ Szerkesztve ]
凸_(ツ)_/¯ // -Valamit kiírt a gép!... -Az a dolga!...
-
IO.sys
őstag
Próbáld meg ITT. Először regisztrálni kell, utána nem tudom, mi lesz.
Nem tudok kész megoldást linkelni sajnos, ez egy olyan buli most, aminek a sikeréért tenni kell. Ha eredményre jutsz, megoszthatod és hozzájárulsz mások sikeréhez.
[ Szerkesztve ]
-
IO.sys
őstag
Megtaláltam a megoldást, kiadta az unlock kódot.
Itt: http://emui.huawei.com/plugin.php?id=unlock&mod=detail
Full kínai az egész, de itt a Product ID-t nem kell megadni, tehát más, mint az angol.
Bejön egy kínai jogi nyilatkozat, alul be kell csekkolni a négyzetet és rányomni a hosszú gombra.
Az unlockolós oldalon az első lenyílómenüből ki kell választani a középső lehetőséget.
Az alatta lévő lenyílóból ki kell választani a HUAWEI Y300-0000 -t.
Alá beírni a sorozatszámot (S/N).
Alá beírni az IMEI-t.
Ellenőrzőmezőbe beírni a képen lévő kódot.Aztán kék gomb és ott lesz az unlock kód.
Szóval újra lehet bootloadert nyitni. Majd este frissítem a rootolós cikket.
-
IO.sys
őstag
Na, örülök.
Nekem nem kellett belépni, kipróbáltam két másik böngészőben is, amikkel még soha nem jártam a huawei oldalain. Valami hiba biztos van, különben nem működne mindenkinek másképp. Majd kiderül.Helyesbítek, be kell lépni, csak én a 2. oldalig már nem mentem el, csak a jogi nyilatkozatig. Köszi, javítom a cikket.
[ Szerkesztve ]
-
IO.sys
őstag
Nem jó a hozzáállás.
Inkább csináld lassabban, de ne felületesen informálódj. Tedd fel a CWM-et és nézz utána, hogy kell romot flashelni, nem egy nagy bukfenc. A zip kiterjesztésű a flashelhető.
Azért kell jól utánanézni, mert ha valami félresikerül és nyakadba dől egy mázsa sz@r, csak nézel és nem fogod tudni, mekkora a baj.
Igazából nekem most mennem kell, a többiek közül talán lesz valaki olyan kedves és ír pár szót a tudnivalókról, én nem foglalkoztam a stock rommal, meg fejből én se tudom mit kell csinálni, csak ha olvasok.凸_(ツ)_/¯ // -Valamit kiírt a gép!... -Az a dolga!...
-
colonell
senior tag
Letöltöd a stockot a dload mappát felmásolod az sd kártyádra a külsőre, gyökérbe, majd kikapcsolod a telefont és úgy kapcsold be, hogy nyomod közben a hangerő gombokat, igen egyszerre mindkettőt és ha felvillanik a huawei elengeded és vársz de ehhez nyitott bl sem kell. Totálisan Stock lesz a gép gyári rom, gyári recovery, szal utána lehet nyomogatni még ha akarsz rá TWRP-t (cwm-et mindenki csak saját felelősségre mert az nem cwm...) meg root és hasonlók.
Új hozzászólás Aktív témák
Új hozzászólás írása előtt nézz körül az Összefoglalóban!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- OLED TV topic
- iPhone topik
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen program, ami...?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Még mindig új Ryzeneket kap a Socket AM4
- Ingyen kellene, de tegnapra
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest