Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• GSPLR

senior tag

Egy szösszenet az EMUI3.0-ról (1 hónapja használom kb. Vodafone felhasználóként, tehát fokozottan hátrányos helyzetű vagyok :D ):

Nekem teljesen megfelel, sokan panaszkodtak rá hogy aprók a betűk, stb. Szerencsés vagyok mert a szemeim még nagyon jók és nekem teljesen jó a megjelenítés. Az akku és a RAM használata a készüléknek szerintem javult 2.3-hoz képest, én ezt tapasztaltam a saját használati szokásaim mellett. Eddig egy dolgot hiányolok az aktuális verzióból, bár számomra nem is igazán fontos, ez pedig a mobiladat forgalom figyelése, beállítható korláttal. Szerencsére szinte állandó jelleggel WiFi-n lógok így számomra nincs nagy jelentősége, de nyilván van akinek fontos lenne.

(OFF) Más: Vodafone 4G. Kaptam én is és párom is SMS-t, hogy már mi is használhatjuk náluk a 4G-t. Persze az 5 éves SIM kártyánk nem tudta a 4G-t, így tegnap éjjel 10 előtt berongyoltunk a Vodához és minden kötekedés nélkül csérléték a SIM-et. Jelentem, Budapesten eddig bármerre mentünk 4G-re állt fel a készülék. Apropó, a 4G kijelzése a Vodánál úgy megy, hogy ha nem WiFi-n vagy akkor a térerő ikon felett apró betűvel és számmal írja, hogy 4G (aktív WiFi-nél nincs jelzés!).

(OFF AZ OFFBAN): Nem a szívem csücske a Vodafone, de írhatnék más üzletet is. Én úgy vettem észre hogy a vasárnapi zárva tartással elég rendesen kibasztak jó pár dolgozóval (értsd, nem igazán jött át nekik a vasárnapi pihenőnap, ki vannak készülve). Én szorítok értük, hogy ez változzon, mert szerintem most embertelenebb nekik, mint eddig. Persze ez szubjektív észrevétel, csak gondoltam leírom mit tapasztaltam. Gondolom egyikőtök sem tudna őszintén mosolyogni pénteken este tíz előtt...

Na közben még találtam egy apró érdekességet: Én azt tapasztaltam, hogy amikor ürítjük a futó alkalmazások listáját, akkor ha az egészet egyben törlöm, akkor kevésbé hatékonyan végzi a dolgát, mintha egyenként szedném ki a futó alkalmazásokat. Remélem érthető amit írtam :D

Új hozzászólás Aktív témák