- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- MIUI / HyperOS topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- One mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
IO.sys
őstag
Feladni a legdrágább.
Lehet kapni ilyesmi nagyító szemüvegeket, meg komolyabb asztali nagyítót, meg USB-s "mikroszkópot", egyik se megfizethetetlenül drága. Én egy fejre húzhatót használok, ragasztottam az elejére LED szalagból normális világítást, azóta (majdnem) mindent látok.
-
IO.sys
őstag
Utóbbi megoldás jó lehet. Amúgy műszerekkel felszerelve is igen kalandos terv otthon visszakeresni egy ilyen elektronikában a hibát. Nem tudom konkrétan, de ebben 3-4 rétegű lehet a NYÁK, amit forrasztani se lehet.
Ha van kedved küzdeni vele, akkor az a tanácsom, hogy valami normális nagyító alatt bogarászd végig az egészet jó megvilágítás mellett, így néha kiderül, hogy csak elvált egy forrasztás vagy ilyesmi. -
-
IO.sys
őstag
Ez kicsit sem bonyolult.
Amikor a telefon adó-vevőjének rádióját meg SPL-t kell fastbootban flashelni, az már kicsit veszélyesebb.
Amúgy nem tudom, hogy az asszonyod mennyire befolyásolható, de ha azt mondod neki, hogy veszel te is egy Y550-et, lehet azt mondja, hogy akkor cseréljetek, neki mindegy. -
-
beach head
senior tag
Hali igazából csak a 4giga tárhely miatt gondolom csak gyengének. Lenovo k3-mat tartanám esélyesebbnek ha végre nálunk is megjelenne és 100eurós áron mint a ferdeszeműeknél nem pedig jó magyar szokás szerint plusz 10-15 ezer forinttal többért. De tényleg nem találok olyat ami hasonló szinten lenne, kár azért a lespórolt 4 giga tárhelyért.
Van valahol olyan info, hogy lesz-e rá lolipop és az után mennyi szabad hely marad a usereknek kb?
-
Auratech
őstag
A fiam Ace4-e mellet nyomkodva semmi jelentős bakit nem tapasztaltunk a huwi kárára.
Nyilván a gyönyörűen szaturált képernyő az sokat jelent, az tény.
"sebességben" minimális eltérés tapasztalható a két kütyü között.
Ha másért nem, a huwi üzemidőben eddig jobban teljesített az Ace4-nél.
A huwi egy becsületes iparosmunka, amiben egész új belső dolgozik. Küllemre 2-3 éves design köszön vissza róla. 4G szolgáltatásai okán kiváló vétel, aki esetleg mobilnet megosztásra vetemedik. Ezt az Ace4 is tudja természetesen.
A samu pedig a nagytesók formáját, könnyedebb kialakítását idézi. Elegánsabb, nem kérdés.
Eddig minden tekintetben meg vagyok elégedve vele. A formát pedig a vásárlás előtt elfogadtam.
- seprűvel a RAM-ot takarítjuk, gondolom elírás..
-A zajszűrés opcióját meg köszönöm!, mert többször előfordult velem, hogy beszélgetés közben a hátsó miki-lukra tapicskálva elhalkult a beszélgetés. Gondolom az érintés zaja, vagy a bejövő zaj hiánya kihívások elé állította a zajszűrés algoritmusát.
Az ACE4-en a legkevésbé kellemes tulajdonság a közelségérzékelő hiánya. Hívás után nem kényelmes a telefon kezelése. Mivel ez telefon, ez eléggé sarokpontja a mindennapi használatnak. Megszokható de kényelmetlen. -
Auratech
őstag
A fiamnak pénteken vettem Ace4-et. Természetesen igazad van. A vga frontkamerán én is csodálkoztam de természetesen 1.3Mp. Amúgy az ace gyönyörű szaturált képet ad, amit egy samoled tud. Kicsit gyorsabb is benchmarkban. Talán a kevesebb pixel miatt. Nem sokat számít.
A betűrajz simaságában viszont az y550 szebbet produkál. Picit kenyelmesebben olvasható az apró betű.
A samu picit pofásabb. A huawei meg robusztusabb, tartósabb benyomást kelt.
Most próbálom ki meddig tart a szupertakarékos mód. Kívácsi vagyok mire lehet számítani, ha nem okostelóként használom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Új hozzászólás írása előtt nézz körül az Összefoglalóban!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Windows 11
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- MIUI / HyperOS topik
- Goddess of Victory: Nikke
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest