Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága
- Pebble - az átgondolt okosóra
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Atlantisz48
üzenetére
Írd vissza, de nem hinném, hogy van jelentősége. Play miatt fontos. Én próbáltam néhány játékot Material -on, de nincs semmi hasonló probléma sem. Lehet hardveres gond is.
Azért írtam le az egészet abban a hozzászólásban, hogy vissza lehessen írni. Pontosan úgy szerepelt az eredeti build.prop -ban.
philoxenia:
Akkor azonnal vidd vissza.
Nexus 10 lesz idén, akkor lehet elgondolkozom rajta. DE csak akkor, ha tudom mi lesz benne. Kénytelen vagyok tabot venni, mert a phabletek tőlem nagyon távol állnak, tárgyaláshoz meg kicsi 6 col is. Erre sajnos ismét rá kellett jönnön 6, 5.9, 5.7, 5.5 col után is... (de már az 5.2 -t is soknak érzem, pedig nincs messze az 5 coltol) 5 az ideális méret. Bár az "elsőmátéval" sem voltam már megbarátkozva, tehát nem meglepő.
Új hozzászólás Aktív témák
- 32 GB-os DDR5 laptop RAM garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402, 100% Akksi
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nexus 10 lesz idén, akkor lehet elgondolkozom rajta. DE csak akkor, ha tudom mi lesz benne. Kénytelen vagyok tabot venni, mert a phabletek tőlem nagyon távol állnak, tárgyaláshoz meg kicsi 6 col is. Erre sajnos ismét rá kellett jönnön 6, 5.9, 5.7, 5.5 col után is... (de már az 5.2 -t is soknak érzem, pedig nincs messze az 5 coltol) 5 az ideális méret. Bár az "elsőmátéval" sem voltam már megbarátkozva, tehát nem meglepő.