- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iGO Primo
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Altman
csendes tag
Persze, semmi akadálya. Megyek és megírom hátha nem állandósul az újraindult szolgáltatás, szerezze meg akinek fontos. Nem tudom mennyire van jelentősége de az alapadatokon kívül figyeltem az udvariasságra és a válasz ezt feltűnően tükrözte. Hátha számít, ott is emberek vannak!
-
Altman
csendes tag
Üdv a Fórumnak! A segítségeteket szeretnék kérni. Vettem egy képernyővédő fóliát az 550-esemre. Feltettem de amikor igyekeztem a ragasztónyomokat letörölni, kiderült, hogy nagyon lágy az anyaga.Teljesen összekarcolódott egy közönséges vászonrongytól. Olyan puha, hogy egy körömmel történő érintés is meglátszik rajta. Külön kitolás, hogy matt fóliát kértem de két fényes volt a csomagban. Nincs valami konkrét beszerzési tippetek, melyik matt típust és honnan érdemes megrendelni? Egy y300-as telefonra olyat kaptam egy éve, hogy késsel is nehéz lenne megsérteni. Ilyen karcálló fóliát szeretnék venni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Új hozzászólás írása előtt nézz körül az Összefoglalóban!
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest