- Mobil flották
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Légies iPhone halvány színei
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
colonell
senior tag
Letöltöd a stockot a dload mappát felmásolod az sd kártyádra a külsőre, gyökérbe, majd kikapcsolod a telefont és úgy kapcsold be, hogy nyomod közben a hangerő gombokat, igen egyszerre mindkettőt és ha felvillanik a huawei elengeded és vársz
de ehhez nyitott bl sem kell. Totálisan Stock lesz a gép gyári rom, gyári recovery, szal utána lehet nyomogatni még ha akarsz rá TWRP-t (cwm-et mindenki csak saját felelősségre mert az nem cwm...) meg root és hasonlók.
-
IO.sys
őstag
Nem jó a hozzáállás.
Inkább csináld lassabban, de ne felületesen informálódj. Tedd fel a CWM-et és nézz utána, hogy kell romot flashelni, nem egy nagy bukfenc. A zip kiterjesztésű a flashelhető.
Azért kell jól utánanézni, mert ha valami félresikerül és nyakadba dől egy mázsa sz@r, csak nézel és nem fogod tudni, mekkora a baj.
Igazából nekem most mennem kell, a többiek közül talán lesz valaki olyan kedves és ír pár szót a tudnivalókról, én nem foglalkoztam a stock rommal, meg fejből én se tudom mit kell csinálni, csak ha olvasok. -
IO.sys
őstag
Na, örülök.
Nekem nem kellett belépni, kipróbáltam két másik böngészőben is, amikkel még soha nem jártam a huawei oldalain. Valami hiba biztos van, különben nem működne mindenkinek másképp. Majd kiderül.Helyesbítek, be kell lépni, csak én a 2. oldalig már nem mentem el, csak a jogi nyilatkozatig. Köszi, javítom a cikket.
-
IO.sys
őstag
Megtaláltam a megoldást, kiadta az unlock kódot.
Itt: http://emui.huawei.com/plugin.php?id=unlock&mod=detail
Full kínai az egész, de itt a Product ID-t nem kell megadni, tehát más, mint az angol.
Bejön egy kínai jogi nyilatkozat, alul be kell csekkolni a négyzetet és rányomni a hosszú gombra.
Az unlockolós oldalon az első lenyílómenüből ki kell választani a középső lehetőséget.
Az alatta lévő lenyílóból ki kell választani a HUAWEI Y300-0000 -t.
Alá beírni a sorozatszámot (S/N).
Alá beírni az IMEI-t.
Ellenőrzőmezőbe beírni a képen lévő kódot.Aztán kék gomb és ott lesz az unlock kód.
Szóval újra lehet bootloadert nyitni.
Majd este frissítem a rootolós cikket.
-
IO.sys
őstag
Zárt bootloaderrel legjobb tudomásom szerint nem fogsz tudni romot telepíteni.
Úgy tudod megnézni a bootloadert, hogy kikapcsolod a telefont, aztán Hangerő LE+Power gombot megnyomod. Alul lesz kiírva hogy Phone locked vagy Phone unlocked.
Rootolni úgy is lehet, hogy a bootloadertől kezdődően totál ki van ütve az egész telefon (ez az igazi root), meg úgy is hogy csak az android van átverve, ahogy a KingRoot is csinálja. Utóbbinál csak az appok fogják rootoltnak látni a telefont, de valójában nem az.Leírást az összefoglalóban találsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Új hozzászólás írása előtt nézz körül az Összefoglalóban!
- Ford topik
- Gitáros topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Spórolós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest