- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
crow70
csendes tag
Megköszöntem,elköszöntem aztán mégis itt.
. Én már csak nevetek magamon.
A legújabb stock romot keresem és nem tudom felrakni...kicsit meg is keveredtem...de ez köszönhető az éjszakás hétnek is.
.Közben ezt találtam de ezt én nem akarom felrakni.http://www.lollipopupdate.xyz/tag/huawei-ascend-y550-custom-rom-download /pár órája dicsérik/
.Én csak teljesen gyárit,szolgáltatós appok nélkülit szeretnék.Szerintem elég friss és ahogy én látom dicsérik.
IO.sys..egy pár szóban hogyan rakjam fel a legfrissebb stock romot...tudom...tudom olvasni kell...de már szétcsúsztam...A huawei oldaláról leszedett az .rar kiterjesztésű....amit zip ben szedtem le az csak áll és vár.
Amit gyorsan próbáltam az ...dload mappa az sd gyökérben kicsomagolva az update app...az nem jó...ha .zip kiterjesztésben hagy raktam fel akkor meg csak várt/volt a kipróbált 2-3 rommal.
Most bootloader nyitva...rooot-cwm..nincs.De én mintha azt láttam volna azt,hogy nem feltétel. -
crow70
csendes tag
Tudom de nem megy.Kiprobáltam egy párat még,a fórum részen pedig napi szinten kérik a bootloader kódokat szinte minden Huawei típust. Próbáltam más böngészővel is mert amiket kidob hibákat nekem furcsa volt.Leginkáb a product kódra reklamál. De azt kiolvastam,és generáltattam is a próba kedvéért. A lényeg,hogy kódot nem ad. Ha gondolod privátban elküldöm az adatokatha és ha van időd akkor ránézel.
-
crow70
csendes tag
Köszi a választ.Sajnos le van zárva. Elküldtem a leveleket a két helyre.Két nap múlva jött a válasz. A Huawei hivatalos oldalát linkelték be rajt.Azt ahol a jobb sarokban a bootloader unlock gomb van.Ott kipróbáltam a leírtakat de sehogy nem volt jó.Mindez két napja volt.
-
crow70
csendes tag
válasz
poldres #1483 üzenetére
colonell köszönöm a választ.Leszedtem a belinkelt romot.Tmobilos volt a telcsi aztán független lett.Nekem azért kellett a független legfrissebb rom mert szeretném eltüntetni a felesleges T-s appokat végleg/még restore után se legyen/!!! De!! Valamiért nem megy fel rá.Olvasgatok dolgokat róla de tanácstalan vagyok.Lehet a gond a zárt bootloader? Hogy tudom megnézni? Rootolva van,az nem azt jelenti,hogy már nyitott a boot? Ha esetleg tudsz valahol normális leírást hozzá akkor kérlek linkeld be.Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Új hozzászólás írása előtt nézz körül az Összefoglalóban!
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest