-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKrisz751
aktív tag
off off nagyon off -hoz
Bocs, de nem hinném hogy ez mérvadó. Tudod sokan dolgoznak 3 múszakban. Én is,
Elfogadtam, így most pénteken 22:20 kor végeztem. Jövőhéten 14:00 kor fogok, aztán meg 6:40 kor fogok. Fizikai munkát vagyis nem csak állok egy üzletben és beszélgetek.
Mondom ez úgy, hogy dolgoztam eladóként is jó fél évet kényszerből, ........És, hogy fáradt valaki munka végén, pláne péntekre..... Hát istenem valaki nem csak irodában, vagy a magyar fehérházban csücsül főnökként, és beszél hülyeségeket, van aki dolgozik is.
Aki pedig dolgozik, az elfárad, tök mindegy milyen nap van.
És a maradék féloldalt ikább töröltem mert nem ide tartozik... De hidd el amúgy egyetértünk csak nem akartom elhúztni a fórumot más irányba mint a témája.
Hagyjuk ezt a területet..
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Marvel Snap
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Elemlámpa, zseblámpa
- LEGO klub
- Elektromos autók - motorok
- BestBuy topik
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P1 G2 - i7-9850H I 16GB I 1TBSSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest